Sunny days, rainy minds{Huntpatrol} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Sunny days, rainy minds{Huntpatrol}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lynxfang
Member

Doelinstellingen(Aims)
1657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Sunny days, rainy minds{Huntpatrol}   vr 17 jun 2016 - 17:02

Futuresong had hem de opdracht gegeven om de eerste jachtpatrouille van die dag te leiden. Lynxfang was gewend om vaker patrouilles te leiden, dus had hij die opdracht dan ook gewoon aanvaardt zonder er heel blij en trots over te doen. Hij was erg trots geweest toen hij zijn eerste patrouille mocht begeleiden, maar dat was elke Warrior wel waarschijnlijk. Als het goed was wist Bitterball al dat hij mee moest, maar van Promisedpaw wist Lynxfang het nog niet zeker. Hij haalde Bitterball op, waarbij hij de kater vriendelijk toeknikte en ging toen checken of de Apprentice nog in den was. Toen hij haar gevonden had, vertelde hij haar om mee te komen.

Toen ze bij de Stream waren aangekomen hield de Warrior halt en draaide zich om. ''Okay, we gaan proberen zoveel mogelijk te vangen. Het zou fijn zijn als we de Fresh-kill pile weer wat hoger kunnen laten worden voor vandaag.''gaf hij de simpele opdracht. ''Concentreer je vooral op landdieren en vogels, we moeten nu zuinig zijn met de vis''. Hijzelf had liever gevist, moest hij toegeven, maar gezien die Tweebeners nu de River aan het leegvissen waren, moesten ze echt even zuinig aandoen. Hopelijk kwam er vlug verandering. In alles eigenlijk.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sunny days, rainy minds{Huntpatrol}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: