彡ThunderClan 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 彡ThunderClan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Maaike
1772
Actief
"No cause is lost if there is but one fool left to fight for it."

CAT'S PROFILE
Age: 84 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: 彡ThunderClan    vr 6 mei 2016 - 17:01


Thunderclan
"There is no Clan in the forest so true or so brave. We respect and admire the other Clans, but our heart is here, with ThunderClan- the Clan of heroes, the Clan of compassion, the Clan of destiny."
Clan RelationsClan Resources
RIVERCLAN: Cautious
WINDCLAN: Neutral
SHADOWCLAN: Neutral
BLOODCLAN: ENEMIES
ROGUES: Cautious
KITTYPETS: Neutral  
FRESH-KILL PILE: 70%
HERB STASH: 90%
Important ThreadsTerritory Alerts
DEPUTY CEREMONYWatch for rogues and dogs!
High Ranks
Clanleader
Silverstar ♂
Deputy
Zealspark ♂
Medicine cat
Jayfeather ♂
Medicine cat Apprentice
Mistpaw ♀
Disgraced
Banned
Darkfire ♂Rippa ♂
Captured
- - -- - -
RULES
彡 Kittens mogen het kamp niet verlaten. Dit is omdat het te gevaarlijk is buiten het kamp. Een kit kan een waarschuwing krijgen en eventuele sanctie op deze overtreding. Het zal, hoe dan ook, eerder de queen zijn die aangesproken wordt. Zij zijn namelijk verantwoordelijk voor het gedrag van hun kits.

彡 Apprentices mogen enkel het kamp uit als ze eerst een rondleiding hebben gehad. In de eerste moons dienen ze niet te dicht bij de grenzen te komen, mits onder begeleiding van een warrior. Zodra een apprentice de grenzen meerdere keren heetf bezocht met een patrouille of mentor, is hij of zij vrij hier te gaan.

彡 Het woord van de leader is wet! Zodra de leader verdwenen/niet aanwezig is zal de deputy deze rol overnemen.

彡 Men moet de warriorcode goed naleven. In geval van uiterste nood mag een regel overtreden worden. Is het echter geen noodsituatie, dan zal hier een strenge straf op volgen.

彡 Eten tijdens de jacht of patrol is niet toegestaan! Als het echter een geval is van nood, is dit een uitzondering. Het brengen van voedsel voor andere clans is ten strikte verboden als hier geen toestemming voor is. Er zal een serieuze sanctie volgen. Het voeden van de clan komt namelijk eerst. Zodra men heeft gejaagd voor de zwakkere, mogen de sterkere warriors eten. Zolang er geen overschotten zijn aan voedsel is elke apprentice en warrior verplicht dagelijks bij te dragen aan de prooistapel.

彡 Het jagen op neutraal grondgebied is toegestaan. Het jagen op het ander clangrondgebied is verboden.

彡 Ander clanterritoria mag nooit zomaar zonder toestemming betreden worden. Hier moet een heel goede reden voor zijn. De sanctie is afhankelijk van de reden.

彡 Het negeren van het woord van de leider of deputy kan leiden tot een harde straf. Kits en apprentices moeten tevens luisteren naar warriors. Mentors zijn verantwoordelijk voor hun apprentices.

彡 Het aanvallen van een clangenoot is verboden en het doden ervan is al helemaal uit de kwestie. Er zal, hoe dan ook, eerst een grondig onderzoek verlopen van getuigenissen voordat het oordeel word geveld. Als hieruit blijkt dat een clangenoot is vermoord met voorbedacht rade, worden ze meteen verbannen. In andere gevallen hangt de sanctie af van de reden.

彡 Het aanvallen van een kat uit een andere clan is enkel toegestaan uit zelfverdediging of verdediging voor de clan. Is er geen geldige reden voor het aanvallen van een kat, zal er hier een sanctie op volgen. Thunderclan is een clan die zich strict houd aan rechtvaardigheid. Daarom zal er bij ernstige verwonding, of zelfs de dood van een andere kat zonder een goede rede een heftige straf volgen.

彡 In Thunderclan wordt iedereen geaccepteerd. Zolang zij hun loyaliteit bewijzen aan de clan, zijn zij een Thunderclanner. Niets anders kan dat verkeerd bewijzen. Daarom staat Thunderclan open voor halfclan kittens en katten van een andere afkomst.

彡 Relaties buiten de clan met rogues of met katten van een andere clan worden niet gewaardeerd. Mocht het echter voorkomen dat er eventuele kittens uit zo'n relatie ontstaan, worden ze altijd opgenomen in de clan en opgevoed tot volwaardige warriors van Thunderclan.
Updates
13 Juni Mistpaw is in Jayfeather's voetsporen getreden als de nieuwe medicine cat

09 April Snowdrop is van haar rang afgetreden. Zealspark is de nieuwe deputy.

07 April Bloodclan is uit het Thunderclan kamp verjaagd! Silverstar is teruggekeerd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
彡ThunderClan
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Clans :: ThunderClan-
Ga naar: