[Event topic] We'll be ok. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Event topic] We'll be ok.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fairfaith
Member
[Event topic] We'll be ok. Tumblr_nqjvpmET7z1uuigmfo1_250
Juul~
1029
Actief
sing with me a song of birthright and love

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Fairfaith
BerichtOnderwerp: [Event topic] We'll be ok.    [Event topic] We'll be ok. Icon_minitimevr 22 jan 2016 - 13:59


De woorden van Panthergrowl kwamen als een donderslag binnen. WindClan was uit op oorlog, en het zag er naar uit dat ze het zouden krijgen ook. De jonge poes stond aan de grond genageld. Om haar heen gebeurde van alles. Woedende en verbaasde kreten galmde door door het kamp. Sommige katten raakte in paniek.
Al snel was de waarschuwing bij Butterstar aangekomen. "Riverclan! Ik weet niet waar Windclan op uit is maar ze hebben ons geduld al te lang getest. Ik heb dit vriendelijk willen oplossen maar het is duidelijk dat een clan vol bruten hier niet naar zal luisteren." waren haar woorden. Instemmende katten verzamelde zich rond hun leidster. Al snel vervolgde ze haar korte preek, maar de woorden leken langs Fairfaith heen te vliegen. Het ging allemaal even te snel, en het enige waar ze zich op dit moment op kon focussen was niet in paniek raken. Tenminste, tot ze haar naam hoorde vallen. Meteen schrok ze op uit haar gedachtes. "J-ja Butterstar." stamelde ze geschrokken van haar plotselinge opdracht. Nog voor ze eventuele vragen kon stellen verdwenen Butterstar en een hoop andere RiverClan katten door de kampingang.
De jonge poes nam even een moment om zich te herpakken voor ze richting de nursery stapte. "Maak jullie maar geen zorgen kleintjes, jullie moeder komt snel terug." spinde ze zacht tegen de kittens. Vervolgens richtte ze haar blik op een van de moederkatten. "E-en u ook geen zorgen, natuurlijk." stamelde ze een beetje ongemakkelijk. Tuurlijk maakte iedereen zich zorgen, vooral de achterblijvers.

TAG: Een queen die zin heeft te reageren en de kittens in de nursery.

[ Dit is het WindClan x RiverClan event topic voor alle katten die in het kamp blijven en de terugkomst van hun Clangenoten afwachten. ]VOICETHEME
Releasing us and keeping us alone for so long
Before it all unravels and tomorrow’s all gone


Laatst aangepast door Fairfaith op zo 24 jan 2016 - 17:44; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosefrost
Member
[Event topic] We'll be ok. K4EYZKZ
San
728
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{20 Moons}}
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Rosefrost
BerichtOnderwerp: Re: [Event topic] We'll be ok.    [Event topic] We'll be ok. Icon_minitimevr 22 jan 2016 - 15:42


Rose had haar besluit gemaakt ze bleef in het kamp samen met fair en wat andere katten,Rose keek omzich heen over fair gesproken waar was die poes? Eindelijk vonden haar ogen de wit oranje poes die net in de ingang van de nersury verdween Rose zuchte en trippelde naar de nerusry ergens voelde ze zich zwak maar wist ook dat dit voor haar het beste besluit was die hazenvreters wilde revenge en houden haar als de kans hadden ook vast de das omdoen ze wilde geen risco's nemen, "Maak jullie maar geen zorgen kleintjes, jullie moeder komt snel terug."  hoorde ze de poes zeggen toen ze de nursy in kwam ''E-en u ook geen zorgen, natuurlijk." Rose's ogen verzachte en met rustige stappen liep ze op de krijger af 'Fairfaith' mompelde ze zachtjes 'Zou ik je mogen helpen?' vroeg ze vervolgens rusitg en beleefd haar blik gleed van de poes af en vestige ze op de kitten's butter's kittens die net als alle andere kittens moesten veilig blijven hoe dan ook.

Tag: Fairfaith


[Event topic] We'll be ok. 1rrpdc
x:
 


Laatst aangepast door Rosepaw'' op za 23 jan 2016 - 14:00; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
[Event topic] We'll be ok. 10zzaxg
Julia
6301
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: [Event topic] We'll be ok.    [Event topic] We'll be ok. Icon_minitimevr 22 jan 2016 - 16:52


[Event topic] We'll be ok. 9qjl8z


Creamyfrost
"CAN YOU LOVE MY WEAKNESSES?"
Zijn lichtblauwe ogen stonden gepijnigd terwijl hij toekeek hoe de groep katten het kamp uit sjeesden. Het was de eerste keer dat hij niet naast zijn tante kon staan, de eerste keer dat hij moest toegeven dat vechten niet kon. Het zou zijn dood worden, want hij was nog lang niet genoeg aangesterkt. Hij ontweek Butterstar al een tijdje omdat hij bang was voor haar oordeel en dat werd nu alleen nog maar sterker. Hij slikte en stond op om de Medicine cat’s den uit te kunnen gaan. “Ik ga even bij de kittens kijken.” Mompelde hij. Hij wist niet zeker of Honeyscent in de buurt was, maar dan had hij in ieder geval een verklaring gegeven. Hij wilde ook bij zijn neefjes en nichtjes zijn als zijn tante in gevecht was, misschien kon hij ze een beetje gerust stellen. “Fairfaith, Rosepaw.” Begroette hij de kattinnen bij de nursery. Hij gaf ook een knikje naar de rest terwijl hij keek waar zijn neefjes en nichtjes waren.
[Event topic] We'll be ok. 161cghdI'm hunting with StarClan
[Event topic] We'll be ok. R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event topic] We'll be ok. 6gxsigu
Yanthe
580
Actief
"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."

CAT'S PROFILE
Age: 52moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Silvercloud
BerichtOnderwerp: Re: [Event topic] We'll be ok.    [Event topic] We'll be ok. Icon_minitimevr 22 jan 2016 - 23:19

Al sinds de katten het kamp verlaten hadden was Silvercloud beginnen ijsberen voor de ingang van het kamp. Ze wilde hier helemaal niet blijven. Het liefst wilde ze nu gewoon met de rest mee. Het was niet dat ze in verwachting was, dat ze niet mee kon.Het ging nu vooral om die hoest, die begon af te wijken naar Groenhoest. Toch bleef ze nog steeds ijsberen voor de ingang van het kamp. Ze vertikte het om in haar nest te gaan liggen. In haar ooghoek zag ze enkele katten, waaronder Creamy, naar de nursery gaan. Silver bleef waar ze was. Zij hielden de nursery in de gaten, zij de ingang. Ze moest zichzelf een taak geven. Want straks zou ze toch terug naar haar nest moeten gaan.


"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bugpaw
Member
[Event topic] We'll be ok. Giphy
Loïs
127
Actief
if i could begin to be half of what you think of me

CAT'S PROFILE
Age: » 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Bugpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event topic] We'll be ok.    [Event topic] We'll be ok. Icon_minitimeza 23 jan 2016 - 13:59


Tag; Silvercloud

Pffff... In het camp was er niets te doen. Er zaten al 3 katten bij de Nursery en dus kon hij zo goed als niets doen. "Stomme slaap ook," gromde hij boos tegen zichzelf. Hij had door het lawaai geslapen en daardoor was hij te laat. Te laat voor het gevecht. Starclanverdomme. Bugpaw ijsbeerde voor de ingang. Zou hij de clan achternagaan? Als hij snel genoeg was kon hij het einde van het gevecht nog meemaken.
Hij botste pardoes tegen iemand op. Geschrokken krabbelde hij achteruit. "S-sorry Silvercloud.", mompelde hij. Was ze boos?


[Event topic] We'll be ok. Bugpaw11
» Snug as a bug in a rug
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event topic] We'll be ok. IczSRAF
»Quinty«
1167
Actief
The memory of innocence

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Honeyscent
BerichtOnderwerp: Re: [Event topic] We'll be ok.    [Event topic] We'll be ok. Icon_minitimeza 23 jan 2016 - 14:03

De clan was uitgetrokken, op weg om oorlog te gaan voeren. Honeyscent was altijd al bang geweest voor oorlog, maar zij moest nu op de katten letten die nog in het kamp waren. Ze had haar poten vol aan zieke katten en kittens, die ze koste wat kost moest beschermen. Ze had Creamyfrost toestemming gegeven om bij de kittens te gaan kijken, maar ze was nog iemand kwijt uit haar den. Ze stapte haar den uit en vond Silvercloud bij de ingang van het kamp. "Silvercloud," miauwde ze op een strenge toon tegen de oudere kattin. "Je bent ziek, je hoort in je nest te liggen. Hier buiten rondlopen met die hoest en het feit dat je zwanger bent, zorgt ervoor dat je kittens in gevaar zijn. Ik adviseer je nu direct terug naar mijn den te gaan en daar in je nest te gaan liggen. Ik ga nu eerst de kitten controleren, daarna kom ik terug. Als je tegen die tijd niet in je nest ligt, heb je ruzie met me," haar stem trilde in het begin, maar werd steeds vaster en strenger. Honeyscent zou niet meer over zich heen laten lopen. Niet meer.


[Event topic] We'll be ok. EVNsWSC
I'm breakable, unbreakable. I'm shakeable, unshakeable. Unraveling since I found you
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event topic] We'll be ok. DPKsfdL
Soof
202

CAT'S PROFILE
Age: 52 moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Blizzardstorm
BerichtOnderwerp: Re: [Event topic] We'll be ok.    [Event topic] We'll be ok. Icon_minitimeza 23 jan 2016 - 16:23

Met de kitten tussen zijn kaken glipte hij weg tussen de vechtende katten. Hij had Butterstar maar gerust gesteld dat hij haar kitten in veiligheid zou brengen, maar of de clanleader datzelfde kon zeggen wist hij niet zeker. Zijn passen werden steeds langer en hij probeerde zo snel als hij kon weg te rennen, voor het geval een laffe Windclan warrior hem achtervolgde om de kitten van de clanleader te verwonden. Hijgend kwam hij dus ook aan in het kamp en stapte gelijk door naar de clanleaders den, om Shadowkit daar neer te zetten op de grond. "Hier ben je veilig.. kleintje," Hij moest nog op adem komen van dat lange rennen en likte de tweekleurige vacht van de kitten wat recht. "Ga maar snel naar je siblings, ik blijf hier wel." meldde hij vervolgens. Om deze kittens nu weer alleen te laten kon hij niet wagen, wie weet waagde ze het weer in haar hoofd om weg te glippen.

Tag: Shadowkit | Location: Leaders Den


[Event topic] We'll be ok. DvXE6Oj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Robinsong
Member
[Event topic] We'll be ok. Tumblr_nszhqkVF4j1srbywso1_500
Bob
150
Actief
Without losing a piece of me
How do I get to heaven?

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Robinsong
BerichtOnderwerp: Re: [Event topic] We'll be ok.    [Event topic] We'll be ok. Icon_minitimeza 23 jan 2016 - 16:32

Stilletjes luisterde Robinkit naar alle vreemde geluiden die van buiten kwamen. Hij had Panthergrowl horen roepen dat Windclan op de oever stond, en hoe zijn moeder iedereen beval om ten strijde te trekken. Om eerlijk te zijn was hij bang. Straks kwam Windclan hem halen, en wat zouden die wel niet doen met de kits van de leader? Hij rilde terwijl hij eraan dacht. Shadowkit was weggeglipt om te kijken wat er aan de hand was, maar de de altijd zo eigenwijze Robinkit was achtergebleven. Angstig bleef het gestreepte katertje liggen, en toen er op een gegeven moment een andere kat de den binnenkwam schoot hij in paniek overeind. De kater was Riverclan, en de kitten zichtte was opluchting toen hij ook zag dat zijn clangenoot Shadowkit bij zich had. "Hier ben je veilig.. kleintje," Zei de kater tegen zijn zusje. "Ga maar snel naar je siblings, ik blijf hier wel." Blij dat hij eindelijk een warrior zag sprong Robin het nest uit, en vloog op de warrior af. Toch wel angstig drukte hij zichzelf in de vacht van de kater. "Is Windclan al weg?" Vroeg hij zo dapper mogelijk. "En Is mijn moeder oké?"


[Event topic] We'll be ok. 289zz20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event topic] We'll be ok. DPKsfdL
Your Biggest Nightmare
169
Afwezig
The most Painful Goodbyes are tge ones that are never said or explained.

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Shadowhunter
BerichtOnderwerp: Re: [Event topic] We'll be ok.    [Event topic] We'll be ok. Icon_minitimeza 23 jan 2016 - 17:04


Ze had zich gewoon laten hangen in de bek van de kater die ze eigenlijk helemaal niet kende meet kon wel mooi zien hoe haar moeder vijandig op de poes dook. Het was eng en eigenlijk had de kater niet zo een verschrikkelijke beet kwa vasthouden. Vlug werd ze langs de vechtende katten gedragen terug naar het oude vertrouwde nest met haar broertje en zusjes. Ze glimlachte kort naar de kater die meteen zich ook in de vacht van hem duwde want al snel volgde ze Robin zijn voorbeeld. 'Ik moet mamma beschermen!' Zei ze terwijl ze het meende maar naar buitengaan is eng ookal was ze al 5 maanden. Ze zouden binnen een maan al apprentices worden en dan mochten ze niet meer zo bangig zijn. Maar voor nu mocht het nog en dr drukte haar hoofd weg in zijn vacht

Tag: Blizzardstorm - Robinkit || Place: Leaderden


[Event topic] We'll be ok. ShadowOS
20 - 14-02 19:02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event topic] We'll be ok. DPKsfdL
Soof
202

CAT'S PROFILE
Age: 52 moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Blizzardstorm
BerichtOnderwerp: Re: [Event topic] We'll be ok.    [Event topic] We'll be ok. Icon_minitimeza 23 jan 2016 - 17:11

Een grijze kitten kwam tevoorschijn en drukte zich tegen hem aan. Verward richtte Blizzardstorm zijn blik naar beneden en moest even in zijn geheugen graven naar de naam. Robinkit, right ..? "Is Windclan al weg?" vroeg het grijze katertje, dat veel van zijn vader had geërfd. Ondertussen merkte Shadowkit op dat ze haar moeder weer moest beschermen. "En Is mijn moeder oké?" Het waren wat veel dingen waar hij op moest letten, maar hij krulde zijn gestreepte staart om de twee kittens. "Onze warriors vechten op het moment met de Windclan, ze zijn nog niet weg. Het zal niet lang duren voordat jullie moeder terugkomt met het bericht dat ze verslagen zijn." zei hij geruststellend met zijn diepe stem. "Ze is in orde, ze vocht met een Windclan kat, maar zag er nog lang niet moe uit. Maak jullie maar geen zorgen. Ze is niets voor niets onze leader, ze kan heel goed jagen en vechten." glimlachte hij vervolgens.

Tag: Shadowkit & Robinkit | Location: Leaders den


[Event topic] We'll be ok. DvXE6Oj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Robinsong
Member
[Event topic] We'll be ok. Tumblr_nszhqkVF4j1srbywso1_500
Bob
150
Actief
Without losing a piece of me
How do I get to heaven?

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Robinsong
BerichtOnderwerp: Re: [Event topic] We'll be ok.    [Event topic] We'll be ok. Icon_minitimeza 23 jan 2016 - 17:29

Nog een klein beetje trillend luisterde Robinkit naar de grote warrior, en de woorden stelden hem gerust. Riverclan was sterk, en zijn moeder ook. Ze zouden Windclan vast wel verslaan, en iedereen zou veilig terugkomen. Vooral zijn moeder, want als leider kon je heel vaak doodgaan, en stiekem toch niet doodgaan. Toch duwde hij zijn neusje wat dieper in Blizzard's vacht. Het gaf hem een veilig gevoel dat er een sterke kater in de buurt was om hem te beschermen. Zijn eigen vader was er immers niet vaak voor hem geweest. "Blijf je hier bij ons?" Vroeg Robinkit. Hij negeerde Shadowkit maar, want hij had het al opgegeven om al haar praatjes over demonen en hun moeder beschermen te begrijpen. "Om ons te beschermen?" Het gestreepte katertje deed zijn best omk zichzelf groot te houden, maar met Windclan voor de deur, en zijn moeder op het slagveld kon hij het nog maar net bij elkaar houden.


[Event topic] We'll be ok. 289zz20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event topic] We'll be ok. DPKsfdL
95
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Puppysnarl
BerichtOnderwerp: Re: [Event topic] We'll be ok.    [Event topic] We'll be ok. Icon_minitimeza 23 jan 2016 - 22:53

"Is Windclan al weg?" vroeg Robinkit. De nog half-slapende Puppykit spitste bij het horen van haar broertjes stem haar oortjes en hield niet begrijpend haar kopje een beetje schuin. Wat was er met Windclan aan de hand? "En Is mijn moeder oké?" vroeg Robinkit. Was er iets met hun moeder?! Puppykit, die nu helemaal klaarwakker was, keek met een geschrokken blik naar haar broertje. Wat was er met hun moeder?! "Onze warriors vechten op het moment met de Windclan, ze zijn nog niet weg. Het zal niet lang duren voordat jullie moeder terugkomt met het bericht dat ze verslagen zijn." klonk een diepe stem. Nu pas viel het Puppykit op dat er nog een oudere kater in de den was. Het kleine poesje had geen idee wie de kater was, maar op dit moment kon ze maar aan 1 ding denken: Windclan viel hun aan. Paniek borrelde in haar op en ze luisterde niet meer naar wat de oudere kater en haar siblings zeiden. "WORDEN WE AANGEVALLEN?!" riep ze geschrokken uit. "O MY GOD, WE WORDEN AANGEVALLEN!" vervolgde ze paniekerig. "OMG, dit was het dan, we gaan eraan. WE GAAN ERAAN!!!" riep ze terwijl ze in blinde paniek door de den rende. "MAAR IK BEN NOG VEEL TE JONG, en te mooi wink, OM TE STERVEN!!!" vervolgde ze nog steeds in paniek. Daarna rende ze snel naar haar nest toe, daar veegde ze nog snel even wat losliggend mos weg en daarna viel ze dramatisch in het nest neer met haar voorpootje tegen haar hoofd.

Tag: Robinkit, Shadowkit en Blizzardstorm
Tᕼᕮ Tᖇᑌᕮ STᖇᗩIᑎS ᖇISᕮ OᑎᒪY ᖴᖇOᗰ Tᕼᕮ ᖇIᑕᕼ ᖇᕮᗪ ᑕᕼᗩᗰᗷᕮᖇS
Oᖴ ᗩ ᑕᗩᑎIᑎᕮ ᕼᕮᗩᖇT
[Event topic] We'll be ok. TsSM4ag
TᕼᕮSᕮ ᗰᕮᒪOᗪIᕮS ᗩᖇᕮ Tᕼᕮ ᗷᕮST ᗯᕼᕮᑎ Tᕼᕮ ᗰOOᑎ IS ᑌᑭ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fairfaith
Member
[Event topic] We'll be ok. Tumblr_nqjvpmET7z1uuigmfo1_250
Juul~
1029
Actief
sing with me a song of birthright and love

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Fairfaith
BerichtOnderwerp: Re: [Event topic] We'll be ok.    [Event topic] We'll be ok. Icon_minitimezo 24 jan 2016 - 17:52

Een bekende stem deed de poes omkijken en al snel ontmoette ze de blik van Rosepaw, een leerling waar ze inmiddels wel een goede klik mee had. "Natuurlijk." spinde ze vriendelijk. Alle hulp was welkom. Vanuit de Nursery zag ze dat Blizzardstorm zich al bij de kittens van Butter in de leaders den had gevoegd. Dat was mooi, dan kon zij hier in de Nursery blijven opletten.
Opnieuw klonk er een begroeting. Deze keer van Creamyfrost. "Hallo, Creamyfrost." begroette ze de krijger terug met een respectvol knikje. "Bedankt dat jullie gekomen zijn. Meer helpende pootjes stelt me al een stuk meer gerust." spinde ze dankbaar richting Rosepaw en Creamyfrost. Stel je voor dat de hazenvreters zo laf waren hun kamp aan te vallen, dan waren ze in ieder geval met meerdere om de kittens te kunnen beschermen.

TAG: Creamyfrost, Rosepaw en eventuele kittens in de nursery.VOICETHEME
Releasing us and keeping us alone for so long
Before it all unravels and tomorrow’s all gone
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosefrost
Member
[Event topic] We'll be ok. K4EYZKZ
San
728
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{20 Moons}}
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Rosefrost
BerichtOnderwerp: Re: [Event topic] We'll be ok.    [Event topic] We'll be ok. Icon_minitimezo 24 jan 2016 - 18:06


Er kwamen al snel meer katten opdagen zij was dus niet de enige die achter bleef huh niet zo vreemd ook die hazenvreters waren niet te vertrouwen,"Natuurlijk." spinde fair vriendelijk Rose glimlachte, Ja ze moest zichzelf toch wel nuttig maken en dat deed ze dan liever met zo iemand als fair aangezien zij haar ook helpte, Rose draaide zich om toen ze de stem van creamy hoorde hij begroete haar vriendelijk 'Hey' miauwde ze zachtjes terug Rose terwijl ze weer naar Fair keek "Bedankt dat jullie gekomen zijn. Meer helpende pootjes stelt me al een stuk meer gerust." spinde ze dankbaar richting Rosepaw en Creamyfrost, Rose knikte en glimlachte vriendelijk 'Tuurlijk we moeten die hazenvreters wel een stap voor blijven' lachte de flame point poes zelfverzekerd ze was niet bang voor de konijntjes al moest riverclan wel oppassen ze hadden meer lef dan verwacht.


[Event topic] We'll be ok. 1rrpdc
x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event topic] We'll be ok. 6gxsigu
Yanthe
580
Actief
"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."

CAT'S PROFILE
Age: 52moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Silvercloud
BerichtOnderwerp: Re: [Event topic] We'll be ok.    [Event topic] We'll be ok. Icon_minitimedi 26 jan 2016 - 11:36

"Silvercloud," Een kort moment keek de warrior op toen iemand haar naam riep. Dit had ze kunnen verwachten. Toch bleef ze gewoon ijsberen voor de ingang van het kamp. "Je bent ziek, je hoort in je nest te liggen. Hier buiten rondlopen met die hoest en het feit dat je zwanger bent, zorgt ervoor dat je kittens in gevaar zijn." Nu bleef de poes even staan en richtte ze haar volledige aandacht op de Medicine Cat. Ze had gelijk, dat wist ze maar al te goed. "Wat al hij niet terug komt?" mauwde ze direct. Normaal maakte ze zich geen zorgen over Panther, maar nu voelde het gewoon anders. "Ik adviseer je nu direct terug naar mijn den te gaan en daar in je nest te gaan liggen. Ik ga nu eerst de kitten controleren, daarna kom ik terug. Als je tegen die tijd niet in je nest ligt, heb je ruzie met me," Even sloeg ze haar ogen neer. "Ruzie met jouw is wel het laatste wat ik wil." zei ze met een kort knikje.


"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Roseburn
Member
[Event topic] We'll be ok. Tumblr_n9dkbqql6I1qmew7go3_250
Loïs ❁
223
Actief
You've taught me to lie without a trace, and to kill with no remorse ❁
On the outside I'm ablaze and alive, but I'm dead inside

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons ❁
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Roseburn
BerichtOnderwerp: Re: [Event topic] We'll be ok.    [Event topic] We'll be ok. Icon_minitimewo 27 jan 2016 - 14:40

Pff. Er kwam een kattin die hun gerust ging stellen. Stoer zette het poesje haar borst vooruit. "Ik ben helemaal niet bang!" miauwde ze tegen de kater en keek hem uitdagend aan. "En al helemaal niet voor die hazenvreters," schold ze en trots keek ze naar hem. Dat had ze gewoon gezegd. Toen Puppykit opeens begon te panikeren, kreunde Rosekit. Kon ze niet gewoon is haar bek dichthouden? "Je bent helemaal niet mooi!" grauwde de grijze kitten tegen haar zusje die zich nu dramatisch in een beetje mos had laten vallen. Ze rolde met haar ogen. Waarom had ze geen coole familie? Robinkit was ook alleen maar bang, en Puppykit dacht alleen maar aan haar stomme uiterlijk. Shadowkit was wel leuk, die durfde tenminste dingen te doen zoals het spelletje demonenjacht. "En Robinkit, ik zal ons beschermen. Dat hoeft de warrior niet te doen." miauwde ze fronsend. Ze kon het wel alleen af, daar had ze geen hulp bij nodig hoor.

Tag: Blizzardstorm, Robinkit en Puppykit


[Event topic] We'll be ok. 16m7rjl
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Event topic] We'll be ok.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: