Fear of the past 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Fear of the past

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lumina
Member

Yanthe
469
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kittypet
Lumina
BerichtOnderwerp: Fear of the past   za 7 mei 2016 - 10:23


Haar huismensen waren nog steeds weg. Niet dat Lumina dit heel erg vond. Ze kreeg namelijk elke dag meer te eten dan. De vrouw van het huis naast haar kwam elke dag langs en nam altijd verschillende lekkernijen met zich mee. Lumina kon, met het zendertje in haar halsband, gelukkig naar buiten wanneer ze zelf wilde. Ook vandaag zat ze weer voor de zoveelste keer op het hek. Even sloot ze haar oogjes. Sinds ze geen enkele boskat meer gezien had, voelde ze zich al veel meer op haar gemak. Ze wist de plekken te vermijden waar die Bloodclanners zaten. Zij zaten namelijk vlak bij het park. Ze opende haar ogen weer toen het beeld van een zwart kat, die haar achtervolgde, voor haar ogen verscheen. Even beet ze op haar lip. Ondanks dat ze nu niet snel meer bang werd, bleef de geschiedenis zich in haar kopje herhalen. En zucht ontsnapte langs haar lippen, waarna ze haar pootjes tegen het hek zette en langs de andere kant naar beneden sprong. De vorige keer dat ze dieper het bos in trok, stond Basco aan haar zij. Basco, de hond die bij haar leefde en op dit moment haar beste vriend was. Met zijn hulp had ze enkele boskatten te grazen genomen. Dat was misschien haar klik geweest om niet al te bang meer te zijn van hen. Lumina liep verder langs de hekken, weg van het drukkere gedeelte van het dorp. De huiskat bleef echter staan toen ze iets hoorde. Haar kopje draaide ze in de richting van het bos. De struiken leken te bewegen, al kon het natuurlijk ook de wind zijn. Lumina richtte zich iets meer op. "Wie is daar?" mauwde ze steevast.

Eerste post voor Smokepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokepaw,
Member

Freedje
180
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Smokepaw,
BerichtOnderwerp: Re: Fear of the past   di 10 mei 2016 - 20:17

Hij was verdwaald. Dat was de enige conclusie die hij kon trekken. Zijn nieuwsgierigheid was opgewekt geweest, hij was afgedwaald van zijn territorium en nu was hij verdwaald. Zijn reukzin zou hem perfect terug hebben gebracht naar de WindClan ware het niet dat hij zo in paniek was dat hij geen geuren op kon vangen in de buurt. Zijn ogen probeerden een weg terug te vinden naar zijn Clan, maar zijn paniek was te groot. Zijn klauwen schoten in en uit zijn poten en zijn ogen draaiden in zijn kassen terwijl hij paniekerig naar een oplossing zocht. Wat als er BloodClanners voorbij kwamen? Hij wist dat hij met zijn grootte en zijn snelheid een voordeel had, maar als hij een groep tegenkwam had hij een probleem. Ook werd het een probleem als hij iemand van zijn Clan tegenkwam die aan hem vroeg wat hij hier in StarClan’s naam deed. Alleen al het idee bracht letterlijk de tranen in zijn ogen en ongelukkig stampte de WindClanner de aarde onder zijn pootjes. Hij had geen idee waar hij naartoe moest gaan en was echt hopeloos verdwaald. Een vieze geur kwam zijn neus binnen drijven en Smokepaw vermoedde dat hij in de buurt van de nesten van de Twolegs was. Wat hadden de Elders ook alweer gezegd? Dat het kamp van de BloodClan zich dicht in de buurt van de nesten van de Twolegs bevond? Alleen al het idee zorgde dat er even een rilling door hem ging. Hij wilde het niet toegeven, maar hij was toch wel wat bang voor die bloeddorstige katten. Hij zou vechten voor zijn leven als het moest, maar toch was hij liever veilig in zijn Clan waar hij om hulp kon roepen als dit nodig was. De kater schrok op toen hij een geluid hoorde en met een ruk draaide hij zijn kopje naar opzij. ‘Mijn naam i-is Smokepaw,’ zei hij stotterend. ‘En ik ben a-afkomstig van de W-WindClan.’ Nerveus keek hij de Kittypet aan die op een hek stond. ‘Ik ben a-alleen de weg kwijt n-naar mijn territorium.’ Beschaamd en ongelukkig keek hij naar zijn poten.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Fear of the past
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: