Mom, i have so many questions [Sleepingcurse] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Mom, i have so many questions [Sleepingcurse]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dreamykit
Member

Moon
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender:
Rank: Kitten
Dreamykit
BerichtOnderwerp: Mom, i have so many questions [Sleepingcurse]   zo 3 jan 2016 - 15:31


Ze bracht haar zachte pootjes over het pad terwijl ze haar ogen uit keek. De wind streek door de zachete haren heen en ze genoot van alle nieuwe geuren en plekken die daar bij hoorde. Cloudwatchers had haar gelijk na de ceremonie mee genomen langs de grenzen en nu wilde ze zelf verder het territorium verkennen. Het leek groter dan ze ooit had verwacht. Zo veel plekken en ook zo veel wezens die ze nog niet kende. Het was zo vreemd om te te denken dat dit hier allemaal er al was terwijl zij alleen nog maar het kamp had gekend en de geuren die je daar had. Cloudwatcher had ook verteld dat de andere clans ook hun eigen identieke geur hadden. Nieuwsgierig maar ook in alle voorzichtigheid was Dreamypaw ook erg nieuwsgierig naar hoe die dan roken. Zagen die katten er dan ook daadwerkelijk anders uit? Of dacht ze vreemd en waren het gewoon katten zoals zij? Maar op die manier ging Dreamypaw zich weer af vragen waarom er vier verschillende clans waren en niet gewoon een. Het was vast allemaal erg ingewikkeld om dat uit te leggen en hopelijk zou ze het nog leren. Na een tijdje kwam ze bij een stel rotsen. Hier en daar lag nog een plas water van de regen, ze liep er naar toe en likte het water op haar tong. Het was koud en Dreamy rilde er van. Toch was het lekker en lesde het haar dorst. 'Hmpf' ze was op een van de rotsen gesprongen en kon zich net op tijd omhoog heisen voordat ze weg gleed. Met haar tong likte ze over het pootje wat hierna een beetje pijn deed. Dreamy krulde haar staart en keek met vrolijke blik rond, het was hier mooi. De naam was Sunningrocks, haar was verteld dat het ooit bij Thunderclan had gehoord. Ze was er trots op dat haar clan toendertijd het gevecht had gewonnen. Het was zo vreemd dat er hier een groots leven al had bestaan nog voor zij was geboren, leiders die hadden geregeerd waar ze geen weet van had.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

ϟ ˁᴸᴱᴱᴾᴵᴺᴳ ϟ
518
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Sleepingcurse
BerichtOnderwerp: Re: Mom, i have so many questions [Sleepingcurse]   do 7 jan 2016 - 13:31


Ze rende en rende. Ze wilde Future niet meer zien vandaag of het lijk van haar zus die in het kamp lag. Vandaag was officieel een belabberde Foxdung dag. Ze liep naar een uiterst punt van het territorium, hier kon Future haar vast niet vinden. Ze was er klaar mee voor vandaag. Ze sprong behendig de stenen op en keek verbaast toen ze haar dochter zag. Haar nek bloedde intussen niet meer maar de geur was prima te ruiken net als de geur van Windclan aan haar vacht. Smerige hazenvreters. Ze liep meteen niets zeggend op haar dochter af en gaf een lik over haar kop. Ze hield niet van genegenheid tonen naar haar dus dit kwam uit het niets. Ze wilde Dreamy absoluut niet kwijt hoewel haar acties soms het tegenovergestelde toonde. 'Je Tante Lightbringer is vermoord door Windclan, kom niet in de buurt bij die grenzen!' Zei ze bijna emotieloos maar de pijn was in de verte te horen. Ze liet zich naast de apprentice op de grond zakken en begon haar dochters vacht te wassen. 'Wat doe je hier? Heeft cloudwatcher je alleen gelaten?' Het laatste kwam er bot en rot uit maar de eerste vraag was bijna liefhebbend. Sleepingcurse die liefhebbend deed was zeldzaam.Люби меня, как ваш худший кошмар
::
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Mom, i have so many questions [Sleepingcurse]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: