Hunting under the moon [Moonhigh hunt patrol] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Hunting under the moon [Moonhigh hunt patrol]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Innerstar
StarClan

Nathalie
4701
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Hunting under the moon [Moonhigh hunt patrol]   za 30 jan 2016 - 22:55

Innerstar had besloten zelf de moonhigh hunt patrouille te leidden toen Tallshadow bezig was gegaan met het organiseren van deze patrouilles. De tijd voor deze patrouille was nu dan ook aangebroken. De leader had haar nest verlaten en stond al klaar, te wachten op haar eigen uitgekozen patrouille leden. Deze leden waren haar eigen kittens, Swiftpaw en Leopardpaw. Ze wou wel eens zien hoe ze het deden in het donker. Ook had ze een kersverse young warrior uitgekozen, Otterdive. Maar Innerstar had haar niet voor niets tot warrior benoemd, dus geloofde ze dat dit goed ging komen. Rustig wachtte Innerstar op de komst van deze katten zodat ze konden vertrekken. De leader zelf was ook aan de vroege kant.

Otterdive, Swiftpaw & Leopardpaw


.:
 
Thanks Waz <3:
 
:'STAMPS':
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Otterdive
Member

{ Lolo
278
Actief

CAT'S PROFILE
Age: { 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hunting under the moon [Moonhigh hunt patrol]   za 30 jan 2016 - 23:11

Met een rustige uitdrukking op haar gezicht trippelde Otterdive uit de warriors den waar ze nu sinds kort in sliep. Het was een grotere den, maar er lagen dan ook meer katten in dan in de apprentice den. Uiteindelijk had ze zelfs minder ruimte dan voorheen, maar echt boeien deed het haar niet. Het was zo een stuk warmer en dat was zeker prettig in deze vrieskou. Hoe ze het in de brandende zon van bladgroen zou vinden was nog maar de vraag, maar ook daar maakte ze zich nu geen zorgen over. Waarom zou ze zich daar nu over opwinden, als ze over heel anderen dingen kon nadenken? Zoals zich concentreren op de aankomende hunt patrol waarvoor ze gevraagd was. Uiteraard had ze het aanbod zonder te twijfelen geaccepteerd; ze zou veel doen om te laten zien dat ze een uitstekende warrior was en op patrol gaan met Innerstar was natuurlijk haar kans. Bovendien was jagen waar haar talent lag, ze was hier beter in dan vechten wat ook haar suffix 'dive' verklaarde. Toen ze de zwarte poes zag zitten knikte ze naar haar. "Goedenacht, Innerstar." miauwde ze formeel.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Jamie
799
Actief
"If I cannot move heaven, I will raise hell. Acheronta Movebo"

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hunting under the moon [Moonhigh hunt patrol]   wo 10 feb 2016 - 20:13

Leopardpaw had tot enkele minuten nog heerlijk geslapen, dat was tot het hem doordrong dat hij mee moest met de patrouille. Nu had hij het geluk dat hij een ochtendpersoon was en makkelijk wakker kon worden. Want hij sprong vluchtig op, bijna iemand op de staart trappend, en fatsoeneerde zichzelf. Hij gaf zijn vacht een paar likken om alles glad te krijgen en rechtte zichzelf even om wat wakkerder te worden. Hierna stapte hij vooruit en vond zijn weg uit de den. Eenmaal naar buiten paste hij zich aan aan de iets heldere lichtbron van de maan en zocht met zijn blik naar zijn moeder. Hij zou met de zwarte kattin, zijn zus en de warrior Otterdive op weg gaan om te jagen. Hoewel hij het fijn vond dat er eens op uit kon met zijn familie wou hij zich bewijzen als een goed patrouille lid, en nam hij zich voor zijn normale hechte band wat losser te laten. Zo liep hij dus naar het tweetal toe dat er al zat en knikte even naar beiden; "Innerstar, Otterdive" Het klonk raar zijn moeder aan te spreken met haar volle naam, hij was het gewent gewoon mam te zeggen. Maar hij moest zich maar aanpassen, in zijn blauwe blik lag echter zijn typische vriendelijkheid rond familie en in zijn stem nu de beleefdheid richting twee oudere en ervaren katten. Uitslover dat hij er was.


All my life it has scorched in my veins
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hunting under the moon [Moonhigh hunt patrol]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: