Everybody loves ME 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Everybody loves ME

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ravenpaw
StarClan
Everybody loves ME 1TVoVdB
Nath
207
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons~
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Ravenpaw
BerichtOnderwerp: Everybody loves ME   Everybody loves ME Icon_minitimema 7 maa 2016 - 18:33

Zijn kleine pootjes brachten hem naar de uitgang van de nursery. Hij stak zijn kopje naar buiten en keek met zijn grote blauwe oogjes van links naar rechts. Naar buiten mocht hij vast nog niet, maar hij wou wel. Dus krabbelde hij de nursery uit en strompelde door. Er lag een dun laagje sneeuw op de bodem wat hem liet rillen en er voor zorgde dat hij stopte met lopen. Maar hij liet zich niet tegen houden door de koude sneeuw. Hij was moedig! Dus maakte hij een sprongetje verder weg van de nursery. "Ik ben beter dan wit!" Piepte hij, terwijl hij met zijn pootje in het sneeuw sloeg.

OOC: Open


Everybody loves ME Crow-on-a-branch
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Everybody loves ME DPKsfdL
Selena
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Promisedpaw
BerichtOnderwerp: Re: Everybody loves ME   Everybody loves ME Icon_minitimema 7 maa 2016 - 19:22


De jonge kattin zat op een rustig plekje in het kamp. Het kamp was bedekt met een laagje witte sneeuw. De blik van de lapjes poes gleed naar een klein zwart katje die uit de nursey kwam. Promise stond op en trippelde over de witte grond heen naar de kitten. Een klein glimlachje stond op haar gezicht bij het zien van de kitten. Toen ze dichterbij kwam herkende ze hem als Ravenkit. "Ik ben beter dan wit!" piepte de kleine kit. "Hallo daar Ravenkit," sprak de jonge kattin rustig. Ravenkit sloeg met één van zijn pootjes naar de sneeuw. "Is het niet te koud hier voor jou hier in sneeuw?" vroeg ze. De kitten was nog niet heel oud. Promise leek het misschien beter als hij in de Nursey was dan hier buiten in de kou, al wist ze niet veel over wat goed was voor die kleine kittens. Wel vond ze ze meestal erg schattig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Everybody loves ME
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: