Conqueror 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Conqueror

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Owlpaw
StarClan
Conqueror KOapfBY
Camilla ♥
131
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Owlpaw
BerichtOnderwerp: Conqueror   Conqueror Icon_minitimema 9 mei 2016 - 22:12

Owlpaw lag op zijn zij in het kamp. Het liefst zou hij nu bezig zijn, jagen of trainen. Maar hij had geen mentor... Geïrriteerd zwiepte hij met zijn staart. Zijn poten tintelde bij het idee alleen al om te gaan trainen. Dan zou hij eindelijk echt goed worden in jagen en vechten en al dat soort dingen. Maar hij moest nog even wachten...
Terwijl hij daar in de zon lag dacht hij na over zijn toekomst. Waarom? Hij had geen idee. Misschien omdat hij dadelijk een mentor kreeg en dat hij dan echte dingen zou leren? Dadelijk zou hij ook leren vissen. Dat kon hij nu echt niet. Maar hij was vastbesloten om zijn uiterste best te doen om het te leren. Zoiezo bij alles. Hij zal altijd zijn uiterste best doen om iets te leren. Dat had hij nu al. Hij luisterde graag naar alle verhalen van de Elders. En meestal kon hij ook wel veel leren van Warriors, of andere Apprentices die al wat meer training hebben gehad. Hij prentte dat altijd heel goed in zijn hoofd om het later misschien nog gebruik van te kunnen maken. Altijd goed gebruik, natuurlijk...

First post: Oceanheart


Chestnutkit ~ Shadefeather ~ Owlpaw
Conqueror QS5iajG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Conqueror DPKsfdL
Freedje
167
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Oceanheart
BerichtOnderwerp: Re: Conqueror   Conqueror Icon_minitimedi 10 mei 2016 - 20:32

Oceanheart wierp een tevreden blik op de drie vissen die ze had gevangen. Het water was vrij warm dankzij de zon die er fel op scheen en veel vissen kozen er dan voor om een koeler plekje op te zoeken in de schaduw. Als Oceanheart zichzelf erg stil hield dan kwamen ze naar de oppervlakte gezwommen om de koelte wat meer te voelen en dat was het moment waarop de Young Warrior toe sloeg. Haar nagels graaiden dan zeer snel in het water en het volgende moment lag er een vis op de grond naast haar. Ze sloeg het beest dan nog eens extra hard dood op zijn kop en ging dan weer opzoek naar de volgende vis. Meerdere malen had ze zichzelf voorovergebogen om iets te drinken, want de zon zorgde ervoor dat ze erg veel dorst kreeg. De poes begon haar glimmende vacht schoon te maken. Ze was daarnet even in het water gesprongen om volledig koel te worden en had daarbij een paar vissen weggejaagd, maar het belangrijkste deel van de prooi had ze al wel en de vissen die ze had gevangen waren van gemiddelde grootte. De poes klom uit het water, schudde haar vacht uit en nam de drie staartpunten van de vissen in haar bek. Haar grasgroene ogen keken naar voren terwijl haar glimmend lichtrode pels zich voortbewoog naar het kamp. Onderweg naar het kamp moest ze denken aan haar training met Puppypaw en ze trok een lichtelijk zuur gezicht. De Apprentice was zeker niet de makkelijkste, maar dat had ze ook niet verwacht. Misschien was het ook wel een goed ding, want de Apprentice had ervoor gezorgd dat ze eindelijk haar gedachten en haar frustraties eens hardop had durven spreken. Iets wat ze eerst dus niet kon. De poes glimlachte – wat moeizaam ging – en was blij toen ze het kamp bereikt had. Ze liet de vissen naast de prooistapel vallen en haar blik viel op een Apprentice die een beetje doelloos midden in het kamp stond. Ze haalde diep adem, raapte al haar moed bij elkaar en stapte op hem af. ‘Heb je soms zin om mee naar de rivier te gaan zodat we op vissen kunnen jagen?’ vroeg ze twijfelachtig aan hem, geen idee hebbende of het wel een goed idee was geweest om het initiatief te nemen om contact te maken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Owlpaw
StarClan
Conqueror KOapfBY
Camilla ♥
131
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Owlpaw
BerichtOnderwerp: Re: Conqueror   Conqueror Icon_minitimedi 10 mei 2016 - 20:45

Owlpaw stond een beetje wazig voor hem uit te staren toen er opeens een poes op hem af kwam lopen. Hij knipperde een paar keer met zijn ogen en zag Oceanheart. 'Heb je soms zin om mee naar de rivier te gaan zodat we op vissen kunnen jagen?' vroeg de Young-Warrior. Owlpaw hoorde de twijfeling in haar stem maar schonk er geen aandacht aan. Iedereen kon wel is zenuwachtig zijn. Zijn ogen lichtte op toen hij bedacht hoe hij op vissen zou kunnen jagen. Natuurlijk kon hij nog voor geen meter vissen, maar dat kwam nog wel. Hij zou zijn best doen, zijn uiterste best. 'Ja graag!' Zei hij daarom enthousiast. Hij had er wel zin in. Het vooruitzicht om les te krijgen was geweldig. Was het wel een les? Hij wist het niet precies. Maar ze moest het hem leren omdat hij het nog niet kon. Anders was hij voor niets bij de rivier. 'Ik kan alleen niet vissen..' zei hij, een beetje twijfelig. Hopelijk wilde de poes wel nog steeds met hem vissen nu ze wist dat hij het helemaal niet kon. Hij vond het toch wel zo eerlijk om dat even te zeggen...


Chestnutkit ~ Shadefeather ~ Owlpaw
Conqueror QS5iajG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Conqueror DPKsfdL
Freedje
167
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Oceanheart
BerichtOnderwerp: Re: Conqueror   Conqueror Icon_minitimezo 15 mei 2016 - 21:43

Terwijl ze wachtte op zijn antwoord keek ze de kater onderzoekend aan. Ze wist wie hij was. Het was Owlpaw en als ze het goed had was hij nog niet zo heel lang Apprentice. Waarschijnlijk bij de laatste Ceremonie, toen zij met haar gedachten zat te malen over hoe ze in StarClan’s naam op haar eerste Apprentice had moeten reageren die dan ook nog eens de dochter van de leader was om het allemaal wat erger te maken, genoemd tot Apprentice. Jammer genoeg had Oceanheart geen tijd gehad om iemand ook maar te feliciteren met zijn of haar nieuwe rang of zijn of haar nieuwe toegewezen mentor, want Puppypaw had al gelijk een hele scène getrapt waardoor ze zich nog meer had geschaamd om Young Warrior en mentor te zijn. Gelukkig had Butterstar er niet al te veel over gezegd en had ze ook geen poging gedaan om haar dochter tot kalmte te manen. Blijkbaar had de leader er het volste vertrouwen in dat Oceanheart de training tot een goed einde zou brengen. De poes keek op toen ze Owlpaw hoorde en gaf een knikje. ‘Dan gaan we direct,’ sprak ze en ze draaide zich al om om te vertrekken, maar niet voordat de kater nog gauw een opmerking had gedaan over zijn jachtkunsten. Oceanheart zei het natuurlijk niet recht in zijn gezicht, maar het feit dat hij die jachtkunsten nog niet beheerste verbaasde haar niks. De Apprentice had misschien wel of misschien nog geen mentor en was zeer jong, dus was het vrij onmogelijk dat hij die kunsten al beheerste tenzij hij als kitten het kamp uit had kunnen glippen. Aangezien ze hem daar niet direct voor aanzag, schatte ze die mogelijkheid in als onbestaande. ‘Wat je nu nog niet kunt kun je leren,’ sprak ze rustig. Met een zwiep van haar staart gaf ze aan dat hij haar kon volgen en vervolgens ging ze het kamp uit. Ze voerde snelheid op, maar hield het wel zo dat Owlpaw haar kon blijven volgen. ‘Heb je al een mentor?’ vroeg ze om de tocht naar de rivier wat te vermaken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Owlpaw
StarClan
Conqueror KOapfBY
Camilla ♥
131
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Owlpaw
BerichtOnderwerp: Re: Conqueror   Conqueror Icon_minitimezo 15 mei 2016 - 22:05

Oceanheart wilde al gelijk gaan maar de woorden van Owlpaw hielden haar tegen. 'Wat je nu nog niet kunt kun je leren,' sprak ze rustig. Er vormde een lach op Owls gezicht. Gelukkig, ze wilde nog gewoon gaan. Hij had er nu helemaal zin in. Hij zou nu eindelijk gaan leren vissen!
Huppelend liep hij achter de Young-Warrior aan. Ze hield er snelheid in en dat vond Owlpaw fijn. Hij hield niet van dat slome gedoe. Het liefst was hij voor altijd bezig met leren. En het liefst alles zo snel mogelijk!
'Heb je al een mentor?' Vroeg Ocean toen. Owlpaw was zo druk in gedachte dat hij zo zou gaan leren vissen dat hij een beetje schrok van de vraag. Een mentor? Nee, helaas niet. 'Eh, nee. Nog niet,' mauwde hij als antwoord. Hij vond het jammer, hij wilde zo graag dingen leren! Niet zeuren, beval hij zichzelf in gedachte. Je gaat nu leren vissen! Dat is al heel wat dan zelf een beetje rondjes rennen in het territorium om conditie op te bouwen...


Chestnutkit ~ Shadefeather ~ Owlpaw
Conqueror QS5iajG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Conqueror DPKsfdL
Freedje
167
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Oceanheart
BerichtOnderwerp: Re: Conqueror   Conqueror Icon_minitimeza 4 jun 2016 - 20:30

Oceanheart was lichtelijk verbaasd over het feit dat zij wel eens de oorzaak kon zijn dat Owlpaw een brede glimlach om zijn lippen had. Zou dat komen door haar? Omdat zij met hem wilde trainen? Ze wist nog dat ze het zelf als Apprentice ook altijd heel aangenaam had gevonden als iemand anders dan haar mentor samen met haar had willen trainen. Het had haar het gevoel gegeven dat ze zich geapprecieerd voelde. Helaas waren er niet veel katten geweest die haar het kamp uit wilden nemen en ze wist dat dat voornamelijk kwam omdat ze niet veel initiatief had genomen om contact met hun te maken. Ze had een beetje afstandelijk gereageerd en daarom hadden de meesten waarschijnlijk besloten om haar met rust te laten, maar de mentor die ze had gekregen had dat allemaal weer goedgemaakt en had haar de Warrior gemaakt die ze nu was. Haar jachttechnieken waren zeer goed, maar haar vechttechnieken niet echt. In de aanval was ze zwak, maar in de verdediging was ze dan wel weer sterk. Toch wilde ze haar kracht wat meer ontwikkelen en wist dat ze daar een Clangenoot om hulp voor moest vragen, maar ze had geen idee wie en bovendien vond ze het nogal dom overkomen dat ze als bijna Warrior zijnde daar hulp voor kwam vragen. ‘Dat komt nog wel,’ zei ze rustig tegen hem. ‘Ik durf te wedden dat je bij de volgende Ceremonie al een Apprentice hebt.’ Ze glimlachte naar de kater en merkte dat ze al bijna bij de rivier waren waar ze meestal ging vissen. ‘En bovendien ga ik een uitstekende visser van je maken dus daar kun je alvast punten mee scoren.’ Ze knipoogde plagerig naar de kater en was vervolgens verbaasd over het feit dat ze zo losjes bij hem was. Ze nam aan dat zijn brede glimlach haar een positiever beeld over zichzelf had gegeven, voor nu dan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Owlpaw
StarClan
Conqueror KOapfBY
Camilla ♥
131
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Owlpaw
BerichtOnderwerp: Re: Conqueror   Conqueror Icon_minitimezo 5 jun 2016 - 13:14

'Dat komt nog wel,' zei de poes rustig tegen hem. Owl knikte. Inderdaad. 'Ik durf te wedden dat je bij de volgende Ceremonie al een Apprentice hebt,' zei de poes. Maar Owl hoorde dat al niet meer. Hij was al naar de rivier gerend die nu voor hen lag. Hij sprong op en neer van plezier. Hij had er zoveel zin in! 'En bovendien ga ik een uitstekende visser van je maken dus daar kun je alvast punten mee scoren,' zei Oceanheart. Alweer knikte Owlpaw heftig. 'Waar gaan we als eerst beginnen?' vroeg hij enthousiast. Hij had zo veel zin om te leren. Eindelijk zal hij leren vissen.


Chestnutkit ~ Shadefeather ~ Owlpaw
Conqueror QS5iajG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Conqueror
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: