彡 Uitleg Clan Resources 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 彡 Uitleg Clan Resources

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Firedance
Prrregante queen Firedance

WazBeer
11860
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: 彡 Uitleg Clan Resources   vr 6 mei 2016 - 17:06


Clan Resources

De clan resources laten zien hoe goed de clan zit met prooien en kruiden. Deze zullen elke maand voor elke clan random gegenereerd worden (tijdens leafbare is er echter een grotere kans op lagere percentages, en Riverclan heeft standaard een lagere fresh-kill pile). Het is dan aan de clanleider om deze resources in zijn/haar clantopic te plaatsen. De percentages die gebruikt worden zijn:

10% = Extremely low
30% = Low
50% = Average
70% = High
90% = Very High

Deze percentages en hun bijbehorende beschrijving zijn een indicatie voor hoe een Clan er per maand voor staat wat betreft voedsel en medicatie. Er kan hierop ingespeeld worden in de RPG en zoals eerder vernoemd zal de situatie in de RPG ook invloed hebben op de hoeveelheid resources per Clan.

Wat er eigenlijk staat is dat als een Clan 10% op zijn fresh kill pile heeft liggen, dit genoeg is om enkel de zwakke en jonge katten uit de Clan te voedden en de rest slechts matig. 90% is het tegenovergestelde, namelijk dat elke kat voldoende kan eten (wat een kat dagelijks nodig zou hebben). Met kruiden werkt dit precies zo. Veel zieke of gewonden terwijl er een kleine voorraad aan kruiden is brengt risico's met zich mee.

Deze risico's en gevolgen zijn net als de skills en attributes een leidraad. Juist wanneer je hier zelf goed gebruik van maakt en op de hoogte bent zal dit een extra dimensie in de RPG brengen. Negeer je het totaal? Dan benadeel je eigenlijk enkel de spanning etc. in je eigen post en voor jouw karakter.
Moonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
彡 Uitleg Clan Resources
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Warrior Code-
Ga naar: