Curiousity can lead to danger, but also to fun 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Curiousity can lead to danger, but also to fun

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dovepaw*
Member
Curiousity can lead to danger, but also to fun DPKsfdL
ℒ♡
71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ❁8 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Dovepaw*
BerichtOnderwerp: Curiousity can lead to danger, but also to fun   Curiousity can lead to danger, but also to fun Icon_minitimewo 9 maa 2016 - 19:37


Het was een rustige nacht, al kon je de drukte in de lucht voelen. Het leek alsof elk moment een kat de stilte kon verbreken. Toch ging de kattin zelfverzekerd door. Dit maakte haar niet bang. Wie zou zij wel niet zijn als ze bang was? Haar blauwe ogen schenen in de duisternis en het maanlicht kleurde haar witte vacht zilver. Er woei her en der een wat koude briesje maar met haar wintervacht was het wel te doen. Ze wendde haar blik naar achteren. Niemand was er. Gelukkig. Niemand mocht haar ook volgen. Geruchten beweren dat de Sunningrocks ooit van ThunderClan was. En de witte kattin had besloten om heel eventjes daar te blijven. Gewoon voor een tijdje. Dat kon geen kwaad, right? Ze zou geen prooi gaan stelen daar. Als er tenminste nog prooi in de nacht aanwezig was. Ze versnelde haar passen zo stilletjes mogelijk. Ze had nog nooit de kans gekregen de rotsen van zo dichtbij te zien. Vaak omdat ze vroeger met patrouilles langskwam, ze mocht nooit zo dichtbij de grens zijn. Maar in de nacht was er vast geen kat die opbleef en door bleef patrouilleren. Vast niet. Tenminste, dat was haar vorm van denken. Zij zou in ieder geval niet zo laat de grenzen bewaken. "Geef mij maar een warm nestje." dacht ze zachtjes grinnikend terwijl ze rustig neerzat en haar staart om haar poten sloeg. Voor de eerste keer dat ze zich op vijandig gebied vredig voelde. Het was ver genoeg van die BloodClanners vandaan, de geur vanaf het kamp kon je nog net niet ruiken. Misschien had ze gewoon deze geur gemist. De geur van bos, water en prooi. Niet gemengt met de rottende bloedgeur. Jep, dit had ze echt nodig na wat al die moons gebeurt was.
Gingerpaw only, anders met toestemming


Curiousity can lead to danger, but also to fun NAV0g1oCuriousity can lead to danger, but also to fun Gif_3_by_skyandparadise-d81rdg9
aboutdroppingvoicetheme
JUST STOP, FOR A MINUTE AND… SMILE
WHY IS EVERYBODY SO SERIOUS? ACTING SO DAMN MYSTERIOUS
Curiousity can lead to danger, but also to fun Dove-iconCuriousity can lead to danger, but also to fun CQPTB2YPetals
YOU GOT SHADES ON YOUR EYES. AND YOU HEELS SO HIGH
THAT YOU CAN’T EVEN HAVE A GOOD TIME
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Curiousity can lead to danger, but also to fun
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: