Open doorways 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Open doorways

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Claw
Member
Open doorways  Claw_mini_a
Julia
3266
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Claw
BerichtOnderwerp: Open doorways    Open doorways  Icon_minitimedo 10 maa 2016 - 22:08

Er lag een geconcentreerde blik in zijn groengele ogen terwijl hij naar de overkant staarde. De stank van monsters hing overal in de buurt van het thunderpath, maar de grote gitzwarte kater kon met de geur leven, er aan wennen zou hij echter nooit. Aan zo’n stank viel niet te wennen. Pas toen hij er zeker van was dat er geen monster aankwam schoot hij over het thunderpath naar de overkant. Ook hier had de geur van BloodClan en ThunderClan het territorium overgenomen, waar eerst de geur van ShadowClan geweest was was nou de grens gemarkeerd met de gemengde geur van zijn clan.  Er lag een grijnsje om zijn lippen terwijl hij eventjes rondkeek, voordat hij vooruit liep naar de grensmarkering. De grens moest duidelijk blijven, niemand mocht er aan twijfelen dat het gebied van hen was.

[First Emberpath]Open doorways  Eki8z
Open doorways  ZrDY9U2Open doorways  2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Open doorways
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: