Prey 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Prey

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ravenfall
StarClan
Prey Mr3jh3
M
820
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Ravenfall
BerichtOnderwerp: Prey   Prey Icon_minitimezo 24 jan 2016 - 12:21

Honger, dat was de gene waar hij nu alleen maar aandacht. Ook al werd hij overspoeld met de ijzige koud ie door zijn lichaam scheurde hij had gewoon honger. Zonder er veel over na te denken krabbelde hij overeind. Uit zijn vorige ervaring wist hij precies waar iedereen lag en waar zijn nest bevond. Zachtjes als een muis stapte hij geluidloos zijn nest uit, great dit ging goed. Nu moest hij nog langs zijn siblings en de uitgang vinden. Niet dat dat moeilijk was want hij rook de frisse lucht vanaf hier al en lijde hem zo naar de uitgang. Snel zigzagde hij door zijn siblings en andere katten heen en stond binnen no time in de uitgang. Zijn oortjes naar achteren gedrukt, zo te horen was er niemand wakker geworden van hem. Voorzichtig stak hij zijn pootje naar buiten en voelde al snel de kou, hij wiebelde wat met zijn snorhaartjes maar krabbelde uiteindelijk de nursury uit. Misschien was hij nog jong en klein, dat hield het katertje niet tegen. Hij was nieuwschierig, hij wou denken ontdekken. Nieuwe dingen! Een beetje klunzig en bibberend ploeterde hij door het sneeuw. Het zou dus ook niet lang duren voor dat er iemand hem ontdekte. Niet dat het hem iets kon schelen, want het enige waar de kitten heen wou was naar eten of Rosepaw.

-Featherkit first! Daarna open
Telefoon bericht, let niet op de spelfouten!The world around us is burning
Prey Glxhq910
But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Featherkit~
StarClan
Prey DPKsfdL
Pommeline
82
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Age is not important anymore [7 moons]
Gender:
Rank: Kitten
Featherkit~
BerichtOnderwerp: Re: Prey   Prey Icon_minitimezo 24 jan 2016 - 15:33

Featherkt lag al wat haar leek een eeuwigheid in die saaie medicine cat's den. Het werd tijd dat ze eens naar buiten ging, maar dat mocht niet omdat ze zo ziek was en het buiten vreselijk koud was. Daarom zat de kitten naar buiten te staren aan de ingang van de den. Ze keek naar de vallende sneeuw en naar de opkomende zon. Saaaahaaai! Maar toen kwam er een klein bolletje vacht de nursery uit gestrompeld. Die kit zag er veel te jong uit om al naar buiten te gaan. Ze moest hem terug naar binnen brengen. Featherkit keek naar de katten die ook in de den lagen, ze sliepen, dus glipte ze naar buiten richting de kitten. Eens ze dichterbij was herkende ze de gedaante van Ravenkit. "Hé, Raven," fluisterde ze. "Je mag hier helemaal niet zijn, straks word je nog ziek!" Ze liep naar hem toe en duwde hem terug de nursery in. Anders zou hij ziek worden, en dat was helemaal geen pretje, kijk maar naar haar. Plots realiseerde Featherkit zich dat ze ziek was en jonge kits snel besmet raakten. "Kom op! Straks word je nog ziek door mij!", spoorde ze de zwart-witte kitten aan om voort te doen.


You can't
have
a better tomorrow

Prey Wjj5H57
If
you don't stop
thinking about yesterday
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan
Prey Mr3jh3
M
820
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Ravenfall
BerichtOnderwerp: Re: Prey   Prey Icon_minitimema 1 feb 2016 - 7:56

"Hé, Raven," Grest.. Er kwam weer iemand zijn dag verpesten! Hij had bijna de peooistapel bereikt, hij rook de geur van visjes en andere prooidieren. Hij kon deze geur goed herinneren, mama had deze geur altijd bij der als ze ging eten. Hij dronk zelf nog melk, maar de geur was fantastisch! Hij wou geen melk! Hij wou die lekkere dingetjes, "Je mag hier helemaal niet zijn, straks word je nog ziek!" Ziek..? Wat was ziek? Was dat iets positiefs of iets negatiefs? Hoe de andere kat het uitsprak klonk niet bepaald leuk, dus haalde de kitten uit haar woorden dat ziek' iets negatiefs was. "Kom op! Straks word je nog ziek door mij!", Ravenkit trippelde tegen, deze kat duwde hem weer terug naar zijn slaapplek! Newh! Dat wou hij niet! Hier was maar een optie voor. "RO-OSE..PAW!" Piepte het luid, en probeerde tussen de andere door te glippen. Niet dat dat geweldig ging want hij was nog klein en slapjes, en de kat die tegen over hem stond en hem aanspoorde was wel tien keer zo groot! "OSEPAW..!" Probberde Ravenkit weer.The world around us is burning
Prey Glxhq910
But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Featherkit~
StarClan
Prey DPKsfdL
Pommeline
82
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Age is not important anymore [7 moons]
Gender:
Rank: Kitten
Featherkit~
BerichtOnderwerp: Re: Prey   Prey Icon_minitimema 1 feb 2016 - 18:30

De kitten bleef maar tegenstribbelen. Ze werd er gek van. Begreep hij dan niet dat het hier gevaarlijk was? Feather zuchtte wanhopig. Straks kwam er een warrior naar buiten en dan zou die gegarandeerd kwaad op haar worden omdat ze buiten de medicine cat's den was en een kitten van Butterstar zat te besmetten. Plots begon de kitten plots Rosepaw te roepen. "Nee!" riep Featherkit zacht en wanhopig. "Roep toch niet zo..." Featherkit deed bang een pas naar achter. De kitten zou niet luisteren en dan bleef ze liever een beetje bij hel vandaan, dan had de kit minder kans om besmet te raken. "Laat mij je alsjeblieft naar je moeder brengen." Ze smeekte bijna, waarom was ze ook naar buiten gekomen? Daar kwamen alleen problemen van, bovendien had het geen nut gehad, de kitten was nog steeds buiten. Getver... Het jong wilde echt ziek worden. "Ik laat je hier achter, whatever." Ze zuchtte en wilde zich omdraaien, maar bedacht zich en deed enkele passen naar achter alsof ze weg ging. Hopelijk zou de kitten daardoor terug kruipen naar de geur van zijn moeder en haar moedermelk.


You can't
have
a better tomorrow

Prey Wjj5H57
If
you don't stop
thinking about yesterday
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan
Prey Mr3jh3
M
820
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Ravenfall
BerichtOnderwerp: Re: Prey   Prey Icon_minitimewo 3 feb 2016 - 22:07

De kitten luisterde al niet meer, wat kon hem dat nou schelen? Hij werd toch niet ziek! Want mama beschetmde hem tegen kwade dingen, dus ook van die zogenaamde 'ziektes'. Ravenkit knikte enkel wat toen ze de ander zei dat ze hem alleen liet. Great, nu kon hij vddedef met zijn speurtocht! Hij krabbelde weer overeind en stak zijn neusje in de lucht, omdat zijn ogen eigenlijk nog dicht zaten zag hij niks maar zijn neus vertelde waar hij heen moest. Met lompe dtappen probeerde hij naar voren te kruipen. Nu de andere kat eindelijk 'weg' was merkte hij dat het toch wel koud was. Hij trilde vanaf zijn oortjes tot zijn pluizige staartje. Oh nee! Waarom was grotere kat weg gegaan!? Hij schudde zijn kopje, rustig Raven.. Je kunt het! "Ewh! Waar bwen je nouw?" Peipte het, en keek blind omzich heen. Misschvien had hij toch maar niet moeten tegen strippelen..The world around us is burning
Prey Glxhq910
But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Featherkit~
StarClan
Prey DPKsfdL
Pommeline
82
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Age is not important anymore [7 moons]
Gender:
Rank: Kitten
Featherkit~
BerichtOnderwerp: Re: Prey   Prey Icon_minitimedi 16 feb 2016 - 19:14

Ze was nog maar net naar achter gewandeld toen de kitten alweer begon te piepen. "Ewh! Waar bwen je nouw?" Featherkit zuchtte. Het was ook nooit goed voor die kitten, ging ze bij hem staan, protesteerde die luidruchtig, en wanneer ze dan weg ging begon'ie bang te piepen. Wat nou? "Ik en hier," mauwde Feather en eindigde hoestend. "Ik zie dat je het koud hebt," sprak ze rustig, zodat de jonge kit haar zou verstaan. "Ik kan je wel naar een warmere plek brengen?" Met kleine voorzichtige passen liep ze naar Ravenkit toe en greep hem voordat hij kon protesteren bij zijn nekvel. Het kon haar even niet schelen dat ze hem kon besmetten, want als hij nog langer buiten zou blijven zou hij gegarandeerd ziek worden. Eenmaal bij de nursery zette Featherkit hem voorzichtig neer en duwde hem weg uit de wind. Gelukkig sliep iedereen nog, ander zou ze hoogstwaarschijnlijk eens goed op haar donder krijgen. "Ziezo, nu krijg je het vanzelf wel warmer," fluisterde ze in het kleintjes oor.


You can't
have
a better tomorrow

Prey Wjj5H57
If
you don't stop
thinking about yesterday
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan
Prey Mr3jh3
M
820
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Ravenfall
BerichtOnderwerp: Re: Prey   Prey Icon_minitimedo 3 maa 2016 - 17:42

het gehoest van de andere kat liet de kleinere kitten opgelucht zuchtte, gelukkig hij was toch niet helemaal alleen. De kitten trilde zachtjes van de kou, de wind bleef maar door het kamp kieren en rimpelde over zijn korte vacht. Waarom had hij zijn vader's vacht geërfd? "Ik kan je wel naar een warmere plek brengen? Dat klonk als muziek in zijn kleine pluizige oortjes, snel krabbelde hij een beetje overeind en liet zich meevoeren door de andere. Pas toen hij de warmte voelde van de Nursery stopte hij met rillen en voelde hoe hij op de grond werd gezet. Ziezo, nu krijg je het vanzelf wel warmer," De kitten knikte dankbaar en kroop in een hoekje die beschut was voor de ijzige wind. "Wa.. Is jouw..we naam?" Piepte hij en heif zijn kopje op, zijn ogen zaten nog dichtgeplakt maar Ravenkit wist orecies waar ze was. Dat rook hij, en hij voelde het. Hij voelde hoe het kleine briesje om de lichaam van de andere waait, en zijn oren die alles opvingen. Jah, hij wist gewoon waar alles was zomder zijn oogjes te openen.The world around us is burning
Prey Glxhq910
But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Featherkit~
StarClan
Prey DPKsfdL
Pommeline
82
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Age is not important anymore [7 moons]
Gender:
Rank: Kitten
Featherkit~
BerichtOnderwerp: Re: Prey   Prey Icon_minitimeza 5 maa 2016 - 16:10

De jonge kitten stopte met bibberen, tot Feathers opluchting. Zelf schuifelde ze een beetje naar achter, ze wilde de kit niet besmetten, al was de kans groot dat hij dat al was. En dat was haar schuld.. Nee, niet aan denken! vermaande ze zichzelf. De kitten rechtte haar rug en ademde diep in. "Wa.. Is jouw..we naam?" Ze glimlachte lief naar de kitten, maar realiseerde zich dat hij dat niet kon zien. "Ik ben Featherkit," zij ze op een luchtige manier waar haar glimlach door te horen zou zijn. "En jij?"

-Heel kort sorry


You can't
have
a better tomorrow

Prey Wjj5H57
If
you don't stop
thinking about yesterday
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Prey
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: