Young learner {MED CAT BENOEMING} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Young learner {MED CAT BENOEMING}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Butterstar
River Queen
Young learner {MED CAT BENOEMING} XbUUF0W
Michelle
6539
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Young learner {MED CAT BENOEMING}   Young learner {MED CAT BENOEMING} Icon_minitimedo 9 jun 2016 - 23:08

Haar ogen stonden voor eens vastberaden en een glimlach lag op haar lippen. Het was tijd. Zij en Fairfaith hadden dit al doorgesproken en starclan had duidelijk har wens laten weerklinken. En hoewel de littermates van de toekomstig medicine cat apprentice nog even zouden moeten wachten op hun mentoren gezien ze die nog door moest spreken was het lot van deze kitten wel duidelijk. Het was een grote dag vandaag. Een grote en mooie dag waarin Riverclan opnieuw zou groeien.

Met een grote sprong wist ze omhoog te klimmen op de medicine cat den. De zon haar gevlamde vacht strokend terwijl ze neerkeek op haar clan. "Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een clanceremonie!" Een warme glimlach gleed over haar lippen opkijkend naar de Calico medicine cat die ook naar voren stapte "Fairfaith is nu al enige tijd onze Medicine cat en ze heeft het aangegeven een apprentice op te willen nemen om haar wijsheid op over te brengen." Trots glimlachte ze. "Starclan heeft hun keuze duidelijk gemaakt wie Riverclans nieuwe Medicine cat apprentice zal worden. En ik mag jullie met trots vertellen dat jullie nieuwe Medicine Cat Apprentice Chivykit zal zijn!" Luid rolde haar stem over het kamp terwijl ze naar haar clangenoten keek die luid toestemde. Met een zachte glimlach keek ze toe hoe Chivy naar voren stapte. "Vanaf deze dag, tot de dag dat jij jouw medicine cat naam door starclan verkregen hebt zal je bekend staan als Chivypaw. Draag je naam met trots en dien je clan met eer." Met een knikje deed ze een stap achteruit de clan en Fairfaith de ruimte gevend om de nieuwe medicine cat apprentice.


Young learner {MED CAT BENOEMING} Qf6d0K3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Young learner {MED CAT BENOEMING} Tumblr_ot7zcnpExn1u671zio4_400
Loïs
1686
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Panthergrowl
BerichtOnderwerp: Re: Young learner {MED CAT BENOEMING}   Young learner {MED CAT BENOEMING} Icon_minitimevr 10 jun 2016 - 7:57

Met een zucht liep de kater richting de prooistapel. Hier liet hij zijn versgevangen vissen neervallen, om vervolgens in een donker plekje van het kamp te gaan liggen. De laatste tijd was hij... Down. Hij wilde Silver terug, maar er leek wel een kloof tussen hen gekomen te zijn. En op de één of andere manier wist hij niet hoe hij deze moest opvullen. Hij vond immers nog steeds dat zij fout zat, en daar dacht zij anders over. Op een oplossing komen deden ze in ieder geval niet. Een beweging trok toen echter zijn aandacht en hij keek op toen Butterstar op de medicine cat den sprong. Een vragende blik kwam in zijn ogen. Waarom daar? "Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een clanceremonie!" werd er door haar gemiauwd en de kater kwam overeind, zijn oortjes nieuwsgierig naar voren. Wat was ze van plan? Ze hield hier nooit de ceremonie's. Haar volgende woorden maakten dit echter duidelijk; er zou een medicine cat apprentice aangewezen worden. Een gevoel kwam spanning in zijn borst. Stiekem hoopte hij dat het één van zijn kits zou worden. "Starclan heeft hun keuze duidelijk gemaakt wie Riverclans nieuwe Medicine cat apprentice zal worden. En ik mag jullie met trots vertellen dat jullie nieuwe Medicine Cat Apprentice Chivykit zal zijn!" Een grote glimlach kwam op het gezicht van Panther, één die er lang niet gestaan had. Chivykit. Zijn Chivykit. Hij zag hoe ze naar voren liep. Vol trots keek hij haar aan. Vanaf nu was ze Chivypaw. Een grijnsje kwam op zijn gezicht toen hij zich bedacht dat zijn andere kits wel jaloers op haar zouden zijn, ze was nu immers medicine cat apprentice en gewoon, een apprentice. Zij waren nog kittens. Butterstar ging achteruit, en de grijze kater wilde naar voren gaan om haar te feliciteren en gewoon even vast te houden, maar toen kwam Fairfaith en hij snapte dat dit een mentor - apprentice momentje was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Chivysniff
Medicine cat
Young learner {MED CAT BENOEMING} Beertjeava
Beertje
1457
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: ▼ 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: Young learner {MED CAT BENOEMING}   Young learner {MED CAT BENOEMING} Icon_minitimevr 10 jun 2016 - 21:19


Chivykit zat in het kamp op een stokje te bijten. Ze had al veel geleerd, dankzij haar broer. Zwemmen en zelfs een beetje jagen. Raven was een toffe kerel, Peregrine was nogal veel weg dus ze had nog niet echt een broeder-zuster band kunnen opbouwen. Niet dat het iets haar boeide, jongens moesten eerst afkomen! Het takje brak en ze keek er kwaad naar. Wat hadden takjes toch met haar! Ze braken altijd. Een donkere schaduw trok haar aandacht. Haar gezichtje klaarde helemaal op toen ze haar papa zag zitten. Ze wou er net met grote sprongen op af gaan toen de vlammen poes op een den sprong. De den met de duizend schatkisten, dacht ze toch. Ze keek naar haar papa, die op stond, en deed exact hetzelfde. Later wilde ze zo worden als hem. Hij was geweldig en groots en iedereen hield van hem. Zo wilde ze ook zijn. "Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een clanceremonie!" Dat kon ze nog niet dus ze bleef wat achteraan, bij de andere kittens. "Fairfaith is nu al enige tijd onze Medicine cat en ze heeft het aangegeven een apprentice op te willen nemen om haar wijsheid op over te brengen." Ze snapte het niet, al die moeilijke woorden. "Starclan heeft hun keuze duidelijk gemaakt wie Riverclans nieuwe Medicine cat apprentice zal worden. En ik mag jullie met trots vertellen dat jullie nieuwe Medicine Cat Apprentice Chivykit zal zijn!" Het drong niet meteen door. Ze keek naar haar papa die achterom keek. Zijn gezicht stond blij. Het was niet de enige kat die keek. Iedereen keek naar haar. Ze keek met grote, wijd opengesperde ogen naar Butterstar. Haar oortjes zakten iets naar beneden door al de blikken. Aarzelend stapte ze naar voren. Dit had ze niet verwacht, ze had veel later naar voren moeten lopen. "Vanaf deze dag, tot de dag dat jij jouw medicine cat naam door starclan verkregen hebt zal je bekend staan als Chivypaw. Draag je naam met trots en dien je clan met eer." Help! Ze had veel later Chivypaw moeten worden. Aan de andere kant, Chivypaw, dat klonk zo gek nog niet. Met nog steeds dezelfde grote ogen en haar mond ietsje open keek ze naar de gevlekte poes die nu haar mentor was.

Ya make me so happy Very Happy


Young learner {MED CAT BENOEMING} 222
chivy
Snowflake I'm trying to keep you safe. You gave me your trust and I want you in my safe place. Keep you to winter when you won't be needing me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Young learner {MED CAT BENOEMING} 6gxsigu
Yanthe
580
Actief
"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."

CAT'S PROFILE
Age: 52moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Silvercloud
BerichtOnderwerp: Re: Young learner {MED CAT BENOEMING}   Young learner {MED CAT BENOEMING} Icon_minitimeza 11 jun 2016 - 20:30

Er was ondertussen een moon gepasseerd sinds haar drie dagen verbanning van de nursery. Ondanks dat zij terug haar draad op had gepakt, was er één ding dat nog steeds ontbrak. Panthergrowl. Ze had hem sindsdien niet meer gesproken, wat ze eigenlijk wel jammer vond. De queen richtte haar blik liefdevol op haar 3kittens, die rond liepen in en buiten de nursery. Ze was al blij dat Peregrine, Chivy en Raven nog zo dicht bij haar waren. Plots hoorde ze de stem van Butterstar door het kamp galmen. De poes trok zich automatisch recht en wenkte haar kittens om met haar mee te gaan. Zelf miste ze nooit een ceremonie, dus haar kittens ook niet. Deze keer stond Butterstar echter niet op dezelfde plek. Even fronste ze, al drong het al snel tot haar door wat er ging gebeuren toen ze Fairfaith zag staan. Silvercloud liet kort haar blik naar Panthergrowl gaan en vervolgens op de kittens naast haar. "Starclan heeft hun keuze duidelijk gemaakt wie Riverclans nieuwe Medicine cat apprentice zal worden. En ik mag jullie met trots vertellen dat jullie nieuwe Medicine Cat Apprentice Chivykit zal zijn!" Haar oortjes schoten verrast naar voren. Chivykit? Haar Chivykit. Het was een enorme eer om uitgekozen te worden als apprentice door de medicine cat, maar toch zat er een krop in haar keel. Ze zou haar kitten moeten loslaten. Een glimlach stond op haar snoetje toen de poes naar voren stapte, naar Fairfaith, maar haar ogen gaven niet dezelfde vreugde mee. Het was vreemd, dit gevoel, want Silvercloud was juist iemand die wilde dat haar kittens groots werden, dat ze iets voor de clan konden betekenen. Maar op dit moment was de poes niet zo heel blij, met de gedachten dat ze haar kittens uiteindelijk toch één voor één zou verliezen.


"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Young learner {MED CAT BENOEMING} QP0r8bx
giro555
1285
Actief
"Uncertainty is the most stressful thing."

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Futuresong
BerichtOnderwerp: Re: Young learner {MED CAT BENOEMING}   Young learner {MED CAT BENOEMING} Icon_minitimema 13 jun 2016 - 11:11

Rustig ging ze zitten. Eindelijk had Starclan haar beslissing genomen over aan wie Fairfaith haar kennis mocht overdragen. Ze zag de trots van Butterstar in alles. Houding, glimlach, stem. En om een of andere reden, hoe boos ze ook was op haar vriendin, nog altijd door Luvon, gaf dit haar een blij gevoel.

Toen de leidster uitgesproken was stapte ze op het kleine beestje af, Fairfaith stond er maar het was voor haar even belangrijk om Chivy te feliciteren. Zachtjes drukte ze haar neusje tegen haar aan en glimlachte. "Gefeliciteerd met je nieuwe rang. Je zult het goed doen en Fairfaith zou goed voor je zorgen." Met een knipoog naar de Medicine cat en nog een veelbelovnde blik naar diens apprentice liep ze weg.


✞ Raza ✞ Glowstick Futuresong
Young learner {MED CAT BENOEMING} 4KAtOpk
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
Young learner {MED CAT BENOEMING} 10zzaxg
Julia
6301
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: Young learner {MED CAT BENOEMING}   Young learner {MED CAT BENOEMING} Icon_minitimedi 14 jun 2016 - 21:50

Hij luisterde aandachtig naar de woorden van zijn tante en glimlachte toen. De kitten van zijn voormalige mentor, een hele goede keuze. Hij wist zeker dat ze het heel goed zou gaan doen. Hij stond op en stapte naar voren om Chivypaw te feliciteren. Hij wachtte geduldig op zijn beurt en knikte haar toen toe. “Gefeliciteerd.” Hij was gek op de kittens in de nursery en was er vaak te vinden. Hij vond het fantastisch dat ze deze kans kreeg, ze verdiende het. Toen draaide hij zich om en ging naast Silvercloud zitten. Hij gaf haar een vriendschappelijk stootje tegen haar schouder en trok toen met zijn snorharen. “Jij zult vast een hele trotse moeder zijn en dat mag ook wel.” Zijn blik gleed weer eventjes naar Chivypaw en Fairfaith. “Ze gaat het geweldig doen. Ze is zorgzaam en kordaat net als haar moeder.” Hij keek Silvercloud aan.I'm hunting with StarClan
Young learner {MED CAT BENOEMING} R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Young learner {MED CAT BENOEMING} 6gxsigu
Yanthe
580
Actief
"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."

CAT'S PROFILE
Age: 52moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Silvercloud
BerichtOnderwerp: Re: Young learner {MED CAT BENOEMING}   Young learner {MED CAT BENOEMING} Icon_minitimedi 14 jun 2016 - 22:05

Even draaide de poes haar kopje naar Creamyfrost, die haar een vriendschappelijk stootje tegen haar schouder gaf. “Jij zult vast een hele trotse moeder zijn en dat mag ook wel.” Ze glimlachte even. "Trots ben ik zeker," mauwde de poes. "Maar ook bang." voegde ze er bedachtzaam aan toe, fronste even en liet haar blik naar Chivypaw gaan, die omringd werd door katten die haar feliciteerden. “Ze gaat het geweldig doen. Ze is zorgzaam en kordaat net als haar moeder.” Ze keek terug naar Creamyfrost, met nog steeds dezelfde frons op haar snoetje. Net als haar moeder. "Wat als ze me vergeet, ze niets meer met me te maken wilt hebben?" mauwde ze snel en richtte haar blik kort op haar poten. "Net als ik met mijn moeder heb gedaan?" Dat laatste mompelde ze zachtjes. Als kitten wilde ze een uitmuntende warrior worden. En ze had dan ook alle afleidingen laten vallen toen ze apprentice werd, waaronder haar eigen moeder.


"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivysniff
Medicine cat
Young learner {MED CAT BENOEMING} Beertjeava
Beertje
1457
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: ▼ 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: Young learner {MED CAT BENOEMING}   Young learner {MED CAT BENOEMING} Icon_minitimewo 15 jun 2016 - 20:01

Ze werd van alle kanten gefeliciteerd. Chivypaw wist niet echt hoe te reageren. Het ene moment was ze nog maar een 5 maan oude kitten, het andere moment een medicijn kat apprentice. Het was verwarrend. Toch vlamde er iets van spanning in haar borst toen ze het neusje van haar nieuwe mentor aan raakte. De deputy, dé deputy kwam op haar afgelopen. "Gefeliciteerd met je nieuwe rang. Je zult het goed doen en Fairfaith zou goed voor je zorgen." Ze wiebelde met haar oortjes. "B-bedankt." Een warrior kwam haar ook feliciteren. Ze mompelde ook een bedankje. Waar moest ze nu heen?


Young learner {MED CAT BENOEMING} 222
chivy
Snowflake I'm trying to keep you safe. You gave me your trust and I want you in my safe place. Keep you to winter when you won't be needing me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
Young learner {MED CAT BENOEMING} 10zzaxg
Julia
6301
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: Young learner {MED CAT BENOEMING}   Young learner {MED CAT BENOEMING} Icon_minitimema 20 jun 2016 - 13:14

Hij hield eventjes zijn bek terwijl hij wat afwezig voor zich uitstaarde. Zijn gedachten waren afgedwaald en op zijn netvlies stond zijn moeder die voorzichtig naar hem glimlachte. Hij knipperde met zijn ogen, voordat hij Silvercloud wat wazig aankeek. Hij schudde snel zijn kop om weer helder te worden. “Silver.” Zei hij toen. “Je bent haar moeder, ze zal je niet vergeten.” Zijn moeder was naar StarClan gegaan voordat hij apprentice was geworden, maar hij kon zich niet voorstellen dat hij haar vergeten zou zijn. “En heb je het gevoel dat dat wel gebeurt zorg er dan voor dat ze je niet kan vergeten. Zoek haar dan op.” Hij zou haar niet eens de kans geven om hem te vergeten. Natuurlijk ging ze het drukker krijgen, maar Chivypaw zou altijd een momentje vrij kunnen maken voor haar moeder.I'm hunting with StarClan
Young learner {MED CAT BENOEMING} R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Young learner {MED CAT BENOEMING}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: