Cold stories (Frostfaith) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Cold stories (Frostfaith)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cold stories (Frostfaith) 19758610
Inge
181
Actief
Praise from the praise-worthy is beyond all rewards

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Tomtitgaze
BerichtOnderwerp: Cold stories (Frostfaith)   Cold stories (Frostfaith) Icon_minitimeza 4 jun 2016 - 20:03

De jonge kater had dit keer uitgeslapen, door zijn slechte slaap presteerde hij slechter. Dus het was voor hem al een verrassing toen de zon eindelijk helemaal in de lucht zat ter wel hij nog rustig in zijn nest lag, hij gaapten en rekte zijn lichaam uit. Hij zuchten en wilde zo graag een goede krijger worden, hij wilde een eervolle en respectvolle krijger worden al zou dat bijna niet lukken. Hij moest beter oefenen, hij moest betere tegenstanders vinden. Hij stond recht overeind op 4 poten, hij staarde even naar zijn twee voor poten. Deze waren vorige maand stuk gegaan, al waren ze weer gerepareerd door de medicine cat apprentice die nu al bijna medicine cat werd. Al had hij geen goede indruk gemaakt op zijn Deputy, hij faalde. Hij was niks vergeleken wat hij wilde worden, al moest hij niet opgeven. Hij stapte met flinke stappen uit de apprentice den, hij moest beter trainen. Hij moest eens de borders controleren misschien zou hij dan katten tegen komen van andere Clans die hij aan kon vallen en verjagen uit hun prachtige gebied. Hij zetten zijn borst naar voren en ademde diep in waarna hij het rustig uit blies, hij stapte naar de uitgang van het kamp. Hij nam even een terug blik naar het prachtige gebied en daarna stapte hij door, het was prachtige weer vandaag. Geen regen, een warme zon en weinig wind. Hij voelde hoe de frisse geur zijn neus inliep, hij was er klaar voor. Hij stapte uit het kamp, hij voelde het gras onder zijn poten kriebelen. Hij liep een groter oppervlakte op, al kwam iets zijn neus binnen. Een stevige geur van konijnen, het was lekker om te ruiken dat de prooien in overvloed waren. Al spitste hij zijn oren toen hij iets hoorden, dat kon geen andere Clanner zijn dan Windclan. Toch bleef hij met zijn rug gekeerd staan, als deze kat hem zou aanvallen was hij op zijn houden. Hij had geen ogen nodig voor het eerste gebeurtenis van een gevecht, hij moest luisteren.


.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Cold stories (Frostfaith)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: