Madness. [&SKULLMASK] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Madness. [&SKULLMASK]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member
Madness. [&SKULLMASK] Img_2610
Freedje
2366
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Madness. [&SKULLMASK]   Madness. [&SKULLMASK] Icon_minitimewo 23 maa 2016 - 16:43

Het was weer eens zo’n dag waarbij hij echt geen idee had wat hij moest doen. Zijn ideeën om de dag een beetje voor hem op te vrolijken en het amusant te maken waren op. Hij wist niet wat hij moest doen. Hij kon enkel blij zijn met de tanden die hij had gekregen. Zijn halsband pronkte er mooi mee. De kater draaide zijn kopje een paar keer heen en weer om de spieren in zijn nek wat te laten ontspannen. De tanden botsten dankzij de beweging tegen elkaar aan en lieten hem er aan herinneren dat het al een tijdje geleden was sinds hij een nieuw slachtoffer had gemaakt. Misschien was het een leuk idee om iemand weer eens gek proberen te maken. De laatste tijd leek hij daar vrij goed in te zijn. Hij wist zeker dat er al enkelen rondliepen in het woud die een litteken in hun hart of in hun verstand hadden dankzij hem. Het idee alleen al liet hem grijnzen en zorgde er voor dat hij in één seconde opgewekt was. De kater richtte zijn blik strak op het territorium van de ShadowClan waar hij passeerde. De ShadowClan deed hem denken aan het feit dat zij ook daar naam hadden gemaakt en dat de katten in de Clan waarschijnlijk niet zo blij zouden zijn met zijn aanwezigheid. Katten waren over het algemeen niet blij met hun aanwezigheid, maar de ThunderClan en ShadowClan in het speciaal niet. En dus besloot de kater om zich om te draaien en een kijkje te gaan nemen. Zonder ook maar iets aan te trekken van de waarschuwende geuren stapte hij met gemak over de zogenaamde grens heen. De geuren gingen in elkaar over, maar de BloodClan had duidelijk niet naam genoeg gemaakt, want Shark rook de BloodClan-geur niet eens. Tijd om die eens wat te verversen. En dus liep hij op zijn doodse gemakje naar een boom toe en schuurde kalm zijn schouder er tegen aan. Hij keek op toen hij meende een kat te horen naderen en grijnsde. Dit kon leuk worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Madness. [&SKULLMASK]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: