Bow. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Bow.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bow. It1apeo
Bo~
91
Actief
"If life is like a field of flowers, you should pick me."

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Crimsonpaw
BerichtOnderwerp: Bow.   Bow. Icon_minitimedi 10 mei 2016 - 21:19


Het was een late middag. Erg laat? Dat niet. Het was eind middag, maar het duurde nog wel even voor dat het avond zou zijn. Daardoor was de kleine Crimson nog buiten. Die drie manen waren voorbij gevlogen. Ook al was ze zo groot als een kitten van misschien anderhalve maan. Zij kon er ook niets aan doen dat ze zo klein was. Of wel dan? Ugh. Het hielp sowieso al niet dat ze een poes was en dan was ze ook nog eens kleiner dan een gemiddelde poes om het zo maar te zeggen. Het was ook allemaal een feest he. Ze lag aan de rand van het kamp, de nursery tegenover haar. Ze wilde niet naar die saaie den, er gebeurde immers toch niks. Al die kittens waren saai. Ze snapten niet eens dat ze haar moesten dienen? Wie voedde die kittens zo op man! Iedereen moest leren om haar te dienen! Ze was het waard!


+Oceanheart


Bow. Crimso13

:3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bow. DPKsfdL
Freedje
167
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Oceanheart
BerichtOnderwerp: Re: Bow.   Bow. Icon_minitimewo 11 mei 2016 - 21:50

Het was een rustige training geweest die ochtend en middag. Het begon tegen de namiddag te lopen toen Oceanheart terugkeerde naar het kamp met maar liefst drie vissen in haar bekje. Drie vissen bleken het vaste aantal te zijn dat ze tegenwoordig op één ochtend aan de rivier kon vangen, maar het kwam ook door de warmte en omdat ze haar spieren moest strekken na te lang voorovergebogen te hebben gezeten. Ze trainde zeker ook haar spieren zodat ze wat sterker werden, maar de poes was slank en van spieren was niet veel te zien. Als zij ze aanspande misschien wel, maar als ze liep was er niet echt veel te zien waardoor ze niet bepaald dreigend overkwam. Oceanheart was in de aanval dan ook niet zo geweldig, maar ze had meer een defensieve vechtstijl. Door haar verstand te gebruiken en een defensieve vechthouding aan te nemen had ze vroeger als Apprentice al redelijk veel andere Apprentice’s tegen de grond kunnen werken. De lichtrode poes keek naar de vissen terwijl ze naar het kamp liep. Ze had ze zo goed mogelijk doodgeslagen en voorkomen dat er veel bloed over de prooi liep, want dat vond ze er zelf niet bepaald aangenaam uitzien als zij zich over een prooi boog. De poes liep het kamp binnen en merkte een kitten op die tegenover de Nursery zat. De poes had ook een lichte vacht van kleur en leek niet ouder te zijn dan vier manen, misschien zelfs nog iets jonger. Er was geen Queen in de buurt, maar Oceanheart ging zich niet de moeite nemen om te vragen of de kitten wel buiten mocht zitten. De kitten deed immers niks verkeerd en Oceanheart had het vroeger ook altijd irritant gevonden als ze te veel op haar gingen letten. Niet dat ze daar veel ervaring mee had, want haar ouders mochten haar niet en de andere Queens hadden niet veel moeite gedaan. Oceanheart liep, met een vis in haar bekje, naar de kitten toe en gooide de vis voor de kitten neer. ‘Verveel je je?’ vroeg ze vragend aan de kitten. ‘Je ziet hier zo alleen. Heb je geen andere leeftijdsgenootjes waarmee je kunt spelen?’

OOC: Omg ik hou van haar karakter xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bow. It1apeo
Bo~
91
Actief
"If life is like a field of flowers, you should pick me."

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Crimsonpaw
BerichtOnderwerp: Re: Bow.   Bow. Icon_minitimeza 14 mei 2016 - 17:43TAG: name
WORDS: ####
notes: Aw thanks haha (a)
Crimsonlight
If life is a field of flowers
You should pick me

Bah, wat was het vreselijk. Ze kon er echt niet tegen, ze zou een hartig woordje moeten spreken met die queens. Al waren ze die namen niet eens waardig. 'Queens'. Zij was een Queen! Zij was dé queen! Zij was de koningin over alles en iedereen! Behalve over de leaders, deputies, medicine cats en medicine cat apprentices. Al snel zag ze van uit haar ooghoek dat er een warrior met een vis in haar bek naar haar toe liep. Oh, werd eten geserveerd? Kijk, dat waren nog eens manieren. Dit klopte gewoon. Ze bediende haar en niemand anders. Behalve dat hele riedeltje aan hoge rangen. De vis werd voor haar neer gegooid, waardoor ze tevreden naar de Warrior keek. 'Verveel je je?' klonk er van de poes af, waardoor Crimson even met haar oortjes draaide. Vervelen? Zij? Nee, ze was aan het zeiken over alles hier want niemand leek te begrijpen wat ze moesten doen. 'Je zit hier zo alleen. Heb je geen andere leeftijdsgenootjes waarmee je kunt spelen?' Spelen? Met die kittens? Dat kon de poes voor haar niet menen toch? Ze snoof even en krulde haar rode staart rond haar pootjes. "Ze zijn veel onopgevoed." sprak ze even terwijl ze strak naar de warrior keek. "Het is gewoon schandalig." vervolgde ze even rustig, waarna ze naar de nursery keek. Die kittens begrepen echt helemaal niks, of wel dan?
thank hermes


Bow. Crimso13

:3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bow. DPKsfdL
Freedje
167
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Oceanheart
BerichtOnderwerp: Re: Bow.   Bow. Icon_minitimedi 24 mei 2016 - 20:41

Oceanheart was eigenlijk van plan geweest om de vis hier bij de kitten op te gaan peuzelen, maar ze had de verlangende blik van de kitten wel gezien en zag af van het idee om het gewoon voor de kitten haar neus op te eten. Ze betwijfelde echter of de kitten de hele vis zou op kunnen eten, want voor een kitten die niet meer dan drie of vier moons oud was, was deze prooi tamelijk groot en vullend. Voor Oceanheart zou het misschien net genoeg zijn tot tegen de avond wanneer ze weer intensief aan het jagen was. Ze legde haar klauw op de vis waardoor ze er heel even gevaarlijker uitzag dan dat ze was, heel even maar. Vervolgens schoof ze de vis met een schrapend geluid over de grond toe dichter naar de kitten toe ten teken dat het voor haar was. Ze luisterde naar de kitten haar uitleg over de andere kittens en inwendig kreunde ze. Was dit een verkleinde versie van Puppypaw? Ze kon haar Apprentice deze woorden al precies horen zeggen met haar irritante stem. ‘Voorzichtig voor de graatjes,’ omzeilde ze het onderwerp over de kittens. Ze kon niet echt mee spreken over kittens die niet opgevoed waren, want zij was niet opgevoed geweest. Ze zou sommige kittens dat graag willen meedelen zodat ze hun liefkozende ouders wat meer zouden appreciëren, maar dat had niet veel zin. Oceanheart had echter het gevoel dat het onderwerp omzeilen ook niet veel zin had omdat de kitten er waarschijnlijk weer over zou beginnen en richtte daarom maar haar aandacht op de kitten. ‘Gelukkig ben jij wel goed opgevoed dan,’ zei ze op een rustige manier tegen de kitten. ‘Zal ik je helpen met de vis of lukt het je zelf?’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bow. It1apeo
Bo~
91
Actief
"If life is like a field of flowers, you should pick me."

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Crimsonpaw
BerichtOnderwerp: Re: Bow.   Bow. Icon_minitimema 20 jun 2016 - 20:26TAG: name
WORDS: ####
notes: etc etc etc <3
Crimsonlight
If life is a field of flowers
You should pick me

De poot van de jonge warrior kwam op de vis, waardoor het even dreigend leek. Crimson vernauwde haar blik daarom ook meteen. Hoe durfde ze te dreigen? Ze was in StarClan's naam belangrijk! Echter kwam de vis met een schrapend geluid naar haar toe. Beter, ze moest maar goed luisteren ja. ‘Voorzichtig voor de graatjes,’ melde de poes aan haar, waardoor ze haar rustiger aan keek dan toen ze dreigend over kwam. Tuurlijk, ze kon het wel alleen. Wat maakte het uit dat haar mam niet naar haar om keek? Puh. Ze zou haar ook moeten dienen, rot queen dat ze was. "Komt goed." sprak ze tegen de ander. Ze kon alles alleen! Ze was zelfstandig en... Ze was gewoon helemaal perfect! ‘Gelukkig ben jij wel goed opgevoed dan,’ klonk er rustig van de poes af. Mooi. Iemand die het erkende. Ze had geen moeder nodig om haar op te leiden. "Ja. RiverClan heeft geluk met me." sprak ze meteen, waarna ze een lik over haar poot haalde en over haar kopje ging met haar pootje. Zo, dat was nu al beter. ‘Zal ik je helpen met de vis of lukt het je zelf?’ Heh? Ze keek naar de ander. Kijk... Dit had ze toch wel echt nodig. "Als ik bij het echte vlees van de vis kon, zou het beter zijn." merkte ze meteen op. Tja, ze had maar een kittengebit, die was niet zo sterk als die van een warrior.
thank hermes


Sorry voor de laatheid!


Bow. Crimso13

:3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bow.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: