Dear you, what is this pain? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Dear you, what is this pain?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lurkingshade
StarClan
Dear you, what is this pain? KXWmV33
The A Doc
3680
Afwezig
"Whatever"

CAT'S PROFILE
Age: 24.5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Lurkingshade
BerichtOnderwerp: Dear you, what is this pain?   Dear you, what is this pain? Icon_minitimema 14 dec 2015 - 20:30

Met een nijdige uitdrukking op zijn gezicht zuchtte hij even. Hij had weer eens twee prooien kunnen binnenhalen. Nou wat dan nog dat hij daarvoor een apprentice aan de kanten had geslaan? Die stomme kat zou hem toch maar laten gaan. Het was zijn job om eten te voorzien voor de clan, je weet wel, al die saaie shizz... Ugh... Hij snoof even en spande zijn spieren op waarna hij naar voren schoot over een sneeuwveld en even omkeek. Er was niemand... Mooi zo. Hij was bot geweest, kortaf. Niks leek hem te kunnen opvrolijken deze dagen, maar laten we eens eerlijk zijn... Sinds wanneer was er iets dat hem kon opvrolijken? Hij knipperde even kalm en hervond zijn rustige, emotieloze zelf, die al snel met een lege blik voor zich uitstaarde... Ook hij was gegaan, zijn vader. Maar in een wereld zoals deze konden enkel de sterken overleven. Dat had ie al van kleins af aan geleerd, van maar een iemand die hij kon vertrouwen; zichzelf.

-Roughpaw


Rip Augurkielurkie
Dear you, what is this pain? 66u15yb9_o

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dear you, what is this pain?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: