Let's get this started [trainingstopic +Liongaze] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Let's get this started [trainingstopic +Liongaze]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Olmpaw
Member

Jojo
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Olmpaw
BerichtOnderwerp: Let's get this started [trainingstopic +Liongaze]   za 26 dec 2015 - 22:05

Olmpaw

Familiar as you shook my hand,

what was it you meant to do?


Rustig ging de jonge kat zitten op het mos wat nog vochtig was van de gesmolten sneeuw. Olmpaw keek rond terwijl ze haar staart rond haar poten krulde. Het was nog vroeg in de morgen, en ze zat nu vlak buiten de ingang van het kamp, een paar meter weg van het kleine beekje dat een aftakking was van de grote rivier die het RiverClan territorium doorkruisde. Ze was aan het wachten op haar nieuwe mentor, Liongaze. Ze was extra vroeg opgestaan aangezien ze geen luie of ongeïnteresseerde indruk wilde maken op de warrior. Dat was natuurlijk nooit praktisch. Olmpaw staarde naar het mos onder haar poten. Het had een frisse blauwgroene kleur. Kort glimlachte de poes; ze hield van deze kleur. Ze hoopte dat het beeld van het mos op de grond nog voor de rest van de dag in haar hoofd zou zitten. Ja, dat zou prettig zijn. Ze keek op toen ze pootstappen hoorde en ze schoof iets naar voren om te kijken of ze de zwart-witte gestalte van haar mentor kon onderscheiden.
♦.♦


::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Liongaze
Member

Els
366
Actief
I had a purpose then, pursing the path to catalyze our dream
But it’s a winding road, where you stumble and sway your way amongst the crowd

CAT'S PROFILE
Age: 26 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Liongaze
BerichtOnderwerp: Re: Let's get this started [trainingstopic +Liongaze]   ma 28 dec 2015 - 11:54

De grote kater schrok wakker. Had hij zich verslapen? Hoe laat was het? Vandaag had hij afgesproken met zijn leerling en hij wilde absoluut niet te laat komen. Hij gaf zichzelf een snelle wasbeurt in zijn mos nest en snelde toen richting de kamp ingang. De jonge Olmpaw zat buiten de ingang netjes op hem te wachten. "Goedemorgen, Olmpaw! Het spijt me dat ik wat laat ben." spinde de kater. "Jij mag kiezen wat je het eerst wilt gaan beoefenen. Jagen op landdieren, of vissen?" Het had beide met tactiek te maken, dus leek het hem leuk zijn leerling wat inbreng te geven over wat ze het eerst wilde gaan doen.
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Let's get this started [trainingstopic +Liongaze]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: