Hollystar, Can u help me... 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Hollystar, Can u help me...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Jûûl Und Irô
103

CAT'S PROFILE
Age: 6 manen
Gender:
Rank:
Winterbreeze
BerichtOnderwerp: Hollystar, Can u help me...   wo 13 jul 2011 - 18:56

Witte pootjes trippelde zachtjes naar de Leaders den. Het was Winterpaw die opweg was naar haar leider Hollystar. Het was nacht en de gehele Zilverpels was te zien. Langzaam, Steeds verder liep ze naar haar leider. Toen ze bij de Leaders den was aangekomen ging ze voor de ingang zitten. en zei:"Hollystar, Wilt u me helpen? Ze zuchte even en haalde diep adem."Hollystar, Ik ben er trots op deze clan te dienen en om u te dienen maar.." Ze stopte even. Er rolde een traan over haar witte wang."Maar ik mis gewoon iets in mijn leven! Mijn ouders zijn pas gedoodt en sinds dien.. Ben ik gewoon mezelf niet meer! Toen huilde ze uit bij haar leider want. Tja. Bij wie moest ze het anders doen? Ze keek haar leider aan met haar diepe heldere blauwe ogen."Hollystar alstublieft, Vertel mij wat ik kan doen!"I'm in love with the enemy, my heart, my soul, my Fightsoul.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sassytiny
Member

Tineke(Tiny)
682

CAT'S PROFILE
Age: ♠24 moons. 9 lifes♠
Gender:
Rank:
Sassytiny
BerichtOnderwerp: Re: Hollystar, Can u help me...   do 18 aug 2011 - 10:48

Lol, zie het nu pas X3 -_-''

Het was nacht en pikkedonker in de Leader Den. Het was warm en een rode poes lag op haar nest te slapen. Het wasniet meer wennen voor haar in haar nieuwe Den. Na die korte tijd is ze gewend geraakt aan de, in vergelijking tot de Warrior Den kleine hol. Diep in slaap was ze niet. Haar oren spitste zich en haar kop verheef zich als ze pootstappen richting haar Den hoort lopen. "Hollystar, Wilt u me helpen?' Ze herkende de step van de Apprentice. Het was Winterpaw. Hollystar stond op en liep naar haar toe, in de Den was het toch te donker om te praten vond ze. 'Wat scheeld er?' Vroeg ze aardig en kalm. Winterpaw vervolge zich. "Hollystar, Ik ben er trots op deze clan te dienen en om u te dienen maar.." Hollystar keek haar rustig aan, haar groene ogen vingen de traan die op haar wang gleed. "Maar ik mis gewoon iets in mijn leven! Mijn ouders zijn pas gedoodt en sinds dien.. Ben ik gewoon mezelf niet meer!' De poes huilde het uit. Hollystar wist dat haar ouders niet meer zijn, en dat ze het hard vind om het te accecteren. "Hollystar alstublieft, Vertel mij wat ik kan doen!" Het was niet een vraag maar een bevel. Dat beviel haar niet, maar ze leek zo in de war... Ze ging zitten voor haar Den en keek de poes in haar blauwe ogen. 'Weet je, ik heb ook mijn ouders verloren. Ik was net als jij. Ik wist toen niet was ik eraan kon doen. Toen ik vroeg aan een vriend van mij wat ik eraan kon doen zij hij een ding.:'Hollypaw, je hebt vrienden.' Toen besefte ik dat ik niet na de dood van mijn ouders alles heb verloren. Net zoals jij. Ik weet dat het hard is voor je dat je ouders nu in Starclan zijn. Naar dat ik een klein deel van je leven dat weg is, niet alles.' Ze wachte evne totdat het doorging tot Winterpaw.

Kort, geen inspi -_____-Made by Mimi <33
Spoiler:
 

klik if you like stamps ;3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hollystar, Can u help me...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Leaders den-
Ga naar: