It isn't time to fly yet{Narrowpaw 1e training#1) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It isn't time to fly yet{Narrowpaw 1e training#1)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lynxfang
Member
It isn't time to fly yet{Narrowpaw 1e training#1) 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: It isn't time to fly yet{Narrowpaw 1e training#1)   It isn't time to fly yet{Narrowpaw 1e training#1) Icon_minitimevr 10 jun 2016 - 17:55

Het was de dag na de ceremonie en zodra hij wakker werd gemaakt door de zonnestralen die de den in schenen, stond Lynxfang op om Narrowpaw wakker te maken. Normaal gesproken zou hij hem meenemen voor een goede jachttraining en een kennismaking van Lynxfang's aanpak, maar op dit moment wou hij het even anders doen. Sinds er te veel gevaar dreigde, wou hij graag eerst met Narrowpaw in het Camp praten en even bijkletsen over wat hij al wist. Lynxfang nam liever niet de risico dat ze buiten het Camp niet genoeg aandacht konden besteden aan de omgeving. Aankomend bij de Apprentices den ging hij stilletjes naar binnen, op zoek naar de jonge kater die aan hem toe was getrouwd. Eenmaal gevonden porde hij voorzichtig. ''Opstaan Narrowpaw en volg me naar buiten''beval hij al fluisterend. De anderen waren nu niet zijn probleem, hun mentoren kwamen vast ook wel zo langs. Of hij moest de rest van de nog slapende Warriors uit hun nesten sleuren.


It isn't time to fly yet{Narrowpaw 1e training#1) Scherm10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Narrowpaw
Member
It isn't time to fly yet{Narrowpaw 1e training#1) Ngvl81
Max
778
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Narrowpaw
BerichtOnderwerp: Re: It isn't time to fly yet{Narrowpaw 1e training#1)   It isn't time to fly yet{Narrowpaw 1e training#1) Icon_minitimevr 17 jun 2016 - 17:45

Narrowpaw schrok wakker van een fluisterende toon dichtbij hem. Hij was het al bijna vergeten, maar vandaag was het zijn eerste training weer sinds tijden. Hij was rustig opgestaan om zich wakker te schudden. Zich wassen zou hij later wel doen. Snel liep hij de den uit om zich naast zijn nieuwe mentor te voegen. "Wat gaan we vandaag doen Lynxfang?" Vroeg hij nieuwsgierig aan de kater voor hem.


°°
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member
It isn't time to fly yet{Narrowpaw 1e training#1) 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: It isn't time to fly yet{Narrowpaw 1e training#1)   It isn't time to fly yet{Narrowpaw 1e training#1) Icon_minitimedi 28 jun 2016 - 20:43

Hij was blij om te zien dat de kater er interesse in leek te hebben en een korte glimlach verscheen in plaats van zijn neutrale gezicht."Wat gaan we vandaag doen Lynxfang?"vroeg zijn nieuwe Apprentice aan hem. Lynxfang strekte zich kort uit en begon toen zijn plan te vertellen. Opwindend was het niet, nee. ''Ik wil graag even in het Camp blijven en weten wat je allemaal al weet en waar je moeite mee hebt''legde hij uit aan Narrowpaw. ''De omstandigheden zijn nu te gevaarlijk om buiten het Camp te praten, als ik genoeg weet gaan we pas in het territorium om de training te beginnen''voegde hij eraan toe, zodat Narrowpaw zijn bedoelingen kon begrijpen. Hij wachtte even totdat hij zeker wist dat de andere het begreep en begon toen aan zijn eerste vraag. ''Noem alles op wat je weet, van jagen tot vechten''


It isn't time to fly yet{Narrowpaw 1e training#1) Scherm10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It isn't time to fly yet{Narrowpaw 1e training#1)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: