Hunting rabbits (Frostfaith) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Hunting rabbits (Frostfaith)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Arcticfox
Member

Melissa
109
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Arcticfox
BerichtOnderwerp: Hunting rabbits (Frostfaith)   wo 30 dec 2015 - 15:33

Words
432
Mood
Happy
Tag
Frostfaith
Met hele voorzichtige passen draafde de poes door de eindeloze velden. Een sterke koude wind blies tegen haar dikke witte vacht. Kleine sneeuwvlokjes bleven er in hangen. Arctic was best vrolijk, zij was een van de weinige katten die van leafbare hield. Ondanks dat er weinig prooi was, genoot ze van de kou en van de sneeuw. Toch kon ze er op dit moment niet van genieten zoals hoe ze dat eerst deed. Whitelions dood had haar flink geraakt en ze was er nog steeds door geschrokken. Ze stopte, deed haar ogen even dicht en luisterde naar de wind en de bevroren blaadjes die weg waaide. De grond was nu nog redelijk bruin maar dat zal waarschijnlijk snel veranderen. Voor haar zou dat juist beter zijn. Jagen in de sneeuw vond zij makkelijker dan jagen in newleaf of in greenleaf. Alleen de rest van de katten waren er vaak niet blij mee. De poes spitste haar oren toen ze hele zachte voetstappen hoorde, waarschijnlijk van een konijn. Arcticfox stond op en keek om zich heen, zo probeerde er achter te komen waar haar prooi zich precies bevond. Een ander nadeel van Leafbare, naast de kleine hoeveelheid prooi, was dat je veel moest jagen en minder tijd had voor andere dingen. Maar ondanks dat was het echt haar favoriete seizoen. Ze begon weer verder te draven, haar prooi was niet ver weg.

Het geritsel werd sterker en een konijn verscheen. Arctic zakte door haar poten. Ze concentreerde zich volledig op haar prooi. Het was een wat ouder en groter konijn. Hij zag er zwak uit en één van zijn poten zat in een wat vreemde houding, waarschijnlijk gebroken. Een best makkelijke prooi dus, ondanks zijn grootte. Voorzichtig kwam Arctic dichterbij. De wind blies in haar richting dus het konijn kon haar niet ruiken en de door de sneeuw zou hij haar ook minder snel horen. Toen ze ongeveer twee meter van het konijn vandaan was stond ze stil. Ze wachtte even op het juiste moment. Plotseling sprong ze op en rende ze naar haar prooi. Het konijn schrok en begon meteen te rennen, maar door zijn gebroken poot kwam hij niet ver. Al snel had ze hem ingehaald. Ze sprong op hem en beet hem dood. Toen hij stopte met tegenstribbelen liet ze los. Een trotse glimlach verscheen op Arctic's gezicht. Ondanks dat er best weinig prooien waren, was het haar toch gelukt een groot konijn te vangen. Plotseling hoorde ze weer voetstappen, deze keer van een kat. Ze keek op en haar blik ging meteen naar de plek waar het geluid vandaan kwam.

(Alleen Frostfaith)
♦.♦


Laatst aangepast door Arcticfox op wo 30 dec 2015 - 18:32; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Dani
479
Actief
"You lit the fuse, thought I'd burn too
But you're playing with a heart that's fireproof"

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Frostfaith
BerichtOnderwerp: Re: Hunting rabbits (Frostfaith)   wo 30 dec 2015 - 16:43

Na het terug brengen van één konijn was de poes weer uit het kamp gegaan. Het was lopen geweest, want ze was moe. Als ze een konijn op zou vangen dan zou ze een beetje in actie komen. Nu dus nog niet. Het was zoveel jagen de laatste tijd dat Frost er moe van werd. Het begon haar keel uit te komen eigenlijk. Het klonk wel alsof ze binnenkort een gevecht zouden krijgen met Riverclan en om eerlijk te zijn had zij soms wel zin om een klap op de snuit van de die dingen te geven. Ze waren vervelend. Beide clans konden een gevecht niet gebruiken, maar ze zouden wel van Everstar horen. Whitelion was vermoord door Riverclan en Everstar was bijna vermoord door een Riverclanner. Ze verdienden het. Maar ze moest zich inhouden. Haar kracht pas gebruiken wanneer er een echt gevecht uitbrak. De gedachtes vlogen allemaal weg toen de geur van haar jongere zusje haar neus binnenkwam. Een konijn erbij. Op een drafje volgde ze de geur. Toen ze er aankwam knikte ze naar haar. "Mooie vangst zus", zei ze als een oprecht compliment. Je kon zien dat er iets was met het konijn z'n poot, maar dat zorgde er niet voor dat het beest minder goed smaakte.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arcticfox
Member

Melissa
109
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Arcticfox
BerichtOnderwerp: Re: Hunting rabbits (Frostfaith)   wo 30 dec 2015 - 18:29

Words
230
Mood
Happy to see her sister
Tag
Frostfaith
De glimlach rond Arctic's lippen werd groter toen ze zag dat het haar zus was. Eerder had ze haar zus nog niet geroken omdat de wind daarvoor verkeerd stond."Hey, Frost," zei ze vriendelijk toen ze zag dat de rood witte poes naar haar knikte als begroeting.  De laatste keer dat ze contact hadden was al een tijdje geleden. Daarnaast was het een moeilijke tijd door het verlies van Whitelion, iedereen miste hem. Arctic had er ook veel moeite mee, vooral omdat iedereen vermoedde dat het door de Riverclan kwam, eigenlijk was ze bang dat er een oorlog kwam. Natuurlijk moest er iets gebeuren als het waar was en Arctic zou in dat geval heel graag meevechten, maar beide clans waren op dit moment niet op hun sterkst. Als de oorlog kwam zouden er zeker slachtoffers vallen. "Mooie vangst zus", zei de rood witte poes. Die woorden schudde Arctic uit haar gedachte. Ze staarde Frostfaith aan en knikte dankbaar. Waarschijnlijk kwam zij ook om te jagen, iedereen was nu eigenlijk wel druk bezig met jagen. Dat was altijd zo in leafbare, het eten was in dat seizoen het hardst nodig."Ben je nu ook aan het jagen?" Vroeg Arctic vriendelijk ondanks dat ze het antwoord wel verwachtte. Misschien kon ze op deze manier een leuk gesprek beginnen, dat miste ze namelijk best wel. Iedereen had het op dit moment te druk.

(ik wist nog niet dat Whitelion dood was dus ik heb een paar zinnen in het eerste deel van de beginpost aangepast aangezien het anders nogal vreemd was dat ze zo vrolijk was. Ik heb het topic over zijn dood ook meteen even doorgelezen)

♦.♦
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Dani
479
Actief
"You lit the fuse, thought I'd burn too
But you're playing with a heart that's fireproof"

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Frostfaith
BerichtOnderwerp: Re: Hunting rabbits (Frostfaith)   vr 1 jan 2016 - 12:46

Ze kreeg een welkom. Fijn. Ze had zussen die dat nou eenmaal niet deden. Gebroken familie. Een korte glimlach ging naar haar zus. Frost was wel open bij haar familie, maar bij anderen hield ze de nette cover. Zij liet geen mensen binnen, misschien was dat haar probleem. Van sociale dingen bleef je niet leven, was niet iets waar ze haar aandacht aan ging besteden. Haar zus knikte dankbaar en Frost deed een paar stappen dichterbij. "Ben je nu ook aan het jagen?" Frost ging met haar poot wat over de grond en keek haar inmiddels al niet meer aan. "Ik heb net een konijn bij de stapel kunnen leggen", zei ze en nu pas keek ze op. "Ik dacht ik test mijn kansen nogmaals, maar dat is moeilijker dan gedacht." Opnieuw een korte glimlach kwam er rond haar lippen. "Je moet dat maar eens bij de stapel gaan leggen. Zal ik je vergezellen?" Frost stond op en draaide zich naar het kamp.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arcticfox
Member

Melissa
109
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Arcticfox
BerichtOnderwerp: Re: Hunting rabbits (Frostfaith)   vr 1 jan 2016 - 20:46

Words
-
Mood
Happy
Tag
Frostfaith

"Ben je nu ook aan het jagen?" Vroeg Arctic vriendelijk, ondanks dat ze het antwoord wel een beetje wist. Iedereen was nu aan het jagen. Frostfaith leek even afgeleid en keek haar niet meer aan. Arctic keek ook even weg toen er een vogel langs vloog. Haar blik volgde het dier wat verderop in een boom landde."Ik heb net een konijn bij de stapel kunnen leggen" klonk er plotseling. Arctic keek weer snel terug. Frostfaith keek nu ook weer op."Ik dacht ik test mijn kansen nogmaals, maar dat is moeilijker dan gedacht." Vervolgde ze. Arctic knikte, zij had ook al gemerkt hoe moeilijk het kon zijn een goede prooi te vangen op dit moment, daarom was ze ook best blij met het konijn wat ze had gevangen."Er zijn niet echt veel prooien op dit moment," zei Arctic op een wat serieuze toon. Tot nu toe was het nog niet echt een probleem, dat er weinig prooien waren, dat was elke winter wel zo. Maar er waren ook winters dat het nog erger was en ze hoopte niet dat dit ook zo'n winter zou worden. Ze keek naar het konijn wat achter haar lag. "Je moet dat maar eens bij de stapel gaan leggen. Zal ik je vergezellen?" Arctic draaide haar kop weer naar haar zus, dat was wel een goed idee. "Ja, leuk," antwoorde ze op een vrolijke toon. Arctic zag dat de poes zich al omdraaide en richting het kamp wilde gaan. Snel pakte ze de prooi en ging naast haar lopen.

♦.♦
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hunting rabbits (Frostfaith)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Moorland-
Ga naar: