Cats have no wings 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Cats have no wings

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gemstone
StarClan
Cats have no wings DPKsfdL
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Gemstone
BerichtOnderwerp: Cats have no wings   Cats have no wings Icon_minitimedi 17 mei 2016 - 20:36

Langzaam trok de bruin witte kattin met haar oren terwijl ze in het schemer donker door sloop. Haar jacht patrol zat er eigenlijk zo goed als op maar ze had nog net even snel een vis mee willen nemen. Op het land had ze niet al teveel prooi kunnen vangen dus een vette vis zou vast wel iets zijn wat haar zuster zou willen nu die verbleef in de Nursery. Maar inplaats van het kalme kabbelen van de rivier staarde ze nu recht naar vreemde twoleg nesten. Gisteren hadden ze er nog niet gestaan en nu ineens wapperde hun zwakke muren in de kalme bries. Een klein vuurtje stond in het midden van de nesten en enkele twolegs zaten er omheen. Het was een horror om te zien. Het was hun voedselbron maar de twolegs hadden het over genomen. En op dit moment hielden ze zelfs hun vissen boven het vuur waardoor er een vieze brandende lucht haar neusgaten wist te bereiken. Ze moest dit direct aan Butterstar melden, niemand zou hier in de buurt moeten komen maar haar poten wist ze niet om te draaien. Ze moest weten hoeveel twolegs er wren, of er honden waren, ze moest weten wat er precies onveilig was.
En dus sloop ze langzaam verder haar poten voorzichtig een voor een plaatsend tot ze net iets rechts van de twolegnesten bij de rivier aankwam. Vanaf hier kon ze wat beter zien. Het vuur leek aan de vissen te likken terwijl de twolegs zich er overheen bogen. Het liet haar even trillen terwijl ze zoekend over de grond staarde maar tot haar opluchting geen hond vond. Dat scheelde nog maar de twolegs waren nog altijd gevaarlijk genoeg. In stilte dee ze nog een stap naar voren waardoor ze de bosjes waar ze zich in vershool bewogen. Happend naar adem bleef Gemstone stokstijf stil staan toen de twolegs opkeken en zich omdraaide naar haar. Een woedend geluid van een van de twolegs liet haar inkrimpen maar verstijfd van angst wist ze haar lichaam niet te verplaatsen toen de twoleg op haar af kwam lopen. Nog net wist ze een blaas over haar lippen te laten rollen toen de twoleg uithaalde met zijn ben en haar een enorme trap verkocht in haar buik.
Als ze nog een kitten was geweest geloofde ze op dat moment dat ze kon vliegen. Maar ze was niet meer jong en wist dat dit goed fout zat en zodra ze neerkwam tegen enkele rotsen werdt alle lucht uit haar geblazen. Het knappen van haar botten was nog nieteens echt tot haar doorgedrongen terwijl ze trillend omhoog probeerde te komen en hoestte zachtjes het bloed op de grond opmerkend. Wazig voor haar ogen duwde ze haar lichaam door. Vixen.. Ze moest naar Vixen toe. Nogmaals hoeste ze terwijl ze door kroop haar achterpoten niet eens meer kunnen gebruiken terwijl ze zichzelf voortsleepte met haar voorpoten.
Met een plons zakte ze in het water dat het territorium van het kamp onderscheidde en wanhopig met enkel haar voorpoten klampte ze zich naar de overkant toe. De kracht zoekend om boven te blijven wist ze haar nagels in de grond van de kamp ingang te slaan en hees zichzelf op de kant. Hijgend en hoestend duwde ze haar zeiknatte trillende en half verlamde lichaam omhoog. Ze wist zichzelf de clearing in te duwen waar ze neerviel opstarend naar de nursery. "V..vixen.." Fluisterde ze zachtjes niet merkend hoe haar lichaam gedraaid lag en nogmaals hoestte ze bloed op haar hoofd op haar poten laten rusten. Ze moest.. Spreken.. Maar de kracht was er niet meer en trillend sloot ze haar ogen wegzakkend.
OPEN VOOR IEDEREEN


Cats have no wings 2chqp3c
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vixencry
Member
Cats have no wings DPKsfdL
Dani(beest)
269
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✿ 26 Moons
Gender:
Rank: Warrior
Vixencry
BerichtOnderwerp: Re: Cats have no wings   Cats have no wings Icon_minitimedi 17 mei 2016 - 22:20

De dag was normaal voorbij gegaan. Zo normaal als mogelijk dan met 6 kittens in haar nest. Haar ogen gingen over kleine Tinker, Pouncing en Thaw. Ze was van de vervelende bollen gaan houden. Het was al vanaf het begin zo, maar het was steeds groter geworden, tot ze nu zelfs heel erg beschermend over ze deed naar anderen toe. Al was ze een harde moeder die ze soms gewoon liet vallen als ze iets probeerden. Zo had zij het geleerd en nu zij ook, het had bij haar goed uitgepakt dus hopelijk bij deze ook. Haar gele ogen gingen daarna naar Chivykit, Peregrinekit en Ravenkit die hier nu ook lagen. Die waren deze manier waarschijnlijk niet gewend, maar het zou niet voor lang zijn. Vixen vond het wat raar om de kittens van een ander bij zich te moeten houden voor deze tijd en ze kon niet bedenken of Silver het goede of foute had gedaan. De rode poes zuchtte en ontspande door haar hoofd even neer te leggen, aangezien de kittens stil waren. De stilte was er echter niet lang want een jonge apprentice kwam naar binnen rennen en maakte al snel oogcontact met de rode queen. Vixen keek de kat verontwaardigd aan, was er iets zo belangrijk? De apprentice schoot naar haar toe. "Vixencry...Gemstone", bracht ze vermoeid en in shock uit. Vixen opende gelijk haar ogen. Had haar zus zich in de problemen gewerkt? "Hoe erg?", bracht ze uit terwijl ze tegelijk een andere queen aankeek om naar de kittens te kijken en opstond. "Heel erg." Zodra ze een knik ontving van de queen rende ze de nursery uit. Het duurde niet lang voordat ze haar zus zag liggen. Bloed rond haar bek en ze lag in een heel rare draai die er verschrikkelijk akelig uitzag. Kort bleef ze geschrokken staan, maar rende al snel richting haar zus. "G-gem", bracht ze uit. Ze bedacht zich dat het geen tijd voor grapjes was. Echte paniek begon in Vixencry omhoog te komen zodra ze zag hoe erg het was en dat haar zus gewoon dood zou kunnen gaan hier. Tranen sprongen in haar ogen, iets wat al zou lang niet was gebeurd. "Fairfaith!", schreeuwde ze toen hard. Het klonk bijna boos, maar je kon haar weinig kwalijk nemen want haar zus lag dood te gaan voor haar neus. Vixen ging toen bij haar zus zitten en legde haar staart over haar heen om te laten weten dat ze er was. Ze probeerde rustig te blijven, maar van binnen was ze in grootse paniek.


Cats have no wings Jqhn9j
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivysniff
Medicine cat
Cats have no wings Beertjeava
Beertje
1457
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: ▼ 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: Cats have no wings   Cats have no wings Icon_minitimewo 18 mei 2016 - 14:12

Chivykit was eindelijk, EINDELIJK, in slaap gevallen. Na een hele dag geschreeuwd te hebben werd het haar net iets te veel en viel ze in slaap. Wanneer ze wakker zou worden, zou ze haar mama zoeken. Nu lag ze zachtjes snurkend in dromenland. "Fairfaith!" Lap niet voor lang. De rode oppaspoes was verdwenen en haar schelle stem klonk hard in haar oren. Ze had veel liever mama, ook al vond ze die niet altijd even leuk. Deze was erger, véél erger. Ze opende knipperend met haar oogjes en stond op. Voorzichtig, want ze wilde niet op de piepjonge kittens stappen. Chivykit trippelde uit het nest tot ze bij de oppaspoes kwam. Wat was hier aan de hand? Voorzichtig keek ze langs het rode lichaam heen. In een vreemde, angstaanjagende pose lag er een poes. Brrr... Ze lag raar, heel raar en eng. Er kwam iets rood uit haar mond en haar poten en staart waren op verschillende plaatsen geknakt. De kleine kitten kroop doodsbang achter de rode poes. "Wat gebeurd er?"


Cats have no wings 222
chivy
Snowflake I'm trying to keep you safe. You gave me your trust and I want you in my safe place. Keep you to winter when you won't be needing me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cats have no wings RByGB9F
Loïs
241
Actief
"When a woman says later, what she really means is not ever!"

CAT'S PROFILE
Age: ☼ 26 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Severlight
BerichtOnderwerp: Re: Cats have no wings   Cats have no wings Icon_minitimewo 18 mei 2016 - 20:09

Ze was in het kamp toen haar tante binnen kwam lopen. Hoewel er een humoristische uitdrukking op haar gezicht gestaan had, was deze meteen verdwenen toen ze Gemstone het kamp in had zien lopen. Er was iets flink mis met haar tante. Meteen kwam Severlight overeind en schoot op haar tante af. De staat waarin de poes verkeerde was niet om aan te zien. Er liep bloed uit haar bek, overal waren dingen geknakt en in onnatuurlijke bochten gewrongen. "Tante.." mompelde ze zacht en een verdrietige frons kwam op haar gezicht. Dit zou niet meer goed komen. Verdomme, dit zou echt niet meer goed komen. Toen hoorde ze haar andere tante, Vixencry, vlak achter haar. Deze riep om Fairfaith, maar inmiddels waren de ogen van Gemstone al gesloten. "Nee." fluisterde Sever zachtjes, waarbij tranen in haar ogen kwamen. Ze moest zich sterk houden, in StarClans naam, ze kon niet gaan janken waar de hele Clan bij was. Ze liet een korte sis horen. De geur van tweebenen leek aan haar tante geplakt te zitten, en Gemstone kennende was deze niet naar hun territorium gegaan. Ze moesten hier zijn. De oren van Severlight waren plat op haar kop gedrukt en ze schudde woest haar kop. "Ik ga ze allemaal vermoorden." gromde ze, waarna ze met flinke pas richting de uitgang van het kamp liep, weg van het levenloze lichaam van haar tante. Nee, ze kon hier nu niet blijven. Het maakte haar woedend en ze wilde het niet langer aanzien.


Cats have no wings 9iczth
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cats have no wings 6gxsigu
Yanthe
580
Actief
"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."

CAT'S PROFILE
Age: 52moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Silvercloud
BerichtOnderwerp: Re: Cats have no wings   Cats have no wings Icon_minitimevr 20 mei 2016 - 10:53

Silvercloud was op jacht geweest. Ze had de vorige dag heel de tijd in het kamp gezeten, starend naar de nursery. Maar door dat te doen merkte ze dat ze alleen maar kwader werd op het feit dat ze haar kittens 3dagen lang niet mag zien. Daarom dat ze er ook op uit was getrokken om haar gedachten te verzetten. Ze was er nog steeds van overtuigd dat ze de juiste keuze had gemaakt en ze had dan ook geen spijt. Ze had één vis weten te pakken, twee muizen en een zwarte vogel, een kauw. De vogel en de vis had ze met zich mee, maar de twee muizen lagen nog steeds verstopt. Die zou ze later gaan ophalen. Ze had zich met haar prooi makkelijk door de rivier weten te werken en kwam aan in het kamp toen er verschillende katten in paniek heen en weer liepen. Haar gedachten gingen direct naar haar kittens, niet wetend wat er aan de hand was. Het duurde even voor ze zag dat er enkele katten rond Gemstone stonden. De poes herkende ze aan haar wit-bruine vacht, maar er was iets aan haar houding dat niet volledig klopte. Er stonden genoeg katten rond de poes. Ook Chivy zag ze achter Vixencry staan. Silvercloud stapte direct naar voren en tilde Chivy op aan haar nekvel, om haar daar weg te halen. Iets zei haar dat de poes het niet zou halen. Dat kon ze alleen maar zien aan de vreemde houding van de warrior. En ze wilde niet dat Chivy dit zag. Voor volwassen katten was dit al een erg zicht, laat staan voor een kitten. Ze wist dat ze drie dagen niet bij haar kittens mocht zijn, laat staan zien en aanraken, maar ze kon het toch niet laten. Er stonden trouwens al genoeg katten rond Gemstone. Ze kende de poes zelf niet zo heel goed. Ze zou ook niet kunnen helpen. Wat ze wel kon doen was de medicine cat halen. Ze zette Chivykit neer. "Kom, we gaan gaan snel Fairfaith halen." mauwde ze, om Chivy deels af te leiden maar ook om haar het gevoel te geven dat ze de anderen hier mee hielp. Ze duwde de kitten met haar neusje vooruit en liep vervolgens in de richting van de Medicine cat den. "Fairfaith!" mauwde ze direct toen den in zicht was, kort een blik op Chivy richtend.

Tag: Chivykit en Fairfaith


"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen
Cats have no wings XbUUF0W
Michelle
6539
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: Cats have no wings   Cats have no wings Icon_minitimevr 20 mei 2016 - 14:09

De wanhopige geluiden hadden haar binnen enkele seconden gewekt en wakker haar den uit gejaagd. Nu stond ze aan de ingang van haar den met grote ogen te kijken naar het shouwspel dat izch voor haar afspeelde. Wanhoop en angst vloedde over het kamp als een grote rookwolk die zich rond haar hart vastgreep. Diep moest ze adem halen voor ze zichzelf door de katten heen kon duwen om naar Vixencry toe te stappen en te staren naar Gemstone's lichaam. Nog even hoorde ze Silvercloud Fairs naam roepen en haar hart zonk. "Het is halve maan Silver.. Fairfaith is er niet." Mompelde ze trillend op haar eigen poten. "Daarnaast.. Gemstone heeft zich al bij Starclan gevoegd." Zacht zuchtte ze haar neus in de vacht van de jonge warrior drukkend duizelig wordend van de overduidelijke twoleg geur en keek opnieuw op naar Severlight die haar weg naar de uitgang maakte. "Severlight, niet alleen. Neem Smokegaze mee. Ontdek wat er voor gevaar is op ons territorium en kom direct terug. Neem geen risico's." Haar commando was vreemd kalm terwijl ze naar de jonge warrior keek voor ze haar staart om Vixencry heen sloeg de rode kattin wat naar haar toe trekkend haar ogen sluitend. Starclan wat stond er te wachten op hen.. Wat kon zo iets vreselijks aandoen bij een kat.. "Tot we woord hebben van Smokegaze en Severlight gaat niemand het kamp uit in z'n eentje. Geen warrior of apprentice mag alleen zijn tot we weten wat Gemstone dit heeft aangedaan!"


Cats have no wings Qf6d0K3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member
Cats have no wings 7isDH8r
Nathalie
1185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smokegaze
BerichtOnderwerp: Re: Cats have no wings   Cats have no wings Icon_minitimevr 20 mei 2016 - 17:12

Smokegaze was net op patrouille geweest langs de grens met Thunderclan. Nu ze afwisten van Bloodclan verklaarde dat inderdaad die vage stank die daar vandaan kwam. Het was allemaal duidelijk nu. Nog steeds was Smokegaze ook bezig met zijn mysterie onderzoek. Wie had die Windclan warrior verteld en waarom hield Butterstar het geheim? Zijn hoofdverdachte was hun eigen deputy, zijn familie lid. De reden waarom Smokegaze er zo'n doel van maakte was omdat zijn vader een moordenaar was geweest en er voor opgedraaid was. Hij had zijn laatste moons daardoor verpest en was gestorven als een gebroken kater, een moordenaar en sindsdien vond hij dat iedere kat er vooruit moest komen als ze zoiets geflikt hadden. Het was namelijk niet normaal en volledig tegen de warrior code.
Terwijl de warrior rustig zijn prooi aan het opeten was werd er ineens geschreeuwd en geroepen. Smokegaze werd meteen alert, spande zijn spieren aan en ging er op af. Klaar om het eerste gevaar uit de weg te ruimen. Echter was er geen gevaar, maar een overledenen. De geur vaan twolegs hing om Gemstone heen en Smokegaze hoorde Severlight er iets op zeggen. Toen kwam Butterstar. Het was halve maan en Fairfaith kon niet komen. Daarbij was Gemstone al dood, dat was vanzelf sprekend. Smokegaze sloot zijn ogen en slaakte een trillende zucht. Vervolgens moest Smokegaze mee met Severlight om te onderzoeken wat er gebeurd kon zijn. "Komt goed," reageerde Smokegaze terwijl hij Severlight al opzocht. Vervolgens sprak Butterstar nog tegen de clan en moesten ze rustig blijven en niets doen tot Severlight en hij weer terug waren met meer nieuws.


Cats have no wings YeIsY95
Cats have no wings PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivysniff
Medicine cat
Cats have no wings Beertjeava
Beertje
1457
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: ▼ 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: Cats have no wings   Cats have no wings Icon_minitimezo 22 mei 2016 - 17:04

Chivykit keek naar de vreemde kattin. Ze luisterde naar de gorgelende geluiden die ze maakte. Het was iets wat ze niet verwacht had. Nog steeds verstopt achter Vixencry drong het langzaam tot haar door. Niet helemaal. Ze besefte niet dat de poes dood ging - of nu al was -, maar het beeld zou ze niet meer uit haar kop krijgen. Het beeld van leed en het geroep van de andere katten. Iets wat ze voor het eerst meemaakte: intens verdriet en paniek. Uit het niets werd ze omhoog getild. Ze probeerde zich niet uit de greep te wurmen omdat ze die herkende. Haar mama. Alleen kwam er niet iets blij van haar lippen. Ze staarde nog steeds naar de bruin-witte kattin die daar maar lag te liggen. Niemand die iets deed. Haar moeder draaide zich om en haar ogen scheurden zich van het beeld. Ze wiegde heen en weer toen ze naar de den liepen van Fairfaith, maar stopte uiteindelijk. Butterstar, de kattin die haar had getroost en wie ze lief vond sprak hen tegen. Chivykit keek naar haar. Volledig in shock. Ze was eventjes van de wereld.


Cats have no wings 222
chivy
Snowflake I'm trying to keep you safe. You gave me your trust and I want you in my safe place. Keep you to winter when you won't be needing me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cats have no wings QP0r8bx
giro555
1285
Actief
"Uncertainty is the most stressful thing."

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Futuresong
BerichtOnderwerp: Re: Cats have no wings   Cats have no wings Icon_minitimezo 22 mei 2016 - 17:48

Ze was net teruggekomen van een geslaagde jacht toen ze van alles hoorde in het kamp. Snel gooide ze haar vangst op de stapel vervolgens aflopend op het geluid. Ze kreeg nog net de laatste woorden van haar leider mee en zag Smokegaze weglopen toen ze haar blik richtte op Gemstone. Vol schrik keek ze weg door het feit dat ze een flashback had gekregen naar de dood van haar zus, haar hart werd samengeknepen en haar brein leek haar te vertellen niet meer te staan. Ze was een brak en dit was de druppel voor haar om in te storten. Dit was de tweede keer dat dat gebeurde voor haar clan en schaamte kon er ook nog wel bij. Met tranen in haar ogen begroef ze haar neus in het vachtje van de poes. "May starclan light your path." Ze kon het niet. Niks meer. Misschien moest ze gewoon vluchten. Weg van alles.


✞ Raza ✞ Glowstick Futuresong
Cats have no wings 4KAtOpk
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cats have no wings FlnbfXF
Dee
164
Afwezig
"He's beauty, he's grace,
he'll punch you in the face."

CAT'S PROFILE
Age: Ageless | Died at 17 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Breakingpoint
BerichtOnderwerp: Re: Cats have no wings   Cats have no wings Icon_minitimema 23 mei 2016 - 14:43

Breakingpaw sliep nog niet zo lang in de apprentice den. Hij miste zijn moeder een beetje, maar hij vond het ook supercool dat hij eindelijk kon leren om een warrior te worden. Natuurlijk zat hij met de eldertaken opgescheept. Hij was in de den van de elders hun mos aan het verschonen toen Gemstone doodging. De jonge leerling had het niet door, hij luisterde naar de verhalen van 'de goeie ouwe tijden'. Pas toen hij zijn moeders angstgeur rook, had hij door dat er iets goed mis was. Toen hij uit de den kwam zag hij zijn moeder met haar snuit tegen Gemstone aangedrukt. Maar, Gemstone was dood. Hij slaakte een kreetje en liep daarna een beetje ongemakkelijk dichterbij. Gemstone was de zus van Vixencry. Die dan weer de moeder van Tinkerkit, Mockingkit, Pouncingkit en Thawkit was. Hij zag dat zijn moeder huilde en drukte zich tegen haar aan. ''Mama?'' Mauwde hij met een trillerig stemmetje. ''Waarom is Gemstone doodgegaan?'' Vervolgde hij terwijl hij weg probeerde te kijken van het levenloze lijk van de kattin.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Cats have no wings
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: