Too much to handle. [&JAYTAIL] 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Too much to handle. [&JAYTAIL]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thornflame
Member
Too much to handle. [&JAYTAIL] DPKsfdL
<3
397
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Thornflame
BerichtOnderwerp: Too much to handle. [&JAYTAIL]   Too much to handle. [&JAYTAIL] Icon_minitimedi 10 mei 2016 - 20:08

Het was erg vroeg in de ochtend toen de Warrior opstond om te gaan trainen. Hij had geen Briarpaw bij zich en zijn andere Apprentice ook niet. Zijn andere Apprentice was nog niet eens komen opdagen, dus hij zag niet direct in waarom hij er dan ook moeite voor zou doen. Hij had de Apprentice al eens bij zich geroepen om te gaan trainen, maar de Apprentice was niet komen opdagen en Thornflame had het verder niet de moeite gevonden om contact op te nemen. Hij wist dat het geen goed idee was om zijn training te verwaarlozen, maar hij zag niet in waarom hij zich alle moeite deed voor een Apprentice die duidelijk niet door hem getraind wilde worden. Zou het komen omdat de Apprentice te weten was gekomen over zijn karakter? Hij had geen idee, maar leuk was het in ieder geval niet. Wat dan wel fijn was, was dat Briarpaw vooruitgang boekte. De kater zuchtte, at het laatste restje prooi op waar hij zonder het in de gaten te hebben aan was begonnen en sprong de helling op om uit het kamp te gaan. Een huivering ging door hem heen toen hij vaag de BloodClangeur rook die een hele tijd de Clan had gedomineerd. De ThunderClanners deden hun uiterste best om de Clan weer te markeren met hun eigen geur, maar Thornflame had er weinig hoop in dat de geur ooit helemaal zou verdwijnen. Ja, het zou misschien uit de Clan verdwijnen, maar hij zou het zich altijd blijven herinneren. De kater zuchtte geërgerd terwijl hij naar de Sandy Hollow rende en in het gat sprong. Zijn poten vingen de klap goed op, maar een scherpe pijn ging door zijn schouder en Thornflame zakte hijgend in elkaar. Hij keek snel naar zijn schouder om te zien of de inmiddels genezende diepe kras niet terug was opengegaan, maar het leek er niet op. De kater richtte zich weer volledig op zijn poten en verhief zich op zijn achterpoten om uit te halen naar een vijand die er niet was. Terwijl hij zijn basistechnieken nog eens herhaalde zag hij het gezicht van Claw voor zich en begon hij steeds heftigere bewegingen te maken zonder dat hij het in de gaten had. Ook had hij niet in de gaten dat zijn wond deze keer wél opensprong.
Terug naar boven Ga naar beneden
Jaytail
Member
Too much to handle. [&JAYTAIL] 29212360f5d5cb9449f5c5e71917c53f
Bo ~
3126
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 68 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jaytail
BerichtOnderwerp: Re: Too much to handle. [&JAYTAIL]   Too much to handle. [&JAYTAIL] Icon_minitimedi 10 mei 2016 - 20:57

Het was vroeg toen hij wakker werd van het geluid van vogeltjes, ergens buiten het kamp... Oh... Yeah... Hij had weer de moed niet bijeen kunnen rapen om in het kamp te slapen... Hij zuchtte even en legde zijn kopje weer even neer. Hoeveelste dag was dit nu al aan één reeks? Een dag of 5... 6? Misschien wel meer... Hij zuchtte even en kwam overeind, waarna hij even rondkeek... Honger... Maar eerst de clan. Nadat iedereen in de Clan wat te eten had gehad was hij aan de beurt... Al wist hij het niet eens. Laatste keer dat hij had gegeten was... Uhm.. Eergisterochtend. Waarschijnlijk. Hij begon rustig te lopen en keek rond. Hij had al vaak een apprentice gehad... maar... Tja... Meestal werkte het niet goed tussen hen omdat hij zo onzeker was en omdat de apprentices hem niet wilde als mentor? Dat zou het waarschijnlijk wel zijn, dat de apprentices hem gewoon niet... 'leuk' vonden. Eh... Hij was bij de Sandy Hollow aan gekomen... toen een zwart witte kater spotte, knipperde hij even en keek hij naar de kater... Hij had een wond, op zijn schouder... Dat liet hem er aan denken dat hij er niet eens bij was toen ze BloodClan wilden verdrijven... Eh... Hij zuchtte even en zag hoe de wond van de kater open ging, waarna hij op hem neer keek.. Hij leek het niet eens door te hebben. "Je moet meer gewicht op je andere schouder zetten dan op je verwondde schouder." sprak hij, zonder het echt door te hebben. Hij slikte meteen, het was gewoon... Hij had het zo snel gezegd en niet eens goed over na gedacht en... Damn it. Hij zei meestal niet zo vaak zulke dingen, waarom nu opeens dan wel? Straks zou de kater hem verachten of belachelijk maken... Wist hij veel... Hij had gewoon ervaring door zijn eigen... Grote wond. Dus... Hij wilde alleen helpen... Hij bedoelde het goed.


Sucks don't it?
Too much to handle. [&JAYTAIL] Vh5NnQC
The moment you realize you don't know sh-t.

<3:
 

Jeffrey Dean Morgan liked my ig post on 23/08/2018 omg <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Thornflame
Member
Too much to handle. [&JAYTAIL] DPKsfdL
<3
397
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Thornflame
BerichtOnderwerp: Re: Too much to handle. [&JAYTAIL]   Too much to handle. [&JAYTAIL] Icon_minitimedo 12 mei 2016 - 20:45

Thornflame’s vacht begon nat van het zweet te worden terwijl de kater nog steeds verwoede pogingen deed om een zogenaamde tegenstander uit te schakelen. Steeds als hij uithaalde met zijn klauwen zag hij dat gezicht van Claw voor zich, die vreselijke grijns die zich om de lippen van de kater had gespeeld terwijl hij zijn grote, abnormaal scherpe klauw recht in Thornflame’s schouder had geboord. En dan die groene ogen die hem haast speels hadden aangekeken alsof het allemaal niks was, de kalme stem die hem de huiveringen had doen krijgen en hem zo snel mogelijk uit de Den had weggejaagd. Als Silverstar toch eens wist wat er allemaal gebeurd was in die Den… Claw had waarschijnlijk niet eens het bloed opgeruimd dat te vinden was in de Den nadat hij Thornflame had aangevallen, maar de kater durfde te wedden dat de rest het ondertussen al wel opgeruimd had. ThunderClan deed hun uiterste best om er voor te zorgen dat de sporen van BloodClan verdreven werden. Hij moest er ergens wel blij om zijn, maar hij dacht niet dat hij ooit van die vreselijke geur verlost zou raken, van de verschrikkelijke herinneringen… Thornflame werd uit zijn gedachten en zijn ruwe pogingen om een tegenstander die alleen in zijn hoofd aanwezig was gehaald en stopte zijn pogingen om nutteloze aanvallen uit te richten. Hij draaide zijn kopje met een ruk om en merkte een oudere kater op. Een Elder? Thornflame dacht koortsachtig na naar wiens verhalen hij allemaal geluisterd had toen hij nog jong was. De tijd dat hij nog jong was leek ondertussen al zo lang geleden, ook al was het nog maar veertien manen geleden. De tijd vloog als je het leuk had, dacht hij sarcastisch. Ondanks dat de bemoeienis van de kater hem irriteerde, besloot hij toch dat het verstandiger was om te luisteren naar de tip en hij verlichtte de pijn door op zijn andere schouder te steunen. ‘Jaytail,’ herinnerde hij zich opeens weer. ‘Ik heb vast wel één keer of twee naar jouw verhalen geluisterd.’ En ondanks dat hij het niet echt wilde klonk het een tikkeltje aan de lichtelijk opgewekte kant. De kater sprong uit de Sandy Hollow en drukte zijn neusje begroetend tegen die van de kater aan. ‘Sorry dat je dat moest zien,’ zei hij rustig. ‘Ik ben sinds BloodClan en de aanval een beetje… veranderd.’ Een pijnlijke glans verscheen in zijn ogen en snel draaide Thornflame zijn kopje weg. Hij wilde niet dat de Senior Warrior dacht dat hij zwak was.  

OOC: Omg jij bent Tawnee van PJ en ik had je niet eens herkend! Nu wel aan je schrijfstijl ;D Ik ken er maar één die met zo veel puntjes schrijft in haar post xD (als je niet Tawnee bent van PJ zak ik door de grond XD)


Laatst aangepast door Thornflame op di 24 mei 2016 - 7:50; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Jaytail
Member
Too much to handle. [&JAYTAIL] 29212360f5d5cb9449f5c5e71917c53f
Bo ~
3126
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 68 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jaytail
BerichtOnderwerp: Re: Too much to handle. [&JAYTAIL]   Too much to handle. [&JAYTAIL] Icon_minitimedi 17 mei 2016 - 22:55

De zwart witte kater keek al snel naar hem op, waardoor Jaytail even knipperde. De kater leek zijn gewicht wat te verplaatsen door op zijn andere schouder te leunen, waardoor de andere kant minder belast werd. Het was een moeilijke manier van vechten, maar beter voor de wond. Het ging niet helen als deze toch steeds weer open ging, daar had hij ervaring mee. 'Jaytail' klonk er opeens van de zwart-witte kater af. Uh? Jay knipperde even verbaasd, dat iemand hem nog herkende man... ‘Ik heb vast wel één keer of twee naar jouw verhalen geluisterd.’ klonk er licht opgewekt van de ander af. Eh... Hij knikte even rustig. Als jonge warrior vertelde hij soms verhalen aan de kittens na een dag lang werken... Iets wat hij nu eigenlijk niet meer deed... eh... Hij zuchtte even en keek naar de kater die de sandy hollow uit kwam en hem meteen begroette door zijn neusje tegen de zijne te drukken... eh? ‘Sorry dat je dat moest zien,’ klonk er rustig van de warrior af, waardoor Jaytail hem rustig aan bleef kijken en even slikte. Het feit dat de ander hem een neusje had gegeven ging er nog niet helemaal in... ‘Ik ben sinds BloodClan en de aanval een beetje… veranderd.’ Eh... Hij knipperde even en slikte... Tja... "Iedereen denk ik." sprak hij rustig tegen de ander, terwijl hij rustig ging zitten en naar de ander keek. "Dit soort... 'grote' dingen veranderen iedereen." Hij zuchtte even en automatisch krulde zijn dikke staart over zijn litteken, om het zo ver mogelijk verborgen te houden. Het was totaal niet dat hij er trots op was.


Sucks don't it?
Too much to handle. [&JAYTAIL] Vh5NnQC
The moment you realize you don't know sh-t.

<3:
 

Jeffrey Dean Morgan liked my ig post on 23/08/2018 omg <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Thornflame
Member
Too much to handle. [&JAYTAIL] DPKsfdL
<3
397
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Thornflame
BerichtOnderwerp: Re: Too much to handle. [&JAYTAIL]   Too much to handle. [&JAYTAIL] Icon_minitimedi 24 mei 2016 - 7:55

Thornflame vroeg zich af of hij nog wel goed was in heel dat communiceren, want Jaytail leek zich er niet bepaald bij op zijn gemak te voelen. De kater had wat afstandelijk gereageerd toen hij zijn neusje begroetend tegen dat van Jaytail had gedrukt en de jonge kater vroeg zich af of de Senior Warrior soms terughoudender was geworden dankzij heel de aanval van de BloodClan. Het zou hem niks verbazen als de BloodClan de oorzaak was dat Jaytail nu terughoudend reageerde. De Clan, die zichzelf naar Thornflame’s idee niet eens een Clan mocht noemen, had vrij veel kapot gemaakt waaronder een deel van de Clan en hemzelf. Ze hadden een paar dierbare Warrior’s uitgeroeid, hadden de vorige Commander zodanig beschadigd zodat ze een nieuwe moesten hebben en hadden er voor gezorgd dat de karakters van sommige katten helemaal om zeep waren geholpen. Nee, als hij nu een BloodClanner tegen zou komen op zijn territory zou hij helemaal wild worden van woede. Hij haatte de Clan tot in het diepste van zijn hart. Ook zou hij Claw opnieuw uitdagen als de kans zich voor zou doen. Dan zou het maar een gevecht worden dat waarschijnlijk tot zijn dood zou leiden, in elk geval had hij naar zijn gevoel wraak kunnen nemen als hij Claw wat schade zou hebben aangericht. Vandaar ook de trainingen van nu. De kater richtte zijn blik op Jaytail toen deze sprak. ‘Je weet niet waar je over spreekt,’ zei hij nors. ‘De BloodClan heeft mij op de één of andere manier beter gemaakt.’ Hij keek verafschuwd naar de grond. ‘Ik was vroeger blind voor alle problemen, blind voor het leed van de ThunderClan. Toen gebeurde er een ongeluk en werden mijn ogen eindelijk geopend.’ Hij keek kwaad naar Jaytail. ‘Ik ben woedend op mezelf en er is geen enkele kat of geen enkele gebeurtenis die er ook maar iets aan kan veranderen. Ik weet zelfs niet eens of ik ooit helemaal zal helen.’ Ondanks dat hij naar zijn litteken keek, had hij het uiteraard over zijn mentale toestand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Jaytail
Member
Too much to handle. [&JAYTAIL] 29212360f5d5cb9449f5c5e71917c53f
Bo ~
3126
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 68 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jaytail
BerichtOnderwerp: Re: Too much to handle. [&JAYTAIL]   Too much to handle. [&JAYTAIL] Icon_minitimedi 24 mei 2016 - 15:37

De kater richtte zijn blik op hem toen hij begon te spreken. 'Je weet niet waar je over spreekt,' klonk er nors van de kater af... eh? ‘De BloodClan heeft mij op de één of andere manier beter gemaakt.’ klonk er even van de ander af, waarna deze naar de grond keek en Jay even slikte. Had hij iets verkeerds gezegd? ‘Ik was vroeger blind voor alle problemen, blind voor het leed van de ThunderClan. Toen gebeurde er een ongeluk en werden mijn ogen eindelijk geopend.’ Uh? Hij slikte even en keek naar de kater. Dus de kater was er beter van geworden..? ‘Ik ben woedend op mezelf en er is geen enkele kat of geen enkele gebeurtenis die er ook maar iets aan kan veranderen. Ik weet zelfs niet eens of ik ooit helemaal zal helen.’ Uh? Hij slikte even en keek naar de ander, waarna hij even zuchtte en weg keek. "Je moet je niet focussen op het helen." sprak hij rustig tegen de ander, waarna hij even slikte. "Sommige dingen helen niet, dus dan moet je je daar niet op focussen maar... tja... ermee leren leven..." sprak hij even zacht.


Sucks don't it?
Too much to handle. [&JAYTAIL] Vh5NnQC
The moment you realize you don't know sh-t.

<3:
 

Jeffrey Dean Morgan liked my ig post on 23/08/2018 omg <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Thornflame
Member
Too much to handle. [&JAYTAIL] DPKsfdL
<3
397
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Thornflame
BerichtOnderwerp: Re: Too much to handle. [&JAYTAIL]   Too much to handle. [&JAYTAIL] Icon_minitimeza 4 jun 2016 - 19:30

Het was niet bepaald indrukwekkend te noemen dat hij van een Young Warrior naar een Warrior was gegaan en dat hij met een mentale toestand worstelde die niet helemaal stabiel was omdat hij aangevallen was geweest door een BloodClanner. En niet zomaar een BloodClanner. Nee, hij had de speciale aandacht van Claw gekregen. Nog één van zijn stomme fouten waarvoor hij zijn klauwen wel in zijn eigen vacht kon blijven slaan. Dankzij zijn eigen domme fout liep hij nu met een groot litteken rond en wist hij niet eens meer of hij mentaal gezien ooit wel helemaal zou helen. Hij had niet eens het vertrouwen dat hij in deze toestand nog bereid genoeg was om een Apprentice te trainen. Zijn eigen Apprentice’s lieten het afweten. Briarpaw had in het begin heel erg enthousiast met hem geleken, maar ze moest vast bang geworden zijn door zijn norse blik of door verhalen die eventueel al over hem circuleerden in het kamp. Hij maakte nu de laatste tijd niet bepaald een goede indruk op de jongste kittens en al zeker niet op de Apprentice’s. De Warrior’s leken het hem nog het minste kwalijk te nemen en hem nog het meest als een meerdere te beschouwen. Zealspark was niet bepaald kwaad geweest en had hem zelfs op een zachte manier toegesproken en Jaytail leek ook niet erg bang voor hem te zijn. De kater luisterde naar wat de Senior Warrior te zeggen had en snoof. Het was erg bemoedigend te noemen dat de kater aangaf dat sommige dingen nooit heelden. Dus eigenlijk schatte Jaytail zijn kansen qua helen heel slecht in? De kater zei het misschien niet luidop, maar het was wel zo. ‘En wat als ik zelfs dat niet kan, Jaytail?’ vroeg hij al met even zachte stem aan de kater. ‘Ik heb niet bepaald het gevoel dat ik ga kunnen leven met mijn fouten. Ik haat mezelf.’ Hij sprak het woordje ‘haat’ ook echt venijnig uit en zijn klauwen schoten nijdig uit zijn poten.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Too much to handle. [&JAYTAIL]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: