Friends? {Shark} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Friends? {Shark}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acorn
Member

Mattijn
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Acorn
BerichtOnderwerp: Friends? {Shark}   zo 5 jun 2016 - 22:12

Rustig liep Acorn tussen de huizen door. Op zoek naar een kittypet die ze is goed kon pesten. Vaak leek ze een lief en onhandig poesje maar als je haar beter leerde kennen was ze echt een gemene poes, ze was het liefst bezig met kittypets pesten en verwonden maar ook de honden van de tweebenen.

Terwijl ze rond keek zag ze achter een boom een andere kat staan. Ze liep langzaam op hem af, toen ze dichterbij kwam herkende ze hem van de Bloodclan. Het was Shark, ze keek al sinds ze bij de Bloodclan was op naar hem. Hij was een kat die geen medelijden had met zijn slachtoffers. Zij hoopte dat ze ooit zo zou zijn als hij. "Dat gaat toch nooit gebeuren." Dacht ze. Ze liep op de kater af. "Hoi." Zei ze. Terwijl ze opkeek naar de kater die toch wel een halve kop groter was dan zij.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member

Freedje
2272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Friends? {Shark}   vr 10 jun 2016 - 9:29

Shark opende zijn bek om de geuren op te vangen, maar gromde gefrustreerd toen hij enkel geuren rook die hij niet herkende. Sommigen herkende hij, maar dat was dan van Kittypet’s die hem uit hadden gedaagd en daar heel gauw vanaf hadden gezien zodra hij zijn bek open had gedaan. Shark was gelukkig volledig gehuld in zijn eigen geur en die van BloodClan. Aangezien hij bijna elke week wel een slachtoffer maakte door gewoon rond te kijken en sommige katten te verwonden die iets van hem moesten hebben, zat het bloed al goed in zijn vacht. De geur van de Clan was doordrenkt in zijn vacht en hij wist gewoon dat hij, ondanks dat hij een Kittypet was van afkomst, geboren was om in deze Clan te zijn. Hij was gebeuren om Claw en Zira te dienen en een volwaardig Member van deze Clan te zijn. De kater keek op toen hij de muurtjes herkende van het huis waar hij vroeger had gewoond en wilde net een kijkje gaan nemen toen hij een BloodClangeur herkende. De kater zag af van het idee om over de schutting te klimmen. Wie weet dacht de BloodClanner wel dat hij een Kittypet was geweest. Naast Claw en ZIra wisten niet veel andere katten dat hij eigenlijk geen BloodClanner was en dat wilde hij graag zo houden. Het bleek een jong poesje te zijn, maar Shark herkende haar als Acorn. Ondanks haar kleine gestalte wist hij dat ze geen Young One was. Haar grootte was niet erg bedreigend voor andere katten, maar hij nam aan dat het hielp als ze een beetje goed kon vechten. Als ze snel was maakten grotere vijanden minder kans om haar te pakken. ‘Hallo,’ sprak hij rustig. Hij wist niet of hij spottend moest reageren. Net zoals hij er niks aan kon doen dat hij een Kittypet was van afkomst, kon zij er niks aan doen dat zij zo klein was. ‘Werkt je grootte soms niet in je nadeel?’ vroeg hij zich hardop af en hij keek Acorn vragend aan.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Friends? {Shark}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: