It isn't time to fly yet{Narrowpaw 1e training#1) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 It isn't time to fly yet{Narrowpaw 1e training#1)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lynxfang
Member

Doelinstellingen(Aims)
1657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: It isn't time to fly yet{Narrowpaw 1e training#1)   vr 10 jun 2016 - 17:55

Het was de dag na de ceremonie en zodra hij wakker werd gemaakt door de zonnestralen die de den in schenen, stond Lynxfang op om Narrowpaw wakker te maken. Normaal gesproken zou hij hem meenemen voor een goede jachttraining en een kennismaking van Lynxfang's aanpak, maar op dit moment wou hij het even anders doen. Sinds er te veel gevaar dreigde, wou hij graag eerst met Narrowpaw in het Camp praten en even bijkletsen over wat hij al wist. Lynxfang nam liever niet de risico dat ze buiten het Camp niet genoeg aandacht konden besteden aan de omgeving. Aankomend bij de Apprentices den ging hij stilletjes naar binnen, op zoek naar de jonge kater die aan hem toe was getrouwd. Eenmaal gevonden porde hij voorzichtig. ''Opstaan Narrowpaw en volg me naar buiten''beval hij al fluisterend. De anderen waren nu niet zijn probleem, hun mentoren kwamen vast ook wel zo langs. Of hij moest de rest van de nog slapende Warriors uit hun nesten sleuren.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Narrowpaw
Member

MAX
775
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Narrowpaw
BerichtOnderwerp: Re: It isn't time to fly yet{Narrowpaw 1e training#1)   vr 17 jun 2016 - 17:45

Narrowpaw schrok wakker van een fluisterende toon dichtbij hem. Hij was het al bijna vergeten, maar vandaag was het zijn eerste training weer sinds tijden. Hij was rustig opgestaan om zich wakker te schudden. Zich wassen zou hij later wel doen. Snel liep hij de den uit om zich naast zijn nieuwe mentor te voegen. "Wat gaan we vandaag doen Lynxfang?" Vroeg hij nieuwsgierig aan de kater voor hem.


°

°
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member

Doelinstellingen(Aims)
1657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: It isn't time to fly yet{Narrowpaw 1e training#1)   di 28 jun 2016 - 20:43

Hij was blij om te zien dat de kater er interesse in leek te hebben en een korte glimlach verscheen in plaats van zijn neutrale gezicht."Wat gaan we vandaag doen Lynxfang?"vroeg zijn nieuwe Apprentice aan hem. Lynxfang strekte zich kort uit en begon toen zijn plan te vertellen. Opwindend was het niet, nee. ''Ik wil graag even in het Camp blijven en weten wat je allemaal al weet en waar je moeite mee hebt''legde hij uit aan Narrowpaw. ''De omstandigheden zijn nu te gevaarlijk om buiten het Camp te praten, als ik genoeg weet gaan we pas in het territorium om de training te beginnen''voegde hij eraan toe, zodat Narrowpaw zijn bedoelingen kon begrijpen. Hij wachtte even totdat hij zeker wist dat de andere het begreep en begon toen aan zijn eerste vraag. ''Noem alles op wat je weet, van jagen tot vechten''


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It isn't time to fly yet{Narrowpaw 1e training#1)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: