Clanceremonie 23-12-2015 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Clanceremonie 23-12-2015

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Butterstar
River Queen
Clanceremonie 23-12-2015 XbUUF0W
Michelle
6540
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Clanceremonie 23-12-2015    Clanceremonie 23-12-2015 Icon_minitimewo 23 dec 2015 - 15:28


butterstar


I'm bulletproof,
nothing to lose


Greencouch.. Hoewel ze het had kunnen verwachten kwam het toch zwaar aan. Kleine Featherkit.. Ze had beter op moeten letten Starclan be damned. Het liet haar zuchten en ze schudde haar hoofd. Nu niet aan denken. Honey had het allemaal onder controle dat wist ze zeker.

Met die gedachte in haar hoofd sprong ze bovenop haar den en staarde uit over het kamp. Haar blauwe ogen diens van iedere warrior en apprentice vindend. Dit was belangrijk nieuws, voor iedereen. "Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen voor een clanmeeting!" Riep ze luid en duidelijk. Even wachtte de flame point tot alle belangstellende zich verzameld hadden voor ze haar keel schraapte. "Vandaag  zijn twee kittens oud genoeg om apprentice te worden, Dreamykit en Bubblekit kom naar voren." Een warme glimlach lag op haar lippen en keek naar de twee kittens. "Dreamykit, vanaf vandaag tot jij jouw warrior naam verkregen hebt zal jouw naam Dreamypaw zijn. Ik heb besloten dat Cloudwatcher je zal gaan trainen, ik weet zeker dat jullie een goed team zullen vormen." Haar snorharen tintelde even van plezier bij het zien van de twee voor ze haar hoofd naar Bubblekit draaide. "Ook jouw naam zal vanaf nu Bubblepaw zijn, jouw mentor is Graywing tot ook jij jouw warrior naam verkregen hebt. Let goed op hem, hij zal je veel kunnen leren."

Warm glimlachte ze en rekte haar slanke lichaam uit voor ze haar hoofd naar twee apprentices draaide die een neiuwe mentor nodig hadden. "Riverpaw en Olmpaw, jullie trainen met jullie oude mentor zal niet langer door kunnen gaan, vandaar dat jullie nu een nieuwe krijgen. Underwater zal vanaf vandaag tot je training afgerond is jou onder zijn hoede nemen Riverpaw." Ze glilmachte en draaide haar hoofd bij. "En Olmpaw, Liongaze zal jou helpen met de laatste manen van jouw training, hoewel hij nog een jonge warrior is weet ik zeker dat hij je meer als genoeg bij zal kunnen leren. Daar vertrouw ik op." Ze glimlachte en knikte naar de twee.

Nog een maal haalde ze echter diep adem. Hoewel sommie het al wisten was het van levens belang dat de hele clan het te weten zou komen. "Normalitair zou hier nog een derde kitten staan die diens warrior naam zou krijgen, echter heeft Featherkit Greencouch opgelopen en verblijft deze nu in de medicine cat den. Ik vraag iedereen om op te passen. Wij kunnen geen warriors missen in deze tijd. Vermijd contact met andere clans en zorg dat je zo snel mogenlijk droog wordt. Sterker nog, mijd zwemmen zo veel mogenlijk, geen vis is een dode warrior waard." Zorgen waren leesbaar in haar blauwe ogen terwijl ze enkele warriors aankeek van wie ze wist dat die nog wel eens gekke stunten uit konden halen. Ze kon ze niet missen, niet alleen waren het goede warriors, ze waren familie hoe je het ook wende of keerde.

-kort lijstje:

Dreamykit - Dreamypaw
Bubblekit - Bubblepaw

Cloudwatcher - Dreamypaw
Graywing - Bubblepaw
Underwater - Riverpaw
Liongaze - Olmpaw

Featherkit heeft Greencouch iedereen opgepast!


You shoot me down
but I won't fall
Clanceremonie 23-12-2015 Qf6d0K3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Featherkit~
StarClan
Clanceremonie 23-12-2015 DPKsfdL
Pommeline
82
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Age is not important anymore [7 moons]
Gender:
Rank: Kitten
Featherkit~
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 23-12-2015    Clanceremonie 23-12-2015 Icon_minitimewo 23 dec 2015 - 16:16


"Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen voor een clanmeeting!" De luide stem van Butterstar galmde door het kamp. Featherkit stond op en liep de Medicine Cat's den uit. "Vandaag  zijn twee kittens oud genoeg om apprentice te worden, Dreamykit en Bubblekit kom naar voren." Bubblekit! Haar broer zou eindelijk apprentice worden! Wat was ze blij voor hem!
Met een zucht herinnerde ze zich eraan dat dat normaal ook voor haar zou gelden. "Ook jouw naam zal vanaf nu Bubblepaw zijn, jouw mentor is Graywing tot ook jij jouw warrior naam verkregen hebt. Let goed op hem, hij zal je veel kunnen leren," ging Butterstar verder. Ze zocht haar broer op en trippelde naar hem toe. "Wow, Bubsie!" riep ze vrolijk. "Je bent apprentice geworden!" Ze hoeste even en keek hem glimmend aan. Het zag eruit alsof het van blijdschap was, maar in haar geval was dat de koorts. Ze ging zitten en luisterde verder naar de uitleg van hun leader. Ze richtte haar kopje naar beneden toen die zei: "Normalitair zou hier nog een derde kitten staan die diens warrior naam zou krijgen, echter heeft Featherkit Greencough opgelopen en verblijft deze nu in de medicine cat den. Ik vraag iedereen om op te passen. Wij kunnen geen warriors missen in deze tijd. Vermijd contact met andere clans en zorg dat je zo snel mogenlijk droog wordt. Sterker nog, mijd zwemmen zo veel mogelijk, geen vis is een dode warrior waard." Ze keek op in de verwachting dat een heleboel clanleden haar aan zouden staren. Misschien kon ze maar beter terug gaan naar haar den. Daar kon ze niemand besmetten en kon ze ook niet zieker worden.

Tag: Bubblekit/paw


You can't
have
a better tomorrow

Clanceremonie 23-12-2015 Wjj5H57
If
you don't stop
thinking about yesterday
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamykit
Member
Clanceremonie 23-12-2015 DPKsfdL
Moon
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender:
Rank: Kitten
Dreamykit
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 23-12-2015    Clanceremonie 23-12-2015 Icon_minitimewo 23 dec 2015 - 17:37


Kleine en zachte stapjes, zoet en onschuldig. Een zachte en warme donsvacht die nog maar kort was. Ze stond daar nog zo jongen naïef. Ze had een heel leven uitgestrekt voor zich liggen, ze kon er in duiken en van genieten wanneer ze dat wilde. Als een brave kitten altijd in het kamp gebleven onder de strenge hoedde van mama Sleepingcurse. Het was zo groot en spannend, die buitenwereld. Ze voelde hoe een windvlaag haar koud maakte doordat het Leafbare was. Het sneeuwde gelukkig niet.. al was dat niet iets wat ze kende. Haar lichtgroene oogjes keken nieuwsgierig door het kamp, tot ze Butterstar op de ceremonie rots zag springen. Even hapte ze naar adem en groef met haar kleine pootjes in de koude aarde. Nu voelde ze van binnen die vonk van sterke zenuwen, het ontzette haar hele lichaam,.Nu ging het beginnen. Dreamykit stond zenuwachtig op en slikte, probeerde rustig na te denken en niet als een hyper schaap het hele veld rond te rennen, want qua energie was ze er tot in staat. Rustige poot stapjes zette ze voort totdat ze bij de rots zat samen met Bubblekit. Ze kende de kitten wat vaagjes en keek hem liefjes aan. 'Hi' sprak ze heel zacht toen ze zaten. Ze leken best een beetje op elkaar, maar waren geen familie. Dreamykit slikte zenuwachtig en keek toen op naar Butterstar, die daar vol trots een ceremonie stond te verkondigen. Ze zuchtte nogmaals om maar van die zenuwen af te komen. "Vandaag  zijn twee kittens oud genoeg om apprentice te worden, Dreamykit en Bubblekit kom naar voren." hoorde ze. Dreamykit knikte bevestigend voor zichzelf. Nu zou Butter iedereen persoonlijk langs gaan, ze had het al vaker gezien. Ze was als eerste! Bijna sprong Dreamy uit haar vel, maar gelukkig kon ze zichzelf rustig houden."Dreamykit, vanaf vandaag tot jij jouw warrior naam verkregen hebt zal jouw naam Dreamypaw zijn. Ik heb besloten dat Cloudwatcher je zal gaan trainen, ik weet zeker dat jullie een goed team zullen vormen." Dreamypaw vanaf nu, ze beet op haar lipje en je kon zien hoe ze een beetje heen en weer wiegde, nieuwsgierig ging haar blik door de menichte aan katten. Wie was dat dan? Ze had geen idee en was dat raar, of niet? Ze voelde hoe het kleine hartje als een razende tekeer ging en het liefst wilde ze nu die mentor wel ontmoeten dan. Butterstar ging ook nog anderen af met namen en Dreamy luisterde aandachtig. Ook Bubble kreeg een leerlingen naam en een mentor, zijn mentor was dus Graywing! Die kende ze ook niet. Het leek even alsof ze nadacht, vrolijk keek ze naar Bubble. Er waren ook nog andere leerlingen die een nieuwe mentor kregen, al wist ze niet waarom. Als laatst had Butter het over een kitten die overleden was en de Greencouch. Dreamy keek er heel bedroeft bij, want ze vond het erg dat de kitten was dood gegaan. Nu was de ceremonie af en hupste Dreamy op haar plek, keek rond waar ze Cloudwatcher kon vinden maar wendde zich eerst tot Bubble. 'Gefeliciteeerd! leuke naam heb je, ik heb geen idee wie mijn mentor is of hoe die er uitziet.' Opeens kwam er ook een kitten bij rennen die ze niet kende, Dreamy keek die gene vriendelijk aan. 'Hi!'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Liongaze
Member
Clanceremonie 23-12-2015 Tumblr_o9biorsVGP1qa66ugo4_250
Els
366
Actief
I had a purpose then, pursing the path to catalyze our dream
But it’s a winding road, where you stumble and sway your way amongst the crowd

CAT'S PROFILE
Age: 26 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Liongaze
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 23-12-2015    Clanceremonie 23-12-2015 Icon_minitimedo 24 dec 2015 - 13:07

De stem van butterstar galmde door het kamp en al snel begonnen de katten zich rond de leidster te verzamelen. Het was weer eens tijd voor een ceremonie. Herrineringen uit zijn warrior ceremonie kwamen weer bij hem opborrelen en gaven hem opnieuw dat trotse gevoel. Aandachtig luisterde hij naar hoe de nieuwe leerlingen een voor een opgenoemd werden, maar zijn hart leek even stil te staan toen hij zijn eigen naam hoorde vallen. Hij kreeg een leerling? Vertrouwde Butterstar hem dat echt toe? Met een trotse blik luisterde hij de rest van se ceremonie uit. Bij het horen over Featherkit schrok de kater even. Hij had laatst nog zo leuk met haar gespeeld, dus het deed hem best wel wat. Tenslotte wilde hij niet dat RiverClan meer leden verloor.
De ceremonie was afgelopen en de kater probeerde zijn gedachten van zich af te zetten. Met een glimlach stapte hij op zijn nieuwe leerling af om kort diens neus aan te raken. "Zullen we morgen ochtend beginnen? Dan kan je me laten zien wat je al weet." spinde hij.
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clanceremonie 23-12-2015 DPKsfdL
Nananana not yet
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Cloudwatcher
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 23-12-2015    Clanceremonie 23-12-2015 Icon_minitimedo 24 dec 2015 - 17:38

Misschien was het in haar geval slim als ze wat vaker in het kamp bleef, minder bomen om tegenaan te lopen, wortels waar ze overheen kon struikelen en water waar ze in kon vallen. Ja, misschien was dit wel een verstandige beslissing geweest. Al zou ze zometeen toch het territorium in moeten, om prooi te vangen. Dan kon ze tenminste nog iets voor de clan doen. Kort keek ze op toen ze Butterstar zag opduiken. Vast weer een ceremonie. Eens zien, warrior was ze al, ze was gezond opzich dus tot elder zou ze niet geroepen worden. Een apprentice, dat leek haar sterk, degene die vrijwel het minst van het gehele woud ook maar oplette waar ze zelf liep een apprentice geven, nee dat zou geen slimme zet zijn. Dan had ze niet om voor op te letten. Al hoewel, het was leaf-bare, misschien was er wel nieuws of het prooi of over de gezondheid van de clan. De poes besloot dus toch maar op te staan en op te gaan letten op was de leidster te vertellen had.
Echter waren haar gedachte al weer afgedreven toen de flame point echt begon en toen ze begon zat Cloud nog maar met een half oor te luisteren. Tot ze haar eigen naam opmerkte in een zin. Wacht wat ze nou gezegd. Ze kreeg een apprentice. Toch wel. Onzeker keek ze naar de leidster maar stelde zich toen sterk op, zoals een warrior eruit had moeten zien in plaats van hoe ze er negen van de tien keer bijliep. Hoe moest zou nou een leerling gaan trainen als ze niet eens wist hoe het haar ooit gelukt was om warrior te worden. Ach well, hopelijk had ze er overna gedacht. Ze keek om zich heen na de ceremonie. Dreamypaw was het toch. Waar was ze. Daar was ze. Rustig liep ze op de apprentice af en keek toe tegen wie ze aan het praten was. De kitten met greencough. Nee, ze ging het niet ook nog eens voor elkaar krijgen dat haar apprentice greencough zou oplopen in de eerste paar dagen van de training dus liep ze snel op haar leerling af.
'Dreamypaw, gefeliciteerd met je nieuwe naam' grijnsde ze en keek op de apprentice neer. 'Het klinkt in ieder geval goed Rustig keek ze naar de andere katten. 'Ook jij gefeliciteerd Bubblepaw, en Feather, jij komt sneller aan de beurt dan je zelf door zou hebben' momplede ze tegen de kitten. 'Dreamy laten wij alvast beginnen, laten we meteen een ronde langs de grenzen doen' Ze had als kitten niet kunnen wachten om uit het kamp te gaan en nu mocht het eindelijk, daarbij dan was ze meteen al bezig, minder tijd om afgeleid te worden.


Clanceremonie 23-12-2015 V4jf2Ri
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Graywing
Member
Clanceremonie 23-12-2015 DPKsfdL
Endria
886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Years
Gender:
Rank: Warrior
Graywing
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 23-12-2015    Clanceremonie 23-12-2015 Icon_minitimedo 24 dec 2015 - 21:07

Graywing lag een beetje in zijn nest te niksen toen hij de stem van Butterstar hoorde. Clanmeetings waren wel belangrijk en zo, maar zijn nest was de laatste gewoon zo gezellig geworden met name door het goede gezelschap, maar aangezien Vixen er nog niet was krabbelde de zwarte kater overeind. Toch maar weer door de sneeuw banjeren om te horen wat Butterstar vandaag allemaal te vertellen had. Geduldig luisterde hij naar de nieuwe apprentices die hun nieuwe namen kregen. Dat was altijd wel even leuk om te zien, maar toen hij zijn eigen naam hoorde vallen keek hij Butterstar toch wel een beetje vragend aan. Had hij de laatste tijd nog niet genoeg apprentices verpest? En ook nu hij net een winterslaap aan het plannen was. Toch was Gray ook wel nieuwsgierig naar zijn nieuwe apprentice. Leafbare was natuurlijk niet de leukste tijd van het jaar om app te worden, maar ze zouden er maar het beste van maken. "Gefeliciteerd Bubblepaw." Zei hij nadat hij even zijn neusje had aangeraakt. Alle serieuze zaken kwamen straks wel als Butterstar klaar was. Het nieuws over de greencough overviel Graywing toch wel een beetje. Zo vroeg al? Dat was een zware klap voor de clan, maar ze kwamen er vast wel overheen. Hij hoopte maar dat de kit het zou overleven, al had hij eerlijk gezegd geen idee welke het was. De volgende keer dat hij een kit zag rende hij gewoon heel hard weg. Gray wendde zich weer naar zijn nieuwe apprentice. "Zo, Bubblepaw." Begon hij. "Ik stel voor dat je nu alvast een plekje in de apprentice den gaat veroveren, en dat we vanmiddag eerst een tour door het territorium gaan doen."


Clanceremonie 23-12-2015 2cpombr
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olmpaw
Member
Clanceremonie 23-12-2015 DPKsfdL
Jojo
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Olmpaw
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 23-12-2015    Clanceremonie 23-12-2015 Icon_minitimeza 26 dec 2015 - 17:40


Met een schok werd Olmpaw wakker doordat een sterke stem door het kamp galmde. Haar hart klopte snel in haar borst en ze bleef doodstil liggen, op het voorzichtige openen van haar ogen na. Toen ze zag hoe enkele katten naar het midden van het kamp toesnelden uitte ze een kleine zucht en ontspande ze iets. Ah, het was enkel haar leidster geweest die een Clan meeting aankondigde. Ze voelde langzaam de adrenaline die in haar hoofd was vrijgekomen bij haar eerdere schrikmoment wat minder heftig worden en stond op. Met een korte zwiep van haar staart stapte ze naar de aanstromende groep katten toe en ging ergens naast een paar apprentices zitten. Ze hief haar kop en keek hoe Butterstar de nieuwe leerlingen aankondigde. Twee nieuwelingen waren er. Dat is goed voor de Clan! Ik hoop dat het alleen niet al te druk gaat worden in het leerlingenhol nu... drukte, daar hield ze niet zo van. Maar het waren er maar twee, vast niet genoeg om al teveel onrust te veroorzaken. Toen hoorde ze Butterstar haar eigen naam uitspreken. Ze bewoog haar oren kort heen en weer. Aha, Liongaze was dus nu haar mentor! Dat vond ze prima. Ze kende de kat niet zo goed, maar hij zag er wel vriendelijk uit. Natuurlijk sprak de eerste impressie die je van een kat kreeg niet altijd de volledige waarheid; maar het was een pluspunt. Ze trok haar mondhoeken wat omhoog in een glimlach en knikte Butterstar toe. Na nog wat katten waren behandeld kwam haar leader op het onderwerp van Featherkit. Een bezorgde blik verscheen in Olmpaw's ogen. Dat was geen leuke gebeurtenis. Ze hoopte dat niet nog meer katten ziek zouden worden, ze wilde niet dat er meer katten doodgingen. Ze zou zelf ook goed moeten oppassen. Wat zou eigenlijk erger zijn, als kitten of als oudere kat sterven? Aan de ene kant had je als kitten minder dat je kon missen, maar je was waarschijnlijk banger- Snel werd Olmpaw uit haar gedachten getrokken door de mededeling dat de ceremonie over was. Snel stond ze op en baande zich voorzichtig een weg door de katten. Bijna liep ze tegen een oudere warrior aan. 'Sorry!' miauwde ze snel. Kort daarna zag ze een zwart-witte kater die waarschijnlijk Liongaze was. Ze stapte op hem af en raakte kort zijn neus aan, zoals de bedoeling was bij een apprentice ceremony. "Zullen we morgen ochtend beginnen? Dan kan je me laten zien wat je al weet." zei de kater. Olmpaw knikte met een glimlach op haar gezicht. 'Dat is goed, ik zal er zijn' zei ze direct. Morgen zou ze vroeg op moeten staan om weer verder te kunnen gaan met haar training.


Clanceremonie 23-12-2015 9jq1py
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverpaw-
Member
Clanceremonie 23-12-2015 DPKsfdL
84
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Riverpaw-
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 23-12-2015    Clanceremonie 23-12-2015 Icon_minitimezo 27 dec 2015 - 12:22

Riverpaw was best wel op zijn humeur om naar buiten te gaan, hij hield er wel van om andere katten te leren kennen alleen tot zijn verbazing hoorde hij de stem van Butterstar. Misschien was ze er achter gekomen dat hij bijna niks deed, niet eens joeg. "Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen voor een clanmeeting!" Riep de clan leidster luid en duidelijk, dus een Clanmeeting. Klonk ergens best wel bekend. Hij besloot om daar te gaan staan tussen best wel veel katten, hij hoefde het alleen maar te horen. Zien was niet nodig, "Vandaag zijn twee kittens oud genoeg om apprentice te worden, Dreamykit en Bubblekit kom naar voren." Miauwde de leidster met een warme glimlach. "Dreamykit, vanaf vandaag tot jij jouw warrior naam verkregen hebt zal jouw naam Dreamypaw zijn. Ik heb besloten dat Cloudwatcher je zal gaan trainen, ik weet zeker dat jullie een goed team zullen vormen." Vervolgde de leider, aah dus er werden kittens Apprentices. Interessant, "Ook jouw naam zal vanaf nu Bubblepaw zijn, jouw mentor is Graywing tot ook jij jouw warrior naam verkregen hebt. Let goed op hem, hij zal je veel kunnen leren." Vertelde de leidster, hij zag haar voor de eerste keer van dichtbij maar zij had ook haar taken. De leidster richtten haar kopje naar hem en een andere Apprentice even kon hij niet zien wie het was, "Riverpaw en Olmpaw, jullie trainen met jullie oude mentor zal niet langer door kunnen gaan, vandaar dat jullie nu een nieuwe krijgen. Underwater zal vanaf vandaag tot je training afgerond is jou onder zijn hoede nemen Riverpaw." Miauwde ze, oh fijn. Nu kon hij niet meer lang hangen in de Clan, ach dan moest hij maar een leuke tijd maken met Underwater. "En Olmpaw, Liongaze zal jou helpen met de laatste manen van jouw training, hoewel hij nog een jonge warrior is weet ik zeker dat hij je meer als genoeg bij zal kunnen leren. Daar vertrouw ik op." Zei de leidster en glimlachte. Olmpaw had dus ook een Mentor, hij wilde nog wel met haar spreken dus zal haar na deze Clanceremonie wel even met haar een gesprek voeren. Nog een maal haalde de leider echter diep adem, "Normalitair zou hier nog een derde kitten staan die diens warrior naam zou krijgen, echter heeft Featherkit Greencouch opgelopen en verblijft deze nu in de medicine cat den. Ik vraag iedereen om op te passen. Wij kunnen geen warriors missen in deze tijd. Vermijd contact met andere clans en zorg dat je zo snel mogenlijk droog wordt. Sterker nog, mijd zwemmen zo veel mogenlijk, geen vis is een dode warrior waard." Vertelde de leidster als een waarschuwing, hij vond het zielig voor de kitten. Hij kende haar namelijk, alleen hij beloofde haar om ooit is naar buiten te gaan. Dus misschien kon hij dus even met haar een gesprek voeren, die waarschuwing boeide hem niet zo veel. Dus besloot hij eerst naar Olmpaw toe te gaan. Hij liep op de Flamepoint App af met blauwen ogen, "Gefeliciteerd, we kunnen samen gaan trainen straks?" Miauwde hij warm waarna hij ook wat aanbood. Hij zwiepte met zijn staart, hij moest ook nog naar de kleine kitten. "Nou zie je later Bro." Zei hij daarna tegen de Apprentice die net zo als hem een Mentor had gekregen, nu ging hij zo snel als hij kon ook nog naar de kitten. Hij had het een beetje druk maar nu was het makkelijker want nu was iedereen bij elkaar, hij liep naar de kitten toe. featherkit was haar naam. Hij gaf haar een klein stootje en schonk haar een warme glimlach, "Heya, ik heb een idee, zullen we nog deze week naar buiten gaan." Fluisterde hij zacht in haar oor. Zonder te wachten op haar antwoord moest hij nu uiteindelijk naar zijn Mentor Underwater, alleen het enige probleem was hij kende de kater niet echt en wist niet hoe deze er uit zag. Dus hij moest voor nu even gaan zoeken, voor even..


Clanceremonie 23-12-2015 11b6ptk
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clanceremonie 23-12-2015 Sgubdz
163
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Underwater
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 23-12-2015    Clanceremonie 23-12-2015 Icon_minitimezo 27 dec 2015 - 18:45

Hij kwam net met een bars gezicht het kamp binnen gestrompeld. Verveeld als hij was en vol kopzorgen dat ervoor gezorgd had dat hij vaker in het kamp te vinden was. Bladkaal was niet zijn favoriete seizoen. Al was het wel schattig hoe de kittens in de sneeuw ronddolden wanneer dat gevallen was. De heldere stem van zijn tante haalde hem alleen uit zijn gedachten. "Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen voor een clanmeeting!" Was het alweer zover? Hij had nog het idee gehad dat de laatste clanmeeting nog niet zo lang geleden had plaats gevonden. Ondanks zijn terughoudende gedrag had hij nog nooit belangrijke informatie gemist. Sinds dit belangrijk was had hij zijn sociale pootje voor gezet. Echt super sociaal was hij nog niet te noemen. Toch stond hij bekend als een goedaardige brombeer."Vandaag zijn twee kittens oud genoeg om apprentice te worden, Dreamykit en Bubblekit kom naar voren." Een warme glimlach lag op zijn tantes lippen toen ze naar de twee kittens keek. "Dreamykit, vanaf vandaag tot jij jouw warrior naam verkregen hebt zal jouw naam Dreamypaw zijn. Ik heb besloten dat Cloudwatcher je zal gaan trainen, ik weet zeker dat jullie een goed team zullen vormen." Hij glimlachte eventjes. Het was altijd leuk zulke enthousiaste jonkies in het midden te hebben. Zolang ze maar leerden hun taak naar behoren uit te voeren. Dat zou met de meesten ook wel lukken. Een enkeling was eigenwijs en arrogant. Die hadden dan vaak een wat hardere mentor nodig. Zijn tante had zich omgedraaid naar de tweede kitten. Nieuwsgierig keek hij toe. Het was belangrijk dat de kittens of nu apprentices met de juiste katten werden opgezadeld. Een enorme verantwoordelijkheid voor een kat. "Ook jouw naam zal vanaf nu Bubblepaw zijn, jouw mentor is Graywing tot ook jij jouw warrior naam verkregen hebt. Let goed op hem, hij zal je veel kunnen leren." Hij zuchtte even. Dit keer zou hij waarschijnlijk ook niemand te trainen hebben. Misschien was het maar goed ook, zijn broertje had hem nodig. Toch voelde hij zich langzamerhand ervaren en volwassen genoeg om een nieuwe uitdaging aan te kunnen.

Warm glimlachte zijn tante en rekte ze haar slanke lichaam uit voor ze haar hoofd naar twee apprentices draaide die waarschijnlijk een nieuwe mentor nodig hadden. Hij keek geïnteresseerd op. Misschien zou zijn naam nog genoemd kunnen worden. "Riverpaw en Olmpaw, jullie trainen met jullie oude mentor zal niet langer door kunnen gaan, vandaar dat jullie nu een nieuwe krijgen. Underwater zal vanaf vandaag tot je training afgerond is jou onder zijn hoede nemen Riverpaw." Zijn tante glimlachte en draaide haar kopje weer iets. Stilletjes keek de robuuste kater naar zijn nieuwe en eerste apprentice. Riverpaw. "En Olmpaw, Liongaze zal jou helpen met de laatste manen van jouw training, hoewel hij nog een jonge warrior is weet ik zeker dat hij je meer als genoeg bij zal kunnen leren. Daar vertrouw ik op." Zijn tante glimlachte weer, iets dat hij maar al te graag zag en knikte naar de twee jongere katten. De grote kater draaide zich inmiddels al om om naar zijn apprentice toe te lopen. "Normalitair zou hier nog een derde kitten staan die diens warrior naam zou krijgen, echter heeft Featherkit Greencouch opgelopen en verblijft deze nu in de medicine cat den. Ik vraag iedereen om op te passen. Wij kunnen geen warriors missen in deze tijd. Vermijd contact met andere clans en zorg dat je zo snel mogenlijk droog wordt. Sterker nog, mijd zwemmen zo veel mogenlijk, geen vis is een dode warrior waard." Waren de laatste woorden die zijn tante uitsprak terwijl hij op zoek ging maar zijn apprentice. Zodra hij doorhad dat Riverpaw was verdwenen bromde hij geërgerd als dit altijd zo zou gaan zou hij zijn poten vol hebben aan de jongeling. Met stevige passen liep hij door het kamp in de hoop zijn apprentice sneller te vinden. Hij moest hem spreken zodat ze de eerste training zo snel mogelijk konden starten en elkaar beter konden leren kennen. Hij vond zijn apprentice uiteindelijk bij de zieke kitten en kuchtte nors. Zijn groene ogen boorden zich in de blauwe van zijn apprentice. "De eerste les die je zult moeten leren is blijkbaar de ouderen accepteren. Daar valt ook ónze leider, mijn tante Butterstar onder en natuurlijk ook ik zelf." Bromde hij zijn stem enigszins streng en nors. Oppassen voor Green Cough was in zijn ogen niet te dicht bij zieke katten komen. Daarbij hoorden zieke katten bij de Medicine Cat te liggen. Zijn apprentice vond het blijkbaar belangrijker om bij een zieke kitten te zijn dan zijn mentor op te zoeken en zijn training te beginnen. Zo kwam hij in ieder geval wel over. "Ik denk niet dat Butterstar bedoelde dat je meteen bij de eerste de beste zieke kat moet gaan zitten. Zeker niet als je mentor op je wacht." Sprak hij de kater wat rustiger en vriendelijker aan.


Clanceremonie 23-12-2015 Kafcco
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverpaw-
Member
Clanceremonie 23-12-2015 DPKsfdL
84
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Riverpaw-
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 23-12-2015    Clanceremonie 23-12-2015 Icon_minitimezo 27 dec 2015 - 19:05

Riverpaw was opzoek naar zijn mentor maar het duurde niet lang tot hij een zwart witte kater zag verschijnen, ook liep deze zijn richting op. De zwart witte kater opende zijn mond, "De eerste les die je zult moeten leren is blijkbaar de ouderen accepteren. Daar valt ook ónze leider, mijn tante Butterstar onder en natuurlijk ook ik zelf." Bromde de zwarte kater streng en nors. Dat was waarschijnlijk zijn mentor, Underwater. Hij keek in de groene ogen en haalde zijn schouders op, "Jo, leuk je te leren kennen Underwater, mijn naam is Riverpaw." Sprak hij rustig om zich voor te stellen ergens zat er sarcasme in, hij had nu al een ontmoeting en er werd niet eens hallo gezegd gewoon 'dit is het PUNT'. Klonk best wel grappig aan een kant, hij glimlachten nog steeds. Hij moest gewoon zijn vrienden opzoeken die hij al kende, hij keek naar de kater. Nog steeds met een glimlach, hoe erg de kater ook mocht brommen. "Ik denk niet dat Butterstar bedoelde dat je meteen bij de eerste de beste zieke kat moet gaan zitten. Zeker niet als je mentor op je wacht." Sprak Underwater wat rustiger en vriendelijker aan. River knikten en keek naar de kater, zijn staart zwiepte. "Zo Buddo wanneer zullen we beginnen?" Vroeg hij rustig, hij was best wel benieuwt. Hij was niet echt zo'n drukke kat, eerder deed hij de hele dag liever niks. Alleen hij vond het wel handig om te gaan beginnen met zijn training, dan leek het als of hij iets deed. Hij was namelijk best wel opgewekt hoe deze kater het zou aanpakken, hij keek de kater aan in zijn groenige ogen. Hij glimlachte vriendelijk, hij was wel klaar voor een training. Kon hij ergens wel gebruiken, hij staarde een beetje naar zijn mollige buikje.

Tag: Underwater


Clanceremonie 23-12-2015 11b6ptk
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamykit
Member
Clanceremonie 23-12-2015 DPKsfdL
Moon
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender:
Rank: Kitten
Dreamykit
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 23-12-2015    Clanceremonie 23-12-2015 Icon_minitimeza 2 jan 2016 - 23:13

Nieuwsgierig keek Dreamy het kamp rond met grote ogen, haar staartje voorzichtig rond haar heen gedrapeerd. Haar vachtje stond wat opgezet door de zenuwen en daarom bewogen haar oren ook constant overal naartoe.  Eindelijk had ze nu een kat gespot die op haar kwam aflopen, ze beet even op haar lip en keek verwachtingsvol naar haar net verkregen mentor. 'Dreamypaw, gefeliciteerd met je nieuwe naam' grijnsde ze en keek op de apprentice neer. 'Het klinkt in ieder geval goed' Dreamypaw grijnsde breed en trots naar de witte poes. 'Ook jij gefeliciteerd Bubblepaw, en Feather, jij komt sneller aan de beurt dan je zelf door zou hebben' mompelde ze tegen de kitten. 'Dreamy laten wij alvast beginnen, laten we meteen een ronde langs de grenzen doen' Dreamypaw stond vrolijk op en keek de rest even aan. 'Ja, jullie ook gefeliciteerd. Het lijkt me erg leuk om een keer samen te trainen!' Nu keek ze op naar Cloudwatcher en glimlachte nog steeds. 'Leuk!' ze was nu echt in staat om het kamp uit te stuiven, maar gelukkig hield ze zich nog in en liep zo rustig mogelijk met haar mentor mee. ze vond Cloud nu al aardig, wie weet hoe goed ze bevriend zouden worden.


Clanceremonie 23-12-2015 315o7f6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Clanceremonie 23-12-2015
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: