Saying Hello 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Saying Hello

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Kath
69
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rushingpaw
BerichtOnderwerp: Saying Hello    za 14 mei 2016 - 19:06


Rushingpaw verveelde zich enorm terwijl ze wat op haar rug heen en weer lag te rollen en naar de lucht keek, welke mooi blauw was. Ze vond het saai zo in de ochtend. Iedereen was weg, op jacht of op avontuur en zij zat hier alleen wat te rollen op haar rug. Ze wilde wel gaan jagen, maar dat vond ze niet leuk om alleen te doen. Anders was ze allang het kamp uitgeglipt en alleen op avontuur gegaan.
De tabby poes dacht kort na over wat ze anders kon gaan doen. De Apprentice Den was helemaal leeg, dat wist ze haast zeker. Maar er vielen vast wel kittens te vinden in of voor de Nursery! Dat vond ze juist leuk, want die waren nog wel lekker speels of die vonden het leuk om naar haar verhaaltjes te luisteren. Tenminste, als ze wel eens verhaaltjes had. Rushingpaw stond op en liep al snel naar richting de Nursery. Voor de ingang trof ze een stel kittens aan die in alle vrede aan het spelen waren. Het was alleen al vermakelijk om naar te kijken. Een specifieke kitten viel haar op. Het jonge poesje had mooie groene ogen, viel Rushingpaw op. Ze keek vaak en veel naar oogkleur de laatste tijd. Rushingpaw maakte zich iets kleiner om op dezelfde hoogte te komen als alle kittens, terwijl ze haar ogen richtte op de witte kitten met de groene ogen. 'Hallo daar,' miauwde Rushingpaw vrolijk terwijl haar geel-oranje ogen de kitten bekeken.

Eerste post voor Tinkerkit.  


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Saying Hello
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: