Riverclan Ceremony 06-2016 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Riverclan Ceremony 06-2016

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Butterstar
River Queen
Riverclan Ceremony 06-2016 XbUUF0W
Michelle
6539
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Riverclan Ceremony 06-2016   Riverclan Ceremony 06-2016 Icon_minitimedo 2 jun 2016 - 22:22

Met een uitgebreide gaap rekte Butterstar zichzelf uit. Een snelle lik over haar borst gevend voor ze uit haar den stapte en er op sprong. "Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen voor een clanmeeting!" Luid liet ze haar stem horen en ging zitten wachtend tot iedereen zich verzameld had. Een zachte glimlach op haar lippen.

Zodra iedereen aanwezig was keek ze rond haar clan en knikte langzaam voor de leader opnieuw omhoog kwam. "Vandaag komen we bijeen om een aantal apprentices nieuwe mentoren te geven. Er zijn nog geen apprentices klaar om Warrior te worden maar ik weet zeker dat dit snel genoeg zal gebeuren, ik wil dat iedereen zo snel mogelijk zo sterk mogelijk wordt. Er is een gevaar dat zich steeds dichter naar ons toebeweegt en iedereen moet hiervoor klaar zijn." Een serieuze blik in haar ogen gaf weg hoeveel zorgen ze zich maakte. Twolegs bij de rivier. Gemstone dood.. Gracekit overleden. Het was allemaal teveel geweest en met geen nieuwe warriors en de Mentoren met hun poten vol maakte ze zich meer en meer zorgen. "Breakingpaw en Rushingpaw, jullie zullen getrained gaan worden door Ashpool. Ashpool ik vertrouw jou dat je deze twee apprentices tot volwaardig warrior zal trainen." Zachtjes glimlachte ze even en draaide haar hoofd naar de volgende warrior. "Spellbound, jij zal Butterpaw en Apricotpaw gaan trainen tot deze warrior zijn geworden. Aspenpaw zal getrained worden door Bitterball. Fallowpaw door Futuresong en Narrowpaw door Lynxfang." Snel keek ze naar de mentoren en apprentices en knikte ze ieder een voor een aan.

"We gaan door moeilijke tijden heen. Windclan die een duidelijke oorog met ons wil. Honden die denken dat het woud van hen is en Twolegs die hun kamp bij onze rivier hebben opgesteld. Niemand mag er alleen op uit gaan, ik wil dat iedereen tenminste een iemand bij zich heeft, ga geen conflicten aan maar kom direct bij mij melden als er iets aan de hand is. Ik wil niet nogmeer levens verliezen." Zachtjes zuchtte ze en keek even om. "Severlight, wil jij vertellen wat jij en Smokegaze gezien hebben bij de Twolegnesten?" Vroeg ze zacht de warrior aankijkend terwijl ze plaats maakte voor de jonge kattin op de hoge rots. De ceremonie was nog niet voorbij, er was nog teveel door te spreken en teveel katten die hier naar moesten luisteren al zouden ze mogelijk denken dat het niet belangrijk was.. Maar dat was het wel, dit was van levensbelang. Daarom bleef ze in stilte staan wachtend op woord van Sever of Smoke.

- Let even op een overicht van al het nieuws in dit topic. Hier staan ook de mentoren en apprentices weergegeven en de Clan Resources.
- Deze ceremonie is echt bedoeld voor iedereen om te reageren, er moeten nog een aantal belangrijke dingen besproken worden dus alsjeblieft reageer ook lekker actief. Ik zelf ben niet super actief excuses daarvoor maar zal wel posten als dit topic gewoon vol gehouden wordt.
-
lijstje:
 


Riverclan Ceremony 06-2016 Qf6d0K3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverclan Ceremony 06-2016 RByGB9F
Loïs
241
Actief
"When a woman says later, what she really means is not ever!"

CAT'S PROFILE
Age: ☼ 26 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Severlight
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony 06-2016   Riverclan Ceremony 06-2016 Icon_minitimedo 2 jun 2016 - 22:34

De stem van Butterstar deed haar doen opkijken van het wassen van zichzelf. Het was nu een week geleden sinds de dood van haar tante en het onderzoek van haar en Smokegaze. Ze hadden het slechte nieuws al aan de leidster verteld, maar deze wilde wachten tot deze ceremonie voordat het nieuws uitgebracht werd. Aangezien RiverClan lastige omstandigheden op zich af leek te krijgen de laatste tijd, hadden ze tijd nodig om te herstellen voordat ze een volgende ramp op hun dak kregen. Nu was het echter tijd om ook de rest van de Clan in te lichtten over de situatie bij de rivier. Echter was het eerst tijd om de ceremonie zoals gewoonlijk te laten gaan. Toen zij werd geroepen door Butterstar, knikte ze naar haar en stapte naar voren. Ze wilde voor de hogerots gaan staan, maar zag toen dat de andere kattin plek voor haar vrij had gemaakt om naast haar te komen. Severlight sprong hierop, en hoewel ze eigenlijk gelijk had moeten beginnen met praten, moest ze even halt nemen om dit in zich op te laten nemen. Nog nooit had ze op deze steen gestaan en ze had ook niet verwacht dit ooit te doen. In andere omstandigheden had ze gegrijnsd, maar nu was haar gezicht recht. "Katten van RiverClan." begon ze, haar stem vast. Ze was niet zenuwachtig, aangezien ze in haar dagelijkse leven kickte op aandacht. Het liefste stond ze in het middelpunt en dat gebeurde ook vaak, waardoor ze nu geen kriebels voelde. "Zoals jullie weten is mijn tante Gemstone nu ongeveer een week geleden overleden. Er was hier een reden voor. Velen van jullie hebben gezien in wat voor toestand ze was, en de geur van twolegs hing over haar heen. Ik ben toen, samen met Smokegaze, op onderzoek uitgegaan en we zijn tot een ontdekking gekomen." vervolgde ze en zuchtte. "De twolegs hebben kamp gemaakt bij de rivier. Ze zijn met velen, zelfs met hun kits en met honden. Het is er gevaarlijk gebied, Gemstone is hier een goed voorbeeld van - zie wat zij kunnen aanrichten tot een kat. Maar ze doen ook nog iets anders. Ze stelen onze vis!" haar stem klonk opnieuw fel, maar ze hield zich in om niet te gaan lopen schelden. Zo wilde ze haar eerste keer op de hogesteen niet laten verlopen. "Ik weet niet hoe lang ze nog van plan zijn om te blijven, maar ik ben iedere dag teruggekeerd om te checken en ze zijn er iedere dag opnieuw nog steeds, met dezelfde dingen in het water die zoveel vissen uit het water halen die de Clan voor een hele dag zouden kunnen voedden." Severlight keek naar haar leidster, knikte, en sprong toen van de hogerots af.


Riverclan Ceremony 06-2016 9iczth
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverclan Ceremony 06-2016 FlnbfXF
Dee
164
Afwezig
"He's beauty, he's grace,
he'll punch you in the face."

CAT'S PROFILE
Age: Ageless | Died at 17 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Breakingpoint
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony 06-2016   Riverclan Ceremony 06-2016 Icon_minitimevr 3 jun 2016 - 8:27

"Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen voor een clanmeeting!" Klonk de stem van Butterstar luid. Breakingpaw keek enthousiast op en snelde zich naar een plaatse vooraan, waar hij alles goed kon horen en zien. Vandaag zou hij een mentor krijgen!
"Vandaag komen we bijeen om een aantal apprentices nieuwe mentoren te geven. Er zijn nog geen apprentices klaar om Warrior te worden maar ik weet zeker dat dit snel genoeg zal gebeuren, ik wil dat iedereen zo snel mogelijk zo sterk mogelijk wordt. Er is een gevaar dat zich steeds dichter naar ons toebeweegt en iedereen moet hiervoor klaar zijn." Butterstar bedoelde de dood van Gemstone. Maar Breakingpaw probeerde zich zoveel mogelijk te concentreren op of hij zijn naam hoorde. "Breakingpaw en Rushingpaw, jullie zullen getrained gaan worden door Ashpool. Ashpool ik vertrouw jou dat je deze twee apprentices tot volwaardig warrior zal trainen." Mauwde Butterstar met een vriendelijke glimlach. Ashpool zal hem gaan trainen? Supercool! En wat nog beter was, dat hij de training mocht delen met Rushingpaw! Breaking wilde al naar zijn mentor gaan, maar Butterstar was nog niet uitgesproken.

"We gaan door moeilijke tijden heen. Windclan die een duidelijke oorog met ons wil. Honden die denken dat het woud van hen is en Twolegs die hun kamp bij onze rivier hebben opgesteld. Niemand mag er alleen op uit gaan, ik wil dat iedereen tenminste een iemand bij zich heeft, ga geen conflicten aan maar kom direct bij mij melden als er iets aan de hand is. Ik wil niet nogmeer levens verliezen." Oke, oke. Breakingpaw snapte wel dat het gevaarlijk was. Maar hij kon er dus niet meer alleen op uitgaan. "Severlight, wil jij vertellen wat jij en Smokegaze gezien hebben bij de Twolegnesten?" Dat trok de aandacht van de jonge leerling. Hij keek om naar Severlight, die op de rots sprong en begon met vertellen. "Zoals jullie weten is mijn tante Gemstone nu ongeveer een week geleden overleden. Er was hier een reden voor. Velen van jullie hebben gezien in wat voor toestand ze was, en de geur van twolegs hing over haar heen. Ik ben toen, samen met Smokegaze, op onderzoek uitgegaan en we zijn tot een ontdekking gekomen." Mauwde de grijze krijger. "De twolegs hebben kamp gemaakt bij de rivier. Ze zijn met velen, zelfs met hun kits en met honden. Het is er gevaarlijk gebied, Gemstone is hier een goed voorbeeld van - zie wat zij kunnen aanrichten tot een kat. Maar ze doen ook nog iets anders. Ze stelen onze vis!" Sprak ze fel waarna er een zacht gemurmel uit de menigte kwam. "Ik weet niet hoe lang ze nog van plan zijn om te blijven, maar ik ben iedere dag teruggekeerd om te checken en ze zijn er iedere dag opnieuw nog steeds, met dezelfde dingen in het water die zoveel vissen uit het water halen die de Clan voor een hele dag zouden kunnen voedden." Breakingpaw zwiepte bang met zijn staart. Ze zouden toch niet verhongeren? Severlight was intussen al van de rots afgesprongen. Breaking schudde verward zijn kop en keek rond of hij zijn mentor zag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverclan Ceremony 06-2016 >
Sanne
136
Actief
Hold fast to dreams for if dreams die, life is a broken-winged bird that cannot fly

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Fallowsong
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony 06-2016   Riverclan Ceremony 06-2016 Icon_minitimevr 3 jun 2016 - 9:34


Vol trots zat de kleine apprentice voor de den van haar leider. Vol met spanning en enthousiasme wachtte ze af. De apprentices die naast haar zaten leken even zenuwachtig, maar ze wist dat dit voor hen allemaal in een positieve zin was. Fallowpaw had glinsteringen in haar ogen, dit was haar moment. Eindelijk zou ze een apprentice worden, eindelijk zou ze leren om voor haar Clan te vechten en te jagen. Fallow stak haar borst vooruit toen Butterstar begon met spreken. Er lag nu al een dringende taak op haar te wachten.. Een dreiging en iedereen moest zo snel mogelijk zo sterk mogelijk worden. Fallowpaw was vastbesloten om haar clanleider niet teleur te stellen. Het duurde lang voor ze haar naam hoorde. Wie zou haar mentor zijn? Eigenlijk vond ze iedereen wel goed. Het verbaasde haar dan ook enorm toen ze de naam van de deputy hoorde. Haar ogen vergrootten zich en een gigantische glimlach sierde haar gezicht. Dit was een grapje? Fallowpaw moest haar best doen om niet flauw te vallen. Ze knikte stevig naar haar leider toen deze was uitgesproken en zocht toen verlegen naar de ogen van haar nieuwe mentor.


Riverclan Ceremony 06-2016 EcWHm4K
If you like Pina Colada's, and getting caught in the rain. If your not into yoga, if you have half a brain.
If you like making love at midnight, in the dunes on the cape. Then I'm the love that you've looked for,
Write to me and escape.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverclan Ceremony 06-2016 QP0r8bx
giro555
1285
Actief
"Uncertainty is the most stressful thing."

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Futuresong
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony 06-2016   Riverclan Ceremony 06-2016 Icon_minitimevr 3 jun 2016 - 16:32

Rustig plaatste ze zich naast Butterpaw en Breakingpaw vooraan de den van Butterstar. Het was raar om daar te staan, ze stond er meestal of op of helemaal achteraan voor de enthousiaste jongen. Maar ze wilde bij hen staan, dus deed ze dat ook maar gewoon.

Toen ze uit was gesproken slikte ze kort, om vervolgens naar Severlight te luisteren. Het verbaasde haar ergens hoe makkelijk en onnerveus ze sprak, hoe aandachtsgeil iemand ook kon zijn. Een klein geïrriteerd gevoel borrelde er in zich op, verdomde tweebenen.

"Ga ze maar zoeken." Sprak ze naar Breaking en Butter voor ze zelf naar Fallowpaw toe ging. Het was fijn om weer een apprentice te hebben, haar gedachtes zouden gefocust zijn op haar en niet op zichzelf. Van ver zag ze haar al zoeken en stapte ze op haar af, met een vriendelijke glimlach. Een nieuwe generatie iets bijleren, wat was er mooier? "Hallo Fallowpaw." Kort raakte ze haar neusje aan. "Ik wil morgen, als de zon op zijn hoogste staat, je bij de ingang van het kamp zien. We gaan een sterke warrior van je maken."


✞ Raza ✞ Glowstick Futuresong
Riverclan Ceremony 06-2016 4KAtOpk
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beartooth
Member
Riverclan Ceremony 06-2016 Tumblr_mgztfm5t7r1rkfvjso1_500
Beertje
485
Actief
The kindest men
know no love

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons ❋
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Beartooth
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony 06-2016   Riverclan Ceremony 06-2016 Icon_minitimevr 3 jun 2016 - 18:57

Het was een ceremonie. Er gebeurde niets met hem, zijn mentor of zijn rang, maar hij was uit gewoonte en plicht toch aanwezig. Hij wilde ook meer weten over de situatie met de Twolegs. Dus hij luisterde geduldig naar de ceremonie. Er waren echter geen kittens die apprentice werden of apprentices die warrior werden. Bearpaw keek naar boven, naar zijn leider. Hij zou extra trainen, ook zonder Creamyfrost. Om sneller warrior te worden. Hij luisterde naar de woorden van zijn leider die hem diep bedroefd maakten. Daarna naar die van Severlight. Nog erger. "Ik weet niet hoe lang ze nog van plan zijn om te blijven, maar ik ben iedere dag teruggekeerd om te checken en ze zijn er iedere dag opnieuw nog steeds, met dezelfde dingen in het water die zoveel vissen uit het water halen die de Clan voor een hele dag zouden kunnen voedden." Bearpaw sprong recht. "We moeten iets doen!"


flower flower ❋
do we meet in the great lands with grass that reaches the skies?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
Riverclan Ceremony 06-2016 10zzaxg
Julia
6301
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony 06-2016   Riverclan Ceremony 06-2016 Icon_minitimevr 3 jun 2016 - 22:36

Er was een diepe frons in zijn voorhoofd ontstaan terwijl hij luisterde naar de verhalen. Hij was op zijn gebruikelijke plekje gaan zitten voor de ceremonie, maar de woorden die er uitgesproken werden had hij niet verwacht. Hij had wel wat vreemde dingen opgevangen, maar dat het zo schrijnend was had hij nog niet doorgehad. Het was ernstig, heel ernstig, ze zouden heel alert moeten zijn. En niet alleen dat het zou er ook voor kunnen zorgen dat ze minder prooi zouden hebben, juist nu ze weer aan moesten sterken van de strenge Leafbare. Toen de stem van één van zijn apprentices klonk, gleed zijn blik naar de jonge kater. Hij stond op en liep naar Bearpaw toe, om naast hem te kunnen gaan zitten. “Dat gaan we ook Bearpaw, maar beloof me dat je geen gekke dingen alleen gaat doen oké?” Sprak hij zachtjes tegen hem, zodat niet meteen de hele clan getuige zou zijn van zijn woorden. “We zullen nog harder trainen.” Vervolgde hij iets harder tegen de jonge kater. Daarna gleed zijn blik naar zijn tante. “We hebben de vis nodig om aan te sterken van de strenge leafbare.” En ze moesten er dus alles aan doen om er voor te zorgen dat ze niet te veel prooi zouden verliezen aan twolegs.  I'm hunting with StarClan
Riverclan Ceremony 06-2016 R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flowpetal
Member
Riverclan Ceremony 06-2016 LH5bNQI
Bo ~
593
Actief
Don’t cry, don’t cry little bird
Though you are scared and you’re hurt
You’re gonna wake up
It’s only a dream
And why do dreams make people scream

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Flowpetal
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony 06-2016   Riverclan Ceremony 06-2016 Icon_minitimeza 4 jun 2016 - 17:02

RiverClan Ceremony

Iedereen wist wat er aan de hand was, vis was schaarser, honden... en een heel lijstje kon opgenoemd worden. Het maakte haar zenuwachtig. Vis was het belangrijkste wat ze aten en als dat weg genomen werd... Dan wist ze ook niet meer wat ze moesten doen. "Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen voor een clanmeeting!" klonk er van de leader af... Butterstar... Zou ze een oplossing hebben? Vast wel.. toch? Ze luisterde mee met de hele ceremonie, riep de namen mee en slikte even. "We gaan door moeilijke tijden heen. Windclan die een duidelijke oorog met ons wil. Honden die denken dat het woud van hen is en Twolegs die hun kamp bij onze rivier hebben opgesteld. Niemand mag er alleen op uit gaan, ik wil dat iedereen tenminste een iemand bij zich heeft, ga geen conflicten aan maar kom direct bij mij melden als er iets aan de hand is. Ik wil niet nogmeer levens verliezen." klonk er naar de naamceremonies en de apprentices... Flow slikte even, dat was dan dat... Ze was te bang om iemand mee te vragen, dezelfde reden waarom ze nu zo ver mogelijk achteraan stond... "Severlight, wil jij vertellen wat jij en Smokegaze gezien hebben bij de Twolegnesten?" Eh... Flow keek op en knipperde even. Severlight sprong op de steen, waardoor Flow even slikte. Nu zou het komen... "Katten van RiverClan." Haar stem was zo vast en zelfverzekerd... Iets wat zij nooit zou kunnen hebben. Ze wist het al, ze zou niks er uit kunnen krijgen als ze daar zou moeten staan. "Zoals jullie weten is mijn tante Gemstone nu ongeveer een week geleden overleden. Er was hier een reden voor. Velen van jullie hebben gezien in wat voor toestand ze was, en de geur van twolegs hing over haar heen. Ik ben toen, samen met Smokegaze, op onderzoek uitgegaan en we zijn tot een ontdekking gekomen." Yeah... Dat herinnerde ze nog wel.. Arme Gemstone. Ook al kende ze haar niet goed, het was toch een clangenoot... "De twolegs hebben kamp gemaakt bij de rivier. Ze zijn met velen, zelfs met hun kits en met honden. Het is er gevaarlijk gebied, Gemstone is hier een goed voorbeeld van - zie wat zij kunnen aanrichten tot een kat. Maar ze doen ook nog iets anders. Ze stelen onze vis!" Wát? Ze deden wat? Flow keek met grote angstige ogen naar Severlight op de steen... maar... Dat konden ze niet doen toch..? "Ik weet niet hoe lang ze nog van plan zijn om te blijven, maar ik ben iedere dag teruggekeerd om te checken en ze zijn er iedere dag opnieuw nog steeds, met dezelfde dingen in het water die zoveel vissen uit het water halen die de Clan voor een hele dag zouden kunnen voedden." Ze trilde even en sloot haar ogen. Dit konden ze niet maken.... Ze trilde en zocht met haar gele ogen naar Butterstar, ze had wel een oplossing... toch? Dat moest toch? Ze wist echt niet wat ze anders nog moest gaan doen en-... Ze was bang.. Ze was zo bang...

Tag: AloneRiverclan Ceremony 06-2016 331gcih
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Narrowpaw
Member
Riverclan Ceremony 06-2016 Ngvl81
Max
778
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Narrowpaw
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony 06-2016   Riverclan Ceremony 06-2016 Icon_minitimeza 4 jun 2016 - 20:18

Narrowpaw had zich bij de menigte gevestigd. De ceremonie was begonnen en hij wilde het niet missen natuurlijk. Hij zou vandaag een nieuwe mentor krijgen. "Spellbound, jij zal Butterpaw en Apricotpaw gaan trainen tot deze warrior zijn geworden. Aspenpaw zal getrained worden door Bitterball. Fallowpaw door Futuresong en Narrowpaw door Lynxfang." Hij spitste zijn oren bij het horen van zijn naam. Hij zou vanaf nu getraind worden door Lynxfang. Hij zocht zijn mentor om bij hem te gaan staan. Ook al was dit zijn tweede ceremonie, hij was er nog steeds erg enthousiast over. Nu kon hij zich weer laten zien tijdens zijn trainingen. Zodat hij ooit zij aan zij zou gaan vechten voor zijn eigen clan. Daar had hij altijd al van gedroomd.


°°
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member
Riverclan Ceremony 06-2016 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony 06-2016   Riverclan Ceremony 06-2016 Icon_minitimeza 4 jun 2016 - 21:13

Lynxfang was die ochtend voor de verandering in het Camp gebleven en had daar wat kleine klusjes gedaan en ook wel wat Apprentices opdrachten gegeven, zodat ze tenminste bezig bleven terwijl ze in het Camp moesten blijven. Het was een rustige ochtend voor hem, ondanks dat de bedreigingen aan het stijgen waren. Toen Butterstar's bekende oproep klonk was hij net bezig met het verwijderen van teken uit de vacht van een Elder. Een van de weinige medische dingen die hij kon, maar hij had dat dan ook al geleerd als Apprentice. Het was geen fijn klusje en hij hoefde het natuurlijk op zich ook niet te doen. ''Volgens mij was dat toch de laatste''zei hij, terwijl hij het los geweekte diertje zachtjes van de vacht afveegde en het vervolgens dood trapte. Hij knikte even naar de katten en ging toen naar buiten toe om de Ceremonie bij te wonen. Net op tijd.  "Vandaag komen we bijeen om een aantal apprentices nieuwe mentoren te geven. Er zijn nog geen apprentices klaar om Warrior te worden maar ik weet zeker dat dit snel genoeg zal gebeuren, ik wil dat iedereen zo snel mogelijk zo sterk mogelijk wordt. Er is een gevaar dat zich steeds dichter naar ons toebeweegt en iedereen moet hiervoor klaar zijn." Butterstar keek bezorgd en daar had ze natuurlijk alle reden toe. Lynxfang fronste zelf ook bij deze mededeling, al had hij het al door gehad. Hij was niet aanwezig geweest bij de dood van Gemstone, maar toen hij het lichaam had gezien, was het voor hem al duidelijk genoeg dat er iets heel ernstig achter stak. Butterstar ging verder met de Ceremonie, alleen maar Apprentices die een nieuwe mentor nodig hadden. "Spellbound, jij zal Butterpaw en Apricotpaw gaan trainen tot deze warrior zijn geworden. Aspenpaw zal getrained worden door Bitterball. Fallowpaw door Futuresong en Narrowpaw door Lynxfang.". Narrowpaw, zijn mentor was te zwaar gewond geraakt tijdens het gevecht om op dit moment zijn taken uit te voeren en lag dus nog steeds in de Medicine Den. Het was fijn dat Butterstar hem vertrouwde om Narrowpaw nu op te vangen en de trainingen te vervolgen. Al vlug kwam zijn nieuwe Apprentice bij hem staan en Lynxfang deed vlug het neusje neusje. Normaal gesproken zou hij dat wat uitgebreider doen, maar er stond meer op de agenda en hij wou graag blijven opletten. "We gaan door moeilijke tijden heen. Windclan die een duidelijke oorog met ons wil. Honden die denken dat het woud van hen is en Twolegs die hun kamp bij onze rivier hebben opgesteld. Niemand mag er alleen op uit gaan, ik wil dat iedereen tenminste een iemand bij zich heeft, ga geen conflicten aan maar kom direct bij mij melden als er iets aan de hand is. Ik wil niet nog meer levens verliezen.". Een zucht ontsnapte de kater, het was echt ernst als zelfs Warriors niet meer alleen het Camp uit mochten. Honden. Hij had ze nog niet gezien, maar er wel van gehoord. De Twolegs had hij wel gezien, van een afstandje, maar toen hadden ze nog geen kamp opgezet. Severlight kreeg de beurt van Butterstar.
Het was al duidelijk genoeg nadat de poes gesproken had. Twolegs die alles kwamen opeisen opeens en ook nog hun honden en kits mee hadden, dat was een ernstig probleem wat niet zomaar opgelost kon worden. En als de Windclan weer zouden gaan aanvallen, dan hadden ze echt de poppen aan het dansen. Nee, Starclan had hun in zware beproevingen gestort. Bovendien, wat ook echt een probleem was, hun belangrijkste voedselbron werd gewoon gestolen volgens Severlight. De River had veel vis, maar iedereen wist dat je niet zomaar alles eruit moest halen, want dan ging de hoeveelheid vis veel te snel dalen dan het kon stijgen. Toen de poes uitgesproken was, richtte Lynxfang zich even op Narrowpaw. ''Narrowpaw, ik wou dat we elkaar in betere omstandigheden konden spreken als Mentor en Apprentice, maar morgen bij de opkomende zon zullen we even uitgebreid praten''. Hij wou graag weten wat de jonge kater al geleerd had. ''Volg me, hier kan je al wat van opsteken''. Lynxfang liep richting Butterstar en knikte de poes toe. Hij wachtte even totdat Creamyfrost uitgesproken was. ''Het gaat moeilijk worden om ze te laten stoppen met het vissen''bedacht hij zich en keek beide katten afwisselend aan. ''Misschien moeten we de trainingen voor nu echt richten op het vangen van landdieren''stelde Lynxfang voor. Veel prooi hadden ze niet op het land, maar sinds veel trainingen toch wel gericht waren op hun belangrijkste voedselbron, kon het nog wel eens zo zijn dat Apprentices en misschien zelfs wel Warriors het moeilijk konden vinden om een muis te vangen.


Riverclan Ceremony 06-2016 Scherm10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Narrowpaw
Member
Riverclan Ceremony 06-2016 Ngvl81
Max
778
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Narrowpaw
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony 06-2016   Riverclan Ceremony 06-2016 Icon_minitimeza 4 jun 2016 - 23:18

''Narrowpaw, ik wou dat we elkaar in betere omstandigheden konden spreken als Mentor en Apprentice, maar morgen bij de opkomende zon zullen we even uitgebreid praten'' De apprentice keek op naar zijn nieuwe mentor en knikte naar hem. ''Volg me, hier kan je al wat van opsteken'' Sprak Lynxfang hem toe. Hij deed wat hem gevraagd werd en volgde de kater richting Butterstar. ''Het gaat moeilijk worden om ze te laten stoppen met het vissen. ''Misschien moeten we de trainingen voor nu echt richten op het vangen van landdieren.'' Hoorde hij zijn mentor zeggen. De apprentice probeerde aandachtelijk mee te luisteren. wellicht kon hij hier nog weleens wat van opsteken. "Maar, daar zijn wij toch helemaal niet zo goed in? Op het jagen van landdieren?" Vroeg de apprentice naar zijn mentor.


°°
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverclan Ceremony 06-2016 Poyopoyo_kansatsu_nikki_by_gingerspine-d4lo9de
Bo2
73
Actief
The only heaven I'll be sent to is when I'm alone with you

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Bitterball
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony 06-2016   Riverclan Ceremony 06-2016 Icon_minitimeza 4 jun 2016 - 23:53


In stilte wachtte de robuuste rode kater toen zijn zuster had geroepen voor een ceremonie. Zijn staart lag rond zijn dochter Spellbound terwijl hij opkeek wetende dat ze vandaag een apprenticezou krijgen en glimlachend luisterde hij toe hoe de jonge warrior niet een maar wel twee apprentices kreeg en zijn glimlach werdt breder toen hij ook zijn naam hoorde. Respectvol kwam de senior warrior omhoog en stapte naar Aspenpaw toe zijn neus zachtjes tegen die van de apprentice duwend voor hij opkeek naar zijn zus. "Kom op. Dit is belangrijk nieuws." Mompelde de kater zachtjes en draaide zijn hoofd bij de woorden volgend met een zucht en schudde langzaam zijn hoofd opnieuw naar zijn apprentice kijkend. "Ik zie je morgen ochtend voor training, ga voor nu maar jagen." Met die woorden stond hij op en stapte naar Futuresong en de andere seniors toe om te bespreken wat ze konden doen.


Bitterball
What will you leave behind?
Oh we all still die


Bedankt Maaike en Juul voor dit prachtige setje jullie zijn mijn alles. <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverclan Ceremony 06-2016 DPKsfdL
Kath
69
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rushingpaw
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony 06-2016   Riverclan Ceremony 06-2016 Icon_minitimezo 5 jun 2016 - 12:35

Enthousiast kwam de poes aangelopen zodra ze de stem van hun clanleader over het kamp hoorde. De ceremony zou eindelijk beginnen! Ze stond haast te trappelen om te weten wie haar nieuwe mentor zou zijn. Ze keek vlug in het rond om te zien of ze bekende zag en besloot naast Breakingpaw te zitten. Hij zou ook zijn mentor vandaag krijgen. Met twinkelende oogjes keek ze op naar Butterstar. Voordat ze begon met het opnoemen van alle apprentices, meldde ze dat ze wilde dat iedereen snel zo sterk mogelijk werd voor het aankomende gevaarte. De ogen van de poes stonden ernstig en Rushingpaw wist dat het serieus was. Haar enthousiasme verdween een beetje op de achtergrond bij de ernst van Butterstar, alleen zodra ze haar naam hoorde vallen keek ze blij op. Ze zou samen met Breakingpaw getraind worden door Ashpool! Blijk keek ze naar de kater en eigenlijk wilde ze al meteen opzoek gaan alleen de clanleader was nog niet uitgesproken. Ze vertelde over de gevaartes die er nu rondliepen en Severlight deed kort het woord. Een rilling liep over het ruggetje van Rushingpaw en nadat de poes op de hoge rots was uitgesproken besloot de apprentice poes haar mentor maar te gaan zoeken.


Riverclan Ceremony 06-2016 1j1aw0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverclan Ceremony 06-2016 DPKsfdL
Lorelei
36
Actief
Have I been good? Have I been strong?

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons✧
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Spellbound
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony 06-2016   Riverclan Ceremony 06-2016 Icon_minitimewo 8 jun 2016 - 22:32"Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen voor een clanmeeting!" Spellbound verzamelde zich met de rest van haar clangenoten om te luisteren naar Butterstar. Ze hoopte een apprentice te krijgen, om diegene bij te brengen. Ergens maakte ze zich zorgen om haar zusje, wiens mentor haar blijkbaar niet veel bijbracht. "Vandaag komen we bijeen om een aantal apprentices nieuwe mentoren te geven. Er zijn nog geen apprentices klaar om Warrior te worden maar ik weet zeker dat dit snel genoeg zal gebeuren, ik wil dat iedereen zo snel mogelijk zo sterk mogelijk wordt. Er is een gevaar dat zich steeds dichter naar ons toebeweegt en iedereen moet hiervoor klaar zijn." De poes knikte serieus. Het was een lastige tijd voor riverclan, dus ze hadden snel sterke warriors nodig. Ze hoopte echter dat ze uit zouden kijken om het niet te ver te nemen.

"Spellbound, jij zal Butterpaw en Apricotpaw gaan trainen tot deze warrior zijn geworden. Aspenpaw zal getrained worden door Bitterball. Fallowpaw door Futuresong en Narrowpaw door Lynxfang." Spellbound boog eerbiedig haar kop en knikte haar twee nieuwe apprentices toe. De ceremonie was nog niet klaar, dus bleef Spelbound aandachtig luisteren.

"We gaan door moeilijke tijden heen. Windclan die een duidelijke oorog met ons wil. Honden die denken dat het woud van hen is en Twolegs die hun kamp bij onze rivier hebben opgesteld. Niemand mag er alleen op uit gaan, ik wil dat iedereen tenminste een iemand bij zich heeft, ga geen conflicten aan maar kom direct bij mij melden als er iets aan de hand is. Ik wil niet nogmeer levens verliezen." Bij de woorden 'Windclan' en 'honden' rezen haar haren omhoog. Ze moest er niet aandenken dat er iets zou gebeuren met een clangenoot, niet nog eens. Zeker niet als het om een bepaalde witte eigenwijze kattin ging. "Severlight, wil jij vertellen wat jij en Smokegaze gezien hebben bij de Twolegnesten?" De poes leek niet schuw toen ze zelfverzekerd plaats nam naast Butterstar. "Katten van RiverClan. Zoals jullie weten is mijn tante Gemstone nu ongeveer een week geleden overleden. Er was hier een reden voor. Velen van jullie hebben gezien in wat voor toestand ze was, en de geur van twolegs hing over haar heen. Ik ben toen, samen met Smokegaze, op onderzoek uitgegaan en we zijn tot een ontdekking gekomen." De warrior dacht snel even aan Gemstone en hoopte dat zij nu in vrede en blijdschap met starclan jaagde.
"De twolegs hebben kamp gemaakt bij de rivier. Ze zijn met velen, zelfs met hun kits en met honden. Het is er gevaarlijk gebied, Gemstone is hier een goed voorbeeld van - zie wat zij kunnen aanrichten tot een kat. Maar ze doen ook nog iets anders. Ze stelen onze vis!" Spell onderdrukte met moeite een verontwaardigde kreet, maar op haar gezicht was duidelijk te zien wat zij er van vond.
"Ik weet niet hoe lang ze nog van plan zijn om te blijven, maar ik ben iedere dag teruggekeerd om te checken en ze zijn er iedere dag opnieuw nog steeds, met dezelfde dingen in het water die zoveel vissen uit het water halen die de Clan voor een hele dag zouden kunnen voedden." Haar woede maakte plaats voor ontzetting. Hoe veel eten hadden die two-legs nodig?

Een ongerust gevoel bleef nog na de ceremonie, toen ze opzoek ging naar haar apprentices. Snel had ze ze al gevonden. "Butterpaw, Apricotpaw. Ik ben vanaf nu jullie mentor. Ik ben geen tiran, maar verwacht dat jullie hard zullen werken." Ze liet even een pauze vallen, en liet haar houding wat meer ontspannen. Ze wou haar apprentices geen angst aanjagen of de verkeerde indruk geven. "Ik verwacht jullie bij zonsopgang buiten de kampingang, zorg dat je klaar bent."Riverclan Ceremony 06-2016 21kffcx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Riverclan Ceremony 06-2016
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: