Let's get ready for this. [&ERMINE] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Let's get ready for this. [&ERMINE]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member

Freedje
2272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Let's get ready for this. [&ERMINE]   do 9 jun 2016 - 20:20

Direct nadat hij weggegaan was van de Ceremonie had hij even zijn geluk vervloekt. Ermine was nu niet bepaald de beste Young One die hij toegewezen kon krijgen aangezien de poes niet echt respect voor hem had, maar hij wilde Claw niet teleurstellen en nam de training dan maar op zich. Bovendien wilde hij graag weten wat ze al wist. Hij ging geen tijd aan het aanpraten van BloodClan-ideeën verspillen als ze dat allemaal al wist. Hij ging ook niet te veel tijd verspillen aan jagen. Misschien een klein lesje, maar meer zou ze niet krijgen. Op een gegeven moment zou ze voor zichzelf moeten zorgen en bovendien was ze vrij oud, dus hij nam aan dat ze dat allemaal al wel wist. Nee, hij kon beter zijn energie steken in vechttrainingen, maar dan moest ze wel naar hem luisteren. Maar goed, daar zou hij wel voor zorgen. Wie weet zouden ze zelfs nog een band krijgen. Shark grinnikte even om dat idee, want hij zag nu niet bepaald een band ontstaan tussen de poes en hem. Maar goed, wonderen konden gebeuren. De kater opende zijn ogen en kwam overeind. Het was nog voor zonsopgang en hij wist dat hij moest gaan trainen met Ermine. En dus stapte de kater over de open plek naar het einde van het kamp toe. Het zou namelijk nogal dom zijn als hij tegen haar zou zeggen dat zij op tijd moest zijn, maar dat hij er zelf niet op de juiste tijd stond. De kater ging op zijn kont zitten en wachtte tot de poes naar hem toe zou komen.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ermine
Member

Anouk
35
Actief
Piece by piece, I'm collecting myself off the ground where you abandonned me. Piece by piece I'll fill the holes that you burned in me at six moons old.

CAT'S PROFILE
Age: I don't give a mousedung
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Ermine
BerichtOnderwerp: Re: Let's get ready for this. [&ERMINE]   ma 13 jun 2016 - 6:17

Enkel de gedachte dat ze getraind zou worden door Shark irriteerde haar. Een geweldige nacht had ze dan ook niet kunnen hebben in de toren. Ze was nog voor zonsopgang er al uit vertrokken. Slapen kon ze toch niet meer. Haar groene ogen gleden over de bosjes aan de rand van het kamp. Daar zou ze misschien wel wat mee kunnen. Geruisloos stapte de kattin dan ook een van de bosjes binnen tot ze er goed verscholen in zat. Daar zat ze stil en wachtte ze. Voor haar zou het niet een grote verassing zijn als de kater pas na zonsopgang zou komen, dan zou ze Claw direct om een nieuwe kunnen vragen. Het kwam dan ook als een soort van lichte verassing dat Shark voor zonsopgang al aan kwam lopen. De kater ging bij de ingang zitten maar leek haar niet door te hebben in de stuiken. Ze verroerde geen spier en ademde onhoorbaar. Zo bleef ze een paar tellen zitten. "Als dit een verrassingsaanval was geweest was je de klos." Sprak de kattin rustig terwijl ze de struiken uit kwam gestapt en richting de kater liep.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member

Freedje
2272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Let's get ready for this. [&ERMINE]   di 14 jun 2016 - 7:25

Shark trok ongeduldig met zijn oortje toen het steeds langer begon te duren voordat Ermine kwam. En met steeds langer bedoelde hij dat het langer dan een halve minuut duurde voordat Ermine tevoorschijn kwam. Hij beet op de binnenkanten van zijn wangen en probeerde een kreet in te houden toen hij haar stem opeens hoorde. Zijn hart sloeg razendsnel in zijn keel en het besef dat hij haar niet had gehoord, had gezien of had geroken bewees dat ze vrij goed was in het verstoppen. Het bewees echter ook dat ze zijn training niet bepaald serieus nam en dat ze gewoon voor een excuus had gezocht om hem te irriteren. Of misschien wilde ze haar skills wel bewijzen. ‘Als jij een paar tellen later was geweest was jij ook de klos geweest als het aan mij lag,’ zei hij vrij bot. Hij stond op en gaf haar een klein zetje, maar hij kon een glimlach lastig verbergen. ‘Hoewel het wel goed gedaan was,’ gaf hij met tegenzin toe. Ze konden beter het beste er van maken als zij zijn Young One zou zijn. Bovendien had hij niet bepaald het idee dat Ermine erger kon zijn dan Nyra. Wie weet zouden ze zelfs wel vrienden worden. Hij zag er echter niet echt het positieve van in en dus kuchte hij om haar aandacht te trekken. ‘Ik neem aan dat het niet veel zin heeft om je mee naar Fourtrees te nemen en je een hele uitleg te geven over de BloodClan en over de andere vier Clans, dus dat gaan we skippen. Wat weet je van jachttechnieken?’ vroeg hij. Hij wilde dat ze vandaag minstens drie prooien zou vangen als bleek dat ze kon jagen. Als ze dat zou doen, wat vrij makkelijk zou zijn omdat er prooi in overvloed was, zou hij haar meenemen op een jachttraining. Nee, hij had niet het idee dat hij lang bezig zou zijn met Ermine aangezien ze ouder leek dan Alex en Nyra.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Let's get ready for this. [&ERMINE]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: