{Sharing Tongues} A little peace of heaven - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {Sharing Tongues} A little peace of heaven

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Tinkerpaw
Member
{Sharing Tongues} A little peace of heaven - Pagina 2 OQivzGZ
Yanthe
120
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Tinkerpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} A little peace of heaven   {Sharing Tongues} A little peace of heaven - Pagina 2 Icon_minitimevr 1 jul 2016 - 23:01

"Ik pakte wat anders omdat het verse prooi voor de elder en de queens is, snap je?" De kitten draaide haar kopje terug naar de warrior toen hij antwoord gaf op haar eerdere vraag. Haar aandacht zat niet meer bij de vraag, die ze eerder gesteld had. Ze knikte dan ook maar gewoon op wat de kater gezegd had. De verse prooi was voor elders en queens. Ondanks dat ze snel afgeleid was, ving ze zulke dingen wel op, al kwam dat misschien niet zo over. Toen hij vroeg naar wat ze aan het kijken was, keek ze terug naar de enkele stenen die iets verder lagen. "Naar die stenen," mauwde ze en sprong er bijna huppelend naartoe. "Ze lijken op vissen." grinnikte de kitten en probeerde één van de stenen vervolgens met haar bekje vast te pakken, wat natuurlijk niet lukte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member
{Sharing Tongues} A little peace of heaven - Pagina 2 7isDH8r
Nathalie
1185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smokegaze
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} A little peace of heaven   {Sharing Tongues} A little peace of heaven - Pagina 2 Icon_minitimeza 2 jul 2016 - 16:46

Smokegaze moest toch wel lachen bij de woorden van Tinkerkit. Zij keek naar de stenen en zei dat ze op stenen leken, waarna ze naar de stenen toe was gehuppeld en één probeerde te pakken. Smokegaze volgde haar en duwde met haar poot een steen naar haar toe, wat hem wel lukte omdat hij groter en veel ouder was. "Is dat zo?" Vroeg hij op de opmerking van Tinkerkit. "Ik zie geen vis," merkte hij op. "Hoe zie jij er dan een vis in?" Vroeg hij vervolgens, terwijl hij de steen met een frons bestudeerde. Ja, Smokegaze hield van kittens en ging graag met ze op. Hij schaamde zich er ook niet voor en wist dat andere katten naar hem en Tinkerkit keken. Sommigen rolde met hun ogen, anders glimlachten.

TAG: Tinkerkit


{Sharing Tongues} A little peace of heaven - Pagina 2 YeIsY95
{Sharing Tongues} A little peace of heaven - Pagina 2 PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whirlpool
Member
{Sharing Tongues} A little peace of heaven - Pagina 2 DPKsfdL
hannah
417
Actief
Everything is awesome

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Whirlpool
BerichtOnderwerp: Re: {Sharing Tongues} A little peace of heaven   {Sharing Tongues} A little peace of heaven - Pagina 2 Icon_minitimeza 2 jul 2016 - 17:17

Net was hij teruggekomen van een geslaagde jacht toen hij een groepje katten bij elkaar zag zitten. Trots legde hij zijn prooi op de stapel, wie had er ooit gedacht, dat Whirlpool in zo'n goede warrior zou veranderen. Goed, hij had nog zo zijn domme acties, en in tegenstelling tot zijn lichaam was zijn brein niet gegroeid, maar hij deed zijn taken voorbeeldig. Iedereen zou dat ook denken, zoon van dé Butterstar. Maar het was niet altijd zo geweest. Verlaat warrior, dat was al zo'n gedoe geweest. En dat terwijl hij getraind werd door de leider! Nou ja, voor hem was het nog altijd mama....

Tag: Open


We look for stranger things
{Sharing Tongues} A little peace of heaven - Pagina 2 ZDBIjof
'cause that's just who we are
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Sharing Tongues} A little peace of heaven
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: