CLANMEETING || Endings and beginnings 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 CLANMEETING || Endings and beginnings

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Butterstar
River Queen
CLANMEETING || Endings and beginnings XbUUF0W
Michelle
6539
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: CLANMEETING || Endings and beginnings   CLANMEETING || Endings and beginnings Icon_minitimedi 1 maa 2016 - 19:05


Met een kleine zucht stapte ze haar den uit. Haar hart voelde zwaar terwijl ze de witte kattin achter haar liet in haar nest. Ze wist wat er te doen was. Ze wist wat ze moest doen maar het leek haar meer op te breken dan wat dan ook. Ze had altijd een warm hart gehad voor de jonge witte kat. Ze had haar altijd willen helpen en beschermen maar om haar nu te helpen zou ze de woorden uit moeten spreken die ze had willen voorkomen."Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen voor een bijeenkomst!" Luid liet ze haar stem horen over het kamp en keek toe hoe alle katten zich verzamelde voor haar en ze sprong op de rots om iedereen aan te kijken.

Inplaats van haar normale staande positie tijdens ceremonies nam ze zittend plaats op de rots en wachtte in stilte tot iedereen zich verzameld had. "Vrienden." Begon ze langzaam haar staart rond haar poten krullend. "De afgelopen 14 manen heben we een geweldige Medicine cat apprentice en daarna medicine cat gehad. Honeyscent heeft haar clan lang en hard gedient en alles gegeven wat ze had." Begon ze rustig zoekend naar de juiste woorden. "Echter zijn de taken van een Medicine cat zwaar. Zwaarder dan menig van jullie zullen bedenken." Met een zucht keek ze naar alle katten die zich verzameld hadden. "Honeyscent heeft lang genoeg meer als genoeg van zichzelf gegeven. Ze heeft mij gevraagd om haar leven bij te draaien en warrior te worden. Een beslissing waar ik zelf volledig achter sta." Ze keek naar de katten met nog altijd pijn in haar ogen. "De clan's gezondheid zal altijd voor gaan. Maar een gelukkige warrior is beter voor de clan dan een Medicine cat die nachten lang wakker ligt opgesloten met haar eigen problemen. Vandaar dat vanaf vandaag Honeyscent samen met mij zal trainen om de weg van een warrior te volgen." Diep haalde ze adem het moment dat de zwaarste woorden er uit waren. "Dit betekend wel dat wij momenteel geen medicine cat hebben. Daarom zal ik zodra ik hier klaar ben naar de moonstone afreizen en Starclan vragen wie de volgende Medicine cat van Riverclan zal worden. Honeyscent en ik hebben afgesproken dat zij de nieuwe medicine cat zal helpen. Daarnaast hebben we ook nog altijd Nightstream." Ze keek even naar de oud medicine cat. "Ik hoop dat ook jij jouw wijsheid wil delen met degene die door starclan gekozen wordt." Sprak ze zacht en zuchtte nogmaals diep. "Dat was alles." Mompelde ze het gevoel dat ze dood op was terwijl ze opnieuw van haar steen sprong en even rondkeek naar de warriors om haar heen. Eigenlijk niemand willen spreken gezien ze direct wou vertrekken.
vervolg van: http://www.warriorcatsnl.com/t28602-the-painful-truth#660182
Iedereen reageren aub!


CLANMEETING || Endings and beginnings Qf6d0K3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fairfaith
Member
CLANMEETING || Endings and beginnings Tumblr_nqjvpmET7z1uuigmfo1_250
Juul~
1029
Actief
sing with me a song of birthright and love

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Fairfaith
BerichtOnderwerp: Re: CLANMEETING || Endings and beginnings   CLANMEETING || Endings and beginnings Icon_minitimedi 1 maa 2016 - 19:20

De luide oproep van Butterstar drong haar oortjes binnen en een beetje verbaasd draaide ze zich om naar de plaats waar de flamepoint de Clan toesprak. Wat was er aan de hand? De ceremonie was toch pas geweest..? Ze had er een naar gevoel bij, maar stapte toch richting de menigte katten die zich rond de open plek hadden verzameld. Om haar heen klonk geroezemoes, maar de kleine, gevlekte poes nam de moeite niet zich er in te mengen. Daar was ze veel te bezorgd voor. Die gevoelens werden echter bevestigd toen ze zag hoe Butterstar zittend plaatsnam, in plaats van de trotse, staande houding die de leider normaal toonde. Het stemgeluid van de katten om haar heen stierf langzaam weg toen de flamepoint begon aan haar toespraak. De woorden die de kattin sprak drongen nog niet helemaal tot haar door. W-wat? RiverClan zonder Medicine Cat in bladkaal..? Ze weet nog hoe erg ze in de stres geschoten was geraakt na het horen dat Whisperwind verdwenen was, maar nu was haar angst niet meer te bevatten. De kleine RiverClan poes stond te trillen op haar pootjes toen Butterstar de bijeenkomst afsloot. Ze nam een moment om zichzelf te herpakken en nam een grote hap adem. Het kwam allemaal wel goed. Er zou snel iemand anders komen en niemand zou hier onder lijden. Honeyscent niet, Butterstar niet, zieke katten niet, niemand.
Fairfaith besloot dat het beter was om maar even een kleine wandeling te maken, even niemand zien en niemand spreken. Gewoon, haar hoofd even legen. Ze had de kampingang bijna bereikt toen ze ongemerkt langs de flamepoint liep, het pas merkend toen ze voelde hoe haar vacht langs de haare streek. Geschrokken keek ze op. "Succes, Butterstar." murmelde ze zachtjes voor ze haar pas versnelde en door de kampingang verdween.VOICETHEME
Releasing us and keeping us alone for so long
Before it all unravels and tomorrow’s all gone
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosefrost
Member
CLANMEETING || Endings and beginnings K4EYZKZ
San
728
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{20 Moons}}
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Rosefrost
BerichtOnderwerp: Re: CLANMEETING || Endings and beginnings   CLANMEETING || Endings and beginnings Icon_minitimedi 1 maa 2016 - 19:22

."Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen voor een bijeenkomst!"  klonk de luidde stem van Butterstar, Rose draaide haar kop vol verbazing. Wat nu weer? een Ceremonie? maar dat kon niet dat was veel te vroeg. "Vrienden." klonk de stem van de oudere poes. Rose's ijs blauwe ogen vulde zich met nieuwsgierigheid wat zou er in starclans naam aan de hand zijn?! Snel sprinte de jonge apprentice zich naar de rots waar haar leider op zat. Zij was zo te zien een van de eerste, pff betere plek. De flame point poes nam plaats en keek vol verwachting op naar haar leider. De afgelopen 14 manen heben we een geweldige Medicine cat apprentice en daarna medicine cat gehad. Honeyscent heeft haar clan lang en hard gedient en alles gegeven wat ze had." klonk de stem van de Butterstar rustig "Echter zijn de taken van een Medicine cat zwaar. Zwaarder dan menig van jullie zullen bedenken." De jonge apprentice knipperde even met haar ogen, waar ging ze heen met dit? was er iets gebeurt met Honeyscent ofzo? was ze ziek? "De clan's gezondheid zal altijd voor gaan. Maar een gelukkige warrior is beter voor de clan dan een Medicine cat die nachten lang wakker ligt opgesloten met haar eigen problemen. Vandaar dat vanaf vandaag Honeyscent samen met mij zal trainen om de weg van een warrior te volgen." Rose luisterde aandachtig naar de worden van de poes  "Dit betekend wel dat wij momenteel geen medicine cat hebben. Daarom zal ik zodra ik hier klaar ben naar de moonstone afreizen en Starclan vragen wie de volgende Medicine cat van Riverclan zal worden. Honeyscent en ik hebben afgesproken dat zij de nieuwe medicine cat zal helpen. Daarnaast hebben we ook nog altijd Nightstream." ging de leidster veder  "Ik hoop dat ook jij jouw wijsheid wil delen met degene die door starclan gekozen wordt."  Rose schudde even met haar kop. Wat? hoezo Riverclan was Med cat loos? waarom nu? in Leaf-bare met al die zieken? Rose gleed met haar blik naar de oude med-cat. Ergens was ze wel boos en teleur gesteld in de poes. Maar aan de andere kant Med-cat worden van een grote eer en geen kat zou ZOMAAR afstand van die rang nemen. Rose zuchte ze vind het idee van geen med cat hebben maar niks, helemaal niks. Maar ze wilde er ook niet over zeiken Butterstar wist wel wat ze deed, toch? Plus inderdaad een gelukkige warrior is beter dan een ongelukkige med-cat.


CLANMEETING || Endings and beginnings 1rrpdc
x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
CLANMEETING || Endings and beginnings DPKsfdL
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 51 moons •
Gender:
Rank: Senior Warrior
Condorstripe
BerichtOnderwerp: Re: CLANMEETING || Endings and beginnings   CLANMEETING || Endings and beginnings Icon_minitimedi 1 maa 2016 - 20:17

De grote calico kater wandelde met maar een schrale prooi het camp binnen. De rivier was nog vast gevroren en dus moest hij tussen het riet naar muizen zoeken. En dus kwam hij met 2 van de kleinste muisjes aangelopen. Het was bijna grappig om te zien. Hij legde ze op de hoop en ondertussen bereikte een stem zijn oren. "...Starclan vragen wie de volgende Medicine cat van Riverclan zal worden. Honeyscent en ik hebben afgesproken dat zij de nieuwe medicine cat zal helpen. Daarnaast hebben we ook nog altijd Nightstream." Hij liep vragend naar de kring katten. "Ik hoop dat ook jij jouw wijsheid wil delen met degene die door starclan gekozen wordt. Dat was alles." Hij hield zijn kopje scheef. Wat was er juist gebeurd. Iets met een Medicine cat ja. Hij keek opzij naar een clangenoot en gaf die een duwtje. "Ik heb niet alles gehoord... wat is er?", sprak hij met zijn diepe, trage stem.


« Condorstripe »
CLANMEETING || Endings and beginnings RZ3uXIj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosefrost
Member
CLANMEETING || Endings and beginnings K4EYZKZ
San
728
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{20 Moons}}
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Rosefrost
BerichtOnderwerp: Re: CLANMEETING || Endings and beginnings   CLANMEETING || Endings and beginnings Icon_minitimedi 1 maa 2016 - 20:32

De apprentice bleef nog even zitten, ze wist niet zo goed wat ze hier van moest denken. Hopelijk werd er snel een nieuwe med-cat aangewezen en een goeie. Rose keek nog even rond ze zag Fair in de opening van het kamp, De poes trok even een moeilijk gezicht zou ze achter haar aangaan? Nah beter niet iets vertelde haar dat de poes even alleen gelaten wilde worden. Rose stond op maar net toen ze een stap wilde zetten stoote een kat haar aan  "Ik heb niet alles gehoord... wat is er?", klonk een lage stem vervolgens. Rose verslamde haar ogen en keek de kat strak aan, Condorstripe herkende ze hem. 'Ben je doof ofzo?' siste de poes geirriteerd 'We zijn Med cat loos' mompelde ze vervolgens. Ze kon niet geloven dat hij dit haar vroeg was het niet duidelijk genoeg ofzo? of kon hij het gewoon niet opbrengen om te luisteren? De poes schudde haar kop. Ach het zal wel.


CLANMEETING || Endings and beginnings 1rrpdc
x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Splashpaw
Member
CLANMEETING || Endings and beginnings JO0yiuW
Selena
72
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Splashpaw
BerichtOnderwerp: Re: CLANMEETING || Endings and beginnings   CLANMEETING || Endings and beginnings Icon_minitimedi 1 maa 2016 - 20:48


"Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen voor een bijeenkomst!" Klonk de stem van Butterstar. Splashpaw keek op van zijn plek voor de apprentice den. Er was toch net een ceremonie geweest? bedacht de kater zich. Hij stond op en zocht een plekje aan de rand van de groep katten. "Vrienden," begon Butterstar zittend op de rots waar ze normaal had gestaan. Al dacht Splashpaw hier verder niet bij na en luisterde aandachtig verder naar wat zijn leader had te zeggen. "De afgelopen 14 manen heben we een geweldige Medicine cat apprentice en daarna medicine cat gehad. Honeyscent heeft haar clan lang en hard gedient en alles gegeven wat ze had," begon Butterstar. Hij kende Honeyscent verder niet persoonlijk. Splashpaw keek snel om zich heen om de Medicine cat te zien, maar kon deze zo niet vinden, dus richtte hij zijn aandacht weer op de woorden die Butterstar verder zou gaan spreken. "Echter zijn de taken van een Medicine cat zwaar. Zwaarder dan menig van jullie zullen bedenken," ging zijn leader verder. De leerling had altijd al respect gehad voor een medicine cat en vond het dan vaak ook knap hoeveel kennis deze hadden. Hij zou niet graag de taak van een medicine cat hebben, laat hem maar lekker jagen en vechten. "Honeyscent heeft lang genoeg meer als genoeg van zichzelf gegeven. Ze heeft mij gevraagd om haar leven bij te draaien en warrior te worden. Een beslissing waar ik zelf volledig achter sta," zei Butterstar vervolgens. Een medicine cat die warrior word? Wat nu er geen medicine cat was? Wie werd nu de medicine cat? Gingen de vragen door hem heen. "De clan's gezondheid zal altijd voor gaan. Maar een gelukkige warrior is beter voor de clan dan een Medicine cat die nachten lang wakker ligt opgesloten met haar eigen problemen. Vandaar dat vanaf vandaag Honeyscent samen met mij zal trainen om de weg van een warrior te volgen," ging Butterstar weer verder. "Dit betekend wel dat wij momenteel geen medicine cat hebben. Daarom zal ik zodra ik hier klaar ben naar de moonstone afreizen en Starclan vragen wie de volgende Medicine cat van Riverclan zal worden. Honeyscent en ik hebben afgesproken dat zij de nieuwe medicine cat zal helpen. Daarnaast hebben we ook nog altijd Nightstream," zei zijn leader. Zonder medicine cat leek hem niet zo fijn. Hij hoopte dan ook dat er snel een nieuwe en goeie medicine cat zou komen, want wat nou als er iemand ziek of gewond werd? "Ik hoop dat ook jij jouw wijsheid wil delen met degene die door starclan gekozen wordt," zei de poes naar de oude medicine cat Nightstream. "Dat was alles," zei zijn leader nog voordat ze van de rots afsprong. Splashpaw bleef nog even zitten, wachtend ook op de reacties van andere katten en eigenlijk niet goed wetendwat hij nu moest doen.CLANMEETING || Endings and beginnings 2a0cas7
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Featherkit~
StarClan
CLANMEETING || Endings and beginnings DPKsfdL
Pommeline
82
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Age is not important anymore [7 moons]
Gender:
Rank: Kitten
Featherkit~
BerichtOnderwerp: Re: CLANMEETING || Endings and beginnings   CLANMEETING || Endings and beginnings Icon_minitimewo 2 maa 2016 - 9:56

De luide stem van Butterstar riep alle katten bijeen. Featherkit had dat gehoord en liep fronsend de med cat's den uit. Er was toch net een ceremonie geweest? Ze ging net buiten de den zitten, zodat ze niet te ver weg was van de beschutting van de den, maar wel ver genoeg dat ze alles goed kon horen. Een zware hoest die pijn deed in haar keel kwam naar boven op het moment dat Butterstar begon te spreken. Toen de leader vertelde dat Honeyscent niet langer een medicine cat wilde zijn moest Featherkit een verbaasde gil inhouden. Als ze geen medicine cat zouden hebben, wie zou haar dan helpen genezen? Wie zou haar dan verzorgen? Toen Butterstar eindelijk klaar was durfde ze weer te spreken. "W-wat?" piepte ze. Wat moest er nu met haar gebeuren? Zou ze doodgaan? Of zou Starclan haar helpen te genezen?


You can't
have
a better tomorrow

CLANMEETING || Endings and beginnings Wjj5H57
If
you don't stop
thinking about yesterday
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
CLANMEETING || Endings and beginnings Sgubdz
163
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Underwater
BerichtOnderwerp: Re: CLANMEETING || Endings and beginnings   CLANMEETING || Endings and beginnings Icon_minitimewo 2 maa 2016 - 10:07

De altijd drukke kater was nu wat nietsent aan het rondlopen in het kamp. Ergens zou hij maar al te graag Mazelock en haar pasgeboren nestje opzoeken. Zijn bezorgheid over de derde kitten, een katertje had hij onderdrukt tijdens de bevalling, maar nu was hij dat wel degelijk. Sinds de bevalling had hij Rosepaw en Mazelock niet meer gesproken. Daarbij waren zijn gedachten echt overal en nergens. Trainingen voor zijn leerling uitzoeken en bedenken, benam een groot deel van zijn tijd, net zoals zijn jongere broertje Creamyfrost dat deed. Ook was hij van plan zijn tante, Butterstar nog eens een keer op te zoeken en gewoon wat bij te praten. Hij had zich al te lang van alles en iedereen afgezonderd. Al deed hij wel altijd nuttige dingen, zoals jagen en korte patrouilles lopen in zijn eentje. De grenzen extra checken kon nooit kwaad. 'Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen voor een bijeenkomst.' Klonk zijn tantes stem door het kamp. Meteen sprong de kater op en stoof hij richting de hogesteen om daar te gaan zitten. Inmiddels zat zijn tante daar, in plaats van stond. Bezorgd fronsde hij even voordat hij zijn oren bewoog. 'Vrienden,' begon de leider langzaam. Dit trok zijn aandacht waardoor hij stilletjes bleef zitten. 'De afgelopen 14 manen heben we een geweldige Medicine cat apprentice en daarna medicine cat gehad. Honeyscent heeft haar clan lang en hard gedient en alles gegeven wat ze had,' ging zijn tante langzaam verder. Hij knikte even en sloeg bezorgd zijn staart on zijn voorpoten. Honeyscent zou toch niet in de problemen zijn? Creamyfrost was goed bevriend met haar, dat kon hij niet toelaten. 'Echter zijn de taken van een Medicine cat zwaar. Zwaarder dan menig van jullie zullen bedenken,' ging de flamepoint kattin verder. De kater knikte even, het was een grote verantwoordelijkheid. 'Honeyscent heeft lang genoeg meer als genoeg van zichzelf gegeven. Ze heeft mij gevraagd om haar leven bij te draaien en warrior te worden. Een beslissing waar ik zelf volledig achter sta,' hierna glimlachte de kater enigszins trots. Misschien een rare emotie om te tonen maar hij zag dit enkel als een teken van kracht in zijn tante en de medicine cat. 'De clan's gezondheid zal altijd voor gaan. Maar een gelukkige warrior is beter voor de clan dan een Medicine cat die nachten lang wakker ligt opgesloten met haar eigen problemen. Vandaar dat vanaf vandaag Honeyscent samen met mij zal trainen om de weg van een warrior te volgen,' ging Butterstar weer verder. Ergens verbaasde dit de kater niet. Zijn tante was een wijze kattin, hij onderschatte haar zeker niet. 'Dit betekend wel dat wij momenteel geen medicine cat hebben. Daarom zal ik zodra ik hier klaar ben naar de moonstone afreizen en Starclan vragen wie de volgende Medicine cat van Riverclan zal worden. Honeyscent en ik hebben afgesproken dat zij de nieuwe medicine cat zal helpen. Daarnaast hebben we ook nog altijd Nightstream,' zei Butterstar. Dat was misschien enigszins een opluchting. 'Ik hoop dat ook jij jouw wijsheid wil delen met degene die door starclan gekozen wordt,' zei de poes naar de oude medicine cat Nightstream. 'Dat was alles,' eindigde zijn tante en leider uiteindelijk. De kater bleef stilletjes zitten en schudde bezorgd zijn kop waarna hij zich overeind hees. Hij zou later zijn respect jegens deze beslissing wel tonen. Eerst misschien even jagen en nuttige dingen doen, er was geen betere manier om de gedachten kwijt te raken die nu in zijn kop rondzwierven. Toch trok eerst een zieke kitten zijn aandacht. De angst was van haar gezicht af te lezen en langzaam liep hij op haar af waarna hij haar een kort neusje gaf. 'Geef het nu niet op,' bromde hij zachtjes. Tijdens zijn ceremonie tot mentor, had hij zich niet perfect gedragen richting zijn leerling, hij had niet gewild dat de jonge kater ook ziek zou worden door met een zieke kitten om te gaan, maar toen was hij te veel met zijn hoofd bezig geweest en niet met zijn hart.

Tag: Featherkit


CLANMEETING || Endings and beginnings Kafcco
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
CLANMEETING || Endings and beginnings DPKsfdL
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 51 moons •
Gender:
Rank: Senior Warrior
Condorstripe
BerichtOnderwerp: Re: CLANMEETING || Endings and beginnings   CLANMEETING || Endings and beginnings Icon_minitimewo 2 maa 2016 - 12:38

Blijkbaar zat er niet een al te happige apprentice naast hem. Hij staarde op haar neer toen ze brutaal antwoord gaf. "Heb jij ooit al eens gehoord van respect?" Hij zette pissig zijn schouderharen overeind, maar de apprentice had hem ook stof gegeven om over na te denken. Ze waren medicin cat-loos. In putje leafbare. Het was gewoon verschrikkelijk. Hij keek weer op Rosepaw neer. "Ik ben trouwens ook niet doof, zo oud ben ik nog niet. Sommige katten zijn ook bezig met andere taken dan in het camp zitten niets doen." Hij keek de poes streng aan. Rotverwend ding.


« Condorstripe »
CLANMEETING || Endings and beginnings RZ3uXIj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosefrost
Member
CLANMEETING || Endings and beginnings K4EYZKZ
San
728
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{20 Moons}}
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Rosefrost
BerichtOnderwerp: Re: CLANMEETING || Endings and beginnings   CLANMEETING || Endings and beginnings Icon_minitimewo 2 maa 2016 - 17:16

"Heb jij ooit al eens gehoord van respect?" klonk de pissige stem van de kater, Rose haalde haar neus op. Pff whatever het zal wel  "Ik ben trouwens ook niet doof, zo oud ben ik nog niet. Sommige katten zijn ook bezig met andere taken dan in het camp zitten niets doen." ging de kater veder, Rose versmalde haar ogen 'Wat loop je nou te zeuren man' snoof de poes vel 'Ik gaf toch antwoord op je vraag?' ging de poes veder. 'En misshien kan jij ook wat meer begrip tonen voor je clangenoten ik wist toch niet dat je net het kamp binnen komt?' de poes greens in de richting van de kater. Ja halo zij deed niks fout hoor.


CLANMEETING || Endings and beginnings 1rrpdc
x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
CLANMEETING || Endings and beginnings
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: