✩ Search ✩ We all rock! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 ✩ Search ✩ We all rock!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rockpaw'
Member

Lilith ☼
20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✩ 6 moons
Gender:
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: ✩ Search ✩ We all rock!   wo 17 feb 2016 - 16:22


✩ Hallo daar :3

Ik ben Lilith en ik ben al even niet meer gezien op warrior cats. Ik heb een tijdje terug weer eens geprobeerd, maar dat is niet gelukt en nu wil ik het nog eens proberen Very Happy
Maar nu zal ik mijn karakter grondiger uitwerken.
Daarom zoek ik voor dit kleintje een beetje familie aan de hand van een verhaallijntje. {✩ Ik weet nog geen clan, dus suggesties zijn altijd leuk}

De meeste katten krijgen hun eerste nestje op redelijk vroege leeftijd. Alleen was het bij Fawnpetal en Phanterdust anders. Ze wachtte liever af en genoten van hun leven, zonder kittens, tot ze Senior Warriors werden. Gerespecteerd en geliefd door de clan besloten ze toch voor een eerste nestje te gaan. Maar Starclan had dat niet voor hen in petto en Fawnpetal werd niet zwanger. Manen en manen gingen voorbij en geen gelukkig nieuws. Het koppel had zich er al lang bij neergelegd. Op de leeftijd van 70 moons kreeg Fawn te horen kreeg dat Phanterdust bezweken was aan een hartaanval tijdens een patrouille.
En een paar weken later kwamen de kittens. Fawn was te oud om kittens te baren. Ze zou eigenlijk ergens volgende maand de Elders den in moeten trekken. Na de laatste kitten blies ze ook haar laatste adem uit en doofde het licht in haar groene ogen. De kittens kregen een pleegmoeder en die noemde hen: Briarkit, Rockkit, Hollykit en Leafkit.

Briarpaw - Een katertje {Sanne}
Eerlijk, opstandig, jerk
Een bruingestreept jong met blauwe ogen

Rockpaw - Een poesje {Lilith}
Fel, grote mond, humoristisch
Een roodgestreept jong met groene ogen

Hollypaw - Een katertje {Isa}
Flapuit, humoristisch, aardig
Een bruingestreept jong met dof groene ogen

Leafpaw - Een poesje {Bunny}
Zachtaardig, beleefd, vriendelijk
Een calico jong met een groen en een blauw oog


Je kan je dus aanmelden voor Leafpaw, Briarpaw of Hollypaw. Het hoeft niet zoals een kitten aanmelding te zijn, maar karakter en motivatie is altijd welkom Very Happy

Veel geluk
xxx Lilith✩ YOU NEED DARKNESS TO GET STARS

Dragon Cave (a):
 


Laatst aangepast door Rockpaw' op wo 17 feb 2016 - 20:40; in totaal 6 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Winddancer
StarClan

Bunny
2601
Actief
"They say there are two really loud noises in the world - a bang when you expected a click, and a click when you needed a bang"

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (24,5 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ✩ Search ✩ We all rock!   wo 17 feb 2016 - 17:44

Oeh <'3

Ik meld me aan voor Leafpaw ^^

Karakter; Leafpaw is een heel vriendelijke, beleefde en bescheiden kattin. Ze zegt niet vaak wat ze echt denkt, maar probeert altijd goed te doen voor iedereen. Ze vecht niet zo graag en maakt niet graag ruzie. Leafpaw is allesbehalve koppig; ze zal zeer snel toegeven maar ook zeer snel de schuld op zich pakken om anderen te beschermen. De poes houd van kittens en is een heel moederlijk type dat niet snel boos word. In één woord zou je haar kunnen omschrijven als "zachtaardig".
Uiterlijk; Leafpaw is een calico poes met twee verschillende kleuren ogen; één oog is groen, het andere blauw. Ze is slank van gestalte en sierlijk. Ze heeft geen al te duidelijke spieren en is niet zo sterk, maar door haar slanke bouw is ze heel snel en heel stil tijdens het jagen.
Motivatie; Ik heb altijd een beleefde, zachtaardige poes willen spelen. Het zit ergens in mijn eigen karakter. een kat met familie is altijd toffer, omdat je het karakter beter kunt uitwerken als je begint met relaties - in de kitten en apprentice tijd word het karakter het meeste gevormd. Daarbij mis ik nog een apprentice, het is al even geleden dat ik er nog een heb kunnen spelen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rockpaw'
Member

Lilith ☼
20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✩ 6 moons
Gender:
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ✩ Search ✩ We all rock!   wo 17 feb 2016 - 19:22

Het is gewoon de eerste die zich aanmeld, dus jij bent de gelukkige ^^✩ YOU NEED DARKNESS TO GET STARS

Dragon Cave (a):
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosefrost
Member

San
728
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{20 Moons}}
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ✩ Search ✩ We all rock!   wo 17 feb 2016 - 19:59

meh ik wil ook weer wat actief worden op WC ik meld me aan voor Brairpaw c:

----

Name: Brairpaw
Gender: Male
Mother: Fawnpetal
Father:Phanterdust


Uiterlijk:
Fur color: Brown/tabby
Eye color: Blue
pads/nose: Light pink
Scars: none
Built: Strong/big/Muscular.

Karakter: Brair is wat je noemt een jerk. Brair is niet bang om zijn menig te geven en is daardoor een erg eerlijke kater misshien soms een beetje TE eerlijk. Hij kan ook erg sarcastish overkomen net als geen of minimale respect vertonen tegen hogere rangen/ouderen. Dit gedrag vertoont hij tegen iedereen die hij tegen komt bij hem moet je echt de respect verdienen en niet verwachten dat je die zomaar krijgt. Hij is ook zoon kater die het wel leuk vind om af en toe iemand te pesten of dwars te zitten, Al is hij geen echte pestkop. Veder is Brair een loyale kat ook al is hij een jerk tegen zijn familie hij zal wel altijd voor ze opkomen beschermen en indien nodig helpen. veder wil ik nog in de rpg uitwerken c;

Motivatie Ten eerste wil ik weer wat  actiefer worden op WC en dat wil ik graag proberen met een nieuw account en een actieve familie. Veder wil ik graag weer eens een kater bespelen aangezien ik dat nog niet vaak gedaan heb en het (ook voor mijn rpg skills) weer een gaan doen. Plus zijn apprentices gewoon super leuk om te bespelen.  en ik heb altijd al een jerk karkater willen bespelen c;

hopelijk is de aanmelding goed zo groetjes san <3


x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rockpaw'
Member

Lilith ☼
20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✩ 6 moons
Gender:
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ✩ Search ✩ We all rock!   wo 17 feb 2016 - 20:15

de aanmelding is goed zo :3

Je bent geaccepteerd (maar het is wel Briar en niet Brair ;D) x✩ YOU NEED DARKNESS TO GET STARS

Dragon Cave (a):
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

269
Actief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ✩ Search ✩ We all rock!   wo 17 feb 2016 - 20:20

Motivatie: Yess dit is precies iets waar ik opzoek naar was <'3
Ook ik probeer net weer opnieuw actief te worden en was opzoek naar een leuk accountje met wat contacten enzoo en dit is echt perfect. Ik wilde eerst voor Briar gaan, maar was net te laat, daarom heb ik besloten een poging voor Holly te wagen. Ik hoop dat mijn aanmelding zo goed genoeg is, als je nog iets wil weten, zeg het!
Voor clan lijkt mij btw SC wel leuk (of WC) ~

Karakter: Hollypaw zal een echte charmeur worden.
Hij is soms een tikkeltje narcistisch en heeft een vrij uitgesproken mening. Hij kan er nog weleens wat uitflappen en is niet bang om zijn zegje te doen. Zijn gedachten gaan altijd alle kanten op en behalve als hij echt gemotiveerd is, kan hij zich niet heel lang op één onderwerp focussen. Vrouwelijke aandacht kan hij wel waarderen en hij houdt van lachen. In principe is het een kater met ondanks soms een kritische mening, respect voor anderen. Hij is er daarnaast van overtuigd dat hij heel aardig is, maar ondanks dat hij alles goed bedoelt, valt dat nog weleens tegen. Hij flapt er immers van alles uit etc.

Uiterlijk: Ik vroeg me af of hij eventueel toch ook een bruine tabby kan worden, dat is iets meer het uiterlijk wat ik bij zijn karakter in gedachten heb! Hij zal dan een lange bruine tabby met doffe groene ogen worden.
--> Kwaliteiten zijn; Snelheid en behendigheid

Zo niet (wat ik ook zal begrijpen!) ga ik voor zandkleurig met groene ogen c;


“A person’s heart doesn’t always go the way you want it to.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rockpaw'
Member

Lilith ☼
20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✩ 6 moons
Gender:
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ✩ Search ✩ We all rock!   wo 17 feb 2016 - 20:25

Super Very Happy
Ik had niet gedacht dat er zo veel reactie op zou komen :3

Je bent geaccepteerd en bruine tabby is goed voor mij
{Ik ben even je naam kwijt, maar dezelfde als Softvoice?)✩ YOU NEED DARKNESS TO GET STARS

Dragon Cave (a):
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

269
Actief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ✩ Search ✩ We all rock!   wo 17 feb 2016 - 20:27

Tnx! Ga hem aanmaken <'3

Jaa klopt, Isa ^^
Zie net pas dat ik at nog helemaal niet heb ingevuld, woeps


“A person’s heart doesn’t always go the way you want it to.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosefrost
Member

San
728
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{20 Moons}}
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ✩ Search ✩ We all rock!   wo 17 feb 2016 - 20:31

@Rockpaw' schreef:
de aanmelding is goed zo :3

Je bent geaccepteerd (maar het is wel Briar en niet Brair ;D) x


yusshhh! ;3 (ooppsss typfout xD)

ik zal hem meteen aanmaken c:


x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rockpaw'
Member

Lilith ☼
20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✩ 6 moons
Gender:
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ✩ Search ✩ We all rock!   wo 17 feb 2016 - 20:39

Leuk Very Happy
Just ja dat was het hahaha

Ik dacht ook aan SC of WC, maar ik kan echt niet kiezen✩ YOU NEED DARKNESS TO GET STARS

Dragon Cave (a):
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hollypaw,
Member

Isa
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 manen
Gender:
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ✩ Search ✩ We all rock!   wo 17 feb 2016 - 20:57

SC lijkt mij dan toch wel het leukst denk ik ^^


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

San
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{6 moom}}
Gender:
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ✩ Search ✩ We all rock!   wo 17 feb 2016 - 21:03

Ik vind alles prima ^^Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rockpaw'
Member

Lilith ☼
20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✩ 6 moons
Gender:
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ✩ Search ✩ We all rock!   wo 17 feb 2016 - 21:04

Ja dat dacht ik ook, ik zal alleen nog wachten op de mening van Buns :3✩ YOU NEED DARKNESS TO GET STARS

Dragon Cave (a):
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Winddancer
StarClan

Bunny
2601
Actief
"They say there are two really loud noises in the world - a bang when you expected a click, and a click when you needed a bang"

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (24,5 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ✩ Search ✩ We all rock!   do 18 feb 2016 - 7:47

Sc is goed voor mij c;


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leafpaw"
Member

knuffelpinguin
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ✩ Search ✩ We all rock!   do 18 feb 2016 - 16:42

En hier is Leafpaw ^^
We moeten dan eens een familietopicje doen ofzo c:
Ik heb der trouwens ook al aangemeld voor shc ^^


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rockpaw'
Member

Lilith ☼
20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✩ 6 moons
Gender:
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ✩ Search ✩ We all rock!   do 18 feb 2016 - 19:00

Oké, het wordt dus SC Very Happy

Ja zeker, ze gaan de clan onveilig maken >D✩ YOU NEED DARKNESS TO GET STARS

Dragon Cave (a):
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Leafpaw"
Member

knuffelpinguin
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ✩ Search ✩ We all rock!   ma 2 okt 2017 - 20:14

Leafpaw\" schreef:
En hier is Leafpaw ^^
We moeten dan eens een familietopicje doen ofzo c:
Ik heb der trouwens ook al aangemeld voor shc ^^

Leafpaw heeft een nieuwe eigenaar! Maar ik zal goed voor haar zorgen hoor. Topicjes tussen de siblings zijn leuk dus als je zin hebt.. Smile

X Rolinka


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
✩ Search ✩ We all rock!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: