All the echo's in my mind, crying 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 All the echo's in my mind, crying

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Zira
Member

Loïs
2969
Actief
And we all still die ✝️

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: All the echo's in my mind, crying   vr 25 maa 2016 - 20:54

Loom tilde de bruingestreepte poes haar kop op. Ze was net wakker geworden van een diepe slaap. Dat was het enige wat ze de laatste dagen deed; slapen om beter te worden van de groenhoest die ze te pakken had. Het werkte, maar snel ging het nou ook weer niet, en de commander irriteerde zich hier mateloos aan. Ze had teveel tijd om haar poten. Ze wilde dingen kunnen doen voor de Elite, er was immers genoeg om geregeld te worden, zowel hier als in hun andere locatie; het ThunderClan kamp. De kattin zuchtte diep. Helemaal daar naartoe reizen zou hem niet worden. Toen trok ze zichzelf toch maar overeind. Een wandeling door de mensenstraten kon geen kwaad, en ze moest van zichzelf haar conditie bijhouden. Ziek zijn werd in de Elite immers niet erg op prijs gesteld. Zira trippelde naar buiten, de wat koude lucht in, ook al was er wel een waterig zonnetje. Ze rekte haar spieren rustig uit, die wat stijf geworden waren van het lange liggen in de houten schuur. Vervolgens liep ze uit de uitgang en sloeg ze het eerste straatje in waar haar ochtendwandeling kon beginnen. Langzaam voerde ze het tempo op, en na een tijdje liep ze op een drafje wat rond. Het was saai, maar alles was beter dan alleen maar binnen zitten.

- Flush


Z I R A - P R E V I O U S   C O M M A N D E R - D E A D 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
All the echo's in my mind, crying
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: