Icefishing 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Icefishing

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ghostpaw'
Member

Do
751
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Ghostpaw'
BerichtOnderwerp: Icefishing   di 16 feb 2016 - 19:12

Een heel dun laagje lag over de rivier, al dacht Ghostpaw natuurlijk dat het dik genoeg voor haar grote lichaam dus besloot ze er met één poot op te staan. Met haar lichaam zat ze nog veilig aan de kant, maar ze was gewoon benieuwd of het haar zou kon houden. Voor nu leek het nog best wel stevig. Misschien hield het waar wel.. Ze zette haar tweede voorpoot ook op het ijs, maar algauw begon het te kraken. Ze wist haar tweede voorpoot terug op de kant te zetten voor er een gat in het hele dunne laagje kwam. Het ijs brak en haar voorpoot zakte erin. Ietwat geschrokken zette ze haar andere voorpoot ook op de kant, waarna ze met haar blauwgekleurde ogen in het water keek. Misschien kon ze wel een vis vangen of zo. Dat leek het tenminste alsof ze wat nuttigs gedaan had.

- Hawkscream!
& spt.:Fancy af:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Icefishing   di 16 feb 2016 - 21:17

Hij zag een grijsgestreepte schim aan de rand van de rivier. Aan haar grootte kon Hawkscream zo een, twee, drie niet zien of het een apprentice of een warrior was, maar iedere kat die zo dichtbij de rivier kwam, wanneer het water nog wel eens bevroren kon zijn, kon onwetend zijn van de gevaren daaronder. De warrior deed enkele passen naar voren, zijn oren naar voren gericht zodat hij enige gekraak kon horen en toen dat geluid zijn oren bereikte, sprintte hij naar voren, om tot zijn opluchting te zien dat de poes nog altijd op de kant stond. Ze had alleen haar voorpoten op het ijs gezet, meer niet. De gestreepte kater richtte zijn amberen blik op de apprentice, die hij nu herkende als Ghostpaw en zijn mondhoeken kropen wat omhoog in een glimlach. "Ik dacht voor een paar seconden dat je erin zou vallen." antwoordde hij en gaf zijn borst een paar vlugge likken om het het geren zijn vacht in de war had gebracht. Zijn blik richtte hij kort op het ijs en hij zag inderdaad een gat, een klein gat waar een poot in zou kunnen zijn gevallen, ja. "Maar ik zie dat je geen hulp nodig hebt." Gelukkig niet.
"Hoe loopt het met je trainingen? Ik neem aan dat je bijna de rang warrior krijgt niet?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ghostpaw'
Member

Do
751
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Ghostpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Icefishing   wo 17 feb 2016 - 22:27

Toen ze een stem hoorde keek ze wat verbaast op. Ze hoopte niet dat dit een of andere kat was die het extreem amuserend vond dat ze bijna in het water gekukeld was, want dan zou ze deze echt laten voelen hoe haar - inmiddels natte, nagels voelden. Maar nee, gelukkig was het een van de vriendelijkere katten in de clan. "Ikzelf dacht dat eigenlijk ook," sprak ze daarom opgelucht, met een kleine glimlach op haar lippen. "Het heeft wel enige voordelen, misschien kan ik nu wel een vis uit het water scheppen," grinnikte ze vervolgens, kijkend naar het gat in het ijs. Toen de warrior vroeg hoe het met haar trainingen ging en hij vervolgens opmerkte dat ze bijna warrior werd knikte ze. "Het gaat prima, Snowkiller is een goede mentor," vertelde ze hem. Oké, ze mocht de kater niet, misschien vond ze hem zelfs een beetje eng, maar hij was een goede mentor. "En ik denk dat ik alle achterstand nu heb ingehaald, dus hoop inderdaad binnenkort warrior te worden," sprak ze wat enthousiaster. "Hoe gaat het met u?" vroeg ze daarna beleefd, want ja. Ze was wel beleefd.:Fancy af:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Icefishing   do 18 feb 2016 - 19:35

Gelukkig stond ze nog altijd op hun kant van het gebied en niet in het water. "Ikzelf dacht dat eigenlijk ook," Ze kon nog praten en was niet helemaal geschrokken door deze ervaring. Een tripje naar Honeyscent hoefde dus gelukkig ook niet. Ze had hierbij wel een gat in het ijs gecreëerd en ja, het was wel een goede oplossing voor het probleem van een bevroren rivier. "Eens kijken hoeveel we er aan kunnen verdienen."
Haar trainingen verliepen gelukkig wel zonder levensbedreigingen. Snowkiller was haar mentor hm? Hij was apprentice met die warrior, grappig om te horen. "Dat klinkt goed, ja." glimlachte Hawkscream, terwijl hij een keer met zijn staart in de lucht zwiepte. "En ik denk dat ik alle achterstand nu heb ingehaald, dus hoop inderdaad binnenkort warrior te worden," Nu hij haar beter bekeek, zag hij dat ze inderdaad de grootte van een typische apprentice achter zich had gelaten. Latere warriors waren echter niet minder loyaal en sterk als vroege vogels. "Nou, die motivatie zal je zeker door het warriorschap trekken." Ze vertoonde een grote drijfveer om warrior te worden, iets wat de clan nodig had. "Hoe gaat het met u?" De kater glimlachte bij het woordje 'u' en wilde haar graag verbeteren, omdat hij zich anders zo oud voelde, maar deed het niet, omdat veel warriors apprentices afsnauwden door het gebruik van 'je'. "Het gaat wel, leafbare is altijd een nare tijd en zeker met al die clangevechten wordt het er niet makkelijker leven op."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Icefishing
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: