The hunt 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The hunt

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Swiftclaw
StarClan

Nath
547
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x 22 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Swiftclaw
BerichtOnderwerp: The hunt   wo 20 jan 2016 - 11:19


s w i f t c l a w
For it is when calm clouds gather that thunder is made
De rode poes voelde haar vacht prikken toen ze plots de geur van een muis in zich opnam. Haar ijsblauwe ogen schoten gefocust open en haar pluizige staart bewoog zich laag tegen de grond van links naar rechts. Met geluidloze pootstappen baande ze zich dichter naar het prooidier toe, eenmaal ze het in haar vizier had rustig trappelende met haar achterpoten. De Clan had het moeilijk en dus waren alle kleine beetjes nodig, zelfs deze schrale muis. Ze voelde de honger knagen aan haar maag maar negeerde dit gevoel door met haar kaken op elkaar te bijten. Als ze dit te pakken kreeg dan kon ze hier een Queen mee voeden. En dan kon die Queen weer haar kittens voeden. Ze voelde de adrenaline door haar aderen gieren en zette zich algauw af, met haar uitgestrekte poten zich op het grijze dier wagende. Algauw beet ze met haar scherpe tanden diens nek door wat als gevolg had dat het muisje slap in haar bek hing. Tevreden liet ze het weer eventjes vallen en gleed ze met haar ijsblauwe ogen over haar vangst. Het was misschien niet veel, maar again, ze konden op dit moment alles wat ze vingen gebruiken.


The things we can't obtain are the most beautiful ones

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The hunt
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: