Now I'm seriously f*cked up [Cyber] - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Now I'm seriously f*cked up [Cyber]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
April
Member

Eline
70
Actief
''Maybe the future is bad. But there's a future beyond that, right?''- Gasai Yuno

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Now I'm seriously f*cked up [Cyber]   di 19 jul 2016 - 11:03

Ze negeerde zijn opmerking, maar werd wel wat rustiger. Wacht. Hoorde ze dat nou goed? Wou hij haar bij de BloodClan hebben? Ze wierp een blik op haar lichaam, een zielig hoopje botten met vel eraan. Ze zou de BloodClan alleen maar prooi kosten. Was dit soms een valstrik? Na enkele seconden overdenken had ze besloten dat ze veel risico nam als ze met hem mee zou gaan. Met prooi vinden had ze geen problemen, zelf niet in de barre tijden van Bladkaal. Maar als ze zich aansloot bij BloodClan dan was er geen tot extreem weinig kans dat ze aangevallen zou worden door andere katten of zelfs honden, iets wat een tengere poes als zij nog wel eens nodig zou hebben. Ja, ze zou het doen. Het rondvertellen hoe geweldig deze smeerlap was moest dan maar. ''Deal,'' antwoordde ze kort. ''Ik doe het. Neem me maar mee.'' Zo klonk het net alsof ze toestond dat hij haar ging ontvoeren. Misschien was dat ook wel zo.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cyber
Member

lau benenkauwer
3298
Afwezig
You are closer to heaven than i'll ever be.

CAT'S PROFILE
Age: ||7 long years||
Gender: Tomcat ♂
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Now I'm seriously f*cked up [Cyber]   zo 4 sep 2016 - 15:18

Cyber kinkte kort en greens geniepig. That's done. Hij had heus wel opgemerkt dat ze een zielige aanwinst was in deze toestand, maar oftewel werd ze sterker oftewel was ze een goede oefenprooi voor de kittens en young-ones. Ook zou ze wel kunnen jagen, en misschien kon ze dan wel eens op een luie dag voor hem iets gaan halen. Ze stond hem immers wel wat te goed. Het was enkel te hopen dat Claw haar wel wou, maar achja.. dat is dan maar het lot. April had wel extreem onderdanig geklonken en even siste Cyber van ergenis "je moet wel je wat sterker voordoen soesje. Ik weet het: je bent een slappe hoop botten... maar anders schopt de bloodclan je gewoon weer beter omdat je ons enkel zwakker maakt."


23/10/2015 - 1096 rpg posts
Read my backstory: http://www.warriorcatsnl.com/t17759-cyber-wolf-of-territory
other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
April
Member

Eline
70
Actief
''Maybe the future is bad. But there's a future beyond that, right?''- Gasai Yuno

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Now I'm seriously f*cked up [Cyber]   zo 4 sep 2016 - 21:41

Hoewel zijn opmerking haar raakte, liet ze er niet meer van merken dan tot spleetjes geknepen ogen. Zou iedere BloodClanner zo zijn? Zoja, dan zou ze altijd nog weg kunnen rennen. Die gedachte schudde ze snel uit haar kop. Nee, ze kon nu niet meer terug. Niet nu deze kolossale bonk spieren tegenover haar stond, klaar om haar in koele bloede te vermoorden mocht ze lastig doen. Buiten dat was ze geen zwakkeling die zich zomaar terugtrok zodra er moeilijkheden kwamen. Van buiten mocht ze dat wel fragiel zijn, maar haar mentaliteit was sterker dan die van een clanleider. Misschien moest ze hem daar nog even subtiel op wijzen. Ze zette een geforceerd glimlachje op. ''Ik verzeker je dat ik een aanwinst ben voor de Clan.'' Oh dat was ze zeker. Ze was niet bepaald sterk, maar snel en zou meer dan genoeg katten van verse prooi kunnen voorzien. Het glimlachje ging over in een oprechte grijns. ''Nou, blijven we hier staan kletsen of wil je je vandaag nog nuttig maken? Ik was niet van plan om nog meer tijd de verspillen.''
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Now I'm seriously f*cked up [Cyber]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: