All the love is wasted 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 All the love is wasted

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
All the love is wasted Tumblr_ot7zcnpExn1u671zio4_400
Loïs
1686
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Panthergrowl
BerichtOnderwerp: All the love is wasted    All the love is wasted Icon_minitimeza 26 dec 2015 - 12:59

De terugweg vanaf de Gorge met Graywing en Vixencry was een beetje awkward. Panther kwam weer tot zijn positieven en was wat bedaard, waardoor hij nu heel goed doorhad wat zijn actie's wel niet geweest waren. Hij had iedereen die daar gestaan had bedreigd, letterlijk. Zelfs zijn beste vriend had hij willen aanvallen. Zo'n erge woedeaanval had hij nog nooit gehad, en om heel eerlijk te zijn werd hij er nogal bang van. Wat zou er gebeurd zijn als Graywing en Vixencry er niet geweest waren? Zou hij Everstar nu vermoord hebben, zou hij die apprentices vermoord hebben? Hij wist het niet. Hij voelde zich er verschrikkelijk over. Maar hij had het gewild voor Butter, hij wilde zichzelf gewoon zo graag bewijzen en hij had gedacht dat hij dit kon doen met de WindClan leidster te vermoorden. Hij wist niet wat hij straks moest zeggen tegen haar. Het was nogal logisch dat Butterstar de geur van WindClan die aan hun vacht kleefden ging opmerken, en hij dacht niet dat de katten naast hem er veel voor voelden om voor hem te liegen. Hij was bang voor Butters reactie. Wat nou als ze boos werd? Maar hij had het goed willen doen... De RiverClan had het moeilijk nu en extra grond zou hun toch goed gedaan hebben? Bovendien stond er geen regel in de warrior code waarin stond dat je elkaars territorium niet mocht veroveren, toch? De drie katten liepen het kamp binnen en Panther voelde de blikken op hen gericht, waardoor hij zijn oren in zijn nek schoof. Hij hield niet van negatieve aandacht.

+ Graywing, Vixencry, Butterstar. Anderen graag eerst toestemming vragen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vixencry
Member
All the love is wasted DPKsfdL
Dani(beest)
269
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✿ 26 Moons
Gender:
Rank: Warrior
Vixencry
BerichtOnderwerp: Re: All the love is wasted    All the love is wasted Icon_minitimeza 26 dec 2015 - 14:06

Ze had een beetje achter Panther gelopen en de blik die hij steeds kreeg was niet bepaald zacht of lief. Nee streng en boos. De windclan katten hadden dingen geschreeuwd en zo was ze erachter gekomen wat er was. Ze wist niet wat ze ervan moest vinden. Ergens vond ze het geen probleem dat hij het had gedaan. Het was voor een goede reden geweest, maar daarna was zijn 'aanval' haar helemaal niks bevallen. De weg terug was stil en ze had haar ogen op de grond. Was Everstar gesprongen, gevallen, geduwd? Niet door Panthergrowl dan, want die stond op Riverclan territorium, maar nog wel geprobeerd om te vermoorden had ze gehoord. Zodra de drie natte katten het kamp in kwamen werden ze aangekeken. Windclan geuren zaten aan hun vacht, al hadden ze nog gezwommen. Schaamte was er nog niet. Haar zelfverzekerde pas was nog gebleven. De grijze kater voor haar vond het duidelijk niks, maar die gaf geen boze blikken terug naar de katten die hem aankeken, zoals zij wel deed. Toen ze door het drukke deel van het kamp waren stapte Vixen naar voren en dwong Panther een beetje een rustig hoekje in. "Wat dacht je wel niet Panther?!", zei ze op een strenge maar niet al te harde toon. Nu vond ze het wel eens tijd dat ze uitleg kreeg en het liefst van hemzelf. Zelfs Vixen maakte er zich zorgen over. 


All the love is wasted Jqhn9j
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Graywing
Member
All the love is wasted DPKsfdL
Endria
886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Years
Gender:
Rank: Warrior
Graywing
BerichtOnderwerp: Re: All the love is wasted    All the love is wasted Icon_minitimeza 26 dec 2015 - 14:31

De terugtocht van de gorge was een stille tocht geweest, en Graywing die zich net nog zo opgelucht had gevoeld maakte zich nu druk. Wat voor gevolgen zouden hun acties gehad hebben, en wat zou Butterstar van dit alles vinden? De zwarte kater had gewoon gedaan wat hij het beste vond, maar hij wist niet hoe hun leider zich voelde. Op een vreemde manier voelde hij zich verantwoordelijk. Zijn vriend was gewoon zichzelf niet geweest, en Vixen was er niet de hele tijd bij geweest. Nee, hij had de situatie in de hand moeten houden. De drie katten kwamen stilletjes het kamp binnen. Met hun natte vachten die stonken naar Windclan vielen ze meteen op, en alle blikken waren op hen gericht. Panther leek nog boos, en Vixencry liep nog steeds even trots verder. Gray kon het wel waarderen dat ze zich er even niets van aantrok. Zelf was hij in staat zijn ongerustheid te verbergen, en zelfverzekerd liep hij door. Hij moest Butterstar spreken. De leader was nog niet te zien, en Graywing merkte hoe Vixen de grijze kater in een hoekje dreef. Hem nam hij later wel onder handen. "Waar is Butterstar?" Vroeg hij luid genoeg dat een groepje katten hem wel zou kunnen horen.


All the love is wasted 2cpombr
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen
All the love is wasted XbUUF0W
Michelle
6539
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: All the love is wasted    All the love is wasted Icon_minitimezo 27 dec 2015 - 12:35

Haar blauwe ogen stonden zorgelijk. Er hing een vreemde sfeer in de lucht. Een sfeer die haar absoluut niet zinde. Ze wou dat haar patrols terug kwamen en zo snel mogenlijk. Wellicht was er een vergeten das nog over of een tweebeen op hun territorium. Iets was er niet goed en hoe eerder Butter hoorde wat het was hoe eerder ze er naar kon handelen. Zodra ze dus haar naam hoorde schoot de kattin omhoog en stapte haar den uit. Bam.. Meteen iets dat ze niet verwacht had. Futuresong had niet Vixencry, Graywing en Panthergrowl er op uit gestuurd voor een grens patrol. Sterker nog alle drie hadden moeten jagen maar de onmiskenbare geur van Windclan leek haar ziek tr maken. "Wat is er gebeurd." Sprak ze ijzig koel en hief haar neus op. "Zijn jullie op Windclan grond geweest?!"


All the love is wasted Qf6d0K3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
All the love is wasted Tumblr_ot7zcnpExn1u671zio4_400
Loïs
1686
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Panthergrowl
BerichtOnderwerp: Re: All the love is wasted    All the love is wasted Icon_minitimema 28 dec 2015 - 22:05

Hij werd een rustig hoekje ingedreven door Vixencry en met een ietwat kille blik keek hij haar aan. Hij wist dat er een preek aan ging komen en hij had er helemaal geen zin in. "Wat dacht je wel niet Panther?!" vroeg Vixen tegen hem op een toon die hem aan zijn moeder deed denken. Altijd dat gezeur. Hij haalde kort zijn schouders op waarna hij koppig de andere kant op keek. Hij was nog niet van plan om zomaar op te geven, hij vond immers dat hij hartstikke gelijk had. Zijn spieren spanden zich boos aan toen hij hoorde hoe Graywing, zijn beste maat, Butterstar erbij riep als een kitten die een ander verklikte bij zijn mams. Butterstar verscheen meteen en hoewel dat Panther iet verraste bleef hij een boze houding aanhouden. Hij keek nog steeds koppig de andere kant op. "Wat is er gebeurd." De ijzige toon deed hem iets in elkaar duiken maar hij ging alweer snel terug naar zijn huidige positie. "Zijn jullie op Windclan grond geweest?!" vervolgde ze toen. Bam, spijker op de kop geslagen. Toch zei Panther nog niets. Zolang er niets gezegd werd kon er ook niets fout gaan, right?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vixencry
Member
All the love is wasted DPKsfdL
Dani(beest)
269
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✿ 26 Moons
Gender:
Rank: Warrior
Vixencry
BerichtOnderwerp: Re: All the love is wasted    All the love is wasted Icon_minitimema 28 dec 2015 - 22:20

De kater keek een ander kant op en ze had de neiging op haar poot gewoon op zijn wang te leggen en hem te dwingen om haar aan te kijken, zoals ze gedaan zou hebben als ze echt boos was geweest. Alsof ze tegen een kleine kitten aan het praten was. Ze was verward en bezorgd geweest, nooit echt boos. Dat haar partner een verschrikkelijke lieve gast was kon zij niet kiezen. Daar was zij blijkbaar voor gevallen. Panther had iets gedaan wat niet verschrikkelijk was. Al vond ze de woedeaanval van hem alles behalve goed. Butterstar werd geroepen en al snel kwam de poes aangelopen. Gelijk stapte ze naar achteren om de kleine kleuter maar eens te laten zien aan haar. "Panthergrowl vond Everstar in The Gorge en hij besloot dat ze nog maar even in het water moest blijven. Graywing heeft haar uit het water gekregen en toen werden we omsingeld door Windclan." De rode poes besloot maar het woord te nemen aangezien zij niet bang was om echt een fout te maken. "Dat was het in een notendop", zei ze om het af te sluiten. Nog altijd wist ze niet welke kater nou het goede had gedaan. Haar goede vriend of haar partner?


All the love is wasted Jqhn9j
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Graywing
Member
All the love is wasted DPKsfdL
Endria
886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Years
Gender:
Rank: Warrior
Graywing
BerichtOnderwerp: Re: All the love is wasted    All the love is wasted Icon_minitimewo 30 dec 2015 - 12:35

Toen Butterstar eindelijk verscheen keek Graywing haar strak aan, en schonk zijn grijze vriend geen aandacht. Hij zou later nog wel bedenken hoe hij daar mee om zou gaan, maar first things first. "Wat is er gebeurd." Zei hun leidster ijzig. "Zijn jullie op Windclan grond geweest?!" Haar toon klonk niet goed, maar de zwarte kater hield zijn mond. Voor zijn part mocht Panther zelf uitleggen wat er was gebeurt, maar Vixen legde het al uit. Tactisch liet ze weg hoe hun vriend bijna half Windclan was aangevlogen, en Everstar terug het water in had geduwd terwijl er een dozijn apprentices vanaf een afstand stonden te kijken. Ergens wilde Gray wel dat iemand Panther de les zou lezen, maar om zijn vriend zo in het diepe te gooien voor Butterstar was ook niet het plan. Hij knikte maar bij de woorden van Vixen. "Het is nog bijzonder dat we er alle drie heelhuids vandaan zijn gekomen." Voegde hij maar toe. Het feit dat ze hier alle drie nog stonden was toch iets?


All the love is wasted 2cpombr
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen
All the love is wasted XbUUF0W
Michelle
6539
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: All the love is wasted    All the love is wasted Icon_minitimewo 30 dec 2015 - 18:50

De woorden lieten haar ijzig koud worden terwijl ze recht naar Panthergrowl staarde. Haar ogen donker als de nacht en onleesbaar terwijl woede in haar lichaam raasde. Hoe duidelijk moest ze het maken aan deze idioten dat ze geen oorlog wou met Windclan. Ze wou geen problemen met welke clan dan ook maar niemand leek te luisteren naar haar. En nu dit, nu konden ze er wel op wachten of ze zouden aangevallen gaan worden, nogmaals geweldig, als er iets was in Leafbare wat ze niet konden gebruiken was dat wel oorlog maar hey, wat boeide Panthergrowl dat nou. Haar staart sloeg heen en weer terwijl ze een diepe zucht slaakte. "Windclan katten kunnen niet zwemmen, probeer ze dan ook geen zwemles te geven." Mompelde ze ijskoud en draaide een naar Graywing en Vixencry. "Bijzonder jammer ja. Wie hebben jullie in elkaar moeten rammen, welke oorlog hebben jullie moeten beginnen om Panther daar weg te krijgen?"


All the love is wasted Qf6d0K3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
All the love is wasted Tumblr_ot7zcnpExn1u671zio4_400
Loïs
1686
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Panthergrowl
BerichtOnderwerp: Re: All the love is wasted    All the love is wasted Icon_minitimewo 30 dec 2015 - 21:44

Vixen versimpelde een beetje wat er gebeurd was en daar was Panther meer dan dankbaar voor. Het was geweldig dat ze niet vertelde over hoe hij controle verloor en bijna alle zes de WindClanners aangevallen had. Toch was Butter niet blij met hem. Een verbaasde en boze uitdrukking gleed over zijn gezicht. Het wisselde elkaar een beetje af. Was ze niet trots op hem, dat hij de Gorge had kunnen oversteken? Dat zou ze moeten zijn, het had ook zijn dood kunnen worden. En was ze niet trots op hem, dat hij voor háár de WindClan leider had willen doden? Dat zou ze moeten zijn, aangezien hij zelfs de warrior code overtrad voor haar. "Windclan katten kunnen niet zwemmen, probeer ze dan ook geen zwemles te geven." miauwde Butterstar tegen hem en een frons kwam op zijn gelaat waarbij hij haar boos aankeek. "Bijzonder jammer ja. Wie hebben jullie in elkaar moeten rammen, welke oorlog hebben jullie moeten beginnen om Panther daar weg te krijgen?" koppig keek hij opnieuw weg. De anderen zouden het woord maar moeten doen aangezien de vraag niet aan hem gesteld was. Bovendien voelde hij er niet veel voor om iemand wat te vertellen als hij zijn leven voor haar gewaagd had en alles wat hij kreeg was stank voor dank.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vixencry
Member
All the love is wasted DPKsfdL
Dani(beest)
269
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✿ 26 Moons
Gender:
Rank: Warrior
Vixencry
BerichtOnderwerp: Re: All the love is wasted    All the love is wasted Icon_minitimeza 9 jan 2016 - 13:30

Oh wat deed Vixen haar best om haar bek dicht te houden. Ze moest zich focussen op andere dingen om niet terug te gaan roepen dat ze niemand iets aan hadden gedaan. Dat als Everstar een leven was kwijtgeraakt dat de oorlog dan al helemaal begonnen was. De poes zuchtte om zich in te houden. Graywing moest praten, want anders kwamen er woorden uit haar bek die ze niet tegen de leider zou willen zeggen. Haar gele ogen boorden zich in Panther zijn gele ogen. Daarna keek ze naar haar partner om te zeggen dat hij maar moest praten. Panther was een klein kind en Vixen een klein meisje met een agressiviteit-probleem nu. Beide konden ze niks. Haar gele ogen gingen weer naar de grond en ze probeerde te stoppen met het verzinnen van tegenargumenten. Anders zou ze vanzelf wel knappen.

{ Laat & kort sorry


All the love is wasted Jqhn9j
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Graywing
Member
All the love is wasted DPKsfdL
Endria
886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Years
Gender:
Rank: Warrior
Graywing
BerichtOnderwerp: Re: All the love is wasted    All the love is wasted Icon_minitimeza 9 jan 2016 - 18:25

Butterstar leek verrassend koel, maar Graywing vreesde dat zich er nu een boel woede en frustratie opkropten in haar. Hij kende zijn leider beter dan dat, en zoals hij vreesde was ze niet bijzonder blij dat ze alle drie weer veilig terug kwamen. "Windclan katten kunnen niet zwemmen, probeer ze dan ook geen zwemles te geven." Was het enige wat de flame point aan Panther te zeggen had, en daarna wendde ze zich tot hem en Vixen. "Bijzonder jammer ja. Wie hebben jullie in elkaar moeten rammen, welke oorlog hebben jullie moeten beginnen om Panther daar weg te krijgen?" Hij keek Vixen een beetje verbaasd aan. Hadden zij het nu weer gedaan? De rode poes keek ook naar hem, en uit haar blik kon hij wel opmaken dat er niet veel lieve woorden uit haar mond zouden komen, en dat wist ze zelf ook en hield haar mond. "Niemand is gewond geraakt." Zei hij licht geïrriteerd. "We hebben duidelijk gemaakt dat we geen problemen wilden, en Everstar is naar mijn weten geen enkel leven kwijtgeraakt." Achteraf had hij misschien die uit de kluiten gewassen apprentice wel een lesje willen leren, maar wat hij er wel niet allemaal voor over had om het Butterstar naar haar zin te maken. "Ook heb ik onze buurvrouw nog laten weten dat ze maar geluk heeft gehad dat we in de buurt waren." Voegde hij nog maar toe. "Dus we hebben ons voorbeeldig gedragen, Goed genoeg?"


All the love is wasted 2cpombr
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen
All the love is wasted XbUUF0W
Michelle
6539
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: All the love is wasted    All the love is wasted Icon_minitimezo 10 jan 2016 - 20:28

Niemand is gewond geraakt.. Nee nog niet. Maar wat als dit zometeen gezien werdt als een open aanslag op Windclan. Wat als hier oorlog uit kwam. Wie zou dan gewond raken. Ze kon niemand verliezen, hoe idioot en gestoord ze dan ook soms waren. Dit waren wel haar idioten. Idioten van wie ze hielt als broers en zusters. Kinderen en ouders. Het was aan haar de taak om iedereen hier veilig te houden. Te beschermen maar zo kon ze dat toch onmogelijk doen? Ze kon niemand kwijt raken, waarom zagen ze dit met ze drieen nou niet in. Hoewel dit gehele gesprek in haar hoofd doorraasde bleven haar blauwe ogen koud naar de drie starend. "Wie waren er allemaal bij Everstar van Windclan.'" Mompelde ze terwijl ze ging zitten. Als dit al een gevecht zou worden moest ze weten wat Riverclan zou aanvallen. Hoe stondt het aantal Warriors er voor en het aantal Apprentices. "In wat voor staat was Everstar?" Mompelde ze op dit moment recht naar Panther starend.


All the love is wasted Qf6d0K3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
All the love is wasted Tumblr_ot7zcnpExn1u671zio4_400
Loïs
1686
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Panthergrowl
BerichtOnderwerp: Re: All the love is wasted    All the love is wasted Icon_minitimezo 17 jan 2016 - 10:45

De hoop in zijn vrienden keerde toch een beetje terug toen ze allebei een beetje weglieten hoe hij geprobeerd had om Everstar te verdrinken, haar echt teruggegooid had de rivier in. Nou ja, Butterstar hoefde dat detail ook niet te weten, toch? Butter vroeg wie er allemaal waren, en een frons kwam op Panther zijn gelaat. Het waren echt veel katten geweest. Nu hij wat begon te bedaren, realiseerde hij pas wat hij gedaan had. Hij had de WindClan leader geprobeerd te verdrinken toen WindClanners toekeken. Wat was hij toch ontzettend slim af en toe. Voor het eerst begon hij met praten en uitleggen. "Er waren vooral veel apprentices, en twee warriors. Ik herkende er één van de Gathering, Sweetheart. Die andere kende ik niet." miauwde hij, zijn stem nog steeds nors net zoals zijn gelaat, maar hij praatte in ieder geval. Toen Butterstar vroeg in wat voor staat Everstar was, schuifelde hij wat ongemakkelijk met zijn poten. "Ze was heel zwak.." mompelde hij en keek haar een beetje schuldbewust van onder zijn wimpers aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
All the love is wasted
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: