Hey you {Rushinpaw} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Hey you {Rushinpaw}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hey you {Rushinpaw} FlnbfXF
Dee
164
Afwezig
"He's beauty, he's grace,
he'll punch you in the face."

CAT'S PROFILE
Age: Ageless | Died at 17 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Breakingpoint
BerichtOnderwerp: Hey you {Rushinpaw}   Hey you {Rushinpaw} Icon_minitimeza 28 mei 2016 - 8:26

In zijn kittentijd had Breakingpaw al een paar vrienden gemaakt, waaronder Rushingpaw. Ze speelden voornamelijk spelletjes want Rush was nogal hyper. Maar wel vriendelijk hoor. Breakingpaw was aan het 'zwemmen' in de beek die het Riverclan camp van de buitenwereld scheidde. Hij kon het wel, maar het ging nog niet zo goed, snel en sierlijk als oudere apprentices. Als hij een mentor kreeg bij de volgende ceremonie, leerde die hem wel zwemmen. Tot dan oefende hij het 'zwemmen' aan de rand van het kamp, waar het water ondiep was.

Rushingpaw eerst, daarna open.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hey you {Rushinpaw} DPKsfdL
Kath
69
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rushingpaw
BerichtOnderwerp: Re: Hey you {Rushinpaw}   Hey you {Rushinpaw} Icon_minitimeza 28 mei 2016 - 13:11

De jonge poes keek opgewekt het kamp door om te zien wie ze nu weer eens lastig kon vallen met haar geklets. Echter was het kamp zo goed als leeg rond deze tijd van de dag. Het was al bijna zonhoog en de meeste warriors waren op patrouille of aan het jagen. Of ze waren hun apprentices aan het trainen wat betekende dat er zo goed als niemand in het kamp was. En momenteel had ze niet zoveel zin om bij de elders een praatje te maken. Het was sowieso al knap dat die katten nog iets aan haar te vertellen hadden. Ze was er inmiddels best vaak langs geweest. Eigenlijk kon ze niet wachten tot ze bij de volgende ceremonie ook een mentor toegewezen kreeg, zodat ze niet telkens in het kamp hoefde rond te hangen.
Nog een laatste keer keek ze het kamp rond tot haar ogen vielen op een andere kat. Het was Breakingpaw. Ze hadden samen in de Nursery gelegen en veel spelletjes gespeeld in hun kittentijd. Rushingpaw liep erheen en keek toe hoe de kater in het water waadde. 'Lekker aan het zwemmen?' merkte de tabby poes grijnzend op terwijl ze nu ook aan de rand van het water ging staan. 'Verheug je je ook op het feit dat we binnenkort een mentor zullen krijgen?' vroeg ze vervolgens enthousiast. Ze wilde echt vet graag meetrainen met de andere apprentices en ze wilde zo snel mogelijk een warrior worden. Het leek haar zo leuk om die taak op zich te nemen als ze eenmaal oud genoeg was!


Hey you {Rushinpaw} 1j1aw0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hey you {Rushinpaw} FlnbfXF
Dee
164
Afwezig
"He's beauty, he's grace,
he'll punch you in the face."

CAT'S PROFILE
Age: Ageless | Died at 17 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Breakingpoint
BerichtOnderwerp: Re: Hey you {Rushinpaw}   Hey you {Rushinpaw} Icon_minitimedo 2 jun 2016 - 14:57

''Lekker aan het zwemmen?'' Sprak een bekende stem achter Breakingpaw. Hij keek om en zag Rushingpaw, een goede vriendin. Ze hadden als kitten veel samen gedaan. ''Yup'' Hijgde hij terwijl hij naar de kant zwom. ''Verheug je je ook op het feit dat we binnenkort een mentor zullen krijgen?'' Vroeg ze met een enthousiast stemvolume. Breakingpaw kwam uit het water en schudde zijn halflange vacht uit waardoor de spetters in het rond vlogen. Beteuterd keek hij naar Rushingpaw. ''Sorry voor dat.'' Grinnikte hij. ''En ja, natuurlijk! Dan kan ik eindelijk leren vechten als een warrior!'' Hij ging zitten en likte zijn poot.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hey you {Rushinpaw} DPKsfdL
Kath
69
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rushingpaw
BerichtOnderwerp: Re: Hey you {Rushinpaw}   Hey you {Rushinpaw} Icon_minitimezo 5 jun 2016 - 13:03

'Yup.' antwoordde Breakingpaw terwijl hij nu naar de kant kwam gezwommen. Rushingpaw begon al vrolijk verder te babbelen over dat ze zin had om een mentor te krijgen. De kater tegenover haar was op de kant geklommen en schudde zijn vacht uit terwijl spetters in het rond vlogen. Rushingpaw keek vlug weg waarop Breakingpaw grinnikend zijn excuses aanbood. Rushingpaw grinnikte ook even kort om zijn actie waarop ze hem vervolgens nieuwsgierig aankeek, wachtend op antwoord van haar vraag. ''En ja, natuurlijk! Dan kan ik eindelijk leren vechten als een warrior!'' Rushingpaw grijnsde om zijn enthousiasme. 'Ja inderdaad! Ik wil zo graag goed kunnen vechten. Ik wil heel sterk worden en later iedereen beschermen tegen het kwaad.' zei ze vrolijk terwijl ze al in haar gedachtes kreeg hoe het er dan allemaal uit zou zien. Ze wilde graag de clan laten zien dat ze sterk zou zijn. En loyaal natuurlijk. 'Wie weet krijgen we wel dezelfde mentor,' bedacht Rushingpaw zich toen terwijl ze Breakingpaw aankeek. Ja, dat leek haar leuk. Om samen met de kater Warrior te worden. Sowieso leek het haar heel leuk om samen met alle andere apprentices Warrior te worden. Dan zou ze samen met Breakingpaw, Owlpaw en Narrowpaw allemaal tegelijk Warrior worden!


Hey you {Rushinpaw} 1j1aw0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hey you {Rushinpaw}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: