{ Curious 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 { Curious

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Jamie
803
Actief
"Though my soul may set in darkness, it will rise in perfect light;
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night."

CAT'S PROFILE
Age: 31 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Leopardspirit
BerichtOnderwerp: { Curious   wo 20 jan 2016 - 21:22

De rode apprentice liep rustig rond door het territorium, zijn blik oplettend op de omgeving. Hij was niet panisch aan het rondkijken, maar was er wel met zijn aandacht bij voor dingen die konden gebeuren. Hij moest eigenlijk gaan jagen maar hij wou niet meer falen. Het viel hem gewoon hard dat hij in de praktijk weinig kon. De kater was heel goed met dingen onthouden van informatie, maar om het dan echt te doen was iets anders. Lang kon hij er echter niet over nadenken, want ineens klonk er een fel geluid door het bos heen. Meteen stond hij recht overeind en keek om zich heen. Het was een schel geluid geweest en het leek dichterbij te komen. Fronsend begon hij zijn weg richting het aanhoudende geluid dat leek te bewegen.

{ Eerste post Rainpaw :3 Ik hou het nog even een verassing wat het is >3LEOPARDSPIRIT

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rainheart
StarClan

Daan
80
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rainheart
BerichtOnderwerp: Re: { Curious   wo 27 jan 2016 - 17:25

De kattin drukte haar oortjes naar achter toen er opeens een fel geluid door het woud heen klonk. Ze was nog niet zo heel lang apprentice en dit was geen geluid wat haar mentor haar had laten horen. Daarom was ze dus ook voorzichtig en ging ze langzaam de kant op waarvan ze meende dat het geluid vandaan kwam. Het was eng, zeker omdat het geluid zich opeens ergens anders bevond. Het bewoog. Iets verderop zag ze een rode kater staan, een apprentice die ze kende. Snel trippelde ze naar hem toe, hij was groot en zou haar vast wel beschermen. "Wat is dat?" siste ze zacht terwijl ze naast hem opdook en met grote gele ogen voor zich uit keek.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Jamie
803
Actief
"Though my soul may set in darkness, it will rise in perfect light;
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night."

CAT'S PROFILE
Age: 31 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Leopardspirit
BerichtOnderwerp: Re: { Curious   wo 10 feb 2016 - 19:37

Leopardpaw liep rustig vooruit richting het onbekende geluid, zeker niet iets heel slims om te doen richting een onbekend geluid, maar iemand moest het doen. Hij keek enkel op toen hij een andere kat opmerkte, Rainpaw. Zijn ijsblauwe blik gleed even over haar heen, alsof hij wou schattend wat hij aan haar had. En eerlijk gezegd was dat ook precies wat hij deed. Hij had niks aan een kat die hem alleen maar in de weg zou lopen. Maar aangezien hijzelf ook geen sterleerling was besloot hij zijn poging te staken. Leopardpaw was zeker slim en vatte de theorie snel op, hij zou alles op kunnen sommen wat hij maar nodig had en was goed met woorden. Maar daar won je geen gevecht mee. Hij knikte dus even naar de tabby poes en richtte zijn blik weer naar voren. "Geen idee" Gaf hij simpelweg toe. Op dat moment sprong er iets uit de bosjes wat ervoor zorgde dat hij zich verdedigend opstelde voor Rainpaw, eerder automatisch dan er echt bij na te denken. Maar hetgeen wat eruit kwam had geen kwaad in zin. Het was een jonge hond ongeveer evengroot als een volwassen kat, het beest had een band om en kefte wat opgewonden voor zich uit, om uiteindelijk door zijn poten te gaan en zijn kont de lucht in te gooien. Leopardpaw fronste, geen idee hebbend wat dit voor aanvalspositie moest voorstellen en waarom het zo open gedaan werd. Hij trok even een wenkbrauw op richting zijn mede apprentice. "Weet jij wat dit beest wilt?" Wie weet begreep zij hond beter als hijzelf.LEOPARDSPIRIT

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16451
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: { Curious   ma 15 feb 2016 - 13:06

“cause you'll be in my heart”


Rainpaw heeft een roos ontvangen van Crescentpaw!

Nog een fijne Valentijnsdag Rainpaw!
coded by electric of synesthesia and shine
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{ Curious
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: