Welp, I like bubbles (Bubbles) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Welp, I like bubbles (Bubbles)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Riverpaw-
Member

84
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Welp, I like bubbles (Bubbles)   vr 4 maa 2016 - 19:48

De jonge apprentices die pas net een mentor had, hij had namelijk al zware trainingen op de boeg maar er was altijd tijd voor een spel. Hij was naar de Twolegs place gegaan om hier en daar een paar moppen uit te halen, hij was namelijk niet echt een zielig iemand die altijd verdrietig moest zijn dus hij had zoals altijd een big smile rond zijn lippen hangen. Hij giechelde zacht en legde wat bladeren op een bankje neer, alleen het duurde hem niet lang voordat hij zelf al te lui was om het af te maken. Hij haalde kort zijn schouders op en besloot zelf op het bankje te liggen waar hij al deze bladeren had opgelegd, hij gaapte kort. Hij was nog al lui om iets verder te doen, hij kon namelijk best weinig doen. Ergens had hij er helemaal geen zin meer in om helemaal terug te lopen naar de Riverclan dus het was goed zo, hij gooide zijn staart om zijn lichaam heen. Het bankje was best wel koud, door al dat sneeuw. Dat bracht hem op een goeie grap, hij was namelijk nu... Een sneeuw-kat! Hij hoorde het trommel geslag in zijn oren, hij was erg vrolijk met zijn creativiteit in zijn grappen.

OCC: Sorry dat het zo laat is!!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bubbles
Member

Jara
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Welp, I like bubbles (Bubbles)   wo 9 maa 2016 - 12:01

Bubbles liep buiten, hij huiverde even omdat zijn vacht ijskoud was. Hij had namelijk net in de sneeuw liggen rollen. De kater rook een onbekende Clangeur. Hij besloot er op af te lopen, maar kreeg daar al snel genoeg van. Dus versnelde hij zijn pas tot hij rende. Hijgend kwam de kater tot stilstand toen hij een sneeuw kat zag staan. "Hallo?" Zei hij zachtjes, een klein beetje geintimideerd door de groot ogende kater voor hem. De sneeuw leek best dik op de vacht van de kater voor hem te zitten, maar dat maakte niet dat Bubbles vond dat hij wel haal groot leek.


{Bubbles} {Leopardskin}
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverpaw-
Member

84
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Welp, I like bubbles (Bubbles)   wo 9 maa 2016 - 16:20

Riverpaw lag op een bankje tot hij een iemand wat hoorde zeggen, zijn oren gespitst. Hij staarde naar de oranje kat voor hem, "Hallo?" Zei hij zachtjes, het was een kater. Een kittypet, de donkere gestreepte kater sprong naar beneden en gaf een knipoog aan de kater voor hem. Hij was een stuk jonger dan de kittypet voor hem, "Heya, Kitty pitty." Begroeten de gestreepte kater hem, een smile sierde rond zijn lippen. Zijn blauwen ogen keken in de blauwe ogen van de kittypet met de prachtige band om zijn nek, "Hoe is zon kittypet leven kiddo?" Besloot hij is te vragen. Hij was een kater die vaak alleen was, hij was vaak te lui voor zijn stuff en soms vroeg hij zich af wat een leven was als een kittypet. Hij sloeg met zijn staart, hij keek hem aan. Vast zou deze verrast zijn, toch was het anders. Zijn leven was een beetje vreemd, hij schudden zijn sneeuw van zijn vacht uit. Hij wiebelde daarna met zijn oren, hij wachtte op de kat.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bubbles
Member

Jara
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Welp, I like bubbles (Bubbles)   za 12 maa 2016 - 17:49

De kater voor hem sprong naar beneden, wat Bubbles zich deed realiseren dat hijzelf veel groter was. "Heya, Kitty pitty." Begon de jongere kat toen, nadat hij had geknipoogd. Bubbles begroette hem met een knikje. "Hoe is zon kittypet leven kiddo?" Bubbles lachte toen de nog onbekende kater 'kiddo' zei. Hij had dat woord nog nooit gehoord. "Lekker rustig, en.. Nou ja, een beetje saai" Besloot hij te antwoorden. De rode kater vond zijn rustige leventje inderdaad een beetje saai, maar hij zou het voor geen goud willen ruilen omdat hij wist dat het Clanleven vast heel zwaar moest zijn.


{Bubbles} {Leopardskin}
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Welp, I like bubbles (Bubbles)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: