Checkup 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Checkup

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Dani
479
Actief
"You lit the fuse, thought I'd burn too
But you're playing with a heart that's fireproof"

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Frostfaith
BerichtOnderwerp: Checkup   do 5 mei 2016 - 0:40

De dag was pas net begonnen en Frost tilde haar nog zware kop op. Er was al aardig wat licht te vinden buiten wat de poes liet schrikken. Haar zware kop en lijf zorgden er echter voor dat ze nog bleef liggen. De ogen van de poes hingen halfdicht terwijl ze nog half bleef wegdommelen. Ze legde haar kop op de zijkant van het nest en sloot kort haar ogen weer. Frost mocht niet opnieuw in slaap vallen al had ze de dag ervoor zo'n moeilijke dag gehad. Het gevecht die zich had plaatsgevonden was uitputtend geweest en de leader van de visvreterclan had helaas toch wat krassen kunnen uitdelen. Kruiden van de medicine cats vlogen gisteren weg en Frost was gisteren ook bijna neergevallen in haar nest. De bedoeling was het niet geweest om zo lang te slapen maar nu ze hier toch lag, waarom niet even blijven liggen? Zulke momenten had ze niet veel vaker, alleen als ze moe was. Wat ze nu overduidelijk was.
Na even een tijd gelegen te hebben pakte ze al haar energie samen om zichzelf op te hijsen en haar poten voor haar lichaam uit te strekken. Ze bracht wat orde in haar vacht en liep toen al snel haar nest uit. De ijsblauwe ogen van Frost gingen over het kamp en stopten al snel op de den van de leader. Na het gevecht was Windclan aardig toegetakeld. Katten liepen rond met wonden op hun lijven en de medicine cat den zat vol. De arme medicine cat's hadden hun poten overvol. Frost was woedend op die visvreters en die woede had ze gisteren bij de strijd gegooid. Hoe haar leader het had gedaan had ze niet gezien, maar ze had gedacht de woede ook in haar ogen te zien. Of dat haar had kunnen redden had ze echter niet gezien, dat was de reden dat ze nu voorzichtig naar de steen in het kamp liep om haar kop voorzichtig naar binnen te steken en een korte kuch te laten horen. Naar binnen lopen deed je niet zomaar al waren er dingen die besproken moesten worden.

OOC -- &Everstar

Frostfaith
You're playing with a heart that's fireproofTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member

Floriske
2563
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: Checkup   do 5 mei 2016 - 17:58Everstar had niet erg lang geslapen. Ze was de hele nacht opgebleven voor Wolverinebites wake, trillend van woede en vermoeidheid. Bij het eerste ochtendlicht was ze haar nest in gekropen en in slaap gevallen. Gespannen als ze was, werd ze onmiddellijk wakker bij het horen van pootstappen bij de ingang van haar den. Ze opende haar ogen terwijl Frostfaith haar kop naar binnen stak. De poes stapte nooit in een keer onaangekondigd haar den in, dat waardeerde ze wel. "Kom binnen", zei Everstar, de slaap uit haar ogen knipperend. Het was aan Frostfaith te zien dat Butterstar een sterke tegenstander was geweest, maar Everstar had zo'n vermoeden dat de RiverClan leidster minstens evenveel wonden had. "Je hier om over RiverClan te praten, neem ik aan?"
It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror


*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Dani
479
Actief
"You lit the fuse, thought I'd burn too
But you're playing with a heart that's fireproof"

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Frostfaith
BerichtOnderwerp: Re: Checkup   ma 30 mei 2016 - 22:09

"Kom binnen", klonk er en Frost stapte zoals gezegd naar binnen om de andere rode poes te zien staan. Het woord 'Riverclan' kwam al gelijk omhoog en ze had zin om er een vies gezicht bij te trekken. Ze keek de leader aan en knikte om daarna weer even weg te kijken. "Ook om te kijken hoe het met jou ging natuurlijk." De kater Panthergrowl was er zeker voor gegaan en Frost had het gezien. Windclan stond nou ook weer niet bekend om kracht, meer om snelheid. Daar werd ook hard op getraind hier. De deputy besloot toch maar om het onderwerp waarvoor ze hier was omhoog te brengen. "Er zijn vele gewonden," bracht ze uiteindelijk wel uit nadat ze de ander even overgekeken had. "en ik weet niet of Riverclan al klaar is met ons." Oh Frost was ook zeker niet klaar met ze, want dit voelde niet als een overwinning. Het was nu echter de beste keuze om even aan te sterken. Nu waren ze zwak. Vele katten met wonden en kruiden begonnen op te raken. Het was even moeilijk voor ze.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member

Floriske
2563
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: Checkup   di 31 mei 2016 - 11:01

Frostfaith stapte naar binnen. "Ook om te kijken hoe het met jou ging natuurlijk", antwoordde ze. Everstar snoof. "Die kat kan zo veel moordpogingen doen als hij wil, mij krijgt hij niet klein", miauwde ze. Wat ze dacht, maar niet zei, was dat dit geen van beide keren haar eigen verdienste was geweest. In de Gorge had ze niets kunnen doen om hem tegen te houden. Een vervloekte visvreter had haar uit het water getrokken. Als hij dat niet had gedaan, had ze waarschijnlijk al haar resterende levens verloren in het ijskoude rivierwater. En als nu bij het gevecht Sweetheart niet tussen haar en Panthergrowl in gesprongen was, had dat ook nog wel eens slecht af kunnen lopen. "Er zijn vele gewonden," miauwde Frostfaith, "en ik weet niet of Riverclan al klaar is met ons." "Wij zijn ook nog niet klaar met hen", gromde Everstar. Butterstar had niet eens toe willen geven wat haar clan had gedaan. "Maar je hebt gelijk. Ze leken te denken dat wij iets te maken hadden met de dood van een van hun warriors. Ik weet niet waar ze dat idee vandaan gehaald hebben, maar als ze dat echt geloven, zullen ze net zo zinnen op wraak als wij." Bovendien dacht RiverClan nu waarschijnlijk dat ze konden doen wat ze wilden, nu ze Wolverinebite vermoord hadden en WindClan daarmee van hun gebied verjaagd. Butterstar was arrogant. Ze zou nog iets proberen. "Stuur extra patrouilles naar de grens met RiverClan en zorg ervoor dat iedereen die in het gebied tussen ons kamp en die grens zijn ogen en oren openhoudt, zodat de visvreters niet onopgemerkt ons territorium kunnen bereiken." Dat was het voordeel van een open gebied als het hunne. Als een RiverClanner ook maar één poot over die grens zette, zou hij snel gezien worden, ook al was er geen grenspatrouille in de buurt. "En regel ook een maanhoogpatrouille, we willen geen nachtelijke verrassingen." Ze keek Frostfaith aan. "Gewonde katten moeten de kans krijgen om te helen en aan te sterken, dus misschien zullen andere warriors meerdere patrouilles op een dag moeten doen. Valt dat te regelen?"


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror


*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Checkup
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Leaders den-
Ga naar: