Our love story is my favourite [KS] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Our love story is my favourite [KS]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Loïs
1663
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Panthergrowl
BerichtOnderwerp: Our love story is my favourite [KS]   zo 17 jan 2016 - 10:36

Our love story
Is my favourite


Hallo Gast!
Het gerucht is al rondgegaan; Panthergrowl en Silvercloud krijgen kittens! Nu is dan eindelijk de kittensearch er.
Panther en Silver zullen vier kittens krijgen; één zal er doodgaan, en een andere zal gehandicapt zijn, waardoor Silvercloud besluit om deze naar de twolegs te brengen zodat deze medische hulp kan krijgen. Deze kitten zal dus een kittypet worden. Deze kittens zullen NPC zijn. We zoeken dus alleen spelers voor de twee kittens die in leven en in de RiverClan blijven!

Silvercloud is een kortharige zilveren tabby met gele ogen. Ze is een poes van aanzien en een perfecte warrior, aangezien ze zich altijd aan de warrior code houd. Ze is niet iemand die in de spotlights wil staan en al zeker niet iemand die in gaat tegen andere katten. Ondanks haar terug getrokken houding is ze er de laatste tijd goed op vooruit gegaan, mede dankzij Panthergrowl. Haar moeder had een witte vacht en haar vader was een donkerbruine tabby.
Panthergrowl is een kortharige donkergrijze kater, ook met gele ogen. Hij is heel loyaal naar de Clan, en zal alles doen voor Butterstar als ze het hem vroeg. Hij is ook heel loyaal aan zijn vrienden. Toch kan hij af en toe iets te ver gaan in zijn loyaliteit. Hij is vaak chagrijnig, op de één of andere manier, maar als hij opgewarmd is dan kan hij zeker vriendelijk zijn en is hij een goeie grappenmaker. Als hij Silvercloud ziet, is hij nooit chagrijnig. Zijn moeder had een kortharige tortoiseshell vacht en zijn vader had een langharige zwarte vacht.
De vachtkleuren die mogelijk zijn: Zwart/grijs/donkerbruin/wit/rood/tortie.

Als je je gaat aanmelden, letten wij erop of je een goed beschreven karakter hebt en een goeie motivatie, zodat we weten wat we kunnen verwachten van jouw karakter. We letten niet op sheets, want niet iedereen weet hoe je die moet gebruiken.

Er is nog geen deadline bekend, die komt zodra we genoeg aanmeldingen hebben!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigergaze
Member

Daan
1198
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 39 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: Our love story is my favourite [KS]   zo 17 jan 2016 - 12:33

Name: Skunkkit - Skunkpaw - Skunkberry
Meaning prefix: Vanwege zijn zwart-witte vacht, het deed zijn ouders denken aan een stinkdier.
Meaning prefix: Omdat het later zal blijken dat deze kater lichtelijk verslaafd is aan bessen.
Gender: Male
Age: Unborn
Sexuality: Hetero
Clan: RiverClan
Rank: Kitten

Mother: Silvercloud
Father: Panthergrowl
Sisters: ?
Brothers: ?
Partner: -
Kittens: -

Leader: Butterstar
Deputy: Futuresong
Med. cat: Honeyscent
Mentored by: -
Apprentices: -
Former apprentices: -

Outside: Skunkkit is een beetje een middelmaat kitten. Hij is niet erg groot, maar ook niet bepaald klein, hij hangt er gewoon een beetje tussenin. Toch is hij niet helemaal gebouwd als de meeste katers, je zou in elk geval niet met zekerheid kunnen zeggen dat hij een kater is. Zoals elke kitten heeft hij natuurlijk een piepstem, bij hem zal dat voor een redelijk lange periode zo blijven. Zeker totdat hij bijna klaar is om apprentice te worden. Verder zal hij net als zijn beide ouders goudgele ogen krijgen. Zijn staart zal uiteindelijk iets langer worden dan die van de gemiddelde kat, maar daarvoor zal je goed moeten kijken omdat het niet veel scheelt. Skunkkit is dus qua uiterlijk niet zo heel bijzonder in zijn jongere maanden.
Skunkpaw zal wel een flinke groei doormaken. Hij zal iets meer op een kater gaan lijken en zo hier en daar komt zelfs een redelijke spier onder zijn korte pels. Zijn piepstem verdwijnt en verwisselt zich voor een normale stem. Deze zal alles behalve zwaar zijn. Klik hier voor zijn stem.
Skunkberry zal uiteindelijk uitgegroeid raken en heeft de gemiddelde hoogte voor de doorsnee Riverclan kater. Waarschijnlijk blijft hij wel kleiner dan zijn vader, heeft hij minder spieren dan de meeste katers maar daar zal hij niet over klagen. Wat hem uiteindelijk speciaal maakt is dat hij wat hoger op zijn poten zal staan en erg snel kan wendden. Ook zijn kaken hebben aardig wat kracht en zijn tanden zullen iets scherper zijn dan die van de gemiddelde kracht. Hij is dus zeker niet te onderschatten vanwege zijn uiterlijk.

Inside: Vanaf het moment dat hij zijn oogjes opent zal hij zoals de meeste kittens redelijk avontuurlijk aangelegd zijn. Hij houd ervan om vriendjes te maken en is redelijk onhandig. Skunkkit heeft de kans om zo hier en daar wat gepest te worden vanwege zijn naam, maar daar zal dit katertje heel onschuldig op reageren, hij is namelijk trots op zijn naam. Natuurlijk is zijn vader zijn grote voorbeeld, want die is een goede warrior en dat zal dan ook zijn streven worden. Ook van zijn moeder houd hij heel erg veel, daar wil hij toch liever ook wel een beetje bij in de buurt blijven. Naast dat hij een vrolijk katertje is zal hij ook veel interesse tonen in Starclan, iets waar hij heilig in geloofd zoals veel katten.
Als hij apprentice wordt zal hij zijn moeder in het begin best wel missen, hij zal heimwee krijgen naar de nursery. Maar na een kleine maan zal dit wel over zijn. Hij begint aan een nieuw tijdperk in zijn leven en probeert al zijn vriendschappen te behouden. In het begin zal alles nog een beetje stroef gaan, hij moet wennen aan deze andere manier van leven. Toch heeft hij een goede motivatie, namelijk het feit dat hij een loyale warrior wil worden van Riverclan. Hoe dit later allemaal uit zal pakken laat ik liever in de rpg zelf beslissen.

Name: Daan, Daniëlle
Age: 15
Motivation: Om te beginnen ben ik echt een grote fan van het nest Silvercloud x Panthergrowl. Stiekem twijfelde ik een beetje, maar het hele idee van Skunky was zo aantrekkelijk dat ik het gewoon niet kon laten. Ik ben benieuwd hoe het in de rpg uit zal gaan pakken en ben in elk geval heel gemotiveerd om weer eens een Riverclan kat te spelen, want sinds de dood van Bravesoul heb ik geen actief account meer gehad daar. Alvast veel succes met kiezen en ik weet zeker dat het een geweldig nest gaat worden, wie er dan ook gekozen worden :'3
MADE WITH BY IVY


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS

ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosefrost
Member

San
728
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{20 Moons}}
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Rosefrost
BerichtOnderwerp: Re: Our love story is my favourite [KS]   zo 17 jan 2016 - 14:08

Southwind
•”Follow the bird's and we will fly together on the south wind''
Name;
Southwind
Meaning name; Als je het recht naar het nederlands vertaalt is het Zuide wind.
Meaning of suffix: Silver zou een sterke warme zuide wind voelen het moment dat south geboren word vandaar de naam Southkit, ook is South een warme poes al word dat later pas bekenkt.
Age; Unborn
Gender; Female
Sexuality: Hetero

Mom; Silvercloud
Dad; Panthergrowl
Rank: Kitten
Future ranks: Apprentice//Med-cat??//Warrios//Deputy??//Leader??
Siblings; Unknown

Clan; Riverclan
Leader; Butterstar, ' What is Butter?'
Deputy;  Futuresong ' I hope to be like you one day'
Med-Cat; Honeyscent ' We need you'
Med-cat apprentice;


Theme:
 

•Ouside•
Fur; Bruin/ wit / zwart
Marks; Als kitten: witte pootjes + witte borst, en wat wit op haar kop.
Eyes; Amder/Geel
Pawpads and nose color; Roze
Scars; Not
Built South zou een vrij normaale kattin bouw hebben al heeft ze wel wat meer spieren wat er voor zorgt dat ze meer kracht heeft dan de meeste kattin's ook is ze beter in de meeste vaardig heden dan andere kattin's

Southwind:
 
•Inside•
Personality; Southwind is een vriendelijke en aardige poes,al kan ze wel wat katerig overkomen maar zo zit ze gewoon een beetje in elkaar, als  en apprentice zal ze een beetje onzeker zijn al zou dat puur komen omdat ze haar familie geen teleur wil stellen, al zou ze haar best doen om dat ten alle tijden te verbergen ze heeft soms last van lichte woede aanvallen dat houd in dat ze erg geirriteerd kan niet of erg chagerijnig echter komt dat niet vaak voor, South is erg loyaal aan haar clan en houd zich dan ook aan alle regels ze is ook een fan van regels en ze vind het fijn dat ze er zijn, South is een leergierige kattin informatie is altijd welkom bij haar en omdat ze een goed gegeugen heeft zal ze niet snel iets vergeten, Vaak verstopt ze haar gevoelens voor anderen en houd haar gevoelens altijd voor zich zelf alleen tegen haar familie is ze anders alleen tegen haar famillie heeft ze genoeg moed om haar gevoelens te vertellen en ter laten zien, als zelfs dat moeilijk gaan, het is redelijk moeilijk om haar vertrouwen te winnen ze is ook erg voorzichtig in anderen vertrouwen maar als je haar vertrouwen gewonnen heb zit je goed ze zal je ten alletijden geloven en helpen, ze is erg gehecht aan haar famillie en houd ook heel erg van ze, ze wilt altijd het beste voor haar famillie en ze zal ze ten alle tijden beschermen ook zou het haar eigen leven kosten, Ook iets wat South helemaal niet kan is liegen ze zal altijd de waarheid spreken al kan het soms wat hard aankomen ' Eerlijkheid duurt het langs" is haar motto, South blijf en zal ook altijd een respectvolle kattin zou zelfs van kitten's af aan vooral voor thunderclan cats zal ze veel respect hebben, veder heeft South een zwak voor kittens ze kan het gewoon niet om een kitten iets aan te doen plus vind ze dat dat ten koste gaat van haar eer en zal daarom een kitten nooit wat aandoen maar eerder adopteren of zorgen dat er goed voor gezorgd word, Op haar weg naar Warrior zou ze steeds meer zelfvertrouwen krijgen tot het punt dat ze zelfverzekerd is, Van jongs af aan zou ze ook altijd proberen om  er 'bij te horen' zo als ze het zelf noemt reputatie is voor haar erg belangrijk en die zou ze ook names haar famillie hoog proberen te houden, ze zal zooit de regels breken zonder een goede reden voor is nee op dat gebied is ze erg simpel net zo simpel als Nee is nee voor haar is als ze iets besluut zal ze daar ook bij blijven en ze zal zich nooit over laten halen door een grote groep, of je moet echt een goede reden hebben anders is ze echt niet makkelijk over te halen, Als kitten zou ze al snel de vrantwoording voor haar jongere broes/ zussen nemen net zo als ze voor al haar toekomstige taken al snel vrantwoording neemt en zo snel mogelijk begint met trainen of leren, ook zou ze meer naar haar vader trekken dan naar haar moeder ookal zou ze meer een vaders kindje zijn ze houd nog steeds van haar moeder en zou haar ook ten allte tijden beschermen.
Ook zou ze als ze iemand wil beledigen vaak de de term Baka gebruiken, Ook zou ze van jongs af aan moeite hebben met zwemmen wat best raar is aangezien ze een riverclanner is.
Likes; Family– Respect – Kittens – Regels
Dislikes; Bloed– Gevoelens – vechten- pesten
•Skills•
‘Out of five.’
Fighting •••○
Hunting ••••○
Running •••○○
Strength •••○○
Swimming ○○○○
Climbing
•○○
Voorbeeldpost:
 
About me•
Name; San(ne)
Bekenste account; Brat/ Sinstream
Age; 13 jaar
Motivation;Ten eerste vind ik silver en panther gewoon super cute! Ik stalk ze ook een tijdje :3 veder wil gewoon erg graag aan de slag met South ze is een anders karkater dan ik gwend ben en daar wil ik ook mee veder het zou ook voor mij zijn en mijn Rpg skills testen want ik wil me graag in andere karakter verdiepen en dat vind ik het leukst als de family ook lekker actief is want als de family actief hou ik mijn karkater ook makkelijker actief plus is riverclan gewoon een van mijn favo clans en zou ik me daar graag mee in willen verdiepen en ik heb al een tijdje geen kitten meer gespeeld wat ik graag weer eens zou willen doen dus van daar hoe dan ook ik weet zeker dat dit een awesome nestje word ik blijf sit stalke<3
450 WORDS || COMPANY


x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nyn
3203
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: ★ 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Swallowflight
BerichtOnderwerp: Re: Our love story is my favourite [KS]   zo 17 jan 2016 - 17:17


wolfshadow
name: wolfkit - wolfpaw - wolfshadow - (wolfstar?)
translate in dutch:wolfkit - wolfpoot - wolfschaduw - wolfster?

prefix: hij stootte een soort van gejank/gehuil uit wat een wolf doet tijdens de geboorte.
suffix: hij is heel goed in sluipen en kan zich zo goed mogelijk onzichtbaar maken in de schaduwen.

gender: tom-cat
age: unborn
voice: redelijk hoog voor een katertje, opgewekt.
theme: -
based on: beetje op neville longbottom
place born: rc-territory
born season: leafbare/new leaf
sexuality: bi

clan: riverclan
leader: butterstar
deputy: futuresong
medicine cat: honeyscent
rank: kitten

father: panthergrowl
mother: silvercloud
littermates: unknown
partner: //
kittens: //------

build: best groot en stevig. is door zijn omvang erg onhandig en totaal niet lenig.
fur length: kort
fur colour: grijs met hier en daar zwart strepen en witte vlekken
fur pattern: tabby
eye colour: geel, net als zijn vader
padpaws and nose colour: zwart
scars: //

------

likes: luieren, meedoen met anderen
dislikes: uitgelachen worden, niet mee mogen doen.
fears: onweer, falen.
personality short: dom, onhandig, lomp, (iet wat) lui, goedzak, optimist en naïef
personality long:
wolfkit is niet zo'n slim katertje. hij begrijpt weinig, weet niet goed wat wat is en is niet de sterkste in dingen onthouden. hij heeft een geheugen als een zeef. toch probeert hij mee te doen met de andere kittens, wat de anderen niet erg op prijs stellen. door zijn onwetendheid en onhandigheid verpest hij gauw het spel, en kittens kunnen daar eenmaal niet zo goed tegen. door zijn lompigheid kan het ook wel eens gebeuren dat hij op een domme manier in de problemen valt. anderen beginnen met hem te sollen en dat heeft de arme wolfkit natuurlijk niet echt door. hij denkt dat het allemaal een spel is en lacht vrolijk mee. ook is hij slecht in het onthouden van de namen, dus mocht hij er ooit achter komen dat ze hem pesten, weet hij natuurlijk niet wie. verder zal hij ook wat lui zijn, en zal zich niet zo snel mengen in ruzies. natuurlijk ook omdat hij er niet zo veel van begrijpt. hij is een echte goedzak en probeert niemand wat kwaad te doen. hij ziet al het positieve van de wereld, en niet het negatieve. hij zal ook vreselijk naïef zijn, en zal alles wat je tegen hem zegt direct geloven. dat is dus ook een reden dat hij heilig gelooft in starclan. verder laat ik de rpg het liefst zijn gang gaan.

------

hunting: ***
running: **
sight: ****
smelling: ***
hearing: ***
knowledge: *
swimming: ***
hiding: *****
fighting: **
knowledge herbs: *

dit is als hij warrior is

------

naam: nynke c:
leeftijd: 13 jaar en 9 maanden
rpg ervaring: 2 jaartjes ofzo
motivatie:
ja, ik heb al veel karakters, maar ik móést van mijzelf. panther is zo cool, en silver zo lief. <3 ik hou echt van dit koppel. hoewel ik dit karakter meer voor een shadowclan nestje bedacht had, aangezien ik al 2 katjes in de riverclan heb zitten, kon ik dit karakter niet laten liggen voor dit koppel. ik vind wolfkit ook zo lekker dommig, dat ik er meteen inspiratie voor kreeg, en ja, dat pestgedeelte is al een verhaallijntje voor deze jongen. ook wil ik dus kijken of ik goed kan posten met domme karakters, wat ik wel denk. het lijkt me super gaaf om met hem te beginnen. veel succes alvast jullie tweeën!

------
setje:
 Van 4 maart t/m 15 maart niet actief!::
 Laatst aangepast door Swallowpaw. op ma 25 jan 2016 - 20:57; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arcticfox
Member

Melissa
109
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Arcticfox
BerichtOnderwerp: Re: Our love story is my favourite [KS]   zo 17 jan 2016 - 18:28

Peregrine

Peregrinekit | Unborn
Riverclan | 2472 Words

Kitten aanmelding | afgemaakt op: 21-1-16


G   E   N   E   R   A   L

Current name: Peregrinekit
Former names: None
Future names: Peregrinepaw, Peregrinefrost/Peregrinefalcon/Peregrine... (?), Peregrinestar (?)
Meaning warrior name: Slechtvalk - vorst
Reason name:
Peregrine/slechtvalk: bij zijn geboorte heeft hij een heel apart vachtpatroon wat heel erg op het veren patroon van een slechtvalk lijkt. Dit vreemde patroon verdwijnt snel maar hier is hij wel naar vernoemd.
Het achtervoegsel is nog niet zeker, in het geval dat het ''Frost'' wordt zal dit de reden zijn:
Frost/vorst: als warrior zal hij een wat koud en afstandelijk karakter hebben (dit komt door meerdere slechte dingen die hij heeft mee gemaakt, deze worden later in de RPG uitgewerkt). Daarom zal hij dit achtervoegsel krijgen
Nicknames: Peregrine, Frost
Gender: Male
Age: Unborn
Season Born: Leafbare (?)
Birth time: Unknown
Birth place: Riverclan camp (?)
Based on: No one

F   A   M   I   L   Y

Mother: Silvercloud
Father: Phantergrowl
Brothers: Unknown
Sisters: Unknown
Crush: No one
Partner: None
Kittens: None
Foster kittens: None
Family tree: None
Bloodline:100% Riverclan

C   L   A   N

Lifestyle: Clancat
Clan: Riverclan
Leader: Butterstar
Deputy: Futuresong
Medicine cat: Whisperwind and Honeyscent
Medicine apprentice None (?)
Current Rank: Kit
Former Ranks: None
Future Ranks: Apprentice, Medicine apprentice (?), warrior, Medicine cat (?), deputy (?), leader (?), elder
Apprentice: None
Mentor: None

R   E   L   A   T   I   O   N   S

Uncertain
Dislike
Fear
Hate
Respect
Friend
Best friend
In love
Mate

Family
Clanmate
Not related and no clanmate


Riverclan:
 
Windclan:
 
Thunderclan:
 
Shadowclan:
 
Bloodclan:
 
Rogue:
 
Kittypet:
 

O   U   T   S   I   D   E

Coat color: Grey with black white
Coat Length: Short, half long
Pattern: Silver tabby
Eyes: Yellow
Nose Color: Black
Paw pads: Black/grey with pink spots
Built: Slim, very small
Extraordinary Things: To small for his age
Overall:
Peregrine zal bij zijn geboorte heel erg klein zijn, de kleinste van het nest. Iedereen verwacht dat dit tijdelijk is, maar als kitten blijft hij nog een lange tijd klein. Hier heeft hij ook veel moeite mee, vooral omdat andere hem hier soms mee plagen en pesten. De rest van zijn bouw helpt ook niet heel erg mee, hij is erg slank. Peregrine zal ook nooit echt heel erg sterk zijn. Hierdoor leert hij zijn snelheid en behendigheid als wapen te gebruiken in plaats van kracht wat de meesten doen. Uiteindelijk zal hij zijn groeiachterstand weer inhalen, maar dit zal wel even duren.

Peregrine heeft een zilver kleurige vacht met een mooie glans. Zijn vacht is erg dik en lijkt daarom een combinatie van kort en halflang haar. Vooral rond zijn borst, buik en staart is het wat dikker. Over zijn vacht heeft hij een apart zwart strepen patroon, gecombineerd met wat donker bruin en donker grijs. Door deze kleuren lijkt hij erg op zijn moeder, Silvercloud. Wat ook kenmerkend voor hem is is dat hij witte aftekeningen op zijn neus heeft, deze zullen misschien minder duidelijk worden als hij warrior wordt, maar dat is niet zeker.

Verder heeft hij redelijk fel gekleurde ogen, de kleur lijkt een beetje op een combinatie van goud en groen. Ook heeft hij een donker gekleurde neus wat apart is aangezien de vacht daar omheen wit is.

I   N   S   I   D   E

favorite season: Leafbare
Favorite weather: Snowy, sunny
Favorite time: Day
Likes: Breaking rules, challenges, being alone, silence, danger, winning, family, adventure
Dislikes: Rules, being small, busy places, rain, bullying
Fears: Losing friends, hurting others
Importan character traits (kitten):
N a u g h t y - and - s t u b b o r n
Als kitten zal Peregrine moelijk zijn. Hij vind het leuk om regels te verbreken en zoekt vaak grenzen op. Hij heeft ook weinig respect voor de regels die er zijn en hij zal vele pogingen doen uit het kamp te ontsnappen. Dit bedoelt hij allemaal goed en met zijn gedrag wilt hij niemand kwaad of pijn doen, maar hij houd er niet van opgesloten te zitten en zo voelt hij zich wel. Hij zal ook erg avontuurlijk en snel verveeld zijn. Als hij een regel verbreekt zal hij ook te koppig zijn dit toe te geven.

B r a v e - and - f e a r l e s s
Een andere reden waarom Peregrine een moeilijke kitten zal worden is dat hij erg dapper is en weinig angst lijkt te kennen. Als een warrior hem terecht wijst vanwege een overtreding zal hij daar niet echt van onder de indruk zijn en het de volgende dag gewoon opnieuw proberen. Hij is ook niet bang voor de gevolgen van zijn streken wat ook deels met zijn leeftijd te maken heeft, maar ook gewoon met zijn karakter.

P r o t e c t i v e - and - h e l p f u l
Door zijn andere eigenschappen zullen vele denken dat hij niet echt serieus kan zijn, toch is dat totaal niet zo. Als er wel iets ernstigs aan de hand is kan hij plotseling heel anders zijn. Dan is hij heel erg beschermend naar anderen en dan is zijn dapperheid ook een voordeel. Wanneer deze eigenschap naar boven komt blijkt ook hoe lief hij kan zijn. Als iemand in gevaar is zal hij deze met zijn leven beschermen, ook al is het geen clan genoot. Hij zou op die manier zelfs zijn grootse vijand helpen.

H o n e s t
Ondanks zijn slechtere eigenschappen heeft hij ook een hele goede eigenschap. Peregrine is heel erg eerlijk, en dan niet met de waarheid over dingen vertellen en zijn fouten toegeven. Hij is meer eerlijk op de manier dat hij iedereen gelijk behandeld. Hij probeert zo min mogelijk een vooroordeel over anderen te hebben. Ook zal hij nooit bewust iemand pesten of kwetsen, tenzij dat persoon echt iets ergs tegen hem heeft gedaan. Verder probeert hij ook altijd te zeggen wat hij écht van iets vind, hij doet niet snel alsof. Gecombineerd met zijn dapperheid en het feit dat hij niet snel bang is is dit laatste zowel een goede als slechte eigenschap. Als hij in een ruzie terecht komt waarvan hij weet dat hij gaat verliezen zal hij alsnog niet bang zijn om zijn mening te geven, ook al beledigt hij hier zijn tegenstander mee. Deze eigenschap zal op veel momenten echt een voordeel zijn, maar zal hem ook zeker een aantal keer in gevaar brengen.

Extra information about his personality:
Zoals bij zijn karaktereigenschappen al beschreven staat zal hij een moeilijke kitten worden die snel in de problemen raakt. Naast zijn dapperheid en zijn ondeugende karakter, wordt dit ook versterkt door het feit dat hij het moeilijk vind op tijd met iets te stoppen. Op momenten dat anderen zeggen: nu is het klaar en nu heb ik wel genoeg regels overtreden, zal hij gewoon door gaan. Dit heeft ook met zijn koppigheid te maken, maar is ook gewoon iets waar hij echt moeite mee heeft. Uiteindelijk zullen andere kitten hierdoor wat afstandelijker tegenover hem zijn, sommigen zullen hem zelfs wat eng vinden. Ook tijdens spelletjes wilt hij nog wel eens te ver gaan, terwijl hij dit absoluut niet zo bedoelt. Hierdoor wordt hij ook steeds afstandelijker, zelfs wat onzeker.

Future:
Als apprentice (en oudere kitten) zal er eigenlijk maar één nieuwe karakter eigenschap bij komen. Hij is heel erg gevoelig. Dit is een eigenschap die je niet snel bij hem zal verwachten omdat hij niet snel onder de indruk is en ook niet snel bang is. Wanneer hij zijn apprentice rang krijgt zal hij nog steeds klein zijn en qua groei ook een beetje achter lopen. Hier zal hij door gepest worden. Voornamelijk door andere apprentices, maar ook door oudere katten en warriors. Hoewel Peregrine dit verbergt, is dit iets wat hem echt pijn doet. Pesten is ook een van de weinige dingen die hij echt niet kan verdragen. Doordat hij dit niet wil laten zien zullen anderen ook door blijven gaan. Iedereen denkt dat het hem toch niets doet. Weinige weten dit ook van hem, dat hij hier problemen mee heeft. Vooral in het begin blijft hij positief en aardig tegen iedereen die hem normaal benadert. Echter zorgt het er tegelijkertijd wel langzaam voor dat hij zich wat verder terug trekt en ook steeds minder om andere gaat geven.

Als hij warrior is zal hij veel eigenschappen nog hebben, ook de slechtere. Als warrior zal hij wel een stuk serieuzer zijn, maar hij zal nog steeds niet bang zijn voor het overtreden van regels. Hij zal ook nog steeds eerlijk tegenover anderen zijn en hoewel hij wel wat wijzer is geworden met alles en weet dat sommige dingen echt te gevaarlijk zijn, zal hij ook nog steeds niet snel bang worden. Verder zal hij ook nog steeds problemen hebben het weten wanneer hij moet stoppen. Natuurlijk begrijpt hij alles beter, maar als je hem echt boos maakt zal deze eigenschap terug komen. Als hij hier in de kitten en apprentice tijd geen goede begeleiding in krijgt (dat bekijk ik in de RPG) zal het mogelijk zelfs erger worden.
Naast de oude eigenschappen is er ook hier weer een nieuwe bij gekomen. Peregrine blijkt heel veel moeite te hebben met het loslaten van gebeurtenissen. Als er iets mis is gegaan zal hij dat niet zomaar vergeten en dan zal hij er alles aan doen dat te herstellen, ook als dat gewoon niet mogelijk is.

S   K   L   L   S

✧✧✧✧✧✧ = None/extremely bad
✦✧✧✧✧✧ = Bad
✦✦✧✧✧✧ = Can much better
✦✦✦✧✧✧ = Okay/Normal/Good
✦✦✦✦✧✧ = Pretty good
✦✦✦✦✦✧ = Really good
✦✦✦✦✦✦ = Extremely good/perfect
(Counts a little different with fear)

Kitten:
 

Warrior:
 

H   I   S   T   O   R   Y

None yet

M   E

Naam: Melissa
Leeftijd: 15 (in juni 16) jaar
RPG ervaring: Al een aantal jaar, zo ongeveer 4 denk ik? Ik heb veel op andere RPGs gedaan. Als je wilt weten hoe ik post kan je het beste hier (klik) naar Biscuit in dit topic kijken, dit vind ik van mezelf goede posts. Het is wel op een andere site. Verder heb ik al met Arcticfox gepost.
Andere accounts: Arcticfox, Batpaw(echo) en Icespirit
Andere RPGs: Momenteel geen, ik zit heel soms op Wolfstory maar daar post ik eigenlijk niet. Ik zit momenteel alleen hier op

Motivatie: Sinds ik hier weer terug ben zat ik eigenlijk al te wachten op een nest bij Riverclan en toen had ik dit karakter al in mijn hoofd. Ik wil heel graag een kat van deze clan bespelen en het liefst eentje die ook in de RPG is geboren. Dit koppel lijkt mij gewoon perfect. De topics die ik van van Silver en Panther heb door gelezen zijn erg leuk. Peregrine zal qua karakter uiteindelijk een klein beetje op een ander RPG karakter (Biscuit van WS die ik eerder bij "RPG ervaring" ook had neer gezet) lijken en daarom weet ik zeker dat ik inspiratie zal blijven hebben. Het karakter spreekt me echt heel erg aan. Als hij gekozen wordt blijft hij actief, hij zal niet een account worden wat ik (net zoals vroeger) alleen voor de naam aanmaakte en na een tijdje weer vergat. Ik heb plannen met hem en ik vind hem echt heel erg leuk. Ik ben hier sinds mijn tergkomst nog niet heel erg lang, maar ik wil zeker blijven. In al die tijd dat ik niet had geRPGt miste ik gewoon wat. Momenteel heb ik ook tijd genoeg.

Waarom ik actief ga blijven: Natuurlijk kan je dat nooit volledig beloven, maar ik ben het wel van plan. Zoals ik al eerder had geschreven heb ik echt plannen met hem. Toen ik de voorbeeld post schreef vond ik hem gewoon helemaal geweldig, ik wist precies wat ik moest schrijven. Verder heb ik momenteel en waarschijnlijk ook in de toekomst genoeg tijd om hier regelmatig te posten of iets te doen. Dus ja, ik zal ongelooflijk mijn best doen om actief te blijven en ben er zeker van overtuigt dat dat gaat lukken.
Extra: De naam is nog niet helemaal zeker, de rest wel. Verder zijn Batpaw(echo) en Icespirit momenteel nog niet erg actief. Ik wil met Bat wachten tot ze warrior wordt en ik wacht ook even tot het hele verhaallijn met Thunderclan over is. Ik wilde ook nog wat over de aanmelding zelf melden. Vroeger typte ik altijd zo veel mogelijk om de aanmelding lang te maken, nu doe ik dat echter niet. Ik heb Peregrine zo uitgebreid mogelijk beschreven en hierdoor is de aanmelding wat lang geworden, maar het was niet mijn bedoeling de langste aanmelding te hebben. Ik wil gewoon dat jullie een goed, duidelijk beeld over hem hebben. Het is voor mij echt geen wedstrijd wie de langste aanmelding heeft. De voorbeeld post staat trouwens onder de sheet.

@ by AngelOfTheLord from Kickstart


Voorbeeld post:
 

Setjes:
 

Andere sheet:
 


Laatst aangepast door Arcticfox op ma 25 jan 2016 - 23:25; in totaal 33 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Innerstar
StarClan

Nathalie
4718
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Innerstar
BerichtOnderwerp: Re: Our love story is my favourite [KS]   zo 17 jan 2016 - 19:08


Ravenmocker


Tom-cat ▲ Unborn ▲ Kitten ▲ RiverclanBasics

Current name: Ravenkit
Future names: Ravenpaw - Ravenmocker - Ravenstar
Current rank: Kitten
Future ranks: Apprentice, Warrior(medicine cat, medicine cat apprentice, deputy, leader, elder)
Age: Unborn
Gender: Male
Season of birth: Leafbare(?)
Place of birth: Camp - nursery(?)
Gender preference: Female

Clan: Riverclan
Leader: Butterstar
Deputy: Futuresong
Medicine cat: Honeyscent
Medicine cat apprentice: -

Family & Love

Mother: Silvercloud
Father: Panthergrowl
Sister(s): ???
Brother (s): ???
Grandparents dad's side: Leafdance (grandma) & Shadowspeaker (granddad)
Grandparents mum's side: Unkown

Crush: x
Partner: x
Kittens: x

Character

Harsh: Raven is hard voor zichzelf. Hij moet sterker worden, hij moet gerespecteerd worden en hij mag beslist niet falen. Hij heeft het niet op zwakte, deze mag hij niet hebben en het liefst mag zijn omgeving dit ook niet hebben. Dit is meer een negatieve eigenschap dan een positieve.
Ambitious: Zoals vele warriors is hij ambitieus, dit gaat gepaard met zijn harde karakter. Hij wilt hoog komen te staan, of dit per se het worden van een deputy en uiteindelijk leader is, is niet zeker. Maar hij wilt hoog komen te staan, net als zijn vader, want vele warriors zien zijn vader als een goede, loyale en sterke, misschien wat gevreesde warrior. Zijn vader is gerespecteerd en dus zijn voorbeeld.
Loyal: Riverclan staat voor hem boven alles, en met Riverclan is dat inclusief zijn familie. Hij is eerlijk naar ze en staat voor ze klaar. Hij is bereid zijn leven te geven voor de clan en zijn familie en de warrior code is zijn leven, zoals bij elke warrior.
Faithful: Hij heeft vertrouwen in zichzelf en anderen en dat dingen goed zullen komen als je deze goed aanpakt met beide klauwen. Hij gelooft ook dat zijn toekomst in orde zal komen en dat de manier waarop hij leeft hem naar zijn gewenste succes zal brengen.
Caring: Raven is enorm zorgzaam naar zijn geliefde en clan genoten. Zolang alles maar goed gaat met hun. Hij staat voor ze klaar en helpt ze. Hij merkt dingen vrij snel op wat hem bezorgd kan maken en hij kan er dan ook oprecht mee zitten en zal door boren tot hij weet wat er is en of hij kan helpen. Zelfs wanneer hij niet kan helpen wilt hij helpen.
Machismo: Hij weet dat hij een kater uitstraling heeft en laat dit ook graag zien. Zeker bij andere poezen, wanneer er dan een andere kater in het spel komt, kan dit wat leiden tot hem wat uitdagen. Ook wel haantjes gedrag genoemd. Maar hij wilt hier onbewust ook de poezen laten zien wie hier de echte kater is.
Curious: Graag is Raven toch wel overal van op de hoogte. Nieuwe dingen zijn belangrijk voor hem, dit is misschien ook wat omdat hij het liefst overal zijn mening wat kan uiten. Hij wilt maar wat graag alles weten, maakt niet echt uit of het hem wat aangaat of niet. Ook is hij nieuwsgierig naar het ontdekken van nieuwe dingen, nieuwe weetjes, nieuwe gebieden, etc.
Friendly: Over het algemeen is hij heel vriendelijk naar anderen. Geen pestkop, geen roddelaar, gewoon niet echt gemeen. Al kan dit wel zo overkomen door zijn haantjesgedrag, zijn hardheid en zijn ambitieuze karakter. Hij trekt graag met anderen op en vrienden zijn enorm belangrijk voor hem.
Confidence: Raven is een kater met zelfvertrouwen. Hij is niet snel onzeker en heeft geen slecht zelfbeeld. Hij geloofd in succes en dat hij dat ook zal bereiken. Dit gaat samen met waar hij in geloofd, want dit is onder anderen hijzelf.

As a Kit: Ravenkit is een spontane kitten en kopieert veel van anderen, vooral zijn idolen, hier wilt hij graag op lijken. Hij is enorm speels, maar ook wat ruig, vooral bij de andere meisjes kittens. Hij maakt graag indruk en wilt de beste zijn in elk spelletje. Misschien kan hij niet zo tegen zijn verlies en wilt hij hierdoor dan verder gaan uitdagen, dit kan bijvoorbeeld leiden tot een ruzie. Hij is nieuwsgierig en misschien een probleemmaker. Wanneer er iets met zijn sibling gebeurt is hij er graag snel bij, wilt hij weten wat er is en wilt hij ook weten of hij hier iets in kan betekenen. Dit is zijn zorgzaamheid die al vroeg op te merken zal zijn. Vlak voor het worden van een apprentice zal hij al snel stukken serieuzer worden en dingen gaan overnemen van zijn idolen, hij zal harder worden om net zo te kunnen zijn als zij. De warrior waar hij van droomt.
As a Apprentice: Hier slaat hij in door wanneer hij apprentice wordt. De trainingen moeten harder en harder, het liefst komt hij helemaal kapot terug in het kamp. Het kan zijn dat iemand hem hierin zal moeten begrenzen. Hij trekt graag op met andere apprentices en wilt dan vaak ook weer beter zijn, al kan hij het ook los laten en gewoon lol maken. In deze periode van zijn leven zal hij ook qua vriendschap langzaam wat serieuzer worden en zal hij ontdekken dat het leven niet een grote competitie is. Al blijft hij wel enorm ambitieus en hard voor zichzelf. Hij zal in deze periode ook ontdekken hoe loyaal hij is aan Riverclan, al zal hij dit waarschijnlijk ook al vroeg mee gekregen hebben. Ravenpaw zal een apprentice zijn met veel vrienden, sociaal, zorgzaam en vriendelijk, maar ook uitdagend en een uitslover, wat weer op zijn haantjesgedrag terecht komt.
As a Warrior Dit kan ik pas echt bepalen al hij dingen heeft mee gemaakt in de eerste twee fasen van zijn leven. Wel kan ik jullie vertellen dat mijn doel is dat hij een geweldige warrior zal zijn en leuk om te bespelen met zijn wat stoere, uitslovende karakter, maar ook zijn hardheid en zijn ambities. Maar dingen veranderen in de RPG net als in het leven, dus wil ik zijn warrior tijd niet niet al te uitgebreid uittypen, want ik kan jullie niet garanderen.

How they see him: Raven kan nog wel eens anders opgevat worden dan dat hij werkelijk is. Door zijn zelfvertrouwen, zijn macho gedrag, zijn hardheid en ambities kan hij nog wel eens gezien worden als een niet zo'n aardige kater. Dit kan in zijn voordeel zijn, want voor zijn vijanden betekend dat dat hij al een stapje voor is door zijn uitstraling en uiterlijk. Dit beeld van anderen is pas echt zo rond zijn apprentice tijd. Door zijn vele uitdagen kan het zijn dat hij de spot heeft met anderen, dit verklaard zijn uiteindelijke warrior naam ook. Hij baseerd zijn warrior naam echter op hoe hij is naar zijn vijanden, ofwel, de vijanden van Riverclan. Met hun kan hij namelijk zeker bespotten.

Likes: Succes - Family & Friends - Fighting & Hunting - Being Busy - Company - Swimming
Dislikes: Weakness - Bullying - Clinginess - Failure - Boredom - Laziness

Appearance

Fur Colour: Zwart, ravenzwart. Hij is gewoon helemaal zwart, hier heeft hij zijn voorvoegsel ook aan te danken.
Fur Length: Short, rough short. Het is gewoon super kort en ook wat ruig, niet heel zacht. Als kitten nog wel, maar dit veranderd snel.
Fur Patern: Solide, er is niets van een andere kleur in zijn vacht te bekennen.
Eye colour: Zijn ogen zijn als kitten natuurlijk kitten blauw, dit veranderd echter naar bleek, lichtgroen.
Pawpads and nose: Zwart/grijs. Zijn neus is gewoon zwart, zijn voetkussentjes zijn echter meer donker grijs.
Build: Raven is een stevig gebouwde kater. Hij heeft een korte vacht wat, later, wanneer hij over de twaalf moons is, zijn spieren enorm duidelijk zal maken. Hij heeft later dus een gespierde bouw. Dit begint wat op te vallen rond zijn acht moons. Hier voor heeft hij gewoon een jonge kater bouw en is dan nog vol in de groei. Hij heeft een gemiddelde kater grootte, zijn klauwen en poten zijn ook gewoon gemiddeld en dit geldt ook voor zijn staart.

Explanation: Raven is dus gespierd gebouwd, wat in het begin wat minder is. Zijn vacht is ruw en kort, wat maakt dat later zijn spieren beter zichbaar zijn. Hij heeft wel een dikke vacht, wat zijn korte vacht alsnog enorm solide en glanzend maakt. Zijn ogen zijn opvallend naast zijn donkere vacht, gezien deze bleek, lichtgroen zijn van kleur. Dit kan maken dat ze soms een wat kille uitstraling kunnen hebben. Dit zal echter wel helpen bij zijn doel om een gevreesde, sterke warrior te worden, één die respect krijgt. Uiterlijk speelt hier namelijk een grote rol in.
Setje:
 

Physical

Hunting: 80%, Ravenmocker is een uitstekende jager wanneer hij zijn apprenticetijd heeft voltooid. Weinig prooi zal hem ontgaan, echter is dit niet waar hij het beste in is en dus in uitblinkt.
Fighting: 95%, Vechten is namelijk het gene waar Ravenmocker in uitblinkt. Dit was ook zijn favoriete onderdeel van het trainen en hier heeft hij dus ook veel aandacht aan besteed.
Swimming: 95%, Zwemmen is gebruikelijk voor Riverclanners en om daar nou slecht in te zijn? Dat zal een blunder zijn geweest. Daarbij wist hij hoe goed zwemmen was voor je uithoudingsvermogen en spieren.
Running: 75%, Ravenmocker heeft een goede uithoudingsvermogen, maar de beste daarin is hij niet. Bij hardloopspelletjes verloor hij ook meer dan dat hij won.
Climbing: 65%, Klimmen is niet gebruikelijk voor Riverclanners, hier is ook weinig tijd aan besteed tijdens zijn trainingen. Hij kan wel klimmen, maar of het soepel gaat?
Prowling: 80%, Ravenmocker is goed in het sluipwerk. Redelijk gemiddeld. Hij wordt niet snel ontdekt wanneer hij hier mee bezig is en heeft tijdens zijn trainingen weinig opmerkingen hier over gehad. Maar de beste is hij nou ook weer niet, gezien zijn massa niet altijd even mee zit.

Sight: 99%, Dit is zijn beste zintuig. Zijn ogen ontgaan hem vrijwel niets. Hij kan goed zien en dingen spotten, hij merkt met dank aan zijn ogen dingen ook snel op.
Hearing: 90%, Zijn gehoor is ook zeker uitstekend. Niets is perfect, ook hem zal wel eens wat ontgaan, maar zijn gehoor is goed en hij pikt geluidjes makkelijk en snel op.
Smell: 80%, Met zijn neus is hij dan iets minder goed, hij doet er misschien net iets langer over, maar hij is zeker niet snel en heeft genoeg aan zijn gehoor en ogen wat dingen oppikken betreft.
Sensate: 95%, Met zijn gevoel is ook zeker niets mis. Trillingen opmerken, iemand hoeft maar net zijn vacht geraakt te hebben of hij merkt het al op. Daar is niets mis mee.
Memorizing: 80%, Zijn onthouden is echter niet altijd even goed, wel goed genoeg. Maar hij vergeet soms wel eens wat, maar niet zo vaak dat anderen er last van hebben, of dat hij er zelf last van heeft. Dit is gemiddeld.

Strength: 95%, Ravenmocker is sterk, dit komt door zijn harde trainen, vooral op kracht gebaseerd Of het nou zijn mentor was die er veel mee bezig was, of hijzelf.
Stamina: 95%, Hij is dan niet de beste in rennen, hij houd het wel lang vol. Qua pijn kan hij ook veel hebben en qua druk ook. Er is niets mis met de uithoudingsvermogen van Ravenmocker.
Speed: 65%, Hij is echter niet de snelste. Ravenmocker kan dan dingen lang volhouden, hij is gewoon niet snel als het gaat om rennen.
Aglity: 70%, De lenigste is Ravenmocker niet, maar hij is ook niet stijfjes. Hierin is hij ook gewoon gemiddeld, dus goed. In een gevecht komt hij in benauwde situaties gewoon waar hij komen moet, al is dit dan toch vaker kracht dan lenigheid, maar ook met nodige lenigheid moet het lukken. Bij klimmen zit het hem echter niet mee.
Intelligence: 85%, Ravenmocker is zeker intelligent. Hij komt dan niet altijd als de slimste over. Maar als het nodig is, is hij het wel. Hij kon ook wijs zijn en goed advies geven. Dit komt dan veel terug in zijn zorgzaamheid. Maar ook als het gaat om meer clan gerelateerde serieuze dingen kan hij ook goed mee denken over strategieën al kan hij ook handelen en met dingen komen uit zijn emoties, regelmatig iets minder slim.

Explenation: Dit is vooral gericht op zijn warrior periode, waar Ravenkit naar toe zal werken, uiteindelijk. Wanneer hij zijn apprentice tijd heeft afgerond is dit wat hij voornamelijk heeft ontwikkeld. Hij zal tot de goede, iet wat uitstekende warriors behoren, maar hij is zeker niet perfect, dat is geen enkele warrior.

Motivation & Conviction

Name: Nathalie (Nath)
Age: Nu nog 18 (11-02 word ik 19)
Experience: Meer dan 5 jaar nu.
Best Known Accounts: Innerghost, Roughflower...

Motivation: Graag wil ik Ravenkit omdat ik graag weer een account bespeel waar ik lekker comfortabel mee ben. Ravenkit heb ik al zeker drie maanden in mijn hoofd, maar wachtte op het perfecte nestje in Riverclan. En bij deze had ik toch echt een 'ja' gevoel. Panthergrowl is een kater die zeker stoer is en het perfecte idool voor Ravenkit. De moeder, Silvercloud is de perfecte moeder voor hem, één die lief en zorgzaam is, maar ook één waar Ravenkit zijn loyale karaktereigenschap vandaan zal komen, wat ook geldt voor zijn vader. Dit heb ik opgemerkt uit de topics die ik wat heb gevolgd. Panthergrowl behoort ook tot één van mijn favoriete karakters van Riverclan, hem heb ik gevolgd vooral met Smokegaze, gezien ik die twee vrienden wou laten worden (ik doe gewoon dat het zo is.) Silvercloud had ik ook al op het oog als een leuk gespeelde poes. Ik heb nog wel even de gedachte gehad dat het een potentiële partner kon zijn voor Smokegaze, maar dat was een gedachte. Maar goed. Ravenkit is een karakter die me leuk lijkt, weer een waar ik goed mee kan RPG'en, zoals Roughflower en Innerghost, twee karakters die ik heb laten ontwikkelen in de RPG. Maar ook zoals Brightspots en Smoketear, wat oudere account, ook compleet laten ontwikkelen in de RPG. Ik schrijf mijn idee voor een karakter vaak groots uit, om me daar wat aan te houden in de RPG, want je kat heeft toch een bepaalde reactie op iets, afkomstig uit het karakter, maar dit maakt dat dingen kunnen veranderen, wat ik mooi vind, gezien ik graag een origineel karakter uiteindelijk creëer. Dit door middel van de RPG. De basis heb ik gevonden, dat is dit koppeltje op WC en de rest zal volgde in de RPG. De naam heb ik gebaseerd op één van mijn favoriete boeken series, House of Night, echter heb ik het account niet gebaseerd op de Raven Mockers zoals in de serie.
Why me?: Waarom zullen jullie mij kiezen? Omdat ik beloof actief te zijn met Ravenkit. Kunnen jullie mij hier in geloven? Ja, want ik breek geen beloftes. Ik kan het dan wel eens druk hebben, dit betekend niet dat mijn karakter inactief zal raken. Ik heb mijn account aantal weer opgeruimd tot wat voor mij haalbaar is, hierbij heb ik 1 plekje open gehouden voor Ravenkit. Ik hoop dat jullie me kiezen, omdat ik er nu al enorm veel zin in heb & ik weet hoe belangrijk enthousiaste spelers van kittens zijn in een nestje..:
 
Thanks Waz <3:
 
:'STAMPS':
 


Laatst aangepast door Innerghost op di 19 jan 2016 - 2:40; in totaal 7 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quietstep
Member

Demi
1896
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Quietstep
BerichtOnderwerp: Re: Our love story is my favourite [KS]   zo 17 jan 2016 - 19:19

ryecatcher
don't ever tell anybody anything

Basic Information
Name; Ryekit - Ryepaw - Ryecatcher
Prefix; Rye is a plant that grows even in cold climates. Ryecatcher grew up during a cruel Leafbare, hence her name.
Suffix; Catcher refers to a recurring dream she keeps having.
Gender; Female
Age; Unborn
Season of Birth; Leafbare
Place of Birth; ???
Sexual orientation; Homosexual
Based on; The Catcher in the Rye

Physical Characteristics
Fur Color; Black and red tortoiseshell
Eye Color; Yellow
Face shape; Angular face, big ears
Build; Short, skinny
Nose Color; Black
Paw Pad Color; Black
Appearance;
Spoiler:
 

Family
Parents; Panthergrowl & Silvercloud
Siblings; ???
Kittens; None
Clan; Riverclan
Clanleader; Butterstar
Deputy; Futuresong
Medicine Cat; Honeyscent

Relations
Friends;
Enemies;
Crushes;
Partner;

Personality
Kitten; Curious, optimistic, joyful
Ryekit will be an extremely joyful kitten, enjoying exploring everything and everyone around her. She'll be filled with childlike curiosity and optimism and she will also be quick to make friends. However, it soon becomes clear she resents the adult world and the serious way they handle everything.

Apprentice; Confused, romantic,
Ryepaw will have a hard time growing up and letting the innocence of youth go. She will start to explore what it means to be an adult and will turn out to be a walking contradiction: while she starts looking like an adults cat, she will still act like a child. She will feel like she doesn't belong in the adult world and would want to go back to being a child, which she relates to being innocent, authentic and full of possibilites. She will suffer from a kind of Peter Pan syndrome, how this develops will be worked out in the RPG.

Likes; Youth, romance, kittens.
Dislikes; Hypocrisy, artificiality, adults.darren criss. @ shine


i can't explain what i mean

and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Yanthe
579
Actief
"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."

CAT'S PROFILE
Age: 52moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Silvercloud
BerichtOnderwerp: Re: Our love story is my favourite [KS]   zo 17 jan 2016 - 21:19

Silver komt hier ook alvast een kijkje nemen. Alvast veel succes allemaal! Xx


"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Polarpaw
Member

Pommeline
137
Actief
''It's not an attitude, it's who I am''

CAT'S PROFILE
Age: « 13 moons »
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Polarpaw
BerichtOnderwerp: Re: Our love story is my favourite [KS]   ma 18 jan 2016 - 7:42

Firspark

kitten- male- riverclanmerci
General

Name: Firkit
Gender: Male
Clan: Riverclan
Sexuality: Hetero


Outside:

Vachtkleur: Grijs
Oogkleur: Felgeel
Bouw: Breed
Grootte: Normaal


Inside:

Firkit is net zoals zijn moeder verlegen, maar bij familie of vrienden is hij een actieve, vrolijke kater. Als hij in de buurt is van iemand die hij niet kent zal hij dan ook in zichzelf getrokken zijn. Echter heeft hij weinig moeite met vrienden maken. Hij is goed van vertrouwen en straalt zelf ook vertrouwen uit. Hij is erg lief en doet altijd zijn best om niemand te kwetsen. Maar deze lieve kater worstelt met een probleem... Hij heeft een lichte vorm van hemofilie. Hemofilie is een bloedstollingsstoornis. Hij kan ernstig bloeden door kleine wonden en hij heeft dikwijls blauwe plekken. , zelfs al zou hij het nog zo graag willen. De waarschijnlijke oorzaak van deze aandoening is dat hij bij de geboorte verkeerd naar buiten kwam. In plaats van zijn hoofd kwamen zijn poten eerst, en als laatste zijn hoofd. Daardoor zal er veel over getwijfeld worden of hij wel warrior kan worden. Zelf zal hij daar ook over beginnen twijfelen en denken dat hij dan maar beter gewoon elder kan worden. Maar ondanks die twijfels geeft hij het niet op en doet zijn best om te laten zien dat hij het warrior-zijn waardig is.


Skills:

Beste:★★★★★
Slechtste:★☆☆☆☆

Hunting:★★☆☆☆
Fighting★☆☆☆☆
Fishing:★★★★☆
Swimming:★★★☆☆
Running:★☆☆☆☆
Climbing:★☆☆☆☆
Social:★★★★★
Nose:★★☆☆☆
Eyes:★★★☆☆
Ears:★★★☆☆


Motivatie:

Om te beginnen: ik haat het schrijven van motivaties en ik ben er ook absoluut niet goed in. Toch vind ik het wel belangrijk dat het geschreven wordt. Ik vind Panther en Silver wel een cute koppeltje, ze gaan gewoon zo schattig met elkaar om^^ Bovendien vind ik het karakter van Fir superleuk en dat past nu net goed bij zijn moeder. Het lijkt me echt leuk om hem te bespelen en zeker als ik weet dat het nestje actief gaat blijven, inactieve netsten komen helaas veel te veel voor :c Maar ik hoop dus enorm dat ik gekozen word, maar dat geldt voor iedereen, denk ik.. Nog veel succes met kiezen!


« But nothing ever gets me high like this
I pick my poison and it's you
Nothing could kill me like you do


You're going straight to my head
And I'm heading straight for the edge
I pick my poison and it's you »


Laatst aangepast door Polarpaw op wo 27 jan 2016 - 16:07; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Innerstar
StarClan

Nathalie
4718
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Innerstar
BerichtOnderwerp: Re: Our love story is my favourite [KS]   di 19 jan 2016 - 2:41

En ik heb mijn aanmelding af. Ik kon niet slapen en de beste uitschrijvingen komen bij mij toch in de avond. Veel succes met kiezen wanneer het zover is.


.:
 
Thanks Waz <3:
 
:'STAMPS':
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Loïs
1663
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Panthergrowl
BerichtOnderwerp: Re: Our love story is my favourite [KS]   di 19 jan 2016 - 7:57

Alvast heel erg bedankt voor alle mooie aanmeldingen allemaal!
Het gaat zeker moeilijk worden om te kiezen x3.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Yanthe
579
Actief
"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."

CAT'S PROFILE
Age: 52moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Silvercloud
BerichtOnderwerp: Re: Our love story is my favourite [KS]   wo 20 jan 2016 - 12:48

De deadline is bekend. Jullie kunnen je aanmelden (en jullie aanmeldingen aanpassen) tot vrijdag, 29/01/15, tot 23u59. Lolo en ik zullen de kittens in dat weekend ook bekend maken. Veel succes!


"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arcticfox
Member

Melissa
109
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Arcticfox
BerichtOnderwerp: Re: Our love story is my favourite [KS]   wo 20 jan 2016 - 20:49

Ik ben eigenlijk wel klaar, zijn karakter enzo staat vast en daar ga ik niets meer aan doen (tenzij ik een hele grote fout ontdek). De voorbeeld post staat er ook, die staat onder de aanmelding. Verder is de aanmelding wel heel erg lang geworden en dat was niet echt mijn bedoeling maar ik vind zijn karakter zo leuk  c:

Ik wens iedereen die zich ook aan heeft gemeld succes en ik wens jullie succes met kiezen <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Joan
Member

Bearrrry
43
Actief
After the game,
the king and the
pawn go into
the same box

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons ♡
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Joan
BerichtOnderwerp: Re: Our love story is my favourite [KS]   wo 20 jan 2016 - 21:33YOU NOW I'M NO GOOD

Chivysniff

NAME ❥

Name ❥ Chivykit
Past name(s) ❥ / (Little darlings hehe)
Future name(s) ❥ Chivypaw & Chivysniff
Meaning name ❥ Chivy: Iets uitlokken / Niet bang zijn voor gevaar ❥ Sniff: Snuffelen
Why ❥ Eigenlijk omdat ze Chivykit een mooie naam vinden, maar ook omdat in haar piepjes iets "stouts" zit.
GENERAL ❥

Age ❥ In mummy's belly
Gender ❥ Little girl here
Sexuality ❥ Asexual
CLAN ❥

Clan ❥ Riverclan 4 life!
Leader ❥ Butterstar
Deputy ❥ Futuresong
Bloodline ❥ 100% Riverclan (And Half family Bloodclan & Kittypet)
FAMILY ❥

Mom ❥ Silvercloud
Da ❥ Phantergrowl
Sissies ❥ ??
Bro's ❥ ??
OUTSIDE ❥

Voice ❥ Heel hees (een rokersstem)
Build ❥ Klein, maar breed
Fur ❥ Tabby - Wit met donkere, zilveren strepen -
Length ❥ Lange, zachte vacht
Posture ❥ Uitdagend en trots
Eye color ❥ Lichtblauw
Scars ❥ Geen
Chivykit is een kleine kitten. Dit komt door de complicaties van Greencough die hun moeder had. Dit verdwijnt niet met volwassen worden. Wel is ze heel breed en dus is ze zeer geschikt voor het vechten. Je zou zeggen dat Chivy een kopie is van haar moeder, maar als je beter kijkt zijn haar strepen donkerder en een tintje bruiner. De binnenkanten van haar pootjes hebben dezelfde kleur als haar strepen. Chivy is niet fluffy maar heeft wel lang haar dat enorm zacht is. Net een knuffelbeer. Haar lichtblauwe oogjes geven haar een schattig uiterlijk, hoewel haar houding meestal een speelse uitdaging bevat.
INSIDE ❥

Likes ❥ Knuffelen ❥ Alles weten ❥ Mom & Da ❥ Veel katten ❥ Pesten/Plagen
Dislikes ❥ Stiltes ❥ Fouten maken ❥ Vernederd worden ❥
"Hey hallo"
"Ik ben Chivysniff en ik vond het wel origineel om mezelf voor te stellen. Ik ben wel de toekomstige Chivykit, maar zo weet ik meer over mezelf vroeger.
We zullen maar eens beginnen bij mij geboorte. Daar zie je al een glimp van mijn vurige karakter. Als kitten was ik redelijk vaag. Hoewel ik moeilijk deed hield ik van de dingen waar alle kittens van hielden. Pas later ben ik mijn karakter volledig gaan ontwikkelen. Je hebt het een paar seconden terug wel opgemerkt: moeilijk karakter. Ja dat ben ik en daar sta ik bekend om. Ik moet alles beter weten (wat ook gewoon zo is) en ik vond het ook leuk om vroeger iedereen op stang te jagen. Ik testte graag de grenzen van mijn ouders uit. Ik had ook een grote mond, nu nog trouwens, en daardoor was ik erg populair. Hoewel mijn ouders mij goed aan het opvoeden waren, was ik niet bang om mijn mening te zeggen. Hoe gemeen ook. Mijn moeilijke karakter bestond ook uit tegenspreken en het niet eens zijn met de regels. Ik heb er al vele gebroken en als ik het niet eens was barstte soms de bom. Dan krijste en gilde ik tot ik kreeg wat ik wou, dat is gelukkig nu gedaan. Maar dan was er natuurlijk een positief puntje: ik was super slim. Ik pikte snel dingen op en was ijverig en leergierig. Dat werkte enorm in mijn voordeel.
Buiten dat karakter waar ik bekend om sta ben ik een lieve kat hoor ^^. En ook heel mooi trouwens."
ME ❥
Name ❥ Beertje hiero
Age ❥ 16 jaartjes
RPG ervaring ❥ Ik heb geen idee meer
Extra ❥ Tweeling zus van Lilith
Motivation ❥ Goh, ik had gewoon al in mijnen tijd (Bear & Magpie haha) een idee van Chivykit. En bij dit geweldig koppel kon ik mijn inspiratie kwijt. Ik vind Phantergrowl en Silvercloud allebei super, maar nog meer de persoontjes erachter. Ik bewonder jullie zeer haha.

Ik wens natuurlijk iedereen veel succes.Joan


Laatst aangepast door Joan op do 28 jan 2016 - 19:56; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sablekit.
Member

Bunny
38
Actief

CAT'S PROFILE
Age: >>3 moons
Gender:
Rank: Kitten
Sablekit.
BerichtOnderwerp: Re: Our love story is my favourite [KS]   za 23 jan 2016 - 16:00


We've all got both light and darkness inside of us.

Sablekit
Sable: very dark; black

>>Let's start with the beginning
Naam<< Sablekit. Genoemd naar haar zwarte, glanzende vacht.
Vorige namen<< Geen. Sablekit is nog niet van rang veranderd.
Volgende namen<< Sablepaw zal haar naam zijn als apprentice; haar naam als warrior is nog onbekend, maar zal ongetwijfeld beginnen met 'Sable'.
Leeftijd<< 0 manen. Sablekit zit nog veilig in haar moeders buik.
Rang<< Nog geen. Sablekit is nog niet geboren.
Clan<< Riverclan. Trots en sterk.
Geslacht<< Vrouwelijk. Is niet hetzelfde als zwak.

>>Family comes with life
Moeder<< Silvercloud. Een kortharige zilveren tabby met gele ogen.
Vader<< Panthergrowl. een kortharige donkergrijze kater met gele ogen.
Broers<< Onbekend. Ze zijn nog niet geboren.
Zussen<< Onbekend. Ze zijn nog niet geboren.

>>The eyes are the windows of the soul
Vachtkleur<< Zwart. Als haar ziel.
Vachtpatroon<< Effen. Onzichtbaar in de nacht.
Bouw<< Slank. Vrouwelijk maar sterk.
Grootte<< Gemiddeld. Steekt niet boven de rest uit.
Houding<< Zelfverzekerd. Bijna arrogant zelfs.
Littekens<< Geen. Of nog niet.
Accesoires<< Geen. Zal er ook nooit hebben.
Oogkleur<< Blauw. Kitten-blauw; zal later geel zijn.
Details<< Geen. Niets speciaal.

>>I live such a colorful life
Koud<< Sablekit kan niet bepaald warm genoemd worden. Ze doet niet aan affectie, liefde is een illusie en iedereen moet gewantrouwd worden; zelfs haar familie. Ze zal niet gemakkelijk vrienden maken, laat staan verliefd worden. Relaties behouden, of ze nu vriendschappelijk zijn of puur "professioneel", het lijkt haar allemaal maar een verspilling van haar kostbare tijd.

Efficiënt<< Sablekit zal al haar taken zeer efficiënt uitvoeren en geen tijd verspillen aan dingen die volgens haar niet belangrijk zijn. Dit is vaak goed, maar in sommige situaties wil ze daardoor te snel zijn en verliest ze dingen uit het oog die wel degelijk belangrijk zijn. Dit zie je bijvoorbeeld als ze zal leren jagen; ze zal haar prooi zo "efficiënt" mogelijk proberen te besluipen, en geen tijd verspillen aan het checken van de windrichting.

Trots<< Sablekit zal niet snel haar fouten toegeven. Haar trots is zeer belangrijk voor haar, en katten die haar beledigen zullen dan ook voor altijd op haar zwarte lijst staan. Samen met dit gaat ook een beetje ijdelheid; haar uiterlijk is belangrijk. Ze houd van haar glanzend zwarte vacht en zal hem goed onderhouden, al irriteert het haar als haar moeder haar probeert te wassen.

Sterk<< Sablekit is een sterke poes. Niet zo zeer fysiek, maar meer mentaal. Ze laat zich niet snel ergens inluizen. Ze vind het vreselijk als katten automatisch denken dat ze zwakker is omdat ze een poes is, en zal alles doen om hun ongelijk te bewijzen; ook dingen die misschien niet zo slim zijn, zoals vechten met een kat die zeker dubbel zo sterk is als haar.

Snel<< Sablekit is zeer snel. Haar hersenen werken snel, waardoor ze erg snel praat maar ook erg snel leert. Ze zal er geen tijd aan verspillen om 5 keer hetzelfde uitgelegd te krijgen. Ze gaat er ook vanuit dat de anderen ook zo snel alles doorhebben, waardoor ze dingen maar 1 keer zal uitleggen en niet meer.

Nieuwsgierig<< Vooral in haar kittentijd zal Sablekit erg nieuwsgierig zijn en steeds een manier proberen te vinden om meer te weten te komen. Ze zal zich niet altijd iets aan trekken van de regels als ze zo iets te weten kan komen - dit word beter als ze ouder word, maar zal nooit helemaal weggaan.

Loyaal<< Hoewel Sablekit geen vriendelijke poes lijkt - en eigenlijk ook niet is - kan niet gezegd worden dat ze niet loyaal is. ze zal nooit een kat of haar clan bedriegen en zal alles doen wat ze kan om hen te beschermen, hoewel katten sterk genoeg moeten zijn om voor zichzelf te zorgen.

>>The mastermind behind this feline
Naam<< Bunny. Niet mijn echte naam.
Leeftijd<< 15. Bijna 16.
Ervaring<< 2 jaar. Misschien ietsje meer.
Andere accounts<< Een heleboel, maar ik wil een nieuwe start. Van plan om het bij 1, misschien 2, te houden.
Motivatie<< Okay. Ik wou een nieuwe start, met een andere naam, maar om heel eerlijk te zijn; waarom zou ik? Ik heb geen zin meer om me voor te doen als iemand anders xD Ik heb zin om compleet opnieuw te beginnen hier, qua karakters dan, en daarom heb ik Sablekit gemaakt c:

>>Voorbeeldpost
Spoiler:
 

thank you Sarah of Kickstart!
Laatst aangepast door Sablekit. op wo 27 jan 2016 - 14:55; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousewish
StarClan

☄ Loïs
919
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☄ Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mousewish
BerichtOnderwerp: Re: Our love story is my favourite [KS]   za 23 jan 2016 - 16:48

@Pommeline: Helaas bestaat er al een Firespark, en een naam mag niet maar één letter verschil hebben. Firspark is dus niet toegestaan... Even een andere naam zoeken denk ik dus c:

Verder alvast heel erg bedankt voor de mooie aanmeldingen iedereen <33


Oh mother, I'm scared to live. Takes more than I've got to give
Oh sister, my voice is weak. Oh brother, I long for sleep
Oh hunger, I know you well
My cruel friend is a funeral bell
★★★★★

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Polarpaw
Member

Pommeline
137
Actief
''It's not an attitude, it's who I am''

CAT'S PROFILE
Age: « 13 moons »
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Polarpaw
BerichtOnderwerp: Re: Our love story is my favourite [KS]   za 23 jan 2016 - 17:18

Heb het aangepast :3


« But nothing ever gets me high like this
I pick my poison and it's you
Nothing could kill me like you do


You're going straight to my head
And I'm heading straight for the edge
I pick my poison and it's you »
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arcticfox
Member

Melissa
109
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Arcticfox
BerichtOnderwerp: Re: Our love story is my favourite [KS]   za 23 jan 2016 - 17:37

Ik heb toch eergisteren en vandaag nog wat aangepast. Nu is hij echt definitief af en ga ik proberen er van af te blijven xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

(nath)aleesi
3099
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || We counted 25 moons || Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Roughflower
BerichtOnderwerp: Re: Our love story is my favourite [KS]   zo 24 jan 2016 - 13:45

Mij is verteld dat het plaatje voor Ravenkit al in gebruik is, ik zal deze dus nog wel vervangen. Verder verander ik niks aan mijn aanmelding. Het setje dat er nu dus staat, kan genegeerd worden, maar dan hebben jullie iig een beeld van hoe Ravenkit er uit ziet.


Ƈυяισѕιту cαη вє ɗαηgєяσυѕ,
вυт ɗαηgєя cαη вяιηg αɗνєηтυяє
αηɗ αɗνєηтυяє ωιƖƖ мαкє уσυ ғeel αƖινє.


::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousefur
Member

Maartje (マーチ)
3589
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 80 Manen.
Gender:
Rank: Senior Warrior
Mousefur
BerichtOnderwerp: Re: Our love story is my favourite [KS]   ma 25 jan 2016 - 18:06

x - GENERAL
Name: Mousekit - Mousepaw - Mouse(foot/tail/heart/wisher)
Prefix meaning: Muis/muizen
Gender: She-cat
Age: Unborn
Sexuality: Hetero

x - RELATIONS
Clan: RiverClan
Clanleader: Butterstar
Mom: Silvercloud
Dad: Panthergrowl
Siblings: As yet unknown

x - APPEARANCE
Fur color: Zwart/wit
Fur pattern: Tuxedo
Nose and paw pads: Roze en roze/zwarte
Eye color: Barnsteen-geel
Fur length: Kort
Built: Normaal gebouwd, erg lenig
Extra: Mouse heeft door een genetisch foutje een kortere staart dan normaal.

x - PERSONALITY
Mouse is een eigenwijze, karaktervolle poes die zich niet snel het kaas van haar brood laat eten. Ze is over het algemeen vriendelijk, maar kan ook behoorlijk uithalen naar pesters of uitdagers. Mouse is erg loyaal naar de Clan, en heeft veel respect richting de hogere rangen.
Ze is ook redelijk slim, en vind scenario's uitdenken dan ook een goede bezigheid voor in tijden waar niks te doen is. Aan de andere kant is Mouse ook vrij snel jaloers en kan ze niet goed tegen veranderingen. (Grote) veranderingen in de structuur van de Clan, het weer of de omgeving kunnen haar behoorlijk tegenzitten, waar haar humeur dus ook niet veel beter van wordt.
Verder is Mouse een redelijke goede charmeur, erg zorgzaam en houdt ze erg van lange conversaties.

Pros in short: Eigenwijs, vriendelijk, zorgzaam, prater, slim, haantje de voorste, charmeur, denker
Cons in short: Korte concentratieboog, jaloers, kan niet tegen verandering
Fears: BloodClan, dassen

x - SKILLS
1 - 5; slecht - goed

Hunting •••○○
Fighting ••••○
Swimming •••••
Climbing •○○○○
Running ••○○○
Leading ••••○
Social ••••○

x - Extra
Real name: Maartje
A.K.A.: Mousefur
Age: 18
Motivatie: Al een tijdje was ik opzoek naar een RC nestje waar ik een Mousekit zou kunnen aanmelden. Daarnaast vind ik Panhergrowl x Silvercloud een leuke combinatie! Mousekit zal eigenlijk een soort "reïncarnatie" worden van Mousefur, een account dat ik nu al bijna 5,5 jaar heb. Mousefur is altijd een erg belangrijk account van mij geweest, maar de afgelopen tijd ben ik mijn inspiratie voor haar verloren. Mousekit zal niet precies zoals Mousefur zijn, maar sommige karaktereigenschappen zullen behouden worden, zoals de zorgzaamheid.
Voorbeeldpost met Mouse:
 

----
Iedereen succes! (:Thanks Thessa! <3

Spoiler:
 


Laatst aangepast door Mousefur op vr 29 jan 2016 - 21:58; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Our love story is my favourite [KS]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 5Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: