My fingers painting pictures ❥ Voor alle kittens 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 My fingers painting pictures ❥ Voor alle kittens

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Chivysniff
Medicine cat
My fingers painting pictures ❥ Voor alle kittens Beertjeava
Beertje
1457
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: ▼ 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Chivysniff
BerichtOnderwerp: My fingers painting pictures ❥ Voor alle kittens   My fingers painting pictures ❥ Voor alle kittens Icon_minitimezo 10 apr 2016 - 14:53

Ze verveelde zich. "Ik vervéél mij!!", riep ze naar niemand speciaal. Haar poot begon tegen haar broertje te porren. "Peer wil je clannetje spelen?" Ze keek met een boos gezicht naar haar andere zusje. Die wilde zeker ook niet spelen. Toen Peer niet meteen reageerde, ze kon geen 2 seconden wachten, draaide ze zich beledigd om. "Jullie zijn toch zo saai. Was Lion hier maar!" Ze stampte de Nursery uit. Ze miste Lionkit, heel erg. Oké hij wou niet lopen, maar tegen en met hem kon ze tenminste praten en lachen. Met Peer en Raaf niet. Met Lionkit kon ze ook spelletjes doen, wel op dezelfde plaats natuurlijk, maar bijvoorbeeld pootje-tik was een leuke en dat soort zaken. Nu verveelde ze zich en stond ze dus maar te mokken midden in het kamp. Haar blik werd getrokken naar de verstopte den die mama de Medicijnkat Den had genoemd. Rare naam, maar ze vond het wel ongelooflijk interessant. Misschien zaten er in die den wel schatten. Waar ze heel blij en vrolijk van werd, of ze heel veel van kon eten. Ja in die den wou ze wel leven. Ze had ook gehoord dat er daar bloemetjes waren die je kon genezen. De bewoonster heette Fairfaith en die had wel heel veel geluk. Die wou ze wel zijn ...
Poef, ineens kreeg ze een idee. Ze kreeg een brede glimlach op haar snuitje. Dit spelletje werd sowieso leuk. "Alle kittens die ziek zijn, moeten bij mij komen. Je moet de genezing betalen met de mooiste blaadjes van bloemen die je vindt."

+ Open voor alle kittens


My fingers painting pictures ❥ Voor alle kittens 222
chivy
Snowflake I'm trying to keep you safe. You gave me your trust and I want you in my safe place. Keep you to winter when you won't be needing me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
My fingers painting pictures ❥ Voor alle kittens
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: