The tallest shadows of a clan (Tallshadow) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The tallest shadows of a clan (Tallshadow)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Venompaw
Member

82
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Venompaw
BerichtOnderwerp: The tallest shadows of a clan (Tallshadow)   do 4 feb 2016 - 13:15

De jonge kater was vroeg opstap gegaan om meer informatie voor zijn vechtstijlen te leren maar ook levenservaring, ervaring was beter dan geen ervaring. Vechten was minder belangrijk als je Clan, hij besloot te gaan jagen want de maag van de clan is nooit helemaal te vullen. Hij besloot om in een sluip stand te gaan met voorzichtige stappen stapte hij in het rond, opzoek naar een dier. Opzoek naar een prooi die vanavond een buikje kon vullen, hij spitste zijn oren en wachtte. Hij vroeg zich soms af wat de Starclan betekende en wat er mee was, hij liet zijn mond half open om te geuren te proeven. Hij keek langzaam heen en weer, er was weinig te bekennen. Tot hij iets hoorden, ook de geuren schoten bij hem in zijn neus binnen. Hij ging dichter bij de grond hangen, alleen veder op zag hij een klein vogeltje. Volgens hem een mus, hij schoot in een aanvalsmanoeuvre. Hij rende op het beest af, alleen voordat hij er aan kwam was het beestje weggevlogen. Hij schoot in de sneeuw neer, waardoor de hele witte berg sneeuw over hem heen lag. De jonge kater kroop er onder uit en schudden zijn vacht uit wat helemaal onder de sneeuw lag.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16453
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: The tallest shadows of a clan (Tallshadow)   di 9 feb 2016 - 17:25

De kater was bezig met jagen, echt waar, natuurlijk leek het alsof hij zijn sneeuwbal skills aan het verbeteren was, maar in werkelijkheid was de kater dedicated bezig met jagen. De sneeuwbal die zo nu en dan voorbij vloog was niet helemaal zijn schuld, slechts een beetje, veel. Hierdoor echter zag hij de andere sneeuwbal, ofwel, met sneeuw bedekte apprentice, niet. Tall liep vol tegen hem aan, viel om in de sneeuw, en toen hij zijn hoofd uit de witte hoop stak lag ook daar een laagje nat spul. Verdwaasd keek hij naar de ander. "Ehm, hi?" Mauwde hij onhandig, maar met een glimlach.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The tallest shadows of a clan (Tallshadow)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: