Fireworks 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Fireworks

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tigergaze
Member

Daan
1182
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 39 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Fireworks   do 31 dec 2015 - 16:51

Het was waarschijnlijk in het holst van de nacht. De maan was voor meer dan de helft zichtbaar en er waren vrijwel geen wolken aan de lucht te zien. Zijn zusjes had hij ook niet verteld waar ze heen gingen, maar hij had ze wel gevraagd om mee te komen, evenals Mousepaw. Terwijl het hele kamp in slaap was gevallen was Tigerpaw wakker gebleven, had een paar uur in zijn nest liggen denken en was uiteindelijk opgestaan en zijn pootje in de pelzen van alle drie de poezen gepord. "Wakker worden," siste hij zacht en verliet de den toen. Hij keek of er andere katten in het kamp zaten, maar dat was gelukkig niet het geval. Daarom trippelde hij stil naar de uitgang van het kamp en bleef daar wachten op de drie poezen.

{ Mistpaw, Mousepaw, Plumpaw }


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS

ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Dani
235
Actief
"Take me to your happily ever after"

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Mistfeather
BerichtOnderwerp: Re: Fireworks   do 31 dec 2015 - 17:02

De poes voelde ineens wat in haar zilverkleurige vacht en geschrokken keek de poes op om haar broertje te zien staan. Met slaperige oogjes keek ze naar hem. Oh ja ze zouden ergens heen gaan toch? De poes ging met een gaap zitten en keek om zich heen. Twee andere poezen zag ze. Zus Plum en vriendin Mouse. Ze was nog altijd in de war of ze Mouse zo kon noemen, maar het zou zelf wel omhoog komen ooit toch? De onzekerheid op dit gebied haatte ze. Sociaal was ze nog altijd niet erg goed. Dat toegeven vond ze niet leuk. De poes gaf een paar likken over haar vacht en wreef haar gezichtje schoon daarna stapte ze het nest uit om een Tiger te zien staan bij de uitgang van het kamp. Het was verschrikkelijk donker. Waar gingen ze heen? "Kijk nou Tiger", zei ze met een glimlach. "Helemaal de verantwoordelijke spelen." De poes tikte kort zijn flank aan. "Schattig", zei ze met een wat plagende stem. Hij had het altijd al gedaan, maar nu was hij degene die alles regelde voor een heel stapje buiten het kamp. Vond ze wel grappig. Complimentjes geven kon toch ook nooit kwaad? De poes ging zitten, wachtend op de anderen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousewish
StarClan

☄ Loïs
919
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☄ Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mousewish
BerichtOnderwerp: Re: Fireworks   do 31 dec 2015 - 17:15

Nadat hij haar in de twijfel had gelaten over waar ze nou precies heengingen, was ze hartstikke nieuwsgierig geweest. Wat kon er nou zo gaaf zijn aan in de nacht het kamp uitgaan? Bang in het donker zoals vroeger was ze niet meer, maar spannend vond ze het wel. Gelukkig was Tiger groot en sterk en kon hij haar beschermen. Ondanks alle gedachtes en spanningen voor de aankomende nacht had Mouse toch in slaap weten te vallen. Toen ze wakker gepord werd keek ze een beetje in de war op. Euh, wat? Waarom werd ze wakker gemaakt midden in de nacht? Maar toen herinnerde ze zich het weer. Hun avontuurtje. Met een gaap kwam ze overeind - echt snel ging het niet, ondanks dat ze er zin in had was ze nog niet helemaal wakker - en liep ze naar de uitgang toe. Met een slaperige glimlach keek ze naar Tigerpaw. "Hallooo," miauwde ze zachtjes. Ook Mistpaw kwam eraan die Tiger een beetje plaagde met dat hij verantwoordelijk deed. Mouse was er nog niet wakker genoeg voor, wat je kon merken aan dat ze opnieuw gaapte. "Tigerrrrr." murmelde ze zachtjes. "Het moet wel leuk zijn hoor, want ik ben moe." ging ze verder en trok een klagelijk gezichtje, maar toch kon je zien dat ze er zin in had.


Oh mother, I'm scared to live. Takes more than I've got to give
Oh sister, my voice is weak. Oh brother, I long for sleep
Oh hunger, I know you well
My cruel friend is a funeral bell
★★★★★

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Plumpaw'
Member

45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 whole moons already
Gender:
Rank: Apprentice
Plumpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Fireworks   za 2 jan 2016 - 16:57


Gapend rekte het poesje zich uit haar lichaam was licht slungelig nu ze bijna uit gegroeid was. Met een brede grijns keek ze op naar haar broer die haar riep en schudde haar vacht even goed en rende vrolijk de apprentice den uit en dook weer licht in elkaar toen ze Mousepaw ook zag. Wat moest zij nu weer bij haar broer. Wist die poes dan niet dat het haar broer was en niet de hare. Zij had haar eigen broers! Ze haalde haar kopje onder tiger zn kin door terwijl ze kort spinde en ging naast hem zitten aan de kant waar ze Mousepaw het minste hoefde te zien. Kon ze nog meer klagen? Ze kon ook in haar eigen nest klagen en dan had ze Tiger helemaal voor zichzelf. Oh fijn daar was haar zilverkleurige zusje ook nog eens. Nope kon ze nog terug naar bed? Ze stond op en keek even naar de twee andere poezen. Yep ze gingen maar met ze tweeëb net Tiger mee.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigergaze
Member

Daan
1182
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 39 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: Fireworks   za 2 jan 2016 - 17:35

Het duurde niet lang of het slaperige kopje van Mousepaw kwam als eerste tevoorschijn. De kater hield zijn gezicht neutraal terwijl hij zag hoe de rood-witte apprentice op hem af kwam trippelen en hem zachtjes begroette. Zijn calico zusje Plumpaw verscheen ook al snel bij hem en leek redelijk vrolijk te zijn, al leek ze wat stiller toen ze de andere twee poezen zag. Hij voelde hoe Plumpaw haar kopje onder die van hem doorhaalde en bij hem ging zitten. Hij drukte kort, zoals hij altijd deed, zijn kop terug en liet een zacht brommende spin uit zijn borstkas ontsnappen. Daarna verscheen ook Mistpaw die hem een beetje begon te plagen. De kater trok licht met zijn mondhoek en keek met een geamuseerde blik zijn zusje aan. Helemaal de verantwoordelijke. Klonk zo slecht nog niet als je het hem vroeg. Daarna werd zijn aandacht weer getrokken op Mousepaw, die zijn naam murmelde en hem vertelde dat het wel leuk moest zijn. "Jullie zullen je ogen niet geloven," mauwde hij met een kleine grijns en stond toen op. "Laten we dan maar gaan, voordat iemand ons ziet en tegenhoud." De kater gaf een zwier met zijn staart en liep door de korte tunnel heen. Buiten wachtte hij naast te tunnel tot iedereen erdoor was en trippelde toen langs hem heen weer naar voren om de weg te wijzen. Rustig trippelde hij de heuvel af waar het kamp op lag.


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS

ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Dani
235
Actief
"Take me to your happily ever after"

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Mistfeather
BerichtOnderwerp: Re: Fireworks   za 2 jan 2016 - 22:25

Zij was blijkbaar als laatste aangekomen, want beide Plum en Mouse waren er al. Nou ze was op tijd, dus dat was niet het probleem. "Jullie zullen je ogen niet geloven," zei hij en ze keek hem aan. "Daar hou je je aan." Kort duwde ze hem en volgde hem toen naar buiten. Mist ging maar naast Mouse lopen. Ze had geen zin om haar zusje op de grond te laten vallen van schrik zodra ze een woord sprak. Ze zag het wel. Plum was met Tiger closer dan met wie dan ook. Jaloers was ze niet, nee dat was het niet. Het was meer dat ze niet snapte waarom ze zo bang was voor haar eigen zus. Nu was alleen niet het moment om daarover te beginnen. Haar blik ging naar Mouse. Zonder dat Plum of Tiger het kon horen zei ze wat tegen haar. "Rustig aan met Plum. We willen niet dat ze weg rent", zei ze met een korte grijns. Het was serieus gezegd zodat haar zus niet weg zou rennen. Mouse zou voorzichtig moeten zijn, anders was ze weg. Zou wel iets voor haar zijn. Kort keek ze naar de anderen en zocht de ogen van of haar broer of zus en glimlachte alsof ze niks gezegd had. De twee konden het onmogelijk gehoord hebben. "Nou Tiger, lead the way", zei ze en hij begon al de heuvel af te lopen waar het kamp op stond.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Fireworks
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Moorland-
Ga naar: