Darkside || Runningtime 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Darkside || Runningtime

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Darkflame
Member

Bijnaampjes: Marlie c:
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: .:: 31 Moons in the darkness of the flames ::.
Gender:
Rank: Warrior
Darkflame
BerichtOnderwerp: Darkside || Runningtime   wo 23 dec 2015 - 17:56

Zonder iemand ook maar een blik toe te werpen sjouwde de enorme zwarte kater het Windclan kamp uit. Hij had geen zin in zijn clangenoten aan te spreken, over dingen wat hij ging doen. Dat liet de nacht zwarte kater wel aan iemand anders over. De prooistapel was laag, maar hij geen zin om te gaan jagen, en als hij er geen zin in had dan was het maar jammer het gebeurde gewoon niet, hij had wel betere dingen te doen. Zijn puntige oren waar twee klauwsporen in gegraveerd waren lagen plat in zijn nek zoals gewoonlijk, een kille en harde blik lag in zijn vurige ogen toen hij dieper het territorium in liep. Vandaag zou hij maar veder aan zijn plan werken in plaats die rot taken uit te voeren. Hij kon wel beter dan die domme clandingen te doen. Hij gromde wat binnensmonds toen de enorme kater doorhad dat de koude wind iets mee bracht, hij deed zijn bek open en meteen viel het hem op. Hij werd gevolgd, en de geur was hem duidelijk, het was zijn eigen broertje. Met een ruk draaide hij zich om en tuurde het landschap af met een kwaadaardige fonkeling in zijn oranje/gele blik. Met zijn grote klauwen kneedde hij geïrriteerd de grond terwijl een vies grijnsje op zijn lippen verscheen. "Ik heb je wel door sukkeltje" Zijn stem klonk zwaar, kill en gevaarlijk te gelijk. 
&Runningtime only


Voor MijnVriendinSam(Ster)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Darkside || Runningtime
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Moorland-
Ga naar: