Clanceremonie 30-03-16 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Clanceremonie 30-03-16

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Butterstar
River Queen
Clanceremonie 30-03-16 XbUUF0W
Michelle
6539
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Clanceremonie 30-03-16   Clanceremonie 30-03-16 Icon_minitimewo 30 maa 2016 - 12:22

Met een gaap rekte de flame point leader zichzelf uit. Een nieuwe dag was aangebroken. Een dag waarop inplaats van nieuwe kittens tot apprentice benoemen ze orde moest scheppen. Er was zo veel gebeurd de afgelopen tijd. Mentoren die ziek lagen of zelfs overleden waren. Ze had de taak als leader om orde te schappen in de chaos die er nu leek te zijn en dat was dan ook precies wat ze vandaag zou doen.

"Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een clanceremonie!" Haar stem was luid genoeg om door iedereen gehoord te worden en terwijl ze ging zitten sloeg ze haar dunne staart over de creme kleurige poten die ze bezat. Onderzoekend keek ze rond naar de katten die zich verzamelde en schraapte even haar tong. "Allereerst wil ik Joltpaw naar voren hebben. Je hebt hard je best gedaan en het is tijd om je warrior naam te ontvangen." Warm glimlachte ze naar de apprentice. "Ik vraag onze warrior voorouders neer te kijken en mijn beslissing voor jouw naam goed te keuren. Joltpaw vanaf vandaag zal jij bekend staan als Joltglower. Vanavond zal jij in stilte wacht houden over het kamp en wanneer de ochtendzon doorbreekt plaats nemen in je nieuwe den." Ze duwde haar neus tegen Jolt's schouderblad voor ze met een glimlach terug trok en met de clan de nieuwe warrior toeriep.

Zodra de geluiden afstierven gaf ze een lik over haar poot. "Dan is het nog enkel een questie van een aantal verwarringen oplossen tussen mentoren en apprentices." Ze keek de clan rustig rond en glimlachte. "As aller eerst. Degene die bij elkaar blijven als mentoren en apprentice koppel zijn Underwater en Riverpaw, Oceanheart en Puppypaw, Criedwolves en Rosepaw en als laatste Panthergrowl met zijn twee apprentices Lakepaw en Splashpaw." Warm knikte ze naar de combo's en rekte haar lichaam even uit.

"Dat betekend dus dat Dreamypaw, Promisedpaw en Bearpaw een nieuwe mentor nodig hebben. Kom even naar voren." Met een glimlach keek ze naar de drie apprentices. "Dreamypaw, Liongaze zal jouw training overnemen. Promisedpaw, Thistlebreeze zal die van jou over nemen en Bearpaw, Creamyfrost die van jou." Glimlachend knikte ze naar de nieuwe koppels en hief haar hoofd op. "Ik verwacht grootse dingen van jullie allemaal. Maak Riverclan trots." Met die woorden glimlachte ze en sprong van haar rots af om naar de Creamyfrost en Liongaze te stappen en die even tegen hun schouder aan te duwen met een halve grijns.

-Lijstje in het kort:
Spoiler:
 

Let op ik heb geen zin om ic te lezen dat jullie niet snappen waarom er een nieuwe mentor is. Maak er wat van. Ik heb dit voor jullie gedaan dus ik heb geen zin in IC behandeld te worden als vuil.
danku.


Clanceremonie 30-03-16 Qf6d0K3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beartooth
Member
Clanceremonie 30-03-16 Tumblr_mgztfm5t7r1rkfvjso1_500
Beertje
485
Actief
The kindest men
know no love

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons ❋
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Beartooth
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 30-03-16   Clanceremonie 30-03-16 Icon_minitimewo 30 maa 2016 - 21:52

Bearpaw zat al 2 moons te mokken. Zijn mentors waren geweldig en hij zag Liongaze en Ashbrook nog steeds als zijn vrienden/mentor/mede-leerling, maar ze waren constant weg. Dat gold ook voor zijn andere mentor. Dus hij verdeed zijn tijd met jagen, wat hij al kon. Dat was misschien een goed puntje, want hij was nu de beste jager van de apprentices. Maar ho! Dit kon niet verder. Hij had dan ook voor het zicht van zijn vriendin, humm Butterstar dus, gedwaald samen met nog een paar andere. Betere hints kon ze niet krijgen. Hij was trouwens te goed opgevoed om het zomaar grofjes in het gezicht te zeggen. En dus stond hij daar. Als eerste, helemaal vooraan. Oeps! Hij stond met een brede glimlach te wachten op de mededeling. "Allereerst wil ik Joltpaw naar voren hebben. Je hebt hard je best gedaan en het is tijd om je warrior naam te ontvangen." Bearpaw keek naast hem naar de apprentice die nu warrior werd. Hij begon in zichzelf namen te verzinnen voor de kater: Joltflow, Joltfrog, Joltrunner, euh Joltjoke. Hehe die was grappig. "Ik vraag onze warrior voorouders neer te kijken en mijn beslissing voor jouw naam goed te keuren. Joltpaw vanaf vandaag zal jij bekend staan als Joltglower. Vanavond zal jij in stilte wacht houden over het kamp en wanneer de ochtendzon doorbreekt plaats nemen in je nieuwe den." Hij keek opgewekt. Joltglower was een prachtige naam. "Gefeliciteerd," miauwde hij. De ceremonie ging door en hij keek happy om zich heen. Toen zijn naam kwam, begon hij nerveus met zijn staart te zwiepen. Hij was precies weer die 6 moons oude kater. Hij kreeg zijn mentor. Creamyfrost. Cool! Bearpaws ogen fonkelden terwijl hij met een kleine "hoi" zijn neusje tegen die van zijn nieuwe mentor drukte. Daarna ging hij weer zitten tot de ceremonie gedaan was. Enthousiast hupte hij naar Liongaze. De leerling waar hij samen mee getraind had. "Gefeliciteerd met je leerling, Lion." Hij glimlachte breed. Zijn dag kon niet stuk.

IC; Ik zal je niet behandelen als vuil lieve Mimi, cause wat jij doet voor Riverclan en deze site is geweldig <3 Heel erg bedankt!


flower flower ❋
do we meet in the great lands with grass that reaches the skies?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
Clanceremonie 30-03-16 10zzaxg
Julia
6301
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 30-03-16   Clanceremonie 30-03-16 Icon_minitimevr 1 apr 2016 - 9:52

Waar hij zichzelf al geen houding meer had weten te geven als zijn tante in de buurt was, was dat niet beter geworden.  Hij werd al nerveus als hij Butterstar zag lopen en dat was niet omdat hij niet meer om haar gaf. Hij was stapel gek op zijn lieve maffe tante. Het kwam door het akkevietje van laatst, waarbij ze Fairfaith nogal hard had aangepakt. Dat was misschien nog wel de meest bizarre situatie waar hij ooit tussen gezeten had, twee kattinnen die tegen elkaar schreeuwden als een stelletje kemphanen. Sinds dat moment had de Medicine cat zich niet meer in zijn buurt gewaagd en eigenlijk kon hij haar dat ook niet kwalijk nemen. Het maakte alleen dat hij Honeyscent in de den alleen nog maar meer miste. Hij had haar niet meer gesproken sinds ze was afgetreden. Al met al maakte het hem een beetje eenzaam. Toen hij de stem van zijn tante hoorde liep er een rilling over zijn rug terwijl hij haastig overeind krabbelde. Hij stapte de den uit en liet zich op zijn gebruikelijke plekje vallen. Er lag een iets wat gejaagde blik in zijn lichtblauwe ogen terwijl hij naar Butterstar keek.
Pas toen zijn naam genoemd werd leek er weer wat beweging in hem te komen. Hij knipperde met zijn ogen en spitste zijn oren. Kreeg hij een nieuwe apprentice? Hij stond op en wende zijn blik van zijn tante af, waardoor meteen zijn schouders iets leken te ontspannen. Hij stapte naar Bearpaw toe terwijl er een vriendelijke glimlach om zijn lippen ontstond. “Hallo Bearpaw.” Beantwoorde hij de begroeting van de jonge kater. Hij boog zijn kop ietsje zodat zijn apprentice zijn neus tegen die van hem kon duwen. “Ik kom je ophalen voor een training, dus blijf in de buurt.” Hij gaf hem een knipoog terwijl zijn blik toch onbewust weer naar Butterstar gleed.I'm hunting with StarClan
Clanceremonie 30-03-16 R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clanceremonie 30-03-16 Tumblr_ot7zcnpExn1u671zio4_400
Loïs
1686
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Panthergrowl
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 30-03-16   Clanceremonie 30-03-16 Icon_minitimevr 1 apr 2016 - 10:06

De grijze kater keek op toen Buttersar een nieuwe ceremonie opende. Hij luisterde rustig naar wat ze te vertellen had. Joltpaw werd warrior, en Panthergrowl knikte kort naar de gloednieuwe warrior waarbij hij zijn nieuwe warriornaam Joltglower meeriep met de rest van de groep. Er waren een aantal warriors die hadden laten zien dat ze de druk van een apprentice trainen niet aankonden, en hierdoor werd er wat gewisseld van apprentices en mentoren. Voor Butter was dit natuurlijk ook geen leuk werkje, en bemoedigend glimlachte de kater haar toe. Panther was wel trots dat hij, ondanks alle druk die hij ook kreeg van zijn jonge kittens, toch nog stand had weten te houden en zijn apprentice nog kon trainen. Rustig luisterde de kater naar de warriors die een apprentice erbij kregen, en een grijns gleed op zijn gezicht toen hij ook de naam van Creamyfrost hoorde. Als hij het niet verkeerd had was dat zeker de leukste kat om te krijgen als mentor. Toen de ceremonie was beïndigd liep hij dan ook naar het tweetal toe en knikte hij naar de apprentice Bearpaw. "Je hebt geluk," miauwde hij waarna hij met zijn staart op Creamyfrost wees. "Hij is echt de leukste mentor om te hebben, denk ik." grijnsde hij op een wat - voor zijn doen - vrolijke manier.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beartooth
Member
Clanceremonie 30-03-16 Tumblr_mgztfm5t7r1rkfvjso1_500
Beertje
485
Actief
The kindest men
know no love

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons ❋
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Beartooth
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 30-03-16   Clanceremonie 30-03-16 Icon_minitimevr 1 apr 2016 - 13:43


Creamyfrost kwam er ook bij staan. Hij keek met twinkelende oogjes op naar zijn nieuwe mentor. “Ik kom je ophalen voor een training, dus blijf in de buurt.” Hij grijnsde breed. "Ja natuurlijk." Yes, yes, yes! Bearpaw had er al helemaal zin in. Creamyfrost was ook gewoon zo cool. Het zou vast geweldig worden. Een grijze vacht trok zijn aandacht. "Je hebt geluk," miauwde de grijze kat die hij herkende als Panthergrowl. "Hij is echt de leukste mentor om te hebben, denk ik." Bearpaw greens mee. "Ja dat denk ik ook," miauwde hij. "Hoe gaat het met Silvercloud en de kittens? Ik zie ze niet vaak." Hij keek vragend omhoog. Waarom waren de warriors allemaal zo groot?

Tag: Liongaze, Creamyfrost & Panthergrowl


flower flower ❋
do we meet in the great lands with grass that reaches the skies?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clanceremonie 30-03-16 DPKsfdL
Selena
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Promisedpaw
BerichtOnderwerp: Re: Clanceremonie 30-03-16   Clanceremonie 30-03-16 Icon_minitimewo 6 apr 2016 - 10:25


"Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een clanceremonie!" Klonk de stem luid van haar leader.
Vanuit een rustig plekje in het kamp spitste Promise haar oortjes. Vandaag zou ze een nieuwe mentor krijgen. Met haar vacht keurig netjes schoon stond ze op. Drie maanden geleden had ze haar Apprentice naam al gekregen en ook een mentor alleen was het met die mentor niet erg goed verlopen. Maar Promise hoopte vandaag een goeie mentor te krijgen die haar alles zou leren.
Snel trippelde ze naar de menigte katten toe waar ze een plekje vooraan zocht.
Joltpaw, nu Joltglower werd tot warrior benoemd. Toen kwamen de apprentice's met nieuwe mentors, waar Promise dus ook bij hoorde.
"Dan is het nog enkel een questie van een aantal verwarringen oplossen tussen mentoren en apprentices," zij haar leader.
Ookal had Promise al de ceremonie gehad waarin ze apprentice werd, vond ze het alsnog spannend.
Butterstar noemde eerst de apprentice's en mentors op die het zelfde bleven en daarna de apprentice's met nieuwe mentors.
"Dat betekend dus dat Dreamypaw, Promisedpaw en Bearpaw een nieuwe mentor nodig hebben. Kom even naar voren," sprak haar leader met een glimlach.
Promise had aandachtig in stilte zitten luisteren. Toen haar leader haar zei naar voren te komen stond ze op en deed een stap naar voren.
"Dreamypaw, Liongaze zal jouw training overnemen. Promisedpaw, Thistlebreeze zal die van jou over nemen en Bearpaw, Creamyfrost die van jou," sprak Butterstar terwijl ze een knikje gaf naar de nieuwe koppels waarop Promise een respectvolle knikje terug gaf aan haar leader.
Thistlebreeze, dat werd dus haar nieuwe mentor en daar was ze wel blij mee. Ze zocht achter haar tussen de katten naar haar nieuwe mentor en al snel had ze deze gevonden. Ze stapte in de richting van de warrior.
"Hallo Thistlebreeze," begroette ze haar mentor beleefd.
Ze hoopte dat deze kat haar alles zou leren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Clanceremonie 30-03-16
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: