No one else can speak the words on your lips 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 No one else can speak the words on your lips

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Pommeline
67
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: No one else can speak the words on your lips   zo 22 mei 2016 - 10:38

Met een forel tussen haar tanden wandelde de slanke kattin het kamp binnen. De temperatuur was goed gestegen de afgelopen weken, en nu was er prooi in overvloed. Thistle was blij dat Bare-Leaf eindelijk voorbij was. Nadat ze haar prooi op de prooistapel had gelegd ging ze zitten op een rustig plekje in de zon. Thistlebreeze keek zoals gewoonlijk door het kamp, op zoek naar kittens of apprentices om iets te doen te geven. Toen ze zag dat iedereen wel iets te doen had, gaf ze het op en legde haar kop op haar poten. Ze voelde de zon branden op haar hoofd en zuchtte genietend. Ze viel half in slaap totdat ze werd verstoord door een andere kat in het kamp.

{OPEN}


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aspenpaw
Member

Renske
637
Actief
“Listen, smile, agree, and then do whatever the f*ck you were gonna do anyway.”CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: No one else can speak the words on your lips   zo 22 mei 2016 - 11:01

Het was heerlijk weer, maar helaas was er geen mogelijkheid voor Aspenpaw om ervan te genieten. Zonder mentor was er nog geen mogelijkheid voor hem geweest om het kamp te verlaten, aangezien Butterstar zulke strenge regels had. Maar de apprentice wist dat hij geduldig moest wachten en dat zijn tijd vanzelf weer zou komen. In de tussentijd werd hij wel beziggehouden met andere klusjes.
Aspenpaw merkte op dat een andere poes het kamp binnen kwam, terug van haar jacht. Zijn snorharen trilden toen hij opkeek en zag dat de poes alleen ging liggen. Misschien wilde ze wel een beetje gezelschap, aangezien hij op dit moment toch niets beters te doen had. Aspenpaw kwam overeind en fatsoeneerde snel zijn vacht, waarna hij zelfverzekerd naar de rood-witte poes liep. ‘Hey,’ sprak de jonge kater vriendelijk toen hij naast haar ging zitten. Opeens realiseerde hij dat hij de poes waarschijnlijk had gestoord, want haar ogen waren dicht geweest. Lekker tacvol, Aspen!


Those who dream by night, in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it was vanity...  

But the dreamers of the day are dangerous men, for they may act their dream with open eyes, to make it possible.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Pommeline
67
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: No one else can speak the words on your lips   zo 5 jun 2016 - 20:04


Met een verstoorde blik in haar ogen tilde Thistle haar hoofd op en keek nors naar de kat voor haar. Die blik verzachtte toen ze zag dat het nog maar een jonge apprentice was. Aspenpaw. "Dag Aspenpaw," mauwde ze quasi-vriendelijk. "Hoe gaat het met je?" Ze bekeek de kater eens goed. Hij was al veel groter dan de laatste keer dat ze hem had gezien, in de nursery. Toen was hij nog een speelse kitten. Nu was hij een apprentice met taken en plichten. Daar zou ze hem zometeen wel aan herinneren.

-Sorry laat :3


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
No one else can speak the words on your lips
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: