Let's see some moves 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Let's see some moves

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sushi
Member
Let's see some moves DPKsfdL
Tess'
2700
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Sushi
BerichtOnderwerp: Let's see some moves   Let's see some moves Icon_minitimewo 8 jun 2016 - 2:09

Rustig verzette de grote poes haar ene poot voor de ander. Het waren slechts een paar dagen dat ze weer terug was. Tot nu toe zag het ernaar uit dat nog niet echt iemand het door had. Iets wat in haar voordeel kon werken. De clans lette op, maar niet op de rogues. Niet echt in ieder geval, wel op de andere clans, op bloodclan en de roofdieren. Maar eerlijk, er waren niet heel veel rogues waar ze voor uit hoefde te kijken. Haar geur was een tijd verdwenen. De katten die haar kende dachten waarschijnlijk dat ze weg was. Dat was goed, ze zagen haar in ieder geval niet aankomen. Toch zou ze er wel weer voor zorgen dat ook die katten weer over hun schouders keken. Zowel buiten als in hun eigen territorium. Ze waren niet veilig, ze hoefde ook zeker niet te denken dat ze dat waren. Maar niet alleen zij, ook de andere. Leiders hadden hun kop gehouden over haar, andere hadden het simpel niet na kunnen vertellen. Misschien moest ze maar weer eens oude vrienden bezoeken. En waar was dat nou een beter idee dan in Shadowclan. Ze had genoeg levens genomen van hun, genoeg katten die haar naam spraken met afgunst en woede. Tallshadow bijvoorbeeld. Dat was er een die ze vrijwel elke keer weer tegenkwam. Ze zou zien of ze die weer tegen zou kon om een ander. Ze schudde haar vacht uit terwijl ze over de grens stapte. Ze mochten weten dat ze er was, dat er een indringer was. Ze kwam nu niet om alleen gelaten te worden.


{ Acefray, andere met toestemming }


私は最高だ
Let's see some moves 2cf2wytLet's see some moves Oa4wv7
Bene facis, sum nimis terribilis

:stuff and things:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Let's see some moves
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: