Teach me everything 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Teach me everything

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Teach me everything DPKsfdL
♧ M
97
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Gingerpaw'
BerichtOnderwerp: Teach me everything   Teach me everything Icon_minitimewo 9 maa 2016 - 10:12

Vanuit de bom waar hij zonet in geklommen was keek hij toe hoe de laatste groepje Mentoren en Apprentices de Sandy Hollw verliet. Wat een geluksvogels. Gingerpaw sloeg zijn nagels in de tak waar hij op zat. Als hij op zijn 6 Moons een mentor had gehad dan kon hij bekant nu al Warrior worden! De gespierde kater sloeg geïrriteerd met het puntje van zijn staart, als die Silverstar niet zo zwak was geweest liep alles nu gewoon goed. Maar nee, die halve gare Leader werd verslagen door een stel Kittypets en nu moet hij er onder leiden. Na een tijd lang te mokken klom de gespierde kater naar beneden. Zijn klauwen maakte sporen in de stam maar dat kon Gingerpaw niks schelen, hij was woedend en zijn kwaadheid werd nu op de stam gericht. Toen Gingerpaw sneeuw onder zijn pootkussentjes voelde liet hij zich los zodat hij op de grond plofte. Meteen draaide de rode knappe kater zich om, maar iemand blokkeerde zijn weg. Een enorme zwart witte kater, se geur die hij droeg en de groene halsband vol hondentanden vertelde dat de deze kat een Bloodclanner was.


[Cyber]


Teach me everything 59l3Zhr
DON'T HATE ME BECAUSE I'M HANDSOME
Teach me everything USG4Gcl
HATE ME BECAUSE YOUR GIRLFRIEND THINKS I AM

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cyber
Member
Teach me everything Cyb
lau benenkauwer
3305
Afwezig
You are closer to heaven than i'll ever be.

CAT'S PROFILE
Age: ||8,5 long years||
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cyber
BerichtOnderwerp: Re: Teach me everything   Teach me everything Icon_minitimewo 9 maa 2016 - 10:43

Cyber zat aan de rand van de zandkuil, terwijl hij zijn borstvacht likte hield hij met een half oog de trainingen van de apprentices en mentoren in het oog. Eerlijk? Hij vond het op niets trekken, hij kon echt nog veel beter. Je moest de juiste vechttechnieken kennen, niet die slappe moves van deze.. onwaardige kittypets. Hij geeuwde verveeld terwijl de laatste apprentice doodop achter zijn mentor aan terug richting het kamp liep. Echter had hij nog altijd niet het gevoel alleen te zijn. De sneeuw onder zijn poten kraakte toen hij opstond en even in de cirkel ging staan. Hij dacht terug aan de keren dat hij zijn kittens, lola, blacky, vixen, ace vechttraining gaf. Of de keer dat hij zijn andere nest, les gaf. Vooral die psychopaat en Ralph leerden het snelst en het best. Hij was trots op hun, al probeerde die psychopaat cyber wel eens vermoorden.. achja. Hoe noemde hij ook alweer? Ahja, Esca. Esca liet hem denken aan een vos.. zo sluw. Nevermind, hij was hier niet om een psychopath te herdenken, wherever die nu ook was. Plots werd hij uit zijn gedachten gerukt door het geknisper van sneeuw onder kattenpoten, hij draaide zijn hoofd om en zag daar een rosse kater staan, nog niet volwassen. Dus gokte hij dat deze een apprentice was. "Goeiemiddag beste, met wie heb ik de eer?" Hij sprong uit de kuil en liep ietwat dreigend en zelfverzekerd richting de kater.


Teach me everything AdnfjaTeach me everything 10pvxmwTeach me everything 2gxnp75Teach me everything 10pvxmwTeach me everything Cyber_pixelTeach me everything 10pvxmwTeach me everything 34nodx3Teach me everything 10pvxmwTeach me everything Teeth_dogs
Teach me everything 33esl5k
23/10/2015 - 1096 rpg posts
Read my backstory: http://www.warriorcatsnl.com/t17759-cyber-wolf-of-territory
other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Teach me everything
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: