Clanceremonie 02-16 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Clanceremonie 02-16

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Butterstar
River Queen
Clanceremonie 02-16 XbUUF0W
Michelle
6539
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Clanceremonie 02-16   Clanceremonie 02-16 Icon_minitimezo 21 feb 2016 - 21:10


Met een diepe zucht rekte de flame point warrior zichzelf uit terwijl ze nog een maal haar tong snel over de kittens liet glijden terwijl ze de vier met warme ogen aankeek. Alle vier waren ze er klaar voor. Vanaf vandaag zouden ze bekend gaan staan als apprentices van Riverclan en Butter wist zeker dat ze goede keuzes had gemaakt voor hun mentoren. "Kom op kleintjes. Ga klaar staan bij Butterkit en Breakingkit, ze wachten op jullie." Met een warme glimlach stapte ze haar den uit en sprong hier bovenop. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen voor een clanceremonie!" Haar stem galmde door het kamp heen en met haar diep blauwe kijkers keek ze toe hoe alle katten zich om hen heen verzamelde.

"Om te beginnen zullen we een nieuwe warrior welkom heten in de clan. Ghostpaw, je hebt lang en zwaar getrained." Met een glimlach keek ze naar de poes. "Ik vraag Starclan op ons neer te kijken en mijn beslissing voor jouw warrior naam goed te keuren. Ghostkiller." Terwijl ze haar schouder zacht aanraakte luisterde ze toe hoe de clan de nieuwe naam toeriep en glimlachte. "Je hebt een geweldige mentor gehad. Ik verwacht veel van je Ghostkiller. Morgen mag je een plaats uitzoeken in de warriorden. Vannacht zal je in stilte wacht houden zoals de warriorcode van je stelt."

Met een knik naar de gloednieuwe warrior draaide ze haar hoofd richting de clan. "Zowel de kittens van onze deputy Futuresong als die van mij hebben de zes manen bereikt en zullen vanaf vandaag bekend staan als apprentices." Ze glimlachte zich eerst draaiend naar de twee kleintjes van haar beste vriendin pijnlijk genoeg beseffend dat zij degene was geweest die de derde had weggedragen naar shadowclan. Zou het goed gaan met Beetlekit? Zou de kit nu ook apprentice worden.. Ze slikte de pijn weg en keek de twee aan. "Butterkit, vanaf vandaag tot de dag dat jij je warrior status bereikt hebt zal je bekend staan als Butterpaw, Lynxfang zal je trainen. Breakingkit, jouw mentor zal Condorstripe zijn onder de naam Breakingpaw. Ik weet zeker dat jullie in goede poten zullen zijn bij deze twee ervaren warriors." Ze glimlachte warm en knikte voor ze haar hoofd weer ophief. "Robinkit. Mijn zoon, vanaf deze dag tot je de status van warrior behaald hebt zal je bekend staan als Robinpaw." Zacht glimlachte ze. "Jij zal vanaf vandaag twee mentoren hebben. Hawkscream en Creamyfrost zullen jou begleiden tot jij warrior bent." Ze knikte naar haar zoon voor haar ogen even naar haar neefje gleden. Ze had dit besproken met hem en wist zeker dat Hawk hem ook zou kunnen helpen revalideren. Het was in ieder geval beter dan een kasplantje worden in de medicine cat den. "Puppykit, vanaf vandaag zal je bekend staan als Puppypaw, Oceanheart zal jou gaan trainen tot je een volwaardig warrior bent." Warm glimlachte ze en draaide haar hoofd naar de derke kitten. "Shadowkit, ook voor jou zal vanaf vandaag het apprenticeschap beginnen onder de naam Shadowpaw. Thistlebreeze zal jou trainen. Ik weet zeker dat jullie een goed koppel zullen zijn." Warm keek ze naar de zwart witte kattin voor haar ogen naar haar laatste kitten gleden. "En Rosekit. Vanaf vandaag tot de dag waarop jij in stilte je wacht houdt met je nieuwe warriornaam zal Criedwolves, mijn vader, jouw mentor zijn. Hij heeft mij getrained en ik weet zeker dat hij jou alles zal leren wat Riverclan sterk maakt." Met een warme knik naar haar dochter eindigde ze haar zin voor ze over de clan staarde geen tegenspraak over deze beslissing duldend. Haar vader had het vertrouwen nodig. Zij vertrouwde hem. Ze wist dat hij dit kon, dat hij een geweldig warrior was, een riverclan warrior. Wat er dan ook gezegd werd..

"Als laatste hebben we nog een apprentice die een nieuwe mentor nodig heeft. En ik heb daar precies de perfecte mentor voor. Panthergrowl jij hebt persoonlijk intresse getoond in Lakepaw's training en hiervoor wordt je dan ook beloond. Je zal Lakepaw trainen naast Splashpaw. Ik weet zeker dat je ook Lakepaw een volwaardig warrior zal maken." Met een warme knik naar haar vriend hief ze haar hoofd weer op.

"Om op Panthergrowl door te gaan. Er is goed nieuws. Panthergrowl is vader geworden van Silvercloud's kittens. Vijf gezonden jongen. Peregrinekit, Ravenkit, Chivykit, Lionkit en Gracekit onze nieuwste aanwinsten!" Er lag een zekere trots in haar ogen. Zowel Panther als Silver waren goede vrienden van haar en ze wensten hen en hun kittens al het geluk van de wereld toe. "Leafbare is nog altijd vol aanwezig. Zorg dat iedereen warm en goed gevoed blijft. Dat is nu ook jullie taak nieuwe apprentices. Nu. Zoek een nieuwe plek in de apprentice den en spreek met jullie mentoren wanneer jullie training zal beginnen. Bij deze is deze ceremonie gesloten!" Met die woorden sprong ze van haar den en stapte naar haar kittens toe en diens nieuwe apprentices ondertussen een knipoog gevend richting Panthergrowl.


Clanceremonie 02-16 Qf6d0K3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clanceremonie 02-16 QP0r8bx
giro555
1285
Actief
"Uncertainty is the most stressful thing."

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Futuresong
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 02-16   Clanceremonie 02-16 Icon_minitimezo 21 feb 2016 - 21:47

Haar kittens had ze helemaal schoongemaakt en ze zag dat ze beiden zin hadden in het grote moment, vandaag zouden ze apprentice worden en dat was heel wat. Ze glimlachte naar de kits van Butter die op haar en Butter en Breaking af kwamen lopen, Rosekit een knipoog schenkend. En toch, zat er een gigantische brok in haar keel en werd haar hart samengeknepen. Eén kit die ook de leeftijd had bereikt was hier niet, en dat deed ongelofelijke pijn. Het zorgde er ook voor dat ze niet naar Butterstar kon kijken, niet normaal in ieder geval. Dus keek ze maar naar alle kittens en luisterde, knikkend bij de mentoren van de hare, trots haar lichaam vullend en nieuwsgierig naar wat ze had gekozen voor haar eigen, gezien ze dat haar zelf had laten beslissen.

Haar ogen vergrootte zich en dit keer keek ze de leider toch wel echt aan. Criedwolves? Serieus? En dat voor de kit waar Future misschien het meest om gaf. Wilde ze haar nou zo graag pesten? Geduldig wachtte ze tot de ceremonie was afgelopen. Ze had nog geen kans gehad om Panthergrowl en Silvercloud te feliciteren maar op dit moment had ze daar ook even geen zin in. Het was oneerlijk dat zij wel op de goeie verliefd waren geworden en gelukkig mochten zijn met ál hun kittens. Snel wees ze iedereen aan naar wie ze toe moesten om vervolgens naar haar leider toelopend. "Luvon?" Bromde ze, geïrriteerd maar vooral verdrietige emoties omzettend naar boosheid.


✞ Raza ✞ Glowstick Futuresong
Clanceremonie 02-16 4KAtOpk
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clanceremonie 02-16 DPKsfdL
Pommeline
67
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Thistlebreeze
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 02-16   Clanceremonie 02-16 Icon_minitimezo 21 feb 2016 - 21:58

"Laat alle katten die oud genoeg zijn om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen voor een clanceremonie!" riep de stem van Butterstar uit, net op het moment dat Thinderbreeze een apprentice vermaande dat hij al heel de dag wat zat te luieren. Ze zuchtte en wierp de kater nog snel een je-hebt-geluk-dat-Butterstar-een-ceremonie-bijeenroept blik toe, alvorens in de buurt van de leader te gaan staan. Eerst benoemde Butterstar Ghostpaw tot Ghostkiller, daarna gaf ze Futuresongs kits hun apprentice naam en hun mentor. Breakingpaw zou getraind worden door haar vroegere mentor, daar had ze geluk mee. Hij was een uitstekende mentor. "Shadowkit, ook voor jou zal vanaf vandaag het apprenticeschap beginnen onder de naam Shadowpaw. Thistlebreeze zal jou trainen. Ik weet zeker dat jullie een goed koppel zullen zijn." Thistlebreeze knipperde verbaasd met haar ogen. Ze voelde zich vereerd dat ze weer een apprentice mocht trainen, en bovendien was het één van Butterstar zelf. Maar die verbazing werd nog groter bij het horen dat Criedwolves voortaan Rosepaw zou begeleiden. Criedwolves was geen lid meer van de clan, hij was een lange tijd geleden rogue geworden en verdiende het niet om te mogen terugkeren naar Riverclan. Normaal zou ze Butterstars keuzes nooit in twijfel trekken, maar dit was toch wel verontrustend. Hopelijk weet Butterstar wat ze doet, sprak Thistle in zichzelf. "Bij deze is deze ceremonie gesloten!" Na het laatste woord stond de poes snel op en dwong zichzelf om rustig naar de gloednieuwe apprentice toe te lopen, aangezien ze liever als een jonge kit naar het poesje toe zou zijn gelopen. Ze had even geen zin meer om te twijfelen over de leaders keuze, ze wilde gewoon even aan haar apprentice en diens training denken. Het was al een hele tijd geleden dat ze iemand had getraind, dus was ze er toch wel opgewonden over. Het was zeker meer dan 14 manen geleden, bedacht Thistlebreeze zich, dat ze nog iemand een training had gegeven. "Hallo, Shadowpaw," glimlachte ze en duwde haar neus liefdevol tegen de snoet van de zwartwitte poes. "Morgen wil ik je voor zonsopgang aan de ingang van het kamp zien staan, zodat je training meteen kan beginnen." Ze zuchtte kort en vervolgde: "En eet daarvoor snel een muis van de prooistapel, zodat je voldoende energie hebt."

Tag: Shadowpaw


Clanceremonie 02-16 Fvte9Qg
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clanceremonie 02-16 DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 02-16   Clanceremonie 02-16 Icon_minitimema 22 feb 2016 - 21:00

De kater ontkrulde zich uit zijn nest en tevreden knipperde hij in het zonlicht dat door de ingang van de warriors den scheen. De tabby gaf zijn vacht enkele vlugge likken en met een diep gesnord drukte hij zijn kop tegen zijn partner Petalcloud aan, om zijn kop weer voor een moment neer te leggen op zijn nest, genietend van het moment. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen voor een clanceremonie!" Iets van spijt verscheen in zijn blik, dat hij niet nog even kon genieten van de rust, maar zijn plicht riep. De warrior kwam overeind, deed een poging om zijn partner wakker te neuzen, maar de stroom van warriors nam hem al mee naar de open plek.
Daar stond Butterstar al, een nieuwe warrior werd net benoemd, het was Ghostpaw. Vrolijk krulde de kater zijn staart rond zijn poten en riep even hard haar nieuwe naam mee. Ghostkiller.. een goede keuze van Butterstar. Nu werden zowel de kittens van de clanleader als de deputy apprentice. "Robinkit. Mijn zoon, vanaf deze dag tot je de status van warrior behaald hebt zal je bekend staan als Robinpaw." Zo werd haar eigen eerste kitten tot apprentice benoemd. "Jij zal vanaf vandaag twee mentoren hebben. Hawkscream en Creamyfrost zullen jou begleiden tot jij warrior bent." Zijn kop hing wat schuin, maar zijn ogen schenen met trots. Creamyfrost was misschien nog niet helemaal op eigen krachten gekomen, dus daardoor was hij waarschijnlijk verkozen tot tweede mentor. Hawkscream probeerde in dat korte moment de blik van de ander te vangen, maar trippelde alvast naar voren om zijn nieuwe apprentice te begroeten met een tikje van zijn neus.
Het was opvallend dat de nieuwkomer een apprentice toegewezen kreeg, maar Hawkscream was wijs en oud genoeg om zich er buiten te laten. Daarbij was het nieuws van een nieuw nestje toch een reden voor een glimlach. De kater knikte naar de trotse vader Panthergrowl en de moeder Silvercloud. "Nou Robinpaw," glimlachte hij toen de ceremonie was afgelopen en hij zich verstaanbaar kon maken. "ik zal even met Creamyfrost overleggen hoe we de trainingen zullen regelen, maar ik weet zeker dat je een goede apprentice bent. Zoek maar een plekje uit in de den, anders slaap je straks in de kou." knipoogde hij naar het zwart witte katertje.
Vervolgens liep hij op de enige nieuwe warrior af en tikte haar vrolijk op haar schouder. "Gefeliciteerd Ghostkiller, het is je gelukt." knikte hij naar haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
Clanceremonie 02-16 10zzaxg
Julia
6301
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 02-16   Clanceremonie 02-16 Icon_minitimedi 23 feb 2016 - 10:09

Hij lag te rillen in zijn nest. Hij had het koud en zijn crèmekleurige vacht had hij opgezet. Eigenlijk had hij het de hele leafbare al koud en dat koste veel energie. Toch ging het steeds een stukje beter met hem, omdat hij weer wat vet op zijn botten kreeg. Toen sprongen zijn lichtblauwe ogen open en tilde hij zijn kop op. Er lag al een vis bij zijn nest waardoor er een klein glimlachje om zijn lippen verscheen. Ze zorgden heel goed voor hem en dat maakte het toch wel een beetje minder erg. Hij pakte de vis op en legde hem tussen zijn voorpoten. Het kwam niet vaak meer voor dat hij moest kokhalzen als hij iets probeerde te eten en hij begon vis ook echt weer te waarderen. Toen hij de prooi bijna op had hoorde hij de stem van Butterstar over het kamp galmen. Waardoor hij snel overeind krabbelde en de medicine cat’s den uitliep. Hij ging op zijn gebruikelijke plekje ergens in het midden zitten en spitste zijn oren. Hij was benieuwt wie de mentors van zijn neefjes en nichtjes werden.
Zijn ogen werden groot toen opeens zijn naam genoemd werd. Ze hadden het er wel over gehad, maar hij had niet verwacht dat ze één van haar kinderen aan hem toevertrouwde. Hij was blij dat hij het samen met Hawkscream mocht doen en nog niet de hele verantwoordelijkheid over een apprentice kreeg. Zijn blik verduisterde even toen hij de naam van zijn opa hoorde, maar hij herstelde dat snel weer. Hij wist dat zijn tante vertrouwen in hem had, maar hij was Rogue geweest, dus Creamyfrost wantrouwde hem meer dan hij aan haar zou toegeven.
Hij stond op en liep naar Robinpaw toe. Hij wachtte op zijn beurt totdat Hawkscream klaar was en stapte toen naar voren. Hij drukte met een warme glimlach om zijn lippen zijn neus tegen die van zijn neefje aan. “Gefeliciteerd. Wij gaan de beste warrior van je maken die jouw moeder zich kan wensen.” Toen deed hij weer een stap achteruit en gleed zijn blik naar Hawkscream. Hij zou de andere kater zo maar even aanspreken als hij uitgepraat was.I'm hunting with StarClan
Clanceremonie 02-16 R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member
Clanceremonie 02-16 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 02-16   Clanceremonie 02-16 Icon_minitimedi 23 feb 2016 - 10:31

Lynxfang was net in gesprek met een van de Elders toen de bekende stem de clan weer bij elkaar riep. Hij knikte vriendelijk naar de oude poes en keerde zich om, om zich bij de verzamelden katten te voegen. Een ceremonie duidelijk, maar er kon eventueel nog belangrijk nieuws zijn. Hij richtte zijn groene ogen op Butterstar die begon te praten. Een poes kreeg haar Warrior naam en stond vanaf dat moment bekend als Ghostkiller. Een nieuwe Warrior was altijd goed, helaas leek ze de enige te zijn. Gelukkig waren er wel weer nieuwe Apprentices, de kittens van en de Leader en de Deputy zelfs. Niet dat andere kittens minder belangrijk waren, maar het toch ergens iets bijzonder. Butterkit werd als eerste naar voren geroepen en Lynxfang vroeg zich af aan wie Butterstar de kittens van haar Deputy zou toevertrouwen. Zijn eigen naam viel. Als Lynxfang een jonge Warrior was geweest waarvan dit pas de eerste Apprentice was geweest, was hij natuurlijk erg verbaasd geweest, ook als dit zijn tweede was. Maar daarvoor was hij al genoeg ervaren geworden. Toch gaf hij toe dat hij trots was. Lynxfang liep naar zijn kersverse Apprentice toe en raakte zijn neusje kort aan. 'Hoi Butterpaw'zei hij met een warme glimlach. Daarna knikte hij kort naar zijn Leader en keerde weer terug in het publiek. De anderen kittens kregen bijna allemaal ook goede mentors die hij wel zou vertrouwen, maar hij was verbaasd toen ze haar eigen dochter aan Criedwolves toevertrouwde. De kat die hun verlaten had, al was het haar eigen vader. Had ze dan zoveel vertrouwen in hem? Misschien moest hij dat dan maar ook hebben. Butterstar ging door en gaf Lakepaw een nieuwe mentor. Panthergrowl om precies te zijn. Het volgende moment brak Lyxfang's hart voor de zoveelste keer, toen ze over de kittens van Silvercloud en Panthergowl sprak. Hij knipperde een opkomende traan weg en nam diep adem. Nee, het was over. Katten begonnen elkaar op te zoeken en hij besloot te gaan kijken of hij Butterkit kon vinden.


Clanceremonie 02-16 Scherm10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ghostpaw'
Member
Clanceremonie 02-16 DPKsfdL
Do
751
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Ghostpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 02-16   Clanceremonie 02-16 Icon_minitimewo 24 feb 2016 - 0:43

Vandaag kon het de dag zijn dag ze warrior werd. Haar assessment was goed gegaan voor haar gevoel, ze had laten zien dat ze zowel jagen als vechten goed onder controle had. Ze was dan natuurlijk ook wel al een tijdje langer apprentice dan de rest. Na het ongeluk was ze flink achter gaan lopen op de rest, er kon nog van alles mislopen. Misschien vond Snowkiller wel dat haar assessment helemaal fout gegaan was en werd ze nog steeds geen warrior. Alles kon gebeuren. Toen Butterstar de clan bij een riep hees Ghostpaw zich rustig overeind. Ze had geen reden om zich te stressen, ze was sowieso niet zo een gestrest figuur. Het was enkel afwachten. Ze luisterde benieuwd naar de woorden van Butterstar. Wacht, wat? Ze begon met haar? Een wat verbaasde blik kwam in de ogen van Ghostpaw toen ze daadwerkelijk hoorde dat ze nu benoemd werd tot warrior, al werd deze algauw ingewisseld voor een trotse blik. Ze werd  benoemd tot warrior en alles wat erbij hoorde gebeurde. Haar nieuwe naam werd Ghostkiller, een naam die ze met trots zou dragen. Trots stapte ze weer weg van de leader, luisterend naar de laatste woorden. De poes knikte met een kleine glimlach, waarna ze zich weer voegde bij de rest van de katten. De ceremonie ging verder en een aantal kittens werden benoemd tot apprentice.
Zodra de ceremonie afgelopen was stond ze op, met een nog altijd wat trotse blik in haar ogen. Een warrior stapte op haar af. Het was Hawkscream. De kater feliciteerde haar. Ze keek hem dankbaar aan. "Bedankt Hawkscream," snorde ze vriendelijk. Een trots gevoel overspoelde haar toen hij haar nieuwe warriornaam gezegd had. "Het is me inderdaad gelukt.. Ik wil nu wel dat wij eens gaan jagen samen, nu ik warrior ben!" sprak ze enthousiast, met een vrolijke glimlach. Ghostkiller.. Het had wat langer geduurd dan normaal, maar het was nu officieel. Ze was warrior.


Clanceremonie 02-16 Bxyd2
:Fancy af:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clanceremonie 02-16 DPKsfdL
Freedje
167
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Oceanheart
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 02-16   Clanceremonie 02-16 Icon_minitimewo 24 feb 2016 - 7:27

Oceanheart spitste haar oortjes toen ze de oproep hoorde. Twijfelachtig keek ze op haar poten neer. Zou ze wel gaan? Ze had niet eens een idee of zij wel benoemd zou worden als een mentor. Haar jachtkunsten waren nu niet direct opvallend en ook al had ze voor zichzelf besloten dat ze wel loyaal wilde zijn aan de Clan, ze had niet het gevoel dat ze bij de Clan hoorde. Ze wist niet waarom. Ze had gewoon geen goed gevoel over haar eigenwaarde aan deze Clan. Maar hoe kon ze dat uitleggen aan de RiverClan, aan Butterstar? Hoe kon het zijn dat een poes van de RiverClan zich niet goed voelde in haar eigen Clan? Begreep haar niet verkeerd. Ze hield van het water en ze hield van het feit dat ze op vissen kon jagen. Ze zou dat voor geen twintig vissen in willen ruilen voor het bosleven van de ThunderClan, de heiden van de WindClan en de moerassen van de ShadowClan. Over die laatste was ze niet eens zeker, maar goed. Toch…. Toen ze een Rogue had ontmoet laatst, stond het idee van totale vrijheid haar eigenlijk wel aan. Toch kon dat niet omdat ze Clangeboren was. Bedenkelijk zette de poes enkele stappen buiten haar Den en keek naar Butterstar. Een Clanceremonie. Great. Dat gaf haar enkel méér het gevoel dat ze niet bij haar Clan hoorde. De poes stapte traag naar voren, ging zitten op haar kont en luisterde met een half oor naar wat er gezegd werd. Ze had niet eens het vermoeden dat het wel eens mogelijk kon zijn dat zij een Apprentice kreeg, dus eigenlijk vroeg ze zich af wat ze hier deed. Het punt was gekomen dat Butterstar’s kittens Apprentice werden en ondanks haar eigen negatieve gedachten was de Warrior toch blij voor haar Clanleider. Ze keek op toen ze haar naam hoorde en verstijfde. Niet direct begrijpend wat er gebeurde, draaide ze haar kopje om te kijken of Butterstar niet iemand anders bedoelde. Puppypaw? Had ze dat goed begrepen? Het was nu niet direct geweest alsof ze oplettend was. Was Puppypaw geen kitten van Butterstar? Oceanheart slikte ongemakkelijk. Dit werd het moment dat ze zichzelf echt moest bewijzen, maar dapper gaf ze een knikje en speurde haar ogen ondertussen rond om Puppypaw te vinden. Maar hoe moest je iemand vinden die je nog nooit had gezien?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lakepaw.
Member
Clanceremonie 02-16 Tumblr_n6u1vkDPLr1qaedvuo7_r1_250
Juul ♛
134
Afwezig
I’d like to see things your way, but I’m not sure if I can stick my head that far up my ass. ♥️

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons.
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lakepaw.
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 02-16   Clanceremonie 02-16 Icon_minitimedo 25 feb 2016 - 13:32

Hé hé, ein-de-lijk. Eindelijk was de dag aangebroken dat ze verder zou kunnen gaan met haar training. Natuurlijk was uitslapen wel iets voor haar, maar het liefst wilde ze zo snel mogelijk van nest verhuizen en tussen de krijgers liggen. Ze zou een geweldig krijger worden, dat wist ze zeker. Zelfs al zou de grootste softie van de Clan haar trainen.
Met haar staart fier in de lucht gestoken trippelde de witte leerling richting de open plek na het horen van Butterstar's oproep. Het duurde lang voor ze haar naam hoorde vallen, maar na even geduld te hebben gehad was ze aan de beurt hoor. "Als laatste hebben we nog een apprentice die een nieuwe mentor nodig heeft. En ik heb daar precies de perfecte mentor voor. Panthergrowl jij hebt persoonlijk intresse getoond in Lakepaw's training en hiervoor wordt je dan ook beloond. Je zal Lakepaw trainen naast Splashpaw. Ik weet zeker dat je ook Lakepaw een volwaardig warrior zal maken." Haar ogen sperde zich wijd open. Wat? Panthergrowl? Ugh, waarom uitgerekend Panthergrowl. Mokkend staarde ze naar de grond om vervolgens, zodra de ceremonie afgelopen was, naar de grijze kater toe te stappen. "Persoonlijke interesse, hm?" vroeg ze hem met een zwiep van haar staart.

Tag: Panthergrowl


Fairfaith | Liongaze |'Lakepaw | Luvon
Clanceremonie 02-16 2gsh2e8
I’m not a tease, Im just a reminder of what you can’t have ♥️

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luvon
Member
Clanceremonie 02-16 A3ms8i
Bunny
132
Actief
Show you what my determination has still left for you to get back to.

CAT'S PROFILE
Age: RIP (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Luvon
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 02-16   Clanceremonie 02-16 Icon_minitimeza 27 feb 2016 - 18:59

Met een neutrale uitdrukking op zijn gezicht had hij ergens achterin de menigte plaatsgenomen. Ondanks dat hij een dagje ouder werd waren zijn zicht en gehoor nog prima in tact. Reden om vooraan te gaan staan dringen was er dus niet. Het was weer eens tijd voor een ceremonie. Oh, hoe vaak hij die wel niet had meegemaakt in zijn jaren als RiverClanner. Best nostalgisch was het, zo zitten voor de hoge rots. Het enige wat veranderd was, was het feit dat het zijn dochter was die de Clan bijeenriep en de leerlingen aan hun mentoren koppelde. Hij was echter lichtelijk verbaasd toen hij zijn 'naam' hoorde vallen. "En Rosekit. Vanaf vandaag tot de dag waarop jij in stilte je wacht houdt met je nieuwe warrior naam zal Criedwolves, mijn vader, jouw mentor zijn. Hij heeft mij getraind en ik weet zeker dat hij jou alles zal leren wat Riverclan sterk maakt." Zonder de verbazing op zijn gezicht te tonen knikte hij zijn dochter en vervolgens zijn kleindochter toe.
De ceremonie liep ten einde, en de grote, rosse kater stapte op zijn kleindochter af. "Rosepaw, we beginnen morgenochtend." bromde hij terwijl hij het ritueel van het aanraken van de anders neus uitvoerde met kort gesloten ogen.

Tag: Rosepaw


Clanceremonie 02-16 VrRGpLq
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clanceremonie 02-16 DPKsfdL
95
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Puppysnarl
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 02-16   Clanceremonie 02-16 Icon_minitimedo 10 maa 2016 - 13:12

Vandaag was de grote dag. Vandaag werd ze dan eindelijk apprentice! Trots zat Puppykit voor de uitgang van de Leadersden. Ze kon niet wachten om apprentice te worden en te weten te komen wie haar mentor zou zijn. Ze hoopte dat het een knappe kater zou zijn, of een poes die wist dat uiterlijk heel belangrijk was. Toen haar moeder haar een lik gaf liet ze een geïrriteerde grom horen. “Mam, daar gaat m’n vacht! Het zat net goed.” zei ze boos tegen haar moeder. Snel begon ze haar vacht weer goed te doen, maar helaas wilde haar moeder dat ze voor schut stond op een van de belangrijkste dagen van haar leven want die begon namelijk al met de ceremonie. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen voor een clanceremonie!" riep Butterstar. Puppykit weigerde om voor schut te staan op deze belangrijke dag dus ze bleef gewoon in de den zitten om haar vacht weer helemaal perfect te doen. En daardoor miste ze dus het eerste deel van de ceremonie, oeps. Naja, zolang zij er niet was zouden er toch weinig belangrijke dingen gebeuren. Want kom op, zij was toch wel het hoogtepunt van deze ceremonie. "Jij zal vanaf vandaag twee mentoren hebben. Hawkscream en Creamyfrost zullen jou begleiden tot jij warrior bent.” zei Butterstar tegen Robinkit toen Puppykit zich snel bij het groepje toekomstige apprentices voegde. Haar broertje kreeg dus twee mentors, wat had dat te betekenen? Veel tijd om daar over na te denken kreeg ze niet want al snel was zij zelf aan de beurt. "Puppykit, vanaf vandaag zal je bekend staan als Puppypaw, Oceanheart zal jou gaan trainen tot je een volwaardig warrior bent." zei Butterstar met een warme glimlach. Met een trotse blik in haar mooie ogen en een grote glimlach op haar gezicht keek Puppykit naar haar moeder. Ze was eindelijk apprentice! Jeej! Okee, wat moest ze nu doen? De neus van haar mentor aanraken, toch? Okee, dat was vast niet zo moeilijk. Helaas, voor haar, was dat het wel. Ze had namelijk geen flauw idee wie Oceanheart was… Toen er uiteindelijk niemand naar voren kwam nam Puppykit, nu Puppypaw dat op als een grote belediging. Wie durfde haar zo te laten wachten?! O, als ze die Oceanheart te pakken kreeg hé. De rest van de ceremonie bracht Puppypaw door met een gezicht dat op onweer stond en een dodelijke blik in haar ogen. Toen de ceremonie eindelijk was afgelopen ging ze opzoek naar Oceanheart, die arme kat ging de volle laag krijgen. Puppypaw keek nog is goed rond, maar ze had echt geen idee wie Oceanheart was. Dan maar over naar plan B. “WIE IS OCEANHEART?!” gilde ze boos. Het leek haar logisch dat haar mentor naar haar toe kwam, maar aangezien dat niet was gebeurd was ze boos, heel boos. Boos ging ze zitten in het midden van het kamp en daar wachtte ze "geduldig" op Oceanheart.

Tag: Oceanheart
- Super sorry voor de late reactie!
Tᕼᕮ Tᖇᑌᕮ STᖇᗩIᑎS ᖇISᕮ OᑎᒪY ᖴᖇOᗰ Tᕼᕮ ᖇIᑕᕼ ᖇᕮᗪ ᑕᕼᗩᗰᗷᕮᖇS
Oᖴ ᗩ ᑕᗩᑎIᑎᕮ ᕼᕮᗩᖇT
Clanceremonie 02-16 TsSM4ag
TᕼᕮSᕮ ᗰᕮᒪOᗪIᕮS ᗩᖇᕮ Tᕼᕮ ᗷᕮST ᗯᕼᕮᑎ Tᕼᕮ ᗰOOᑎ IS ᑌᑭ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clanceremonie 02-16 DPKsfdL
Freedje
167
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Oceanheart
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 02-16   Clanceremonie 02-16 Icon_minitimema 14 maa 2016 - 20:35

Het was zo druk tijdens de Ceremonie dat Oceanheart niet direct tussen de kittens kon ontdekken wie haar Apprentice zou worden. Het enige wat ze wist was dat het één van die kittens moest zijn en dat ze vanaf nu bekend stond als Puppypaw. De naam van de Apprentice deed haar heel even fronsen. Ze moest toegeven dat Butterstar een aparte manier had van namen kiezen, maar daar was zij niet voor om over te oordelen. Beter zo’n naam dan zo’n speciale naam zoals zij had en er niets mee kunnen doen omdat ze totaal niet speciaal was. Als je haar naam moest geloven leek het net alsof ze uit één of andere Clan kwam waar heel StarClan haar aanbad, waar heel de rivier haar aanbad. Ze had dan ook een voorvoegsel gekregen waaruit bleek dat ze één was met de grootste zee van heel het woud, maar voor haar gevoel was dat niet zo. Het klonk gewoon te speciaal, oké? De poes schrok op uit haar gedachten toen ze haar naam hoorde van een vrij boos klinkende kat. Haar oortjes trokken zich even naar achteren en haar haren dreigden overeind te gaan staan, maar ze weigerde om zich te laten intimideren door een boze Apprentice die bovendien ook nog eens de dochter was van haar leader. Het feit dat ze een Apprentce moest trainen die dan ook nog eens de dochter van de leader was maakte het allemaal veel moeilijker dan het moest zijn en even wilde Oceanheart zich omdraaien en onder geen enkele voorwaarde laten vertonen aan de poes, maar ze wist dat ze het daar niet mee ging redden en dus haalde ze diep adem, draaide zich om en wandelde vervolgens naar de boze Apprentice toe. ‘Dat moet ik zijn,’ zei ze op een zelfverzekerde manier die zekerder klonk dan zij zich voelde. Ze keek op de Apprentice neer en probeerde vooral niet te denken aan het feit dat Butterstar haar dochter waarschijnlijk had horen schreeuwen en kwaad moest zijn op Oceanheart omdat deze haar dochter niet direct herkend had. Ja, ze bezweek onder de stress. De poes boog zich naar voren en wachtte tot Puppypaw haar neusje aan zou tikken met de hare. ‘Excuseer mij voor het wachten. Morgen begint je training,’ sprak Oceanheart en ze trok zich terug. Hopelijk zou Puppypaw het ermee akkoord zijn en zou zij zich snel terug kunnen trekken in haar Den. Dit was wel weer genoeg spanning voor vandaag.

Tag: Puppypaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clanceremonie 02-16 Tumblr_ot7zcnpExn1u671zio4_400
Loïs
1686
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Panthergrowl
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 02-16   Clanceremonie 02-16 Icon_minitimema 14 maa 2016 - 21:53

Er kwam een nieuwe ceremonie aan, en ondanks dat Panthergrowl Splashpaw al trainde, leek hij toch teveel tijd in handen te hebben. Hij leek constant in de nursery aanwezig te zijn, wat niet alleen voor de queens vervelend was maar ook voor hem. De grijze kater was daarom uit lichte wanhoop maar naar Butterstar gestapt en haar verteld dat hij een nieuwe apprentice wilde. De eerste de beste naam die in hem opkwam was Lakepaw, een kattin waarmee hij laatst nog een interessant gesprek slash discussie mee gehad had. Hij had haar opgenoemd en dat was dan ook de reden dat Butterstar meldde dat hij persoonlijke interesse in haar getoond had, toen ze hem opnoemde als haar mentor. Wat hem eerder echter opgevallen was, was het feit dat Butterstar haar eigen dochter door Luvon - of Criedwolves - liet trainen. Panther vond dit helemaal geen goed idee, hij vertrouwde de ander namelijk voor geen cent. Toen hij de chagrijnige uitdrukking van de witte poes zag, was hij toch wel lichtelijk verbaasd, haar uitdrukking leek niet alleen over Criedwolves te gaan die nu een apprentice had. Was hij dan zo verschrikkelijk geweest tegen haar? Hijzelf had hun gesprek niet als negatief geassocieerd, maar natuurlijk kon de jongere kattin dat anders opvatten. Hij had immers het vrouwelijke geslacht redelijk beledigd, al vond hij nog steeds dat hij gelijk had. "Persoonlijke interesse, hm?" vroeg de apprentice toen deze hem bereikte en de kater grimaste een beetje schaapachtig, waarna hij zijn schouders ophaalde. "Ik hing teveel rondom de nursery," praatte hij zichzelf eruit, een halve waarheid. De echte reden waarom hij haar had uitgekozen, was niet alleen omdat zij als eerste in hem opkwam, zoals hij zichzelf voorhield. Nee, hij hield van de pittige karakters om te trainen, en had dus écht persoonlijke interesse in haar gehad. Nu hopen dat hij hier een goede keuze mee gemaakt had. "Ik wil morgenmiddag met de trainingen beginnen," merkte hij vervolgens op.

Tag: Lakepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Clanceremonie 02-16
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: